Hírek

AUG.
7.
2017

Szoba kiadó

Húszonhárom év közös vergődés után végre kimondtuk a bíróságon a BOLDOGÍTÓ NEMet. Még aránylag olcsón megúsztam: a feleségem, igaz, a lányunkat magával vitte, meg az autót is, de a lakást nem, mert azt az én szüleim vették nekem még legénykoromban. Egyedül maradtam tehát egy szépen berendezett háromszobás lakásban Szeged kellős közepén. Anyagi gondjaim nem voltak, elég jól kerestem, mégis valahogy üresnek éreztem az életemet, a visszanyert szabadság, azt hittem, nagyobb örömet fog jelenteni. Újra megnősülni semmi kedvem sem volt, akkor pedig mit kezdjen magával egy 47 éves életerős férfi? Kurvákhoz hordja a pénzét? Nem! Itt van nekem a számítógép, rajta számtalan szebbnél szebb nő, akiket nézve annyiszor verem ki a farkam, ahányszor csak akarom. De ez valahogy nagyon egyhangú megoldás, ennél én több izgalomra vágyom!


AUG.
4.
2017

Szabályosan

1. rész - Penny
Beültem a padomba és eligazítottam a tollakat magam előtt. Mindegyiket a színük szerint, így tudtam a lehető leghatékonyabban jegyzetelni.
Miután ellenőriztem a tollakat, kinyitottam a füzetemet és átnéztem a jegyzeteket, amelyeket az előző éjjel átolvastam az informatika könyvben. A zöld és rózsaszín szín jelzi a jogi érvelést, a sárga a bíróságit, minden rendben volt. Ha Elliot professzor felszólít, én készen állok.
A többi diák is bejött, a hátizsákjaikat a helyükre rakva csevegtek. Az osztályban elől ültem, hogy könnyen láthassam a táblát. És nem azért, mert élveztem a látványt, ahogy Elliot professzor hosszú ujjaival lapozza a könyveit, vagy, ahogy szemébe hullik a sötét haja. Egyáltalán nem.
- Ismét korán jöttél Penny? – Csúszott be mellém Tucker és megnézte a tollaimat.


Anytime, anywhere 0. rész

- Minden ok?
- Persze. Taxival jöttem, mert inni akarok...
- Vezettél már józanon?!
- Na jó. Taxival jöttem, mert beszart a kocsim. Mi újság, Jason? Hogy ityeg?
- Hát szeretném ha ma este nem csak ityegne... - Jason vigyorogva vágta oldalba Josh - t, aki mosolyogva viszonozta ezt a kedvességet, majd nagyot húzott a söréből.
- Sok itt a csaj. Nem lesz nehéz felszedned valakit...
- Hát ami azt illeti, én valami különlegesre vágyom... Egy nagyvadra... Egy bombázóra...
- A bombázók nem itt vannak ma este... - nézett körbe Joshua. - Ez egy házibuli, hétköznapi csajokkal... Ami persze nem baj, csak ne legyenek extrém elvárásaid.
- Tévedsz. Itt van a város legjobb nője. A neve Brandy Foster. Ismered?
- Nem. Ha olyan jó lenne, már hallanom kellett volna róla...


AUG.
3.
2017

Idegesítő pasas

Utálom őt. Gyűlölöm, de tényleg. Amióta csak megláttam. Valami egyáltalán nem stimmelt vele. Olyan, olyan.. irritáló!
Bár anyut sem értem. Hisz ő azt mondta, hogy apu halála után, ő özvegyként szeretne meghalni. Erre? Hát persze, hogy egy nála 6 évvel fiatalabb(!) fickó elcsavarja a fejét. Úgy sem gondolja komolyan! Az a pasi annyira ellenszenves! Mindig kihasználja a természet adta adottságait a nők terén.. Minden ujján lehet nő, fogadok még a lábán is! Argh! Hihetetlen..
Az még hagyján, hogy itt van velünk, de ő az a "nagy ember" típus, aki otthonról dolgozik. Amikor pedig anya dolgozni megy, ő pedig estig teszi, akkor én maradok itthon ezzel a szarházival. Ezzel kell elszúrni a nyaramat?! Nemár!
Persze ha panaszt teszek anyunál, akkor jön a szöveg "20 éves vagy, nyár van. Menj, bulizz a barátaiddal vagy akármi. Nem kell mindig itthon lenni.


Bizar kalandom egy idősebb nővel 3. rész - Otthon

Nehéz volt felfogni azt ami eddig történt velem, rengetegszer lejátszottam fejben a történteket, és emiatt nem is nagyon volt esélyem, hogy akár pár órára is lenyugodjanak a gondolataim. Tovább tágítottam a témákat amik mentén videókat és szex történeteket olvastam, még a shemale videók is izgatni kezdtek, de ami igazán felerősödött bennem, az a családon belüli szex. Persze ez nem volt előzmény nélküli, mert valamilyen szinten mindig is vonzott anyu, de ez sokáig maximum elismerő pillantásokban merült ki. Anyu egyedül nevelt engem, 50 éves vékony nő, talán soványnak is lehetne mondani, kicsi melle vannak, de a feneke nagyon formás a korához képest.
Az előzmény amit említettem, hogy az utóbbi időben anyu viselkedése egyre furábbá vált. Az otthoni munkák közül egyre többet kellett nekem megcsinálni, egyre többet zárkózott a szobájába. Egyszer segítenem kellett a számítógépén valamit megcsinálni, és magamra hagyott.


AUG.
2.
2017

A második nagy szerelem

Madison félálomban lenyomta a szundítás gombot az ébresztőórán, de a hang nem szűnt meg. Kinyitotta a szemét és látta hogy még két órája lenne a tervezett kelésig. Továbbra is félálomban párszor az órára pislogott és beletelt egy időbe amíg megértette, hogy nem az kelti a zajt. A mobilja rezgett az asztal túloldalán. Felnyögött. Sohasem jelentett jót egy ilyen korai hívás. Felvette a telefont és beleszólt:
- Miért hívsz ilyen korán?
- A futár meghozta a csomagot? - kérdezte a főnöke minden bevezető nélkül.
- Milyen csomagot? - kérdezte Madison és felült.
- Küldtem valamit. Elvileg ötre ott kellene lennie.
A lány ásított és azt mondta:
- Várj, megnézem.
Kimászott az ágyból és a köntösét kereste. Eszébe jutott hogy a többi ruhájával együtt még mindig a ház mosóhelyiségében van a szárítóban. Ottfelejtette őket este. Meztelenül a bejárati ajtóhoz sétált és kidugta a fejét a folyosóra.


Bilincsben

Már nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt végül egyedül eljönni erre a nyaralásra. A barátom egy sürgős munka miatt külföldre utazott egy hétre, a barátnőim közül pedig senki nem ért rá, más programjuk volt. Én meg bevágtam a durcit. Jó, akkor egyedül megyek! Legalább tényleg kipihenem magam!
Most aztán itt vagyok. Egy erdőben, egy hegy (majdnem-)tetején. Egészen jópofa ez a farönkökből emelt vadászház, a kilátás is gyönyörű a szobámból – a keleti ablakon át rálátni az egész környékre. Kicsit ijesztő, hogy teljesen egyedül vagyok - a ház mindössze négy vendégszobával bír (mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik), de ma reggel a másik háromból távoztak a vendégek. Szerencsére az a lármás, kétgyerekes család is hazaindult, nem kell őket hallgatnom a minden zajt áteresztő falon át.


AUG.
1.
2017

Áruházi kaland

- Nézd csak! Szerinted mit művel ott az a nő? - hívott magához az egyik operátor kolléga.
Egy álomszép, csinos, nyári ruhába bújtatott nő álldogál a vegyszerek előtt, alig észrevehetően cirógatja a combjait a szoknyája szélét fogva, néha-néha az ajkába harapva figyeli a teljesen érdektelen dobozokat maga előtt. Természetesen egyből felismertelek.
- Valamire készülsz, vagy csak álmodozol? Ezt ki kell derítenem! Szólok is a kollégáknak, hogy azonnal gyűjtsenek be és hozzanak az egyik kihallgatóba. - Persze kevesen tudják, hogy ezek a teljesen hangszigetelt szobák egyáltalán léteznek, de aki bűnbe esik..
Már a szobában várok rád, amikor betessékelnek. Láthatóan izgatott vagy, hogy mégis milyen eljárás az ilyen, meg egyáltalán mit keresel itt, hisz nem csináltál semmit..