Hírek

SZEPT.
26.
2016

Egy londoni lány

Lustán lógattam a lábaimat a székről, ahogy az odakint elhaladó embereket néztem. Egy újabb szürke nap köszöntött Londonra, illő a hosszú és hideg tél végéhez, a járókelők még mindig pulóverbe, kabátba és sálba burkolóztak a metsző szél ellen. Gyér, rideg napfény szökött át a felrepedezett felhőzeten, tarka színekbe vonva az autókat és a buszokat. Piszkálgattam az ételemet a villámmal, bekaptam egy újabb falat sashimit, aztán ismét a mobilomra pillantottam.
Az email tegnap érkezett, késő este. June nénikém ritkán írt nekem, általában csak azért, hogy megérdeklődje ép és egészséges vagyok-e, illetve továbbítson pár unalmas hírt a rokonságról. Ezúttal azonban más volt a helyzet - mint írta, Andrew unokatestvérem a héten fog Londonba érkezni, és megkért rá, hogy ha tudok, kukkantsak rá és esetleg segítsek neki beköltözni.


Méretes szívatás

Azon a balul kezdődő tavaszon, huszonhét évesen munkahelyet kellett váltanom. Kicsit rosszul esett, de a kezdeti nehézségek után rájöttem, milyen jó helyre vetett a sorsom. Barátságos és segítőkész munkatársak, új és izgalmas kihívások, és fenséges környezet. Nagyjából így lehetne jellemezni a százéves bérleményben működtetett informatikai kirendeltséget.
Még nem volt vége az iskolaévnek, és a kollegáimmal rövid pihenőkre előszeretettel álltunk ki a utcasarki épület valószínűleg egykor bejáratnak készült kis erkélyére, ahonnan remekül végiggusztálhattuk a keskeny utca másik oldalán álló lánykollégiumi felhozatalt. Az az igazság, hogy túl fiatalok, túl üdék, és elérhetetlenek voltak, de megcsodálva őket hamar felcsigáztuk a piszkos fantáziánkat. Engem személy szerint jobban érdekelt a harminc méterrel arrébb eső könyvelőiroda bejárata, ahonnan gyönyörű, elegánsan öltöző hölgyek jártak ki dohányozni az utcára.


SZEPT.
23.
2016

Ex és szex

- Csillaaaa gyere már, nem várunk rád hajnalig!!!
- Jövööök már..minek kell ordibálni? Komolyan ha nem a legjobb barátnőm lennél már biztos, hogy megfojtalak egy kanál vízben.
- Tudom, hogy nem bírnád nélkülem.
- Valószínű...de most emeld a segged és induljunk, ha már olyan mehetnék vagy.
- Éljeeen, induljunk!!
Ezután beszálltunk a baráti társaság kocsijába és már süvítettünk is a szilveszteri házibuliba. Tudni kell rólam, hogy ezeket mindig jobban szerettem mint a tuc-tuc discókat, így majd kicsattantam az örömtől, hogy a vizsgák között volt időm egy kis bulira. Úgy voltam vele, ha már csináljuk akkor csináljuk tökéletesen. Lejjebb húztam fekete csipkés hát nélküli ruhámat, majd megmozgattam a lábujjaimat a tűzpiros magassarkúmban. Ahhh igen, jó nőnek lenni. Barátnőm tanácsára kiengedtem vörösesbarna göndör hajamat, és megtapogattam a táskámat amiben már ott lapult egy óvszer. Ki tudja alapon tettem bele.


Micsoda népség

Túrázni mentünk. Haverom vetette fel az ötletet, hogy nem lesz olyan meleg szombaton, úgyhogy bejárhatnánk egy kéktúra szakaszt a Gerecsében. Nem volt semmi fontosabb dolgom, úgyhogy beleegyeztem, már csak azért is mert jó régen jártam utoljára erdőben, pedig régebben szinte minden hétvégén mentünk, de így 40 körül egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Én nem csinálom a kéktúrát de ők ketten, mármint a feleségével, igen, már nem kell nekik sok, hogy meglegyen az egész.
Szóval korán keltem, felvettek és útnak is indultunk. Régóta ismerem őket, még tanulmányaim során lettünk haverok Simonnal, együtt jártunk a főiskolára. A feleségét, Anitát, csak később, pár kudarcba fulladt kapcsolat után ismerte meg és szerencsére nagyon jól megvoltak együtt. Annak persze kifejezetten örültem, hogy Anitával is remek kapcsolatot sikerült kialakítanom, de ez nem jutott el sose a féltékenységig.


SZEPT.
22.
2016

Kényszer

- Engedj el! - bújtam ki a kezei közül.
- Ó, dehogy engedlek! - kapott utánam.
Ujjai azonban csak a levegőt markolták meg, én már rég messzebb kerültem tőle. Mégis visszafordultam, mert éreztem, hogy esze ágában sincs hagyni, hogy eltűnjek előle.
- Nem érdekelsz, Swoch! Szállj le rólam! - vágtam a fejéhez a hangos szavakat, hátha észhez tér tőlük.
- Ugyan, Estell - húzta mosolyra a száját -, mindketten tudjuk, hogy azóta álmodsz rólam, mióta akkor odalent megmentettelek.
- És? Ardhan is tudja, de nem fekhetek le közületek mindenkivel, akivel egyszer összekapcsolódtam.
Swoch nevetett. Nem volt amolyan minden nő álma típusú pasi, de nem is volt az a kategória, aki felett el lehetett volna siklani. Volt benne valami, ami kiemelte a többiek közül. Ha Ardhan nem lett volna, jó eséllyel Swoch szerzett volna meg magának. De nem így történt, és soha nem adtam jelét felé bármilyen érdeklődésnek.


Tábori tusoló

A történet idején ismerkedtem meg a tőlem egy évvel fiatalabb Viktóriával. Egy kifejezetten értelmes, csinos feketehajú lányról van szó, aki igencsak szemrevaló teremtésnek számított/számít. Alattam járt általános iskolába, de ezt idáig nem vettem észre. Hamar jóban lettünk, gyorsan összeismerkedtünk. 3 nap múlva történt meg az első csók. Életem legboldogabb időszaka volt. Kézen fogva sétáltunk, közösen nyaltuk el ugyanazt a fagyit, nevettünk. Olyan közel kerültünk egymáshoz, mintha évek óta szerelmesek lennénk.
Egyik éjjel, mint minden éjjel, Bálint barátommal mentünk el zuhanyozni. Külön kabinok voltak, de tudtunk beszélgetni, meg dalolgatni. Bálint barátom telefonhívást várt aznap éjjel, így ő hamarabb végzett a fürdéssel. Egyedül voltam a tusolóban, amikor meghallottam, hogy újra megnyílik az a csap, amit Bálint zárt el percekkel korábban. Átnéztem a kabinba, és akkor megláttam Viki-t. Ügyesen meglepett.


SZEPT.
21.
2016

Jutalomjáték

Most már el merem hinni, hogy ezt a srácot megérdemlem. Illetve vele együtt azt a lehetõséget, hogy az elõzõ megalázó kapcsolatom után maximálisan megélhessem a nõiességemet. Úgy, mint még eddig soha életemben.
Nagyon idegesen készülõdtem a mai randinkra. Egyrészt mert otthon kissé puskaporos volt a hangulat, féltem, nehogy a férjem gyanút fogjon. Másrészt már tizedik hete, hogy a Kedvesemmel nem tudtunk talizni, hol õ nem ért rá, hol én nem. Harmadrészt meg azért mégiscsak tíz évvel fiatalabb nálam, hiába nyugtatgat, hogy fel sem tûnik, és tényleg, a szenvedély hevében mit sem számít, de akkor is...
Napok óta készülõdöm, igyekszem kipihent lenni, az elmúlt két hónap lakásfelújítási hercehurcáit és a férjem hisztijeit magam mögött hagyni, kialudni magam, napozni kicsit, stb, stb...tényleg jó formában akarok lenni.


Újragondolt házasság

Gábor és Évi, a harmincas éveik elején járó, gyermektelen házaspár. Gábor több vállalkozásával biztosította anyagi jólétüket, amíg Évi a háztartás vezetése mellett Gábor első vállalkozásainak egyikét, egy vendéglátóhelyet vezetett.
Egészen fiatalon gabalyodtak egymásba, és a kapcsolatuk egy kisebb döccenőt kivéve boldog volt.
A döccenő is inkább új lendületet és új irányt adott az akkor elszürkülődőben levő viszonyukhoz.
Az ominózus döccenő egy modell alkatú fiú volt Évi egy barátnőjének lánybúcsúztatóján. Akkoriban Gábor teljesen munkafüggővé vált, ritkább és igénytelenebbek lettek az együttlétek a hitvesi ágyban, és ennek következményeként - meg persze egy kis alkohol hatására - Évi mutatkozott a legbevállalósabbnak a bulin. Az idő előrehaladtával Éva ruházata egyre lezserebb és hiányosabb lett, tánca viszont egyre több erotikus elemet tartalmazott,