Hírek

DEC.
16.
2016

Egyszeri alkalom

A lány már két napja készült a kedd estére. Mindent elõre megbeszélt a férfival, minden adva volt - már csak át kellett magát adnia a helyzetnek. Iskola után sietett a megbeszélt helyre, ahol már várta õt a pasi. Meglepetésére még egy szál virágot is kapott, pedig egyáltalán nem számított rá. Ez a találkozó nem a romantika jegyében fog telni -gondolta, -hanem a vad szexé lesz a fõszerep. Így készült, erre hangolta agyát már az elõzõ unalmas órán is, és emiatt vágyott már a pinája egy duzzadó faszra. A pasit életében elõször látta - de sosem jelentett gondot így szexelnie. Az idegenek mindig kihívást jelentettek számára, mindig valami új tapasztalatot gyûjthetett. És akkor ott állt elõtte egy nem túl termetes, de egész helyes hapsi, jó modorral megáldva, és még a kommunikációval se voltak gondok. Jobbra ennél nem is számított, ez is több volt, mint az átlagos színvonal.


DEC.
15.
2016

Colin

Mindig is egy öntörvényű lány voltam. Csak a saját szabályaimat voltam hajlandó betartani. És szerettem emelni a tétet. Imádtam a polgárpukkasztást.. feszegetni saját és más emberek határait. Vég nélkül. Egyik fontos alapszabályom már a gimnáziumi éveim alatt a következő volt: 'Házinyúlra nem lövünk.' Ehhez tartottam is magam egészen az utolsó egyetemi évemig.
Colinnal a kezdetektől megvolt köztünk a kémia. A szikra ahogy néhányan mondják. Mindig ment a flört, a szemkontaktus, gyakran egybeforrt a mosolyunk néhány pillanat erejéig. Amikor ő mondott valami humorosat mindig megkereste a tekintetemet, hogy megkönnyebbülve nyugtázza biztató mosolyom melyet ilyenkor villantottam felé. Első éven végig mellettem ült, mindig az ölébe csúsztattam a combjaimat, egyrészt a játék miatt, másrészt mert baromi kényelmes volt. :D Aztán abbamaradt ez a közelség.


Rövid történet

Már megint ugyanaz a nóta, hogy mikor nősülők meg, mikor lesz már anyámnak unokája hallom a héten már többedszerre. Régebben nem volt ennyire kíváncsi és ennyire nem hajtotta a feleség és unoka kérdést. Az utóbbi hetekben teljesen kifordult magából és engem sem hagy már nyugton az ilyen molesztálásaival. Lassan kifogyok az érvekből és nem tudok majd mit mondani neki.
Igaz ha vissza gondolok a gyermekkoromra, akkor is az anyám több gyereket akart de az apám azt mondta, hogy ez az egy is elég és nem akar többet. Most pedig minden barátnőmnél megkérdezi, hogy mikor lesz az esküvő vagy a mikor lesz már gyerek, ez így történt egy évvel ez előtt is amikor a mostani barátnőmet bemutattam neki. Már egy éve együtt vagyunk és mivel nem látja az unoka érkezésének lehetőségét így teljesen rám telepedet ezzel a kérdéssel. Mivel, hogy az apám már nincsen és ő egyedül él a nagy házba így ez lett a szórakozása. Anyám 42 éves MILF.


DEC.
14.
2016

Kolléganő

Pár hete történt meg velem a dolog. Egy régi kolléganőmmel összefutottam a városban. Tudni kell hogy régebben míg együtt dolgoztunk, jópárszor kóstolgattuk egymást. Hol egy kis simogatás, hol mély szembenézések, hol egymás fenekét simítottuk meg ahogy elhaladtunk egymás mellett. Tehát egyáltalán nem volt közömbös számomra. És ha a megérzésem nem csal az ő számára sem voltam az. Néha mikor kierőszakoltam kaptam tőle egy-két igencsak lenge öltözékű fotót róla. Hetekig nézegettem a telefonon és mindig ha csak találkoztunk elképzeltem ruha nélkül és hogy milyen is lehet vele a szex.
Egyszóval összefutottunk. A városában volt dolgom. Megbeszéltünk egy találkozót a régi szép időket feleleveníteni. Addig-addig beszéltünk hogy a végén lekéstem az utolsó vonatomat haza. Meg is kérdeztem hogy tud-e valamilyen szálláslehetőséget a városban ahol megszállhatnék. De erre csak annyit kérdezett


Egy balatoni éjszaka

Gyerekkorom óta álmodoztam róla, hogy milyen lehet egy lánnyal átélni a legnagyobb gyönyöröket az életben. Soha nem gondoltam komolyan, hogy valaha valóra is válhat, de jó volt álmodozni róla.
Az érettségi utáni utolsó, önfeledt nyaramat egy nagyon kedves barátnőmmel, Laurával töltöttem. Laurával a gimnáziumi évek alatt alakult ki a barátságunk. Megosztottuk minden kis titkunkat, felfedtük egymás előtt vágyainkat, álmainkat. Együtt sírtunk, együtt nevettünk.
Utolsó hétvégénket a Balaton partján töltöttük, úgy terveztük, ez lesz életünk legjobb hétvégéje.
Ahogy leértünk, mindkettőnk hangulata megváltozott. Elfelejtettünk minden otthoni gondot, problémát.
Gyorsan kicsomagoltunk, magunkra kaptuk falatnyi kis bikininket, és már úton is voltunk a partra. Egész nap csak süttettük a hasunkat, lubickoltunk a vízben, imádtam ezt a szabadságot. Miközben napoztunk, meg-megszólítottak Minket mindenféle fazonok.


DEC.
13.
2016

A kolléganő

Egy nagy cégnél dolgozók és a számviteli részlegre egy új kolléganő került. A kolléganő nálunk dolgozott már régebb óta, találkoztam is vele egy párszor céges összejövetelek alkalmával. Az arca nem volt a legszebb, kb. 160 cm magas és kb. 60 kg a mellbősége 95 cm. Mindig szeretem volna ezek a szép mellek közé keveredni. A szomszéd irodába kapott íróasztalt, a nyomtatót pedig közösen használtuk, és ami az én irodába volt elhelyezve. Így sokszor meg tudtam csodálni, amikor át jött hozzám. Elég szolid ruhákban járt, de ezekben is nem lehetett észre venni a szép nagy melleit.
Egyik délután amikor vissza jöttem a terepről és megláttam az államat a földről kellett, hogy felszedjem. A csipkés melltartó átlátszott az áttetsző fehér blúzban, miniszoknyát és hozzá pedig egy magassarkú cipőt viselt, egy igazán dögös MILF-ként jött ment az irodába. Na, akkor meg is jegyeztem magamban: - „Pú egyszer úgyis elkaplak!”


Történetem Jenny-vel 2. rész

Szóval ott tartottam hogy igent mondott a randis sms-re. Mondanom se kell nagyon meglepődtem rajta. Persze utána sokat beszéltünk telefonon is, azt mondta hogy már egy ideje gondolkodik azon hogy abbahagyja ezt a fajta pénzkereseti lehetőséget ahogy fogalmazott. Jó magam persze ennek örültem, csak még azt nem tudtam hogyha a randi jól alakul akkor ezt hogy adom be a finoman szólva nem túl másság párti családomnak, plusz barátok ismerősök satöbbi. De gondoltam még úgyis van időm ezen agyalni.
Na szóval, lebeszéltünk egy szép kora őszi napot randi időpontnak. Mivel se kocsim se jogsim igy ismét buszoznom kellett de hogy lovagias legyek igy hivtam taxit is a panel elé ahol Jenny lakott. Még otthonról kinéztem neten egy hangulatos, mondhatni romantikus olasz vendéglőt ahol foglaltam is asztalt előre.


DEC.
12.
2016

Fura egy család 2. rész

Zokogtam és tudtam óriási butaságot csináltam. Vártam a bátyám mikor töri rám az ajtót és veri szét jogosan a fejemet. Már csendben zokogtam és minden zajra még inkább összerezdültem. Halk kopogás hallatszott és Csilla hangja szűrődött be az ajtón keresztül:
- Keresztanyu! Keresztanyu! Bejöhetek? - azonnal elcsukló hangon válaszoltam.
- NEM ! Most haggy!
Hallottam távolodó lépteit majd megéreztem a csendet és annak a fájdalmát. Teltek a percek talán órák és mindenféle rémség átfutott az agyamon. Egy szirénázásra is megrettentem, most jönnek értem és visznek el. Talán éjfélt üthetett a hallban az óra mikor kivánszorogtam wc - re, de testem a tehertől szinte összeroppant, bokámon, csuklómon éreztem a rab láncot. Próbáltam aludni, de mindig rémségekre riadtam leizzadva.


Zuhany alatt

Céges buli volt. Grillezés, ivás egy félreesõ tanyán. A hangulat a tetõfokán, retró slágereket és mozgalmi dalokat üvöltöttünk felváltva. Este 10 körül a társaság oszolni kezdett, így én is indulóra fogtam a dolgot. Az egyik kolléganõm vitt néhányunkat haza, talán õ volt a legkevésbé beitalozva. Útközben mindannyian megbeszéltük, hogy még elindulunk bulizni az éjszakába, én viszont kértem, hogy lezuhanyozhassak, mert füst és ételszag lengett körbe, és egy kis hûs vizû tusolás is jót tesz a részegség ellen. Megállapodtunk, hogy egy óra múlva Móni összeszed minket és irány lumpolni.
Én voltam az utolsó, akit kitett a ház elõtt. Kikászálódtam a kocsiból, néhány vicces szót váltottunk, majd elindultam az ajtó felé. Hirtelen visszafordultam és a teljesen természetes módon megkérdeztem: Nem mosnád meg a hátam?