Hírek

JÚN.
19.
2017

Szólj a Ferinek!

Akkoriban már elég sok problémánk volt az együttléteink során.
Azt gondoltam, talán sikerült megújulni a kapcsolatunkban, hisz egyre-másra próbáltuk ki az érdekes, izgalmas praktikákat, nem kevés pénzt áldozva az akkor igen drága sex- és pornóirodalomra, főleg újságok formájában.
Azok a '90-es évek...
Jutka nagyon jó tanítványnak bizonyult, hamar a magáévá tette az újszerű élményeket, alig volt újdonság, amit ki ne próbáltunk volna!
Csak hát megvoltak a korlátaink, akkor!
Ezek pedig inkább anyagi korlátok voltak. Nem bírtunk befizetni drága külföldi nyaralásra, sem itthoni luxus, speciális szolgáltatásokat nyújtó szállodákba.
Maradt tehát az otthoni környezet, az pedig nem volt mindig olyan gazdag ingerekben, mint amilyeneket ezek az újságok leírtak!


JÚN.
16.
2017

Kedvező ajánlat

A második férjétől történő válás után anyával új lakásba költöztünk Los Angeles belvárosában. Ő a szétválás utáni pénzügyi és érzelmi helyreállás jegyében egykori modellkarrierje felélesztésén dolgozott én pedig a második félévemet kezdtem az egyetemen. A korához képest gyönyörű nő volt, de távolról sem volt olyan könnyű dolga mint évekkel korábban lett volna. Néhány divatmagazintól azért sikerült egy - két megbízást szereznie.
Azután találkozott John - nal. Nem mesélt róla sokat azon kívül hogy tehetős üzletember és viszonylag kis munkákért is sokat fizet. Örültem hogy a pénzügyi gondjaink megoldódni látszódtak és olyan boldognak tűnik amilyen már régen volt.
Az egyik szokásos vacsora után leültünk pihenni. Valami izgatottságot éreztem a levegőben.


Nagy Ő 4. rész

Fatimát nagyon felzaklatta a betörés, hiszen amellett, hogy szinte minden ingósága odalett, tudta, hogy a cél valószínűleg nem is a lakás, hanem ő maga volt, a tettes pedig nem más mint a volt férje, Swen, akiről ezidáig csak annyit sikerült megtudnom, hogy házasságuk ideje alatt testileg-lelkileg bántamazta őt, és valami miatt most ismét feltűnt a környéken. Keddre szabadnapot vett ki, hogy miután beszélt a nyomozóval, akit a hívásra kiküldtek, el tudja intézni a szükséges papírmunkát a biztosítónál a tönkretett bútortok és elektromos berendezések miatt, aztán elkezdje összeszedni a romokat, és megpróbálja újra lakhatóvá tenni a lakást. Legszívesebben én is vele maradtam volna, hogy támogassam, amiben tudom, de be kellett látnom, hogy ez a jelenlegi helyzetben teljesen lehetetlen. Móni állítólag már jobban volt, de aznap még Ágival ketten kellett boldogulnunk.


Rituálé

Rituálé Rituálé Rituálé

JÚN.
15.
2017

Játék...

- Lépj ki minden programból, és dobd le a gatyád! – viharzott be a lakásba kedvesem.
- Ja bocs, tényleg. Szia, és hasonló intenzitással berontott a szobába, kaptam egy gyors csókot, majd ugyanilyen hirtelenséggel el is hagyta a helységet.
- Elárulod, mit szívtál, vagy találjam ki? érdeklődtem kedvesen, továbbra is a gép előtt ülve.
- Áááá, semmi, csak ma jött haza Bea a nyaralásból - ajjaj, gondoltam magamban. Bea a párom legjobb barátnője, munkatársnője, kabalája, miegyebe. A legnagyobb őrültségeket tudják kitálalni (és megvalósítani) együtt, a munkahelyen is úgy ügyeskedtek, hogy egymás mellé kerüljenek, így egész nap mehet a dumálás. Megpróbálták szétültetni őket (tisztára, mint az oviban), de akkora ellenállásba ütköztek a két lány részéről, hogy inkább hagyták a dolgokat a maguk medrében folyni.


Bizarr viszonyok

„Mééég! Basszál még! Keményebben!” – őrjöngött az ágyon négykézlábra ereszkedő a nő. Teste csillogott az izzadtságtól, hatalmas mellei szabadon ringtak előre – hátra, miközben partnerének méretes farka egyre gyorsuló ütembe járt a puncijába. Egy pillanatra felnézett és az ágy mellett trónoló tükörben megláttam az arcát. A gyönyörtől fénylő fekete szemek körül a kialvatlanság sötét karikái, sminkje elkenődött arcán fehér sperma pöttyök.
Ő az anyám, aki a legújabb barátjával kefél. Amióta apám lelépet teljesen megbolondult. Egy ideig csak bőgött, nekem kellett vigasztalnom, majd elment egy orvoshoz, szilikont nyomatott a mellébe, botoxot az ajkaiba és olyan ruhákba kezdett járni, melyeket még az osztálytársaim is szégyellnének felvenni. Három hete meg ezzel a Dáviddal kavar. Megnéztem a személyiét, 56 éves, de úgy néz ki, mint egy 40 éves Ken baba – azzal a különbséggel, hogy ő kopasz és van farka.


JÚN.
14.
2017

Rita - 1990

Nem bírtam mit kezdeni magammal, fiatal testemen a kamaszkorra jellemző robbanásszerû változás ment végbe. Természetesen ez farkamra is hatással volt, mely az elmúl hónapokban jelentős méretnövekedésen ment keresztül. Éjszaka folyton gyönyörû lányokról álmodtam, akiket csak csak egy furcsa ködön keresztül láttam mintha gőzfürdőben lettünk volna, de ez egy gazdag ház szobájában történt és rendszerint egy olyan franciaágyon, melynek lábai aranyozottak voltak. A lányok arca gyakorlatilag nem volt kivehető, csak testük kontúrja. Buja össze gabajodásban voltunk, én simogattam lábukat, feneküket, hátuk mögé állva onnan fogtam meg mellüket. Ilyenkor mindig nagyon keményre duzzadt fiatal férfiasságom és hatalmasat élveztem álmomban. Ilyenkor mindig felébredtem.


Kozmetikai kaland

Engem és barátnőmet is vonzanak a változatos, enyhén extrém dolgok a szexben. Sok mindent kipróbáltunk már, ezekből szemezgetek néhány történetet. Kezdjük talán az elsők egyikével, mikor a kozmetikában dugtuk meg haverommal. Rékával mindig megbeszéltük egymással szexuális vágyainkat, és ebből az egyik, amit mindketten szívesen kipróbáltunk volna, az a hármas felállás. Féltem, hogy ha első alkalommal direktbe hozom fel, nem fog belemenni, ezért haverommal kitaláltuk a tutit: Robi bejelentkezik Rékához a kozmetikába, amikor én épp „vidéken” vagyok. Kezelés közben kér egy intimrész szőrtelenítést és kikezd Rékával… aztán, mikor már „meleg” a helyzet, megjelenek. A kivitelezés könnyen ment, mivel párom sokszor vállalt nyitvatartási időn kívül is vendéget. Olyankor bezárta a szalon bejárati ajtaját, hogy senki se zavarja a munkában, és mivel a kozmetikai rész az emeleten volt, az utcáról senki sem látott be.


JÚN.
13.
2017

Izgalmakkal teli nyaralás

A szobába érve egyből elővettem szexi fekete kis bikinimet, lekentem magam a szokásos extra illatú testápolóval, és goooo, kalandra fel alapon a szállodai köntöst magamra csavarva elindultam felfedezni a wellness részleget. Mindenki megtalálta, amit szeretett volna, finn és infra szauna, jacuzzi, napozóágyak a kertben, minden, ami kell, mindez a világ végén.
Elégedett vagyok magammal, formás melleim, hosszú hajam, feszes popsim van, mindenhol kiskorúnak néznek, arcomat anyától örököltem, egy csobbanás után a hajamat igazítva éreztem a tekintetet a hátamon, de nem igazán törődtem vele, mert hátra fordulva egy nálamnál sokkal idősebb tekintetbe futottam.
Kifeküdtem napozni, sosem használtam napozó szereket, inkább testápolót, és így az egész kert ettől illatozott. Imádok napozni, csak akkor mentem be, mikor készülődni kellett vacsorához.