Hírek

ÁPR.
13.
2017

A családi kikapcsolódás

Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.
- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudtam, hogy itthon vagy. Nem a barátnőiddel vagy Milánkavel kéne lógnod?
- Nemsokára jön Milánka és elmegyünk sétálni meg ruhákat nézni... Bár az utóbbiról ő még nem tud! - ordította a lány az anyja után, aki közben kiment a konyhába. - Addig meg lejöttem tévézni, hogy halljam, ha csenget!
- Ahha, értem. - mondta majd kijött a konyhából és leült Kriszta mellé egy pohár narancslével a kezében. - Milyen ruhákat akarsz nézni? Nekem se ártana picit szétnézni a boltokban, olyan rég voltam vásárolni, van már vagy három hete is.


Váratlan este 1. rész

22 éves lány vagyok, kicsit molett, de ez szerencsére nem okoz gondot. Sok barátom, nagy társasági életem van, mindenféle programban benne vagyok, szinte semmire nem mondok nemet. Egyszerűen fogalmazva: szeretek élni :)
Nyár elején egy hétköznap délelőtt épp semmi elfoglaltságom nem akadt, és elhatároztam, hogy elmegyek úszni. Szeretek mozogni, így valamilyen szinten azért karban is tartom magam. Jó pár hossz megtétele után a medence mellett ejtőztem, amikor leült mellém egy harmincas évei közepén járó férfi és beszélgetésbe kezdtünk. Intelligensnek találtam, ráadásul még tetszett is, mert nem egy vékony alkat :) Magas, izmos, széles mellkasa volt, sőt még borostája is, ami a gyengém. Jót beszélgettünk, aztán végül is hétről hétre ugyanazon napokon összefutottunk és mindig kellemesen elcsevegtünk.


ÁPR.
12.
2017

Leküzdhetetlen vágy

Már több éve éltünk egymás mellett, mégsem történt sokáig semmi. Volt köztünk egy kis bizsergés ugyan, de valahogy egyikünk sem mert kezdeményezni. Elfojtott vágyaink felszínre bukkantak néha-néha. Mindketten éreztük a másik civódását, nehéz volt leküzdenünk az egymás iránti vonzalmat. Nem mertünk beszélni egymással róla, de mindketten biztosak voltunk abban, hogy ez a leküzdhetetlen vágy kölcsönös közöttünk. Voltak apró megnyilvánulások, elkapott vágyakozó pislantások. Gyakran úgy mentünk el egymás mellett, hogy megérinthessük a másikat. Egyetlen rövid, szûk folyosó választotta el a szobánkat. A szobám ajtaja mellett egy hatalmas tükör volt, amiben gyakran nézegette magát. Sokszor mentem el mellette, és minden egyes alkalommal próbáltam megérinteni valamelyik testrészét, leginkább a popsiját. Ha sikerült megérintenem őt ránéztem az arcára és próbáltam elkapni a tekintetét.


Gyakorlás

Apám közvetlenül az érettségi után hagyott el minket az asszisztense kedvéért. A jelek szerint már régóta viszonyuk volt és most ítélte úgy, hogy mivel úgyis befejeztem az iskolát, ideje lépnie. Egy jó válóperes ügyvédnek hála anya és én viszonylag kényelmes pénzügyi helyzetben maradtunk.
A válás után anya nem tudott magával mit kezdeni. Nem volt többé férje és ezért megnőtt a szabadideje. Pár hét után bejelentette, hogy befejezi orvosi tanulmányait. Annak idején már elkezdte az egyetemet, de ott megismerkedett apával és az ő karrierje kedvéért abbahagyta a tanulást és a családnak szentelte magát. Úgy gondolta, hogy meg tud állni a lábán és igazi orvosként jobb élete lesz, mint egy elvált feleségnek, akinek egy orvos fizeti a tartásdíjat.


ÁPR.
11.
2017

Álom? Álom...

A zsalugáteres ablakok résein élesen vágott be a fény.
- Fél hat - gondoltam. Gondoltam? Tudtam. Már évek óta ezt látom.
Most - mást is.
. . .
A fiúsan rövid barna haj az orrom csiklandozta. A jobbkezem elzsibbadt. Kicsit megmozdult a haj. A hozzá tartozó fejjel együtt - aztán felém fordult.
Lentebb a hasa, az a lapos, feszes has is nekemfeszült.
Feszült? Inkább - simult.
Álom és ébrenlét határán eszem a tegnapi napon járt.
...
Sajó mély hangja tépte szét a tanya csendjét. A kerítésen kívül egy erdésszzöld autó állt.
Mióta? Nem tudom. Az istállóban voltam. Széna, abrak a két tehénnek, lovaknak.
A komondornak Bogár, a puli, éles csaholással kontrázott. Erre mentem előre, a ház sarkához.


Az új szomszéd

Beléptem a lakásom ajtaján, ledobtam a kulcsaimat és a számlákat a előszobaasztalra, majd a konyhába mentem, hogy keressek egy italt. Átsétáltam a nappaliba, egy hideg Barr Colá-val a kezemben, kis időbe telt, mire észre vettem, hogy egy nő ül csendesen a kanapémon. Az első gondolatom az volt, hogy felhívom a rendőrséget, de eszembe jutott, hogy a mobiltelefonomat a konyhában hagytam a töltőn. Miközben töprengtem tovább sétáltam, és felismertem a fiatal nőt, ő az új szomszéd, aki beköltözött a szomszéd lakásba a múlt héten. Mondani akartam neki valamit, de egyszer csak rájöttem, hogy nem csupán ül a kanapémon, valójában kezei túl elfoglaltak voltak a szoknyája alatt, belehuppantam a legközelebbi fotelba, hogy élvezzem az előadást.
Először nem lehetett látni semmit a szoknyája alatt. A puha anyag előre-hátra mozgott a keze minden mozdulatára.


ÁPR.
10.
2017

Chat-en szerzett történetek 3. rész

A harmadik történetet egy fiatal nő mesélte el aki azt mondta, hogy ha rajta múlna biztos, hogy nem büntetné a családtagok közötti szexet ha az közös megegyezésen alapul, mert élete egyik legszebb élménye volt amit az öccsével csináltak.
Két év különbség van köztünk. Tulajdonképp jó tesók voltunk, csak folyton martuk egymást és ez a kamaszkorunkban se szűnt meg. Sőt a helyzet csak rosszabb lett mikor anyu meghalt amikor tizenöt voltam. Szerettük egymást az öcsémmel de állandóan veszekedtünk, mint az öreg házasok. Képesek voltunk minden kis szarságon összekapni. Anyu halála után apu inni kezdett. Egyre jobban csúszott le a lejtőn. Annyira, hogy tizenhat évesen már én tartottam össze a családot. Főztem, mostam, rendben tartottam a lakást, figyeltem, hogy a tesóm rendesen tanuljon, nehogy elkallódjon. Apura már nem volt energiám.


A borosgazda 4. rész

A nyár gyorsan eltelt, ősszel elkezdődött az iskola, jöttek a szüretek, nagyon elfoglalt voltam. Azért Livire tudtam időt szakítani, sajnos ahogy jöttek a fagyok vissza költözött a Pesti lakásába. Itt a hegyen veszélyes lett volna kitelelni, megígérte tavasszal, ahogy tud visszajön hozzám. Volt időm tanulni egész télen, németből Livinek hála letettem a nyelvvizsgát. Megszereztem a jogosítványt, az érettségim is egész jól sikerült. Jutalmul a nagyitól kaptam egy autót, na ne egy BMW-re gondolj, csak egy tíz éves Ladám lett. Én mégis nagyon királynak éreztem magam. Sokkal könnyebb volt csajozni, hogy volt autóm. Igaz Livi húsvét körül visszaköltözött, és újból kezdődött a szexmaraton, nem volt időm, sem erőm más nővel foglalkozni. Amikor visszatért ott folytattuk ahol az ősszel abbahagytuk. Az egész hétvégét ágyban töltöttük, volt mit bepótolni. Egyik este kielégülten pihegtünk egymás mellett, Livi hozzám bújt.


ÁPR.
7.
2017

Wellness extrákkal

Bea vagyok, és elmesélem egy közelmúltban történt kalandunkat. Tibivel három éve ismerkedtünk meg, és szinte azonnal össze is jöttünk. Minden nagyon jó volt vele, a beszélgetések, a közös programok és persze a szex is. Kezdeményező volt, kipróbáltunk extra helyszíneket, kellékeket, szerepjátékokat. Aztán az idő múlásával kezdett minden megszokássá válni, ellaposodott az egész. Néha azon gondolkodtam, miért is kell egy ilyen élet mellett elköteleznem magam, fiatal vagyok még, inkább most váltsak, mint két gyerek mellett. Emellett viszont szerettem őt még mindig, és adni akartam egy esélyt a kapcsolatunknak. Úgy gondoltam, ha nem a mindennapi környezetben vagyunk, akkor jobban egymásra hangolódunk, felébred a régi tűz. Rábeszéltem, hogy utazzunk el egy hosszú hétvégére, wellnessre. Nyilván ő is érezte, hogy valami nincs rendben, és jónak érezte ezt a próbálkozást.