Hírek

MÁJ.
18.
2017

Most vagy soha 2. rész - Avagy Máté és Réka története folytatódik

Máté és Réka titkos együtt léte óta eltelt pár hónap. Mindkettő igyekezett kerülni a másikat. Ez működött is egészen addig, amíg a sors másképp nem szőtte a szálakat...
Az ominózus éjszaka óta akaratlanul is próbáltam kerülni Rékát. Nem voltam biztos benne, hogy tudtam volna leplezni azokat az érzéseket, amiket az az éjszaka hagyott bennem. Megbeszéltük ugyan, hogy egyszeri eset és hogy elfelejtjük, de valljuk be őszintén, ami ennyire jó, azt nagyon nehéz elfelejteni. Ezért inkább kerültem. Bencének nem hiszem, hogy feltűnt ebből bármi is, mert előtte sem nagyon találkoztunk hármasban. Nem is lett volna ezzel semmi gond, ha nem állt volna elő Bence az ötletével...
- Figyu Máté, nincs kedved 10 napot eltölteni Görögországban? – dobta fel egyik nap a kérdést.


Egy bárban kezdődött

Ausztriában dolgozom, hétvégente járok haza. Minden pénteken meló után azonnal indulás, hét nyolc óra utazás, mikor haza érek gyors fürdés, vacsora.
Egyik ilyen alkalommal vacsora után megkívántam egy pohár bort. Le mentem a sarkon lévő bárba, huszonöt - harminc vendég élő zene, jó hangulat volt.
A pulthoz ültem kértem egy italt és néztem a táncolókat. Nem volt semmi tervem csak pihenni szerettem volna kicsit. Egyszer csak mellém ült egy negyvenes nő 160 - 165 magas, vállig érő sötétbarna haj, szolidan kifestve nagy mellek, vékony de asszonyos derék, formás fenék. Szóval jól nézett ki.
Szóba elegyedtünk a szokásos semmit mondó beszélgetés idegenek között, munka, család meg a többi.
Egyszer csak megkérdezte kérek e még egy bort, ez meglepett mert inkább én szoktam meghívni a nőket egy italra ha a pulthoz ülnek, de most fordítva történt.


MÁJ.
17.
2017

Barbi, a fogszabályzós tini

Barbi iskolásévei alatt végig tipikus jókislány volt, színötös tanuló, aki mindenben szót fogad a szüleinek, mindig kedves a tanárokkal és soha nem szeg meg semmilyen szabályt. Apjával alig-alig találkozott, mivel kamionos volt, anyja viszont nem dolgozott év közben, csak nyáron, amikoris a Balcsin üzemeltetett egy kisebb vendéglőt. Amíg kisebb volt, Barbira mindig a szomszéd, Tamás bá vigyázott, akinek volt egy fia, aki Barbinál ugyan két évvel idősebb volt, de jól kijöttek egymással.
Amikor Barbi 14 éves lett, már készült a szokásos nyári programra, amikor értesült róla, hogy a szomszéd srác, Peti valami sportösztöndíj révén két hónapra Amerikába utazik. Ez azt jelentette, hogy az egész nyarat kettesben kell töltenie az 53 éves Tamással, azzal az emberrel, akitől mindig úgy tartott...


Malackodás

A hivatalban lassan telt az idõ, a váróban síri csend, hallani az óra ketyegését. Meleg van, a levegõ nem mozdul. Egy középkorú, ízlésesen telt hölgy érkezett épp, tudomást sem vettem róla csak a szemem sarkából. Míg össze nem akadt a tekintetünk. Kicsit zavarba jöttem, mert nagyon szexi, kihívó szeme volt, de vettem a játékot. Rövid vörös haja volt, és kerek, aranyos arca, szép jelenség volt. Kacérkodott velem, egyre többször találkozott a tekintetünk, és egyre tovább néztünk egymásra. Legalább 10-12 évvel idõsebb nálam, de azok a szemek, és a méretes keblek felizgattak. Vagy 10 percig beszélgettünk a szemeinkkel, õ néha felnevetett, és olyan kéjesen nézett vissza, hogy kirázott a hideg tõle.
Én sorra kerültem, és kifelé jövet végig a szemét néztem, ahogy végighaladtam a hosszú folyosón. Nem bírtam nem mosolyogni, de õ is visszamosolygott. Én pedig, mintha ismerném, megszólítottam:


MÁJ.
16.
2017

Feleségekkel - Liriva

Liriva volt az első nő, akit Damironéban megismertem. De előzőleg is hallottam már róla. Tudtam kicsoda, mégis teljesen meglepetésszerűen ért a dolog. Merthogy már az első nap összefutottam vele, és ez valóban véletlen lehetett. Ezt senki sem szervezte meg. Hajnalban érkeztem, és délelőtt átvettem elődömtől a meteoro lógiai állomást. Hamar betanultam a teendőket, annál is inkább, mert előtte már szert tettem némi meteorológiai ismeretre egy tanfolyamon. Szóval már az első napon történt. Délben lejöttem és kerestem egy helyet, ahol ebédelhetnék. Az összes létező damironei étterem közül betévedtem az egyikbe, akikor még mit sem tudva a többiről. Itt egy rendkívül kövér, bajuszos, napbarnított férfi szolgált fel, később kiderült, hogy ő a tulajdonos. Tekintélyes testsúlyából gyanítva gyakran felkereshette a konyhát, nem csupán rendelési céllal.


Lányok nélkül nem élhetek - avagy az igazoltatás

Hat órája hajtok és kezdek fáradni. Az eszem folyton Crisen jár, Afganisztánba vezényelték, óráról, órára aggódom miatta. Amúgy nem féltem az én jóképű hadnagyomat, a jég hátán is megél, erős, jó emberismerő és feladatmegoldó. Hiányzik nagyon a szex és amit Cris adhat, Crisel két éve jöttem össze, főiskolai barátnőm bátyja, és fél év után össze is kötöttük az életünket. Nincs olyan érintése, amit ne imádnék, az izmos testét, csillogó, kék szemeit, helyes arcát. És amikor egyenruhában van! Mindig sikerül őt egy menetre beizzítanom, nagyon jó vele az ágyban. Cris hadi mérnök, ügyes kezeit a szexnél is bűvöletbe ejtően jól használja, ahogy a száját és a szerszámát is.
A haditengerészettől kapja a jókora havi fizetését, sokat van sajnos távol. Így elfogadtam egy lánykori barátnőm invitálását, beköltözöm időszakosan a klubba, ahol öt másik lány lakik Jennán kívül, és ha ügyesen tartom a vezetési ütemet, estére oda is érhetek.


MÁJ.
15.
2017

Chaten szerzett történetek 4. rész

Nos összeismerkedtem a chat-en egy 45 éves pasival, aki olyan vad sztorit kezdett el mesélni mikor szóba került a családtéma, hogy megkértem találkozzunk személyesen, mert chaten bárki bármit mondhat, de annyi rutinom már van, hogy kiszúrjam ha valaki szemtől szembe hazudik. Kért egy kis gondolkodási időt, de aztán belement és azt hiszem ez a sztori megérte, hogy én fizettem a számlát a sörözőben.
- Azt hiszem lényeges infó a sztorihoz, hogy 6 éves koromig anyám egyedül nevelt, mert apám még a születésem előtt lelépett, aztán lett egy nevelőapám aki az elején jófej volt, de egy év múlva már kiderült milyen ember is valójában. Verte anyut, meg engem is jó párszor. Előfordult, hogy a szomszédoknál aludtunk, vagy a fáskamrában, vagy a nagyszüleimnél. De egyik alkalommal a nagymamám azt mondta anyunak, hogy vagy otthagyja ezt a barmot, vagy hozzá ne menjen legközelebb ha balhé lesz.


Újra találkozunk az exemmel

Már több mint egy év is eltelt azóta, hogy megtörtént az a bizonyos találkozás a volt barátnőmmel. Összesen négyszer beszéltünk ez idő alatt, mind a négyszer interneten keresztül, felköszöntöttük egymást névnap és szülinap alkalmából, de a "hogy vagy, mi a helyzet veled" - szerű beszélgetéstől több soha nem volt. Nem hoztuk fel a közelmúlt izgalmas eseményét és még célzások sem voltak rá.
Egy meleg keddi napon pont az ebédemet fogyasztottam itthon egyedül, amikor kaptam egy sms - t.
- Szia. Holnap hazamegyek a szüleimet meglátogatni. Van kedved összefutni? CSAK ÖSSZEFUTNI! :) - - állt az üzenetben. Nem nehéz kitalálni, hogy kitől jött. Elsőnek furcsa volt, soha nem ír, hogy itthon van, pedig elég gyakran hazajár, 3 - 4 hetente és általában nem egyedül. Az is fura volt, hogy hétköznap.


Edzés

Edzés Edzés Edzés

MÁJ.
12.
2017

Be kell gyógyítanom a sebedet

Még azokban az időkben történt, amikor két - három éve a bevándorlók ellepték a Keletit, akár oázist a szennyvíz cunami.
Egy dohánybolt előtt állva cigiztem árnyékba húzódván a trotty melegről, perceken át mit sem sejtve a hátam mögött virító feliratról az ajtón:
A BOLT 5 MÉTERES KÖRZETÉBEN TILOS A DOHÁNYZÁS!
Nem messze tőlem egy kiscsaj állt szintén az eresz alatt. A megfelelő áldozatra várt.
- Szia! Bocsi! Vennél nekem egy doboz áfonyás? (asszem Winstont mondott)
- Aha! Mindjárt elszívom!
- Köszi! –egy marék aprót szórt a tenyerembe. Annyira aprót, mint aki az imént aprította martalékra hőn szeretett malacperselyét. - Ez pont annyi.
- Nincs mit!
- Röhejes! A jövő héten leszek 18, de még egy szaros sört se adnak.