Hírek

DEC.
20.
2016

Jobb módszer

Elise bal kezével átkarolta a korlátot és lebámult a mélységbe. A korábbi kemény elhatározása határozottan szelídült. Szinte el is feledkezett a tériszonyáról, amikor úgy döntött, hogy a hídról a mélybe veti magát. A többi módszert, pl. az altatók túladagolását túl gyávának tartotta. Pisztolya nem volt és az ötlet, hogy a vendéglőben túlórázzon hónapokig, hogy vehessen egyet, pont az probléma volt, ami idehozta.
Az emlékei közé nyúlt, hogy újra megszilárdítsa elhatározását. Nem volt ragyogó elme gyerekkorában. Erre az anyja is sokszor emlékeztette. Valahogy átküzdötte magát a középiskolán, de éppen csak hogy. A ballagáson a többiek már a továbbtanuláson gondolkoztak, ő pedig annak örült, hogy legalább érettségije van. Az első munkája - mint sok más lánynak - pincérnősködés volt a város éttermében. De amíg a többiek továbbléptek, ez a munka neki életfogytig tartó karriernek nézett ki.


DEC.
19.
2016

Egy teljesen normális család 6. rész

Krisztián kiment a teraszra, ahol az egész család meztelenül napozott. Bár a meztelenség amúgy sem volt náluk tabu, Krisztián azon kapta magát, hogy gyönyörködve nézi, milyen gyönyörű nőies teste van a lányának, sőt még azzal a gondolattal is eljátszott, hogy lánya formás didkóinak ugyanolyan jó fogása van-e, mint a felesége melleinek.
Lehet, hogy emiatt, de Krisztián „befűzése” sokkal könnyebben ment, mint gondolták. Anikó látta, hogy apja hogy legelteti rajta a szemét, ezért úgy szólt neki oda, mintha az égvilágon semmi hátsó gondolata nem lenne.
– Vetkőzz le, apa, és gyere ki te is napozni.
Krisztiánnak persze sejtelme sem volt róla, hogy egy családi szexpartiba akarják bevonni, de mivel borzasztóan meleg volt, és úgyis gyönyörködni akart lánya csodaszép testében, örömmel eleget tett kérésének és gyorsan levetkőzött.


Angyali történet 13. rész – Judy története 4. fejezet - Miurita

12.
Ahogy múltak az évek anyám egyre többet emlegette, hogy férjhez kéne mennem. Szeretné megérni, hogy unokái lesznek. Én erősen vacilláltam, mert nem akartam feladni a jól megszokott hármasunkat. A szívem inkább Josi felé húzott, de Bertyt sem akartam megsérteni és megválni tőle. Végül is úgy gondoltam, hogy Josival tanácskozom meg az ügyet.
Egyszer munka után beugrottam Josiékhoz. Ahogy várható volt, apja is, ő is otthon voltak, általában én később végeztem a boltban, mint ők az ültetvényen. A meglepetés a harmadik személy volt. Egy igen szemrevaló, kb. velem egykorú nő ült mellettük az asztalnál. Nálam talán egy kicsit alacsonyabb, nagyon szép arcú, teltkeblű gyönyörűség volt. Nem igazán látszott helybélinek, inkább európaias vonásai voltak, a kék szeme és gesztenyebarna hajszíne is jelezte, hogy nem lehet teljesen polinéziai származású.


DEC.
16.
2016

Orgazmusok 2. rész

Mint igértem elöző történetem végén folytatom Roxanával kapcsolatos kalandomat. Szóval néhány nap elteltével megcsörrent a mobilom. A vonal másik végén Roxana jelentkezett. Õ egy magas barna hajú hatalmas mellekel, nagy de formás fenékkel megáldott nő. Húsos érzéki szája van és a sex terén bevállalós. Szóval ő volt a vonalban és kérdezte találkozhatunk-e nálam. Természetessen igent mondtam, hisz nem mindennapi élményekben volt részem vele.
- Lesz meglepi is - mondta még bucsúzásként. Nem tudtam mire számitsak, de mindenesetre, gyors fürdés és elökészitettem kedvenc segéd eszközeimet a várható hancurhoz. \' óra múlva megszólalt a kapucsengő és már is hallotam a lépcsőházból cipői kopogását. Kinyitottam az ajtót és valóban meglepi volt. Nem egyedül érkezett. Egy másik lány állt mellette aki szintén nagfyon érzéki, sexi volt.


Egyszeri alkalom

A lány már két napja készült a kedd estére. Mindent elõre megbeszélt a férfival, minden adva volt - már csak át kellett magát adnia a helyzetnek. Iskola után sietett a megbeszélt helyre, ahol már várta õt a pasi. Meglepetésére még egy szál virágot is kapott, pedig egyáltalán nem számított rá. Ez a találkozó nem a romantika jegyében fog telni -gondolta, -hanem a vad szexé lesz a fõszerep. Így készült, erre hangolta agyát már az elõzõ unalmas órán is, és emiatt vágyott már a pinája egy duzzadó faszra. A pasit életében elõször látta - de sosem jelentett gondot így szexelnie. Az idegenek mindig kihívást jelentettek számára, mindig valami új tapasztalatot gyûjthetett. És akkor ott állt elõtte egy nem túl termetes, de egész helyes hapsi, jó modorral megáldva, és még a kommunikációval se voltak gondok. Jobbra ennél nem is számított, ez is több volt, mint az átlagos színvonal.


DEC.
15.
2016

Colin

Mindig is egy öntörvényű lány voltam. Csak a saját szabályaimat voltam hajlandó betartani. És szerettem emelni a tétet. Imádtam a polgárpukkasztást.. feszegetni saját és más emberek határait. Vég nélkül. Egyik fontos alapszabályom már a gimnáziumi éveim alatt a következő volt: 'Házinyúlra nem lövünk.' Ehhez tartottam is magam egészen az utolsó egyetemi évemig.
Colinnal a kezdetektől megvolt köztünk a kémia. A szikra ahogy néhányan mondják. Mindig ment a flört, a szemkontaktus, gyakran egybeforrt a mosolyunk néhány pillanat erejéig. Amikor ő mondott valami humorosat mindig megkereste a tekintetemet, hogy megkönnyebbülve nyugtázza biztató mosolyom melyet ilyenkor villantottam felé. Első éven végig mellettem ült, mindig az ölébe csúsztattam a combjaimat, egyrészt a játék miatt, másrészt mert baromi kényelmes volt. :D Aztán abbamaradt ez a közelség.


Rövid történet

Már megint ugyanaz a nóta, hogy mikor nősülők meg, mikor lesz már anyámnak unokája hallom a héten már többedszerre. Régebben nem volt ennyire kíváncsi és ennyire nem hajtotta a feleség és unoka kérdést. Az utóbbi hetekben teljesen kifordult magából és engem sem hagy már nyugton az ilyen molesztálásaival. Lassan kifogyok az érvekből és nem tudok majd mit mondani neki.
Igaz ha vissza gondolok a gyermekkoromra, akkor is az anyám több gyereket akart de az apám azt mondta, hogy ez az egy is elég és nem akar többet. Most pedig minden barátnőmnél megkérdezi, hogy mikor lesz az esküvő vagy a mikor lesz már gyerek, ez így történt egy évvel ez előtt is amikor a mostani barátnőmet bemutattam neki. Már egy éve együtt vagyunk és mivel nem látja az unoka érkezésének lehetőségét így teljesen rám telepedet ezzel a kérdéssel. Mivel, hogy az apám már nincsen és ő egyedül él a nagy házba így ez lett a szórakozása. Anyám 42 éves MILF.


DEC.
14.
2016

Kolléganő

Pár hete történt meg velem a dolog. Egy régi kolléganőmmel összefutottam a városban. Tudni kell hogy régebben míg együtt dolgoztunk, jópárszor kóstolgattuk egymást. Hol egy kis simogatás, hol mély szembenézések, hol egymás fenekét simítottuk meg ahogy elhaladtunk egymás mellett. Tehát egyáltalán nem volt közömbös számomra. És ha a megérzésem nem csal az ő számára sem voltam az. Néha mikor kierőszakoltam kaptam tőle egy-két igencsak lenge öltözékű fotót róla. Hetekig nézegettem a telefonon és mindig ha csak találkoztunk elképzeltem ruha nélkül és hogy milyen is lehet vele a szex.
Egyszóval összefutottunk. A városában volt dolgom. Megbeszéltünk egy találkozót a régi szép időket feleleveníteni. Addig-addig beszéltünk hogy a végén lekéstem az utolsó vonatomat haza. Meg is kérdeztem hogy tud-e valamilyen szálláslehetőséget a városban ahol megszállhatnék. De erre csak annyit kérdezett