Hírek


AUG.
10.
2017

Anna és Viktor

- Szia drágám, ha nem bánod, akkor ma később mennék haza, Viktoréknál lesz egy kis dolgozói parti.
- Kicsim, ha gondolod, persze, menj csak el, érezd jól magad. Én még dolgozok valamin, ha nem jössz addig, akkor éjfél körül lefekszem.
- Köszönöm! És drágám… szeretlek!
Azzal Anna letette a telefont, Péter már csak a süket telefont tartotta még pár másodpercig a füléhez. Kicsit görcsbe rándult a gyomra a gondolattól, hogy a felesége pont Viktorhoz ugrik fel bulizni, mert elég vad hírek keringtek a bulijairól. Viszont, Viktor valóban a munkatársa volt, félig - meddig a főnöke, igaz csak kis főnök, de ott lesz a többi kolléga is. Elhessegette a rossz érzéseket magától és visszafordult a gépéhez, ahol még egy sor megoldandó feladat várta a hétvégi bemutató előtt.


A családban 1-2. rész - Az (unoka)öcsémmel

Ugyan majdnem 7 éves korunkig egy ágyban aludtunk Kristóffal, de ezzel talán ennyi idősen nincs is semmi baj. Aztán 13 évesen rájöttem, hogy úgy mondván a saját térfelemen játszok, vagyis nekem a fiúk jönnek be. Ezt követően 15 éves lehettem, amikor feltűnt nekem, hogy akiért valójában odavagyok azaz (unoka)TESTVÉREM. Sokkolt ez a felfedezés. Aztán kb. 2007 január közepét írtuk, amikor egy csütörtöki napon anyu és apu is éjszakára mentek, így megint kettesbe voltunk. (Ez nem akkor fordult elő először) Elmentem fürdeni. Éppen csak megengedtem a kádba a vizet és beültem, amikor Krisi megjelent.
- Fürödhetek veled? (kérdezet)
- Miért ne, hisz kiskorunkban rengetegszer fürödtünk együtt. (válaszoltam)
Ekkor beült velem szembe, majd elkezdtünk fürödni, de közben alig tudtam levenni a szemem róla (és főleg a férfiasságáról). Ezért is gyorsan kijöttem a kádból.


AUG.
9.
2017

Tanulólecke

Talán mindenki életében eljön az a pillanat, mikor kicsit megunja az akkori partnerével a szexuális életet. Kicsit egymásra unnak, ismerik a másik rezdüléseit, nem tudnak már újat mutatni. Mondhatni, muszájból 10 perc alatt lezavarják, de nincs új élmény, nincs nagy élvezet és gyönyör. De a szerelem megvan, elhagyni nem akarjuk, de érezzük, valamit javítani kell. Mivel én sem vagyok egy nagy Casanova, nekem is lenne mit tanulni, lehet én sem tudok olyat nyújtani, ezért úgy gondoltam, hogy kicsit felfejlesztem magam. Ha többet tudnék tenni az ágyban, ismernék praktikákat, új dolgokat, lehet előremozdulnék a párommal.
Így felkerestem egy profi házalós lányt az egyik ilyen oldalon. Tanuljunk egy kicsit tőle, gondoltam. Tamarának hívták, telefonban egyeztettünk, nagyon kedves hangja volt. Leegyeztettük az időpontot, elmondtam, mire is lenne szükségem. Aznap már fogadott is. Felcsengettem a lakásába.


A vágy tükre

A múlt éjjel nagyon fura álmom volt. Nő vagyok, fél évtizede élek stabil és boldog párkapcsolatban egy férfival. Úgy szeretjük egymást, akár a friss szerelmesek, viszont a ködön is megtanultunk ez idő alatt átlátni. Kapcsolatunk őszinte, a bizalom kölcsönös közöttünk. Mindketten színtisztán heteroszexuális beállítottságúak vagyunk. Soha nem szeretkeztünk hármasban, a dolog még csak említés szintjén sem merült fel… egészen tegnap éjszakáig.
Gáborom bevallotta nekem, hogy párszor eljátszott már a gondolattal, hogy mennyire izgató lenne a látvány, ha a szeme láttára kényeztetnék egy nőt. Elbeszélgettünk a dologról, de nem tudtam, hogy aggasszon-e, vagy inkább a nagy lehetőséget lássam. Nekem is megmozgatta a fantáziám, de úgy döntöttem, hogy nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki. Gábor teljesen megnyílt, elárulta, hogy benne is vegyes érzések kavarognak. Kételyei támadtak, ahogy nekem is.


AUG.
8.
2017

A kis kétszobás titka 2. rész

- Köszönöm, hogy én lehettem az első! – suttogta.
- Köszönöm, hogy te voltál az első! – majd kacéran rámosolyogtam. – Mit szólnál egy közös fürdőhöz?
Lee felnevetett. Segített felkelni az ágyról, majd egy cuppanós csókot adott a számra.
- A fürdőben találkozunk! – kacsintott, majd a popsimra csapva kiment a szobából.
Beszaladtam a fürdőszobába. Gyorsan beálltam a zuhany alá és egy kicsit megmosakodtam alulról, aztán vártam, hogy Lee is kövessen. De nem jött. Magam köré csavartam egy fürdőlepedőt, majd a keresésére indultam.
A nappaliban találtam rá a ruhái fölött guggolva.
- Valami baj van?
- Csak egy óvszer volt nálam. – egyenesedett fel. – Sajnálom.
- Én is. – szomorodtam el. Odasétáltam Lee-hez, aki gyengéden átkarolt és megcsókolt.


Szex az időn kívűl 5. rész

Az előző részben Ádámmal és Kristóffal megérkeztünk a Balatonra, ahol egyből belevetettük magunkat a szórakozásba.
Leraktam a konyhában a péksüteményeket, levetkőztem alsógatyára, majd bementem Ádámékhoz. Mindketten aludtak még. Kristóf háton, Ádám hason feküdt. Befeküdtem közéjük, ahonnan egyszerre tudtam izgatni Kristóf farkát és Ádám ánuszát. Kristóf férfiassága szinte rögtön elkezdett keményedni. Egy idő után már egyre gyorsabban vertem neki. Ádámban ekkor már 3 ujjam volt benne. Kristóf nagyot sóhajtva élvezett el. Ádám lyukját ezután elkezdtem kinyalni. Ádám hirtelen a hátára fordult és kinyitotta szemét. Neki álltam szopni a hosszú rudját. Erre Ádám rátolt engem magára, így ő is tudott szopni engem. Főleg a nyelvemmel kényeztettem Ádámot. A számban szétáradt a sós farok íz. Felemeltem a csípőmet elélvezésem pillanatában, aminek eredményeképpen Ádám arca úszott a fehér ragacsban.


AUG.
7.
2017

Egy testvérpár 2. rész

A következő hétvégén Julie az unokatestvére, Alexis 21. születésnapi buliján tartózkodott és az ünnepelt húgával társalgott. Adriana azt ecsetelte neki éppen, hogy mennyire vonzónak tartja Steve-et, és bár ne lennének rokonok, mert akkor megpróbálna valahogy a nadrágjába férkőzni. Julie és Adriana egyidősek voltak és mindig kellemes időket töltöttek el közösen. Korábban egy-két alkalommal együtt lógtak ki éjszaka bulizni, a szülői tilalom ellenére. Adriana a 178 centijével elég magasnak volt mondható, amihez igencsak vékony alkat és szép hosszú lábak párosultak. Feszes, izmos fenekét a rendszeres kerékpározásnak köszönhette. Szőke haja valamivel a válla alá ért. Mellei kisebbek voltak és hetykék, olyan mellbimbókkal, amelyek szinte átszúrták a felsőjét.


Szoba kiadó

Húszonhárom év közös vergődés után végre kimondtuk a bíróságon a BOLDOGÍTÓ NEMet. Még aránylag olcsón megúsztam: a feleségem, igaz, a lányunkat magával vitte, meg az autót is, de a lakást nem, mert azt az én szüleim vették nekem még legénykoromban. Egyedül maradtam tehát egy szépen berendezett háromszobás lakásban Szeged kellős közepén. Anyagi gondjaim nem voltak, elég jól kerestem, mégis valahogy üresnek éreztem az életemet, a visszanyert szabadság, azt hittem, nagyobb örömet fog jelenteni. Újra megnősülni semmi kedvem sem volt, akkor pedig mit kezdjen magával egy 47 éves életerős férfi? Kurvákhoz hordja a pénzét? Nem! Itt van nekem a számítógép, rajta számtalan szebbnél szebb nő, akiket nézve annyiszor verem ki a farkam, ahányszor csak akarom. De ez valahogy nagyon egyhangú megoldás, ennél én több izgalomra vágyom!