Hírek

NOV.
21.
2016

Különös történeteim 8. rész

Mióta megtörtént azóta érzek késztetést, hogy leírjam a történteket, mert nem akarom egy másodpercét sem soha elfelejteni annyira frenetikus volt az élmény. Szolgáltatok némi háttér információt rólam és Uramról. 21 éves vagyok 13 éves korom óta élek aktív szexuális életet. Középmagas vagyok, vöröses hajjal, állítólag tutajos tekintettel megáldva, és elég nagy mellekkel. Szépnek nem mondanám magam, inkább érdekesnek. Az S/M iránti szenvedélyem nem tudom mikor alakulhatott ki pontosan, de már jó ideje izgat, hogy valaki uralkodjon rajtam. Az első komoly kapcsolatom ideje alatt voltak finom próbálkozások, amik nem is voltak rosszak, de az igazi S/M-től nagyon távol álltak.
Uram 23 éves és egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Magas és karcsú, hosszú hullámos hajjal és szakállal. A két lábon sétáló férfi ideálom. Nagyon tetszett már az első perctől. Meg is kérdeztem, van a barátnője, és mivel igennel felet egy kicsit neki keseredtem.


NOV.
18.
2016

Felvilágosítás 2. rész - Szombat, a nagymosás...

Szóval, megyek a szobámba, Jutka még elpakol. Ledőlök az ágyra, megrohannak a gondolatok. Mi is történt a mai napon, mit is tettem, miért tettem, hogyan voltam rá képes? Megérte, jó volt, hogy nézek az apám szemébe. Na, ez volt az igazi gond. Mégis csak a családtag, úgymond az „anyám“, bár csak mostoha, de javára kell írni, nem olyan volt, mint ahogy le szokták írni. Mondható, jól megvoltunk, nem hívtam anyának, csak ritkán, amikor valamit akartam, apám, pedig nem engedte. Jutka volt az Ő megszólítása, ez ellen sem apám, sem tiltakozott. Na, szóval gondolkodtam, eszembe jutottak képek, például amikor feláltam és a szemem előtt volt a meztelen pina. Egyből felállta farkam, vagy amikor először értem pinához, de aztán megint eszembe jutott apám. Mit fog csinálni velünk, ha megtudja mit is tettünk. Jobb nem is belegondolni. Szóval addig – addig elmélkedtem, amíg szépen elaludtam, úgy a-la natúrban.


Andika feneke szüzessége

Úgy 13 éve történhetett, hogy találkoztam Andikával a faluban. Régóta vágytam rá, hogy megdugjam Andika fenekét, mert eddig még nem engedte meg. Hát végre...
***
Beszélgettünk egy kicsikét és szóba került, hogy érdekel a Visual c++ programozás és mivel ő akkortájt tanult valami hasonlót a Főiskolán, megkérdeztem tőle, hogy nem tudna e szerezni nekem valami könyvet róla.
- Meglátom mit tehetek - válaszolt
Ennyiben is maradtunk, én személy szerint úgy hittem, hogy kaptam egy üres ígéretet.
Eltelt 1-2 hónap, már meg is feledkeztem a beszélgetésünkről.
Egyik szombat délután tévét néztem és hallom ám, hogy csöngetnek.
- No, ki a fene ilyenkor? - morogtam -
amúgy is kicsit punnyadt hangulatomban voltam.


NOV.
17.
2016

Wellness-nap

Múlt nap történt velem a következő történet.
Épp aznap is rossz idő volt, szélfújás és hideg. Gondoltam én akkor is beintek az időjárásnak és elmegyek a közelben lévő wellness fürdőbe. Nem vagyok az a nagy strandolós ember, de egy jó társasággal bármikor. Igaz most nem volt társaság, egy sima hétköznap volt, otthon unatkoztam ezért felkerekedtem.
Odaérve tapasztaltam, nem sokan vannak a komplexum medencés részén. Volt 2 csaj olyan 20 - 25 évesek lehettek. Meg 4 pár, 3 idősebb, 1 fiatalabb, velük volt egy kisgyerek is. Kicsit fürödtem, majd sétáltam egyet, felmértem a terepet. Szaunákhoz érve, megjegyeztem magamba, később beülök kicsit. Mire visszaértem a medencéhez, a 2 csaj eltûnt. Na mondom magamba frankó. Még legeltetni se tudom a szemem senkin. Bár ekkor néztem meg jobban a fiatal pár hölgy tagját, nem is volt rossz. Lehet csak így, hogy nem volt vetélytársa. Kicsit húsos de még az az épp jó kategória.


A szolgalány büntetése

A fiatal és szép szolgalány, Salina óvatosan és halkan lépkedett a hatalmas palota, folyosóin. Szemmel láthatólag eltévedt nem csoda, hiszen nem is lett volna szabad neki mint szolga a palota alsó szintjét elhagyni.
– Vajon most hogy jutok vissza? – gondolkodott kétségbeesetten. Ahogy egyre inkább beljebb ment a palotába, úgy veszett el benne az a remény, hogy észrevétel nélkül tud majd visszajutni a cselédek szobájába. Nagyon meg volt rémülve, de ezt az érzését elnyomta a csodálat miközben a palota falait, díszes ablakait és gyönyörű berendezését bámulta, olyan volt mint egy mesében. A lány egy hófehér márványból kirakott szűk folyosóra ért, amin gyertyák világítottak egészen a folyosó végén lévő hatalmas fából készült ajtóig. – Mi lehet ott? – gondolta, azzal elindult lassan az ajtó irányába.


NOV.
16.
2016

Szüzességünk elvesztése a Tisza túrán

Végre elkezdődött a nyári szünet, amit boldogan és megkönnyebbülve konstatáltunk az én legjobb barátnőmmel, Biankával. Négy év feszített tempó és tanulás után, hogy bekerülhessünk az orvosi egyetemre úgy éreztük szükségünk van kikapcsolódásra és feltöltődésre. Elhatároztuk, hogy ezen a nyáron annyit bulizunk, amennyit csak bírunk, hiszen szeptember közepétől ismét bele kell vetnünk magunkat a tanulásba.
Nagyon meleg nyarunk volt, már Júliusban 30 fok körüli hőmérséklettel ezért arra gondoltam milyen jó lenne vízpart közelében tartózkodni, ahol barníthatnám az amúgy is enyhén kreol bőrömet és mellette lehetne még úszkálni is. Egyik nap Bianka barátnőm átjött hozzánk és mintha csak a gondolataimban olvasna elém tett egy szórólapot, amin 1 hetes szervezett Tisza túrát hirdetnek.


Kemping

Unottan készülődtem a nyársalásra. Nem igazán volt már kedvem elmenni, de hát megígértem. Ez az egész vasárnap tök jól indult, de aztán Ő bejelentette, hogy nem jön. Hát ettől tisztára lelombozódtam. De most már menni kellett, nem volt mese. Így hát összeszedtem a cuccaimat és indultam. Találka a megbeszélt helyen, megbeszélt időben. Azok voltak ott, akikre számítottam. Örültem nekik, de Miatta mégis csalódott voltam. Végül is jót beszélgettünk már a Meki előtt is, de nem volt teljes valami. És én pontosan tudtam, hogy mi. Rajtam kívül viszont senki még csak nem is sejtette. Aztán indultunk a Kercsegebe. Szép hely. Sokszor voltam már ott. Igazi kis kirándulóhely. Nem túl messze a várostól, de eléggé bent az erdőben. Kiértünk, szétpakoltunk, tüzet raktunk. Minden normális mederben ment. Jó hangulat volt, de én valahogy nem tudtam benne rész venni. Csak sétálgattam a tábor körül.


NOV.
15.
2016

Egyetlen érintés

A történet egy „normál” társkereső oldalon kezdődött, a szokásos módon: beleolvasás egymás naplójába, puhatolózó levelek, majd amikor zöldre vált a szemafor, igazán megindul a kommunikáció ezerrel. Egy jó darabig csak levélben, de aztán, ahogy telnek a napok, nő a bizalom, telefonszám-csere, és elindulnak az sms-ek is. Mivel épp vidéken vagyok, a szüleimnél, ezért a találkozás pár napot várat magára, de addig, az okostelefonok ingyenes alkalmazásainak köszönhetően, hosszú órákat tudunk beszélni. Aztán a találkozás előtti nap éjjelén a beszélgetés, hogy-hogy nem, telefonszexbe torkollik, tekintve, hogy – állítása szerint – a hangom ilyen hatást vált ki belőle. Persze, nem tiltakozom ellene, csak azon lepődöm meg, hogy ő milyen hamar „kész lett a maga részével”.


Kedvenc albérlőm

Eddigi életem egyik nagy élménye tavaly előtt szeptembertől tavaly májusig tartott. Volt egy olyan hülye ötletem, hogy kiadom albérletbe egy egyetemista csajnak a lakás egy részét, és ha kellően "kedves" lesz hozzám, nem kell bérleti díjat fizetnie. Fel is adtam az aprót, de nem sok reményt fűztem hozzá.
De kellemesen csalódtam, elég nagy volt az érdeklődés, volt 5 jelentkező is. Miután emailben elkezdtük egyeztetni a dolgokat, kikötöttem, hogy mielőtt döntök, a gyakorlatban is szeretném kipróbálni, hogy mennyire lesznek kedvesek hozzám. Nem titkoltam egyik előtt sem, hogy nem ő az egyetlen jelentkező. Legnagyobb meglepetésemre mindegyik belement a dologba, így szép sorban felpróbáltam mindegyiket. Nagyon előzékenyek voltak, mindegyik hajlandó volt a szexen kívül az orál és análszexre is.