JÚL
28
2010

Egy üzletasszony naplója 1. rész

gruppen

Előszó Egy Vas megyei kisvárosban láttam meg a napvilágot 1970 őszén. Abban az évben, amikor a Genezis együttes újsághirdetés útján keres dobost, először rendezik meg a "Föld Napja" környezetvédelmi akciónapot, s ekkor születik Nagy Tímea, olimpiai bajnok párbajtőrvívó és Andre Agassi, amerikai teniszező. Családunk az átlagnál szerényebb körülmények közt élt, de nem nyomorogtunk. Apám francia, a háború alatt ismerkedett meg anyámmal. Vallásosak voltak, s engem is próbáltak úgy nevelni, de azok az idők nem voltak megfelelők, s a hitben engem leginkább a szolidaritás, a szegények megsegítése, az őszinteség fogott meg, s persze biztosította kislányként a nyugalmas, félelem nélküli éjszakákat. Szüleim nagyon sokat dolgoztak, s nyughatatlanságukat én is örököltem.

JÚL
27
2010

Szexvadászok 7. rész

maszturbáció

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok - Ne haragudj, hogy áthágtam a határokat. Már odalent ültek a nappaliban ismét, vörösboros poharakkal az asztalon. Samantha fehér fürdőköpenybe burkolta fekete szaténba bújtatott testét. Roger éppen zuhanyozott odafent. - Nem kell bocsánatot kérned, Samantha. Igazán nem. - Liliane még nem igazán tudta, hogyan is érez azzal kapcsolatban, ami történt, de azt igen, hogy egyáltalán nem haragszik a szőke lányra. Tekintetbe véve, hogy önként ment bele ebbe a helyzetbe, enyhén szólva nevetséges lett volna, ha most megsértődik. - Még sohasem csináltam ilyet, Liliane. Igazán soha. De volt benned valami, ami... Nem tudtam ellenállni. Ha tudni akarod az igazat, rendkívüli erőfeszítésembe került, hogy ne vessem rád magamat.

*  *  *

Gyöngyi néni

hetero

Sok emlékezetes és feledhető szexuális élményem van, de van néhány amit szerintem soha nem fogok elfelejteni, az egyik a következő... 21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám bíztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programomat anyagilag is... Gyöngyi néni, anyám barátnője, 45 éves ügyvédnő volt, egyedül élt mióta ismerem, amolyan "vénlány", se férj se élettárs, csak villám férfiak az életében.

JÚL
26
2010

Én és a bátyám

családi

Literotica oldalán olvasható Donna19063: "Me and My Brother Paul" munka magyarítása Amikor történetűnk kezdődött, huszonhárom éves, mesterképzést kezdő egyetemista voltam. Bátyámmal, a két évvel idősebb Paullal laktam ... Vissza az egész! Valójában évvekkel korábban kezdődött életünk megváltozása. Tehát, akkor kezdem újra. Paul az egyetemi alapképzés után gyakornoki munkát keresett, én pedig befejeztem az előkészítő évet az egye-temen. Készültűnk a nyárra, hazatérésre a koliból. Szüleink kipufogógáz mérgezésben haltak meg. Egy kis autójavító műhelyük volt az országút mellett, ott történt a baleset.

*  *  *

Az első találkozás éjszakája

hetero

Amikor végignézett a szobán áthaladó meztelen férfin, borzongató lüktetést érzett az ágyékában. Tudta, sejtette, hogy ez nem egy hétköznapi, átlagos szeretkezés lesz, már akkor megérezte, amikor először ért a keze a kezéhez és először ért a szája az ajkaihoz. Biztos volt benne, hogy jól választott, bízott női ösztöneiben és az sem érdekelte, hogy ennek az éjszakának lesz-e folytatása, vagy sem. Kívánta, őrülten kívánta ezt a rejtélyes "ismeretlen ismerőst", kívánta, hogy az felizgassa, magáévá tegye. Izgalmas volt a gondolat, hogy nem tudta, milyen stílusa, szexuális kultúrája van ennek az erotikától vibráló férfinak, de várta, akarta a közeledését és kész volt bármire.

*  *  *
JÚL
23
2010

Barátok közt

A Mátyás téren szokásos nap virradt. Andráséknál még csak most kelnek az emberkék. Egyedül Peti van fenn és olvas a szobájában. A könyv címe hipnózis neked is menne. Már régóta olvasgatja ezt a könyvet és próbálgatja hátha sikerül végre megdugnia Kingát. Igaz most van barátnője Linda és szereti is, de akkor is Kinga marad neki az elérhetetlen nő. Ma megpróbálja hat-e a dolog. Mindenki felkelt kezdődött az élet testvére a fürdőszobában anyjáék a konyhában voltak. - Vanda gyere, már ki elkések a találkámról! - mondta Peti az ajtónak - mindjárt végzek, várjál már! - Gyerekek férjetek meg! - szólt rájuk Juli Peti nem várta meg nővérét inkább elindult Lindához, aki már várta az udvaron.

*  *  *

Fűtött Pilis

hetero

Kiáltás. Pilis csúcsról kiált le egy lány a völgybe. Zuhog az eső a levegő párával teli, a fény csak pár sugárszálban tör át a felhők barikádján. Kitárt kezekkel áll az ormon arccal a hely lábánál fekvő városba. A szakadó eső ellenére csak egy top van rajta és egy túranadrág. Újabb kiáltás. A stresszből felszabadult egyetemista kiáltása ez a végtelen Pilisi völgyekbe. Nevetve fordul meg, s szalad kezét feje fölé tartva az erdő felé. Avar mászik cipőjébe, s ágakról rázúdul a levelek által felfogott eső. A piros túrajelzést követve hamarosan megérkezik a kempigbe. A sátrak cipzárjai szorosan felhúzva állnak ellent az égszakadásnak, s fény árad a kis menedékekből. Párszor körbefordul,

JÚL
22
2010

Szex a búzamezőn

hetero

Azon a nyáron haza sem jöttünk a Balatonról. A barátaimmal voltunk szüleim nyaralójában, amikor a következő történt. Egész nap a strandon lógtunk, este pedig diszkóba készültünk. Vagy lehet, hogy nem is készültünk, egyszerűen csak elmentünk. A lényeg az, hogy egyszercsak ott voltunk egy menő helyen, többszáz fiatallal együtt és táncoltunk. A társaság, akikkel mentem, pillanatok alatt szétszóródott, és azt vettem észre, hogy állok, illetve táncolok a parkett kellős közepén, és sehol egy ismerős arc. Persze, nem estem kétségbe, előfordult már máskor is., hogy mindenki úgy ment haza, ahogy tudott, ha a buli végén nem találtuk meg egymást. Fél órán belül összeszedtem két srácot, akik együtt jöttek, és felajánlották, ha nem találom meg a többieket, haza visznek. Egy pillanatig sem kerestem tovább őket, hisz helyesek voltak a fiúk. Különösen az egyik, egy...

*  *  *

Évforduló

hetero

Életem 20-adik életévében történt, hogy barátnőmmel megünnepeltük a két éves évfordulónkat. Sajnos a valódi évfordulót egymás nélkül kellet átélnünk, de most itt volt az alkalom, hogy mindezt egymás karjaiban éljük át! Délután 5 órára volt megbeszélve a találka, közel a házukhoz. Egy laza séta után már ott is voltunk abban az étteremben, ahol megismerkedtünk. Misztikus volt felidézni, pont itt, ezt az egy évet, az első pillantást, ugyan is ez valóban szerelem volt első látásra, az első randevúnkra, amely szintén ugyanitt történt, ebben a kis csendes étteremben. Mindkettőnkben elindított valamit mélyen, bár nem mondtuk, de láttuk egymás tekintetén.