Hírek

MÁRC.
27.
2017

Chat-en szerzett történetek 2. rész

A második sztori egy 40 körüli pasié volt aki totál megkönnyebbült attól, hogy ismeretlenül kiadhatta a titkát.
Szeretném az elején tisztázni: soha nem gondoltam volna, hogy velem egyszer ilyen történik. Persze olvastam, hallottam én is történeteket, hogy családtagok egymással szexelnek, de mindig úgy gondoltam ezek 90 % - a kitaláció. Most már úgy vagyok vele, hogy lehet csak 50 % - a.
Sajnos fiatalon beleugrottam egy házasságba ami nagyon hamar megromlott, de mivel a gyerekek is gyorsan jöttek, huszonöt évesen ott álltam elváltan, két gyerekkel akiket a bíróság természetesen az anyjuknak ítélt. Mivel a lakás az enyém volt és a feleségem nem is akart ott maradni, hazaköltözött a szüleihez. Vasárnapi apuka lettem és igyekeztem annyi időt tölteni a gyerekeimmel amennyit csak lehetett. Persze apósom, anyósom és a feleségem szemében én voltam a hunyó és próbálták a gyerekeket is ellenem hangolni.


Csapatépítés 1. rész

Tavaly nyáron sok pénzt sikerült csapatépítésre fordítani, így egy pénteki beáldozott munkanappal együtt két éjszakás elvonulást ütemeztek be egy vidéki nagyobb, wellness típusú helyre a főnökeink. Hivatalos program híján nagy közös iszogatásnak és bulizásnak néztünk elébe nagy várakozással és persze mi pasik egymás között folyton azzal is ugrattuk egymást, vajon melyik újabb vagy régebbi kolléganőnél lenne érdemes bepróbálkozni ezen kiváló alkalomból. Sajnos a dolgozók között a többség férfi, de azért csajokból is akad, közöttük olyanok is akik szeretnek bulizni. Ettől függetlenül eddig nem tudtam olyanról, hogy csapatépítés során előfordult volna kollégák között alkalmi szex is, ami nem zárja ki ugyan a dolgot, de utal rá, hogy szerencsés úttörő lettem a cégnél ebben és nem is szimpla módon.


MÁRC.
24.
2017

Kutatás a könytárban

Hitted volna, hogy már öt éve tart? – kérdezte Anna és elegáns ujjait Hector széles, férfias kezére fonta. Mindig is csodálta a férfi erős állát és romantikus, mélyen üli szemét.
– Mintha csak tegnap találkoztunk volna – felelt Hector és egyenesen Anna parázsló, sötét szemébe nézett, melyben az asztalukon álló magányos gyertya fénylett. A férfi pillantása most a nő duzzadt ajkain, majd alabástrom nyakán kalandozott végig, miközben megcsodálta feszes, ám csodás domborulatokkal bíró testét abban a szorosan simuló fekete ruhában, amit aznap este viselt. A csábos dekoltázs és a dús keblek ritmikusan emelkedtek Anna minden lélegzetével.
Egy előkelő étterem sarokbokszában ültek és ügyet sem vetettek a sürgő-forgó pincérekre, sem a cseverésző vendégekre. Anna most egy kis csomagot tett Hector elé, vörösen csillogó, hosszú körmei jól illettek a csomagolópapír színéhez.


Rita duplán szereti

‹Ráérsz este? :)›
‹Ma nem jó. Jövő hét?›
‹Jól hangzik, várom!›
‹:) Szerintem is! Én is..›
‹Nagyon megpakollak! :)›
‹%) Remélem. Emlékszel mit kérdeztél legutóbb?›
‹Nem. Mire gondolsz?›
‹Hogy szeretném e több faszival!›
‹Rémlik valami.. :)›
‹Az nem fog össze jönni, de kérhetek egy durvát?›
‹Aham!›
‹Jövő hétig, amíg találkozunk összegyűjtesz egy nagy adagot magadból?›
‹Úgy érted verjem ki és tegyem el? :)›
‹:) Aha! :)›
‹Te kis perverz dög! Nem áll el egy hétig szerintem..›
‹Fagyaszd le! :)›
‹Teeeeee! Izgatna ha rád önteném?›
‹Igen, az majdnem olyan mintha többen csinálnátok.. :)›
‹Meglátom mit tehetek. Hm, nem tudtam, hogy ennyire bejött!›
‹Dede! :)))›


MÁRC.
23.
2017

Becky

Késő este van, mindenhol már sötétség uralkodik. Egy két lámpa még ég, mint egy őrszemként jelzik hogy itt laknak emberek. Egyedül bolyongok az utcán, vagyis nem teljesen hisz velem van Ben a kutyám is. Megint sokáig dolgoztam így már csak későn jutott időm arra hogy a szokásos kis esti szeánszunkat megejtsem vele. Ilyenkor nagyon szeretem a várost hisz olyan mintha én uralnám a világot. Ilyenkor el tudok merülni a gondolataimban, el tudok szakadni a valóságtól, magam mögött tudom hagyni a gondjaimat. Ilyenkor már a madarak sem csiripelnek, a bogarak sem nyüzsögnek a fán, egyszerűen csak én vagyok és a legjobb barátom. Ezt az idillikus nyugalmat törte meg az az idegen aki később annyi mindent megváltoztatott az életemben. Mondhatni teljesen megbolygatta azt az állóvizet amit eddig a pillanatig az életemnek nevezhettem. Így visszagondolva mily sivár és unalmas volt.


Anyósommal 2. rész

Csak ültünk anyósommal az asztalnál s nem tudtunk szólni sem. Sógornőm láthatóan nagyon élvezte a helyzetet. Egyikünkről másikunkra nézett, s élvezte azt a zavarodottságot, s kis szégyent amit arcunkon látott.
- Látom szólni sem tudtok semmit, nem is baj. Hiszen most már azt csináljátok amit én mondok. Itthon ezentúl szabályokat fogunk bevezetni, s ti teljesítitek minden akaratomat. Bevallom nagyon felháborított amit láttam tőletek, de egyszerre volt felháborító, és izgató is. Láttam mennyire szeretitek a szexet, mennyire élvezitek egymást, még ha ezt nem is szabadna nektek. S én is olyan vagyok, aki nagyon szeretem a kényeztetést, ezért mostantól mind a ketten az én szexrabszolgáim lesztek.
- Hogy gondolod ezt? - próbálkozott anyósom egy kérdéssel, én úgy éreztem jobb ha most hallgatok.


MÁRC.
22.
2017

Edző és játékosa 2. rész

- Hát ez kúrva jó volt! - lihegte és magára húzott.
Izzadt testünk összesimult és csókolózni kezdtünk, majd megemeltem a csípőmet és puncijába raktam újra kőkemény farkamat. Nem kellett benyálazni a farkam hisz tocsogott puncija a kéjének levétől. Pár lassú mozdulatot tettem, hogy farkam megsimerkedjen kis barlangjának falával. Szűk kis puncija volt, meglátszik, hogy nem sokan kefélték meg. Igazi hamvas kis szépség. Mélyen egymás szemébe néztünk és egyre jobban fokoztam az iramot. Közben csókolóztunk. Mikor már fáradt a hasizmom helyet cseréltünk és én feküdtem a hátamra ő pedig szemből rám ült és elkezdett meglovagolni. Nagyon jó kis csípőmozdulatai voltak, nekem szinte nem is kellett megmozdulnom. Közbe azon gondolkodtam, hogy tud egy 18 éves csaj ennyire jól kefélni.


A romlás iskolája 3. rész

Az eddig elmondottak és a naplódban leírtak pontosan elegek ahhoz, hogy kicsapjalak az általam vezetett egyházi intézményből az összes szereplővel együtt! – csapott az asztalra Márton atya, miután Miriam további történeteket szeretett volna felolvasni a mocskos titkokat rejtő naplójából. - Atyám, bocsásson meg, de ezt a kijelentést jobb lenne, ha megvitatnánk majd négyszemközt - próbálta a feldúlt igazgatót kissé lehűteni Dr. Péterváry Alfréd aki ekkor még nem gondolta, hogy az eddig kényesnek tűnő de izgató történetszál olyan fordulatot vesz, amelyre legvadabb álmában sem gondolt volna.
– Álljunk meg egy pillanatra! Szólt közbe Miriam - Van valami, amit még csak most terveztem leírni, mivel pár napja történt. Ezért szeretném inkább szóban elmondani, fontos, hogy az ügyvéd úr is megtudja, mielőtt a kirúgásomról döntenének jogtalanul - vigyorgott az ártatlanak tűnő démoni diáklány.