Hírek

OKT.
12.
2023

Zsuzsi kalandjai 3. rész - Az első kívánság

Péter születésnapi orgiája után a két ember kapcsolata még szorosabbá vált. Érdekes módon egy idegennel való szexelés, valamint az, hogy neje megengedte a férfinak, hogy egy másik nő kézzel kielégítse, jobban összekovácsolta a párt. Őszintén tudtak beszélgetni a saját vágyaikról, fantáziájukról. A vad közösülések és gyengéd szeretkezések utáni beszélgetéseikben megosztották egymással az érzéseiket, elmondták egymásnak, mit és hogyan kívánnak, ki mit csináljon másképp az előjáték, vagy a közösülés közben, valamint azt is melyikük mitől indulna be, mi lenne az a titkos vágya, amit eddig nem mert elmondani senkinek sem. Nagyon érdekes dolgokat tudtak meg egymásról, és ez tiszteletet vívott ki...


Március 15.-én kezdődött 1. rész

Középiskolás vidéki lány vagyok, aki albérletben lakik Budapesten. Sokat hallottam már a március 15. – én lezajlott tüntetésekről, és ma éppen március idusán vagyunk. Elhatároztam, hogy ott kell lennem a Petőfi szobornál.

Amikor kisgyerek voltam, és megkérdezték mi szeretnék lenni, ha nagy leszek az egyik válaszom az volt, hogy partizán. Imádtam azokat a kalandos történeteket, amik a lázadó emberekről szóltak, aki eltűntek a hatalom látóköréből és titkos csoportokba szerveződve lázadtak, konspiráltak, küzdöttek.

Tizenhat éves vagyok, még kiskorú, ha elkapnának, akkor megúszhatnám egy figyelmeztetéssel, bár a barátnőm szerint ki is csaphatnak a középiskolából, az összes...


OKT.
11.
2023

Nővéremmel a világvégén

– Ez az a titok, amit Prométheusz ellopott az istenektől, és megtanította rá az embereket! Nem elég, hogy a szikrák nyomán parázslani kezdjen a tapló, száraz levél, vékony és vastag gally is legyen kéznél... Így ni! – magyaráztam, miközben gyors mozdulatokkal kapargattam késemmel a kovakövet. – amikor ég, táplálni kell, folyamatosan!

A kis csoport közelről figyelte, amikor a csipetnyi száraz tűlevél fellobbant a taplón, óvatosan ráborítottam a többi levélre... Óvatos fújogatással lobbantottam lángra. – és íme, itt a tűz! Próbáljátok meg ti is.

Felálltam és néztem amint a három pár munkához kezdett. Mostanában túlélő túrákat szerveztem, ez volt az első napjuk a vadonban. Az...


Közel 39 éve történt Zala vármegye területén

Bettymet 1984. December 01. – jén ismertem meg a Hévízi Bányász SZOT Üdülő (ma a CARBONA Szálloda a neve) Egy Zenés Táncos Ismerkedési Est rendezvényen vettem rész az üdülő Nagyteremben. Asztalnál lehetett csak felkérni táncra valakit, mert a tánc közbeni lekérés nem volt megengedett régen.

Egy bátor lépésemnek volt köszönhető, hogy 400 személyes terem helységéből egy személyt első látásra meg szerettem és azzal találkozót is sikerült vele szervezni. Tánc est végeztével kint a Presszó területén egy kis asztalkánál foglaltunk helyet. (Ez lett a törzsasztalunk is későbbiekben. )

Mikulás napján december 6-án egy másik SZOT Üdülőben (ma HELLIOS Szálloda a neve) voltunk...


OKT.
10.
2023

Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 8. rész

Tünde ott feküdt kiterítve. Még egy kicsit pihegett az orgazmusa után. Gondolkodott. Ez a durvább s/m szoba? Eddig semmi komolyabb nem történt azon kívül, hogy mind az öten megszopatták. A pinájában és fenekében lévő eszközök már nem feszítették, kellően kitágult. Vajon mi fog következni? Most majd megdugják mindannyian többször is? De mi lesz a fájdalmakkal? Mire számítson? Teljes tanácstalanságban volt. Ami biztos, hogy a feneke és a pinája következik. Nem fárasztotta tovább magát. Majd kiderül.

Látta, hogy a csapat felkerekedik, odamentek hozzá.

– Kedves Tünde! Szemrevételezzük a genitálék és az ánusz állapotát kívül belül. Ezt követően kivesszük a kacsákat, és tapintás...


Ááááá

A tavaszi szünet egyik délutánján anya azt javasolta, hogy mivel úgysincs tanítás, jó alkalom lenne felkeresni a fogorvost egy kivizsgálás céljából. Volt is egy javaslata. Egy új, fiatal orvos nyitott praxist nyitott a környéken, és az indulása alkalmából ingyenes vizsgálatokat ajánlott fel új pácienseinek. Beleegyeztem, hogy elmegyek. Tényleg nem volt más dolgom azon kívül, hogy unalmamban maszturbáltam.
Másnap elvitt a rendelőbe. Egy nagyon dögös asszisztens fogadott minket. Fehér egyenruhát viselt, ami elöl végig gombolódott. Egy kicsit talán túl szűk volt, így sejtődött hogy szép mellei vannak. Elkalandozott az agyam, hogy milyen mesés fehérneműbe lehetnek becsomagolva. A...


OKT.
9.
2023

Szerencsés bűnbeesés 1. rész

1. Fejezet

– Mi ez? – kiáltotta elvörösödött arccal Sátorfai őrnagy az előtte vigyázban álló segédtisztére, Szendergő alhadnagyra, és az asztalra csapta Népszabadság aznapi számát. 1966. Augusztusa volt, egy izzasztó kánikulai nap, amikor aki csak tehette a Balatonban áztatta fáradt tagjait. Érthető módon a két tiszt sem kívánt ilyenkor kényes kérdésekkel foglalkozni.

Az újság egyik belső oldalán a következő cikk szerepelt:

"Szatír Mátyásföldön
Éjszakénként egy elvetemült alak zaklatja egy tiszteletreméltó idős hölgy életét. Mint azt megtudtuk, éjszakánként a kertbe lopózik, és az ablakon keresztül bámulja özvegy G. Gézáné, mindenki által tisztelt Klári néni...


Jan anyósa 1. rész

– Gyere, menjünk az erdőszéli ösvényen – kérte Pia a férjét. Jan megállt, és komoran nézett a fák fölött az apósa villájához tartozó, egymásba ágyazott nyeregtetőkre. Pia megragadta a karját, és felsóhajtott:
– Hogy neked mindig ilyen érzékenyen kell reagálni. A szüleim nincsenek otthon, és senki más nem lát meg minket, amikor elmegyünk a házuk mellett.
Jan morgott:
– Igazából én szeretem a szüleidet, de az anyukád rendszeresen megjelenik, mindig olyankor, amikor az otthoni munkámra szeretnék koncentrálni. A mai napig nem jöttem rá, hogy vajon azért csinálja-e ezt, hogy irányítson minket, különösen engem.
– Ó – a felesége legyintett, megfogta a kezét, és maga mellé húzta –...


OKT.
8.
2023

Ennyi volt 2. rész

-Üdv ismét itt. Emésszed, csócsáld, raktározd, majd ha aktuális lesz, használd azt a tudást, amit elraktározol, és utána folyamatosan fejlődsz tovább. Ennyi volt Csibém. – Kaptam egy homlok puszit és formás, ringó, táncoló fenekét láttam a fürdőbe kivonulni. Mire visszajött, már aludtam.

Két napig csócsáltam magamban a dolgokat, esténként bújcsiztam hozzá, de nem hozakodtam elő, hogy jó lenne ismét. Harmadik nap később jött haza, jó kedve volt. Félve – a kaját nézve – mondtam.
– Anya, nem csinálnánk ma is?

Csend. Nem válaszolt. Nem mertem erőltetni. Az ágyban is próbálkoztam, de bújáson kívül minden mást hárított. Két napig így volt, de jött a péntek. Tudtam, buli nem...