Hírek

FEB.
2.
2017

A két kis csoda

A történet ott kezdődik, hogy van két meseszép unokahúgom akik ikrek. Hívjuk őket Jankának és Eszternek.
Janka szőke igen formás lány és kettejük közül ő a dominánsabb, Eszter feketehajú kicsit kisebb idomokkal rendelkezik mint Janka.
Nem messze laknak tőlünk így mikor erre járnak mindig benéznek hozzánk. Egy ilyen látogatás alkalmával beszéltük meg, hogy el kellene menni közösen egyet bulizni.
A terveket tettek követték és több alkalommal is eljöttek hozzánk bulizni. Ahogy jött a nyár és a lányok rakták fel a netre a képeket, hogy strandolnak meg napoznak egyszerűen megbabonáztak a formás idomaikkal. Majd a nyár közepén az egész család elment nyaralni csak én nem tudtam menni, mert későn szóltak és leadtam a beosztást így itthon maradtam. A szombat estéim mindig szabadok voltak hát gondoltam elmegyek bulizok egy kicsit a haverokkal.


FEB.
1.
2017

Azóta csak vonattal járok

Egy szép nyári nap valahol a vizsgaidőszak közepén vonattal utaztam haza a Keletiből Győrbe. Az indulás előtt leültem a helyemre (Kevesen voltak a vagonban, a legutolsó kettes volt az enyém, az a pár ember, aki volt még, az is mind háttal volt.). Mire pont kényelmesen elhelyezkedtem volna, megszólalt mellettem egy női hang, hogy a belső ülés az övé, oda szól a jegye. Felálltam, beengedtem, és akkor figyeltem csak fel rá, hogy nem csak a hangjában volt valami érzéki, de Ő is nagyon csinos. Olyan 35-40 éves lehetett, egy elegáns fehér ing és egy szürke, kicsit térd fölé érő szűkebb fazonú szoknya volt rajta.
Elindult a vonat, elkezdtünk beszélgetni Dórival, kiderült, hogy valamilyen tárgyalásra megy Bécsbe, és ezért ilyen csinos. Amikor közelebb hajoltunk egymáshoz, éreztem a nagyon finom parfümjét, miközben önfeledten nevetgélt pedig lehetőségem volt megállapítani, hogy egy igazi bombanő: miközben ült, szoknyája feljebb csúszott,


Szilveszteri (szex)buli

Már hónapok óta sehol sem voltunk 'lazítani'. Utoljára még augusztus elején, egy nagyobb létszámú swinger házibuliban, ahol összefutottunk pár ismerősünkkel, velük szexeltünk csak szerényen, nem vetettük bele magunkat a nagyobb forgatagba. Az eltelt hónapok egyéb eseményei miatt kisebb gondunk is nagyobb volt annál, hogy ilyen jellegű kalandokat hajszoljunk.
Viszont a karácsonyi időszakban kissé lenyugodtak körülöttünk a viharok, a szokásos családi vendégjárások után kezdtünk valami másra is vágyni újra.
Szilveszter előtti 1-2 napon kissé aktívabbak voltunk a két szexpartner-kereső oldalon, amelyeken regisztrálva voltunk, és ennek aztán megjött a kellő hozadéka: sikerült egy 6 fős szexbuliba meghívást nyernünk.
Kellőképpen felszerelkezve érkeztünk fél kilenc táján, a házigazda, Zoli a külvárosi kertes sorházuk ajtajában már várt minket.


JAN.
31.
2017

Barátnőm mostohaanyja

Még csak pár hete randiztam Veronicával, mikor a most leírt események megtörténtek. Kicsi tizennyolc éves lány volt tejfehér bőrrel, amelyet imádtam, s amit még jobban szerettem az az elképesztő, hibátlan tizennyolc éves teste. Inkább olyan aranyos, ártatlan lánykának írnám le, nem pedig olyan dögös csajnak, akinek a ruházata alapján lejön, hogy csak arra vár, hogy egy klubban rástartolj. Azalatt a két hét alatt, amely alatt ismertük egymást néhányszor oráloztunk és egyszer szexeltünk. Mindig sötétben csináltuk, szóval sose tudtam alaposabban szemügyre venni. Érintés alapján tudtam, hogy elképesztő teste és illata van, de ennyi volt. Veronica biztosan nem tudta, hogy kell jól szopni, de szerette, ha kinyalják. Mikor az egyszer dugtunk, nem volt olyan nagyon jó.


Halloween-i különkiadás

Jeannie a színpadra sétált és bejelentette:
- Üdvözlöm a “Főzzünk Jeannie-vel!” show nézőit. A mai, Halloween alkalmi különkiadásnak egy speciális vendége lesz. Engedjék meg, hogy bemutassam a boszorkányt a Jancsi és Juliska történetből!
A közönség tapsolni kezdett. Egy elegáns kék ruhát és szakácskötényt viselő fiatal nő lépett a színpadra, a fején a boszorkányok hagyományos hosszú kalapjával. Megölelték egymást Jeannie-vel, majd leültek.
- Kedves boszorkány! Azt hiszem többek véleményét is tolmácsolom, amikor azt mondom, hogy egyáltalán nem ilyennek képzeltelek. - mondta a műsorvezető.
- Ez pusztán látszat, a fekete mágia eredménye. Varázserőmmel értem el, hogy mindenki egy fiatal nőt lásson. A valóságban természetesen csúf öregasszony vagyok, nem pedig egy színésznő. - felelte a “boszorkány”.


JAN.
30.
2017

Miért nem dugunk inkább egész nap

Te mit tennél, ha a húgod ezt mondaná neked?
Ekkor már nem volt visszaút. Belementem. Nem tudtam, talán már nem is akartam ellenállni neki.
Az egész úgy egy évvel ezelőtt, egy elbaszott tavasz eleji szombat hajnalon kezdődött. Pár héttel azelőtt költöztem be a Pesti lakásomba.
Korábban a szüleimmel éltem egy Pesttől alig 30 kilométerre fekvő településen, mégis elvágva éreztem magam az élettől. 29 éves koromig kellett várnom.
Bár ha azt vesszük évek óta lemondtam róla, hogy valaha olyan munkám lesz, amivel keresek annyit, hogy elhúzhassak tőlük, és végre elkezdődhessen a szabad, önálló felnőtt életem. Valami csoda folytán? Vagy a sokévi robotolással kellett kiérdemelnem? De végre azt csinálhattam, amit szeretek. És még fizettek is érte.


Kiéhezett családanyák

Úgy alakult, hogy beíratkoztam egy kétéves továbbképzésre miközben munkanélküli segélyből éltem, és bár mindenem megvolt ami szükséges, igazából nem éltem valami nagylábon. A tanulást viszont legalább élveztem, bár kissé szokatlan volt a távoktatásos rendszer, meg hogy a tanár nem a tanteremben, hanem a számítógép monitoron adja le az anyagot. Egy tanteremben kb tízen voltunk, mindenki elott egy számítógép, a fejeken headset, és szinte mindenki más szakon volt, más előadást hallgatott. Elég idegesítő volt, hogy sok olyan ember is volt a termünkben aki csak egy vagy kéthónapos továbbképzésre jött, és le se szarta az egészet, folyton beszélgetett meg telefonált. Aztán kb 4 hónap múlva ahogy többen is jelentkeztek és már kicsi volt a terem annyi embernek, végre eszébe jutott a vezetőségnek, hogy külön terembe tegye azokat akik hosszabb távra maradnak.


JAN.
27.
2017

A kiválasztott 2. rész

...várok, már egy órája mást sem csinálok, mint várakozom. Kétszer kentem végig a testem jázmin olajjal. Nem csak jó illata van, de fényes, és puha is lesz tőle a bőröm. Szeretem. Most a tánc miatt van jelentősége, hogy lenyűgözzem a közönségem. De nem is ez foglalkoztat igazán, hanem az a két férfi... azok az érzések, amiket akkor éreztem...
Valamiért mindig is úgy gondoltam, hogy nekem egy Gazdám lesz. De mi van, ha Ő is így akarja? Ha Ő is ilyen durva lesz, a Madám szavaival élve csak a nedvei edényeként tekint rám? Egyszer azt akartam, hogy folytassák, könyörögtem volna érte, aztán olyan hihetetlen váltással érkezett a fájdalom, és utána megint az élvezet. Ha ketten lesznek, akkor is elégedettek lesznek, és megtartanak?
Sóhajok közepette öltözni kezdek, de a gondolataim csak nem akarnak elcsendesedni...


Hegyi kirándulás

Egyszer elindultunk az autóval a hegyekbe megérezni a nyárban a magas csúcsok havaink hűs fuvallatát. Már nem messze voltunk a kinézet úti céltól, amikor már a hegy oldalában kanyargott az út, egyszer csak megpillantottunk egy kis völgyet, amiben vezetett egy keskeny erdei út. Gondoltuk megállunk kicsit és szétnézzük a kis erdei patak völgyében. Egy kicsit mozgunk is a hosszú út után. Találtunk is egy kis tisztást nem túl messze a fő úttól, ahol megálltunk kiszálltunk az autóból.
Sétáltunk kicsit a patak parton, néztük a gyorsan rohanó vizet és hallgattuk csobogását. Egy erősebb hűvös hegyi szellő lengette meg az ingemet, mely nem volt begombolva. Te megálltál mögöttem talán szélvédett helyet keresve, átöleltél és simogatni kezdted a hasamat, ami nagyon kellemes volt, a hó hűs levegőben a meleg kezed siklott ide-oda a hasamon. néha lejjebb is tévedt a kezed egyre közelebb az akkor már lassan teljesen merem farkamhoz.