Hírek


MÁRC.
23.
2017

Becky

Késő este van, mindenhol már sötétség uralkodik. Egy két lámpa még ég, mint egy őrszemként jelzik hogy itt laknak emberek. Egyedül bolyongok az utcán, vagyis nem teljesen hisz velem van Ben a kutyám is. Megint sokáig dolgoztam így már csak későn jutott időm arra hogy a szokásos kis esti szeánszunkat megejtsem vele. Ilyenkor nagyon szeretem a várost hisz olyan mintha én uralnám a világot. Ilyenkor el tudok merülni a gondolataimban, el tudok szakadni a valóságtól, magam mögött tudom hagyni a gondjaimat. Ilyenkor már a madarak sem csiripelnek, a bogarak sem nyüzsögnek a fán, egyszerűen csak én vagyok és a legjobb barátom. Ezt az idillikus nyugalmat törte meg az az idegen aki később annyi mindent megváltoztatott az életemben. Mondhatni teljesen megbolygatta azt az állóvizet amit eddig a pillanatig az életemnek nevezhettem. Így visszagondolva mily sivár és unalmas volt.


Anyósommal 2. rész

Csak ültünk anyósommal az asztalnál s nem tudtunk szólni sem. Sógornőm láthatóan nagyon élvezte a helyzetet. Egyikünkről másikunkra nézett, s élvezte azt a zavarodottságot, s kis szégyent amit arcunkon látott.
- Látom szólni sem tudtok semmit, nem is baj. Hiszen most már azt csináljátok amit én mondok. Itthon ezentúl szabályokat fogunk bevezetni, s ti teljesítitek minden akaratomat. Bevallom nagyon felháborított amit láttam tőletek, de egyszerre volt felháborító, és izgató is. Láttam mennyire szeretitek a szexet, mennyire élvezitek egymást, még ha ezt nem is szabadna nektek. S én is olyan vagyok, aki nagyon szeretem a kényeztetést, ezért mostantól mind a ketten az én szexrabszolgáim lesztek.
- Hogy gondolod ezt? - próbálkozott anyósom egy kérdéssel, én úgy éreztem jobb ha most hallgatok.


MÁRC.
22.
2017

Edző és játékosa 2. rész

- Hát ez kúrva jó volt! - lihegte és magára húzott.
Izzadt testünk összesimult és csókolózni kezdtünk, majd megemeltem a csípőmet és puncijába raktam újra kőkemény farkamat. Nem kellett benyálazni a farkam hisz tocsogott puncija a kéjének levétől. Pár lassú mozdulatot tettem, hogy farkam megsimerkedjen kis barlangjának falával. Szűk kis puncija volt, meglátszik, hogy nem sokan kefélték meg. Igazi hamvas kis szépség. Mélyen egymás szemébe néztünk és egyre jobban fokoztam az iramot. Közben csókolóztunk. Mikor már fáradt a hasizmom helyet cseréltünk és én feküdtem a hátamra ő pedig szemből rám ült és elkezdett meglovagolni. Nagyon jó kis csípőmozdulatai voltak, nekem szinte nem is kellett megmozdulnom. Közbe azon gondolkodtam, hogy tud egy 18 éves csaj ennyire jól kefélni.


A romlás iskolája 3. rész

Az eddig elmondottak és a naplódban leírtak pontosan elegek ahhoz, hogy kicsapjalak az általam vezetett egyházi intézményből az összes szereplővel együtt! – csapott az asztalra Márton atya, miután Miriam további történeteket szeretett volna felolvasni a mocskos titkokat rejtő naplójából. - Atyám, bocsásson meg, de ezt a kijelentést jobb lenne, ha megvitatnánk majd négyszemközt - próbálta a feldúlt igazgatót kissé lehűteni Dr. Péterváry Alfréd aki ekkor még nem gondolta, hogy az eddig kényesnek tűnő de izgató történetszál olyan fordulatot vesz, amelyre legvadabb álmában sem gondolt volna.
– Álljunk meg egy pillanatra! Szólt közbe Miriam - Van valami, amit még csak most terveztem leírni, mivel pár napja történt. Ezért szeretném inkább szóban elmondani, fontos, hogy az ügyvéd úr is megtudja, mielőtt a kirúgásomról döntenének jogtalanul - vigyorgott az ártatlanak tűnő démoni diáklány.


MÁRC.
21.
2017

Fordítva

A fürdőszoba úgy televan gőzzel, mintha egy igazi rock koncerten járnék, pedig csak Rudi zuhanyzott. Miután végzett, sietősen megcicirészett és megmasszírozta a fenekem, egy gyors puszi, és valami meccsre hivatkozva ki is somfordált. Annyira sietett, hogy el is felejtettem megkérni, hogy nézze meg a hátamon azt az izét. Egy törölközővel letörlöm a párát a tükörről, és próbálom onnan megnézni. Ahogy ott csavargatom a testem, azon kapom magam, hogy nem is a hátamat nézem, hanem a derekam ívét, ahogy a fenekem kiszélesedik belőle. Teljesen rendben van ez az ív… Megnézem a karom is, amióta az alagsorban kialakított Rudi egy kis edzőtermet, gyakrabban edzek, és eddig elhanyagolt testrészek is figyelmet kapnak. Egész szép kerek a vállam, semmi lógós oda nem illő rész, és persze egy bicepsz flex… És akkor szúrom ki a melleimet, milyen szépen csúcsosodik a mellbimbóm, milyen jó kis gömbölyű cicikók ezek.


Osztálykirándulás

A nyáron Pécsre utaztunk osztálykirándulás alkalmából. A túrát 3 naposra terveztük. Én Kristóffal egy szobába kerültem.
A lefekvésig nem is történt semmi érdekes, de az éjszaka annál több izgalmat rejtett. Kristóf és én is egyszál alsóban aludtunk lévén, hogy nagyon meleg volt. Kristófnak egy izmos vékony, teste van, egyenes fekete hajjal a tetején. Én egy magas, vékony, barna hajú fiú vagyok. Mindketten 15 évesek vagyunk. Este még beszélgettünk mindenféléről, majd lefeküdtünk aludni.
Nagyjából hajnali 4-kor arra ébredtem, hogy valami bizsereg a péniszem környékén. Mikor kinyitottam a szemem, Kristófot láttam aki a farkamat szopogatja. Nem volt időm leállítani, mert abba a pillanatban Kristóf szájába élveztem. Kristóf élvezettel nyelte a spermám, mire én mellkason rúgtam.


MÁRC.
20.
2017

Összepréselődve 2. rész

- Problémás. Nem akarom összekenni sem a te ruhád, sem Claire ruháit. Gondolj bele hogy mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy a ruháira élveztem.
- Ezért nem hagyhatunk nyomot az esemény után. –mondta anya.
Ezután olyan mozdulatokkal, amit egy cirkuszi gumiember is megirigyelhetett volna, szembefordult velem. Néhány cipősdobozt felrúgott, amikor leereszkedett és csak remélni tudtam, hogy a folyosón senki nem hallja meg a csapott zajt. Azután megtette. A szájába vette a péniszemet én pedig a mennyben éreztem magam.
Nem érdekelt, hogy az eddig pedáns és mindig illendően viselkedő anyám csinálja. Nem érdekelt, hogy ezzel kapcsolatunk örökre megváltozik. Csak a gyönyör érdekelt. Pontosan úgy szexuális megkönnyebbülésre vágytam, mint röviddel ezelőtt ő. Megértettem, hogy miért nem állított meg. Én sem tudtam volna megállítani őt. A jelek szerint egyikünktől sem idegen a vérfertőző viszony.


Mert benne bíztam

Amióta az eszemet tudom, nekem Zsolti volt az eszményképem, az apám, a barátom, a bizalmasom. Amikor először mentem óvodába, ő fogta a kezem. Amikor először jártam uszodában, amikor először úsztam, ő volt, aki kísért, aki szurkolt nekem. Az iskolába, míg alsós voltam ő kísért. A ballagáson tőle kaptam a legszebb, legnagyobb csokrot. Amikor valamelyik fiúba szerelmes lettem, ő bíztatott, és az ő vállán sírtam, amikor csalódnom kellett, amikor szakítottam, vagy szakítottak velem. Így hát, amikor már majdnem kész nővé váltam, ő volt, akibe a legjobban belehabarodtam, és akinek oda szerettem volna adni a szüzességem. És az egészben az a legborzalmasabb, hogy Zsolti anya férje.
De nem így történt. Egy diszkóban történt. A fiúnak szinten még az arcára sem emlékszem. Csak arra, hogy kapkodtunk, én kissé becsiccsentettem, és már mindegy volt csak történjen meg. Gyorsan túl voltam rajta, és nem találtam benne semmi káprázatosat.