SZEP
16
2010

Szexbérlet 2. rész - Klaudia

hetero

Lívi komolyan gondolta, amit első alkalommal mondott. A megállapodásunk úgy szólt, hogy hetente legalább két alkalommal leszünk együtt, de hízelgő lendülettel kezelte a kérdést és az első időszakban minden nap átjött. Kicsit kezdtem fáradni, ezért a második héten csütörtökön hosszan és körülményesen -nehogy megbántsam- előadtam, hogy aznap szeretnék pihenni. Megértő volt, sőt elnézést kért, hogy ilyen telhetetlen, de felajánlotta, hogy nézzük meg együtt az esti filmet. Örültem a társaságának. Először szorosan odasimult hozzám és mikor már alaposan elteltem a haja illatával, akkor kezdett cirógatni és puszilgatni, de csak ritkán és úgy mintha ezzel színesítené a beszélgetésünket. A női borotva reklámnál megjegyezte, hogy amúgy sem tudott volna ma koncentrálni, mert egy ügyetlen mozdulattal picit megvágta magát. Nem tudtam megállni és megkértem, hogy...

*  *  *

Petting Szilvivel

hetero

- Mit mocorogsz annyit? - kérdezte Szilvi. - Kényelmetlen a nyereg, nyomja a kövér seggem. Nem bicikliztem már három éve, teljesen elszoktam tőle. Úgy nézhetek ki, mintha egy párnát köszörülnének - feleltem tárgyilagosan. Szilvi arcán széles mosoly jelent meg. Szeretem a mosolyát, a nevetését. Egyenesen haladtunk a horgásztó irányába, ami a falutól kb. hat kilométerre található, a szomszéd község határában. Fülledt meleg volt, a horizonton Vác felől sötét fellegek gyülekeztek. - És ha elkap a vihar, mit csinálunk? - Nem kap el - feleltem - abból az irányból nem kapunk esőt. - Biztos? - kérdezte félénken. - Biztos. Ne néz így rám, itt nőttem fel, tudom honnan esik és honnan nem. Meg különben is, tető alatt leszünk.

*  *  *
SZEP
15
2010

Tina

hetero

Alig vártam, hogy ismét lássam őt. Gyakorlatilag ez a harmadik randinknak számít, már ha ezeket a találkozókat annak tekinthetjük. Végül is az elsőn megtörtént az első csók, a másodikon már volt virág és némi petting-szerűség is. Szóval teljesen átlagos ismerkedésnek tűnt, a harmadik randi okozta kellemes várakozással teli előérzetekkel. Csak az a pár hónap ne lenne két találkozás közt és az az ezer kilométer távolság. Meg az unalmas konferencia, amit most tűkön ülünk végig a párizsi cégközpont nagyelőadójában, hogy mielőbb a szobánkba – úgy értem egyikünkébe - húzódva végre kettesben lehessünk. Igaz, az unalmas konferencia nélkül nem is találkozhatnánk, nem is találkoztunk volna. Természetesen egymás mellett ülünk, visszafogottan suttogva, gyengéd érintések közepette, mit két kamasz. Szerencsére az előadóterem félhomálya...

*  *  *

Iméon - A büntetések 1. rész - Függesztve

s/m

Töltöttem magamnak egy pohár bort és leültem a fotelba, amiből nemrég még Iméon meztelen testét nézegettem, méregettem. Most csak az ablakon bámultam ki, néztem a zöldellő természetet és képzelődtem a hamarosan következő büntetésekről. Az elmúlt időben sokat barangoltam a neten, olvastam, képeket, videókat kerestem, néztem és nem bízva izgalomban lévő agyamban, leírtam mindent, ami eszembe jutott. Most ezek a büntetések futottak végig, megpróbáltam őket előre eljátszani. Elképzeltem ahogy a kötelek belevágnak húsába, ahogy vergődik köztük, ahogy az eszközök nyomai megjelennek bőrén, ahogy sikoltozik és persze ahogy feltáruló ágyékába betörök ágaskodó férfiasságommal.

SZEP
14
2010

Levél egyetlen szerelmemnek 2. rész

hetero

... és csak fekszünk a réten egymás mellett és nézzük az égen lomhán elvonuló felhőket. Átfut az agyamon, hogy ez csak a képzelet játéka, vagy valami álom. Bizonyosságot akarok szerezni, ezért a tenyeredbe csúsztatom a kezemet. Megszorítom. Egy könnycsepp szalad le az arcomon. Igaznak kell lenned. Kell lenned. Lenned kell. Te rámnézel. Rámemeled azokat a gyönyörű csillag szemeidet, amik most a napfénynél is sugárzóbbak és ezért még a pillantásodat is nehéz állni. Megpróbálok bátor lenni és a szemedbe nézni, olvasni belőlük - de megzavar a gondolat, hogy itt mindennek két értelme van. Az arcomra téved a tekinteted. Felemeled a kezed és elsimogatsz egy könnycseppet az arcomról. Egy pillanatig habozol, aztán végigsimítod a hajam és magadhoz húzol. Becsukom a szemem és érzem, hogy az ajkaid a számhoz érnek gyengéden, és én bátortalanul visszacsókollak. A kezeddel...

*  *  *

Ahogy Réka még sosem...

gruppen

A történet Rékáról szól, egy kedves, nagyon szemrevaló lányról. Vállig érő barna haját, kiengedve hordta, s csoki barna szemei, már fiatal korában megigézték a férfiakat. Mikor kamaszodott, a testi adottságai miatt ez fokozatosan igaznak bizonyultak. Bár nem nőtt túl magasra, de formás, átlaghoz képes nagy mellei, és kerekded popsija után a fiúk csorgatták nyálukat. Idilli életet élt, szerető családdal, jó képű pasival, s a legjobb középiskolába járt a környéken. Minden szép és jó volt, amíg a szülei nem döntöttek úgy, hogy elköltöznek. Réka érettségi után, azonnal az ország másik végén találta magát. Nehéz idők jöttek rá. Mindent, amit ismert egy csapásra megváltozott. A környezet, a barátok, s a párjával a nagy távolság miatt, egy idő után elhidegültek egymástól, majd szakítottak.

SZEP
13
2010

Jacksonville-be költöztem

családi

Donna vagyok, bátyámmal ketten voltunk testvérek. Szerető családban nőttem fel, középiskolában ugyan szereztem néhány sérülést a lelkemen, de szüzességem megmaradt. Belezúgtam néhány srácba, még a bátyámba is. A középiskola végére egy illedelmes, meglehetősen csinos pofijú, izmos lány lettem. Bár hatvanöt kiló voltam, nem voltam molett. Tudom, hogy a férfi olvasóimat nagyon érdekli mellmértem. Nos, B+ kosaras melltartókat használtam. Mire elvégeztem az egyetemet, még mindig illedelmes, szolid megjelenésű, lány maradtam. Elvesztettem nyolc kilót, és a szüzességemet. A legnagyobb amerikai autógyár alkalmazott személyzeti munkatársnak. Harminc éves koromra túlestem egy rövid házasságon, és több rövid kapcsolaton.

*  *  *

Osztálykirándulás után

hetero

Az osztálykiránduláson még megbeszéltük, hogy mindaz, ami történt, nem jelenti egyben azt is, hogy együtt vagyunk. Jó volt, szép volt, talán még egy ismétlés is belefér, de házi nyúlra nem lövünk, mégiscsak merész dolog lenne osztálytárssal járni… Ennek ellenére hazafelé, a buszon összebújva aludtunk, a buszról leszállva pedig egy lopott csókkal váltunk el. Tőlünk eltérően senki sem lepődött meg az osztályból, úgy néz ki, rajtunk kívül mindenki készpénznek vette, hogy mi egyszer tényleg összejövünk. Egyikünk sem tudta, mitévő legyen, ráadásul nyári szünet lévén az iskolában sem volt alkalmunk csak úgy, véletlenül összefutni. Túl büszkék voltunk ahhoz, hogy felhívjuk a másikat.

*  *  *