Hírek

OKT.
9.
2017

Anyámmal ketten 2. rész

Másnap reggel ébresztőórára ébredtünk. Nekem suli volt, anyámnak pedig dolgoznia kellett. Anyaszült meztelen aludtunk kis kifli, nagy kifliben, még az este nyomi voltak érezhetők az ágyban. Amint megszólalt az óra kipattant a szemem, keményre duzzadt farkam pedig érezhetően jelezte hogy készen áll egy kis repetára.
- Most nem lehet, készülődni kell, munka után folytatjuk! – mondta mosolyogva anyu, és finoman megsimogatta az arcom.
Kicsit hűvös volt a félhomályos szobában, magára vette a selyemköntösét amit majdnem átszúrtak a keményre duzzadt mellbimbói. Nem bírtam róla levenni a szemem, az este emlékei ugrottak be. Legszívesebben letéptem volna róla a ruhát és benne kezdtem volna a reggelt. Nem akartam tolakodó lenni, ezért én is kikeltem az ágyból és elkezdtem készülődni. A szokásos reggeli kávét közösen megittuk a konyhában, kicsit szótalanul majd anyu hozzátette:


Edina, a vad nő 1. rész

Egy tíz éves viszony története egy vad Nővel aki a férje mellett is imádja a faszt és egyre jobban bevadul.
Új munkahelyemen az első napomat töltöttem, mint a Részleg jövőbeni vezetője. Elődöm, aki még néhány napot a Cégnél töltött, hogy az átmenet minél zökkenő mentesebb legyen, éppen a Kollégákat mutatta be. Az egyik irodába léptünk, mikor megláttam Őt.
- Ő Edina céges partnereink mentora - mutatta be Laci széles mosollyal.
A Hölgy felállt és én azt sem tudtam hová nézzek. Első látásra megbabonázott. Gyönyörű kék szeme mélyen az enyémbe fúródott. Szép, kissé határozott arcát rövid barna haj övezte. A gyengém! Mosolygott, mikor megérezte zavaromat. A szemem végigfutott rajta. A fehér blúz alatt kidomborodtak a finom mellek. Az anyagon átsejlett, hogy érzékien fognak megmozdulni, amint a lány lép egyet. Vékony csípő alatt gömbölyű feszes fenék látszott és a térdig érő egyenes szoknya kirajzolta az izmos combokat.


OKT.
6.
2017

Angyali történet 13. rész – Judy története 5. fejezet - Házasság

15.
Eljött a nagy nap. Miuval szépen megterítettünk és vártuk a fiúkat. Egyszerre érkeztek, mi pedig együtt nyitottunk ajtót nekik. Már az első pillanat is sikeres volt. Nem csak az öltözetünk volt teljesen azonos, de a frizuránk és a sminkünk is. Meglepett arccal néztek felváltva Miura és rám, mi pedig élveztük zavarukat.
A welcome puszi és ital után az asztalhoz kísértük őket, mi pedig a tűzhelyhez mentünk. Elképedésükből megállapítottuk, hogy a kevés idő ellenére elég jól sikerült begyakorolni, hogy azonos járásunk legyen, ugyanúgy mozogjon járás közben a fenekünk. Egyszerre emeltünk fel egy-egy tálat, egymás mellett lépkedve vittük az asztalhoz és én Josi felöl, Miu pedig Berty felöl tettük a tálakat az asztalra. Ahogy Josi mellett álltam, már éreztem Josi kezét hátulról a combom belső oldalára furakodni.


Swingerklub élményeim 1. rész

Az ázsiai lányra csak éjfél után figyeltem fel igazán. Láttam korábban is már, amikor megérkezett egy ötvenes pasival a klubba, de éppen mással voltam elfoglalva.
Az első orgia-hullám után voltunk, amikor a párom eltűnt valahol a szauna irányába, én egy pohár löttyel a kezemben ténferegtem be a társalgó melletti "masszírozó" helyiségbe. Mivel hétköznap volt, a masszőr nem volt ott, csak a technikai felszerelése - egész pontosan a masszírozópad. Azon feküdt a lány, aki megítélésem szerint nem lehetett több 25 évesnél. Éppen 3 középkorú férfi gyúrta-tapogatta. Ekkor tudtam alaposabban megnézni én is: nem volt igazán szép se az arca,sem a teste - mégis volt benne valami hihetetlenül kihívó. Egészen vékony alkatú volt,a mellei is szinte kislányosak. Nagyon tetszett neki,hogy ennyire a figyelem középpontjába került, és kéjes kaccantásokkal jutalmazta a szorgos kezek tulajdonosait.


OKT.
5.
2017

Úton

A férfi magányosan autózott. Egykedvû volt, bár a nap szépen sütött, de a hideg miatt nem tekerhette le az autó ablakát. Ez bágyadtságot okozott nála, szóval egykedvû volt. A hármas úton, elhagyva Gödöllőt még monotonabb lett a kedve, hiszem a hétköznapi délelőttön senki nem volt az utakon. Halkan szólt a zene, de ez sem tudta feldobni. Halk hümmögés hallatszott a csukott száján át, majd magányában elkezdett dudorászni.
Nagyon hosszú lesz az út, de valahogy ki kell bírni.
Egyszer egy erdős résznél meglátott a távolból a fák takarásában egy embert. Lehet, hogy stoppos?
Felveszem. Nagyon unatkozom, hátha egy darabig el tudunk dumálni. Már csak 200 méter. Lassítok...
Nem, mégsem, a mai világban ez nem biztonságos... Gyorsítok...


Barátnőm apja 2. rész

Gil és én csendben hagytuk el a környéket. Ő is sokat ivott, és alig várta, hogy ledőljön, én meg azon rágódtam, ami a nyári lakban történt. Felemás érzéseim voltak, egyrészt szégyent és bűntudatot éreztem, de ott volt valami más is. Megpróbáltam elnyomni magamban, de tudtam: engem is izgatott szexuálisan a dolog. Elég volt csak rágondolnom, hogy Dan mit tett velem, és azonnal izgalomba jöttem.
Azon kezdtem el merengeni: én, aki hónapok óta némiképp titkolt, de kielégítő szexuális kapcsolatot tartok fenn Dan lányával, meleg lennék? Az eseményt követő hónapokban nagyon sokat rágódtam ezen, egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből. Csak annyit tudtam, hogy a farkam mindannyiszor kezdett felállni, amikor eszembe jutott, hogyan vette Dan a szájába.


OKT.
4.
2017

Délután....

A tükör előtt állok, nézem a szemeim csalfa ragyogását, miközben az agyamban már rég a vészjelző szirénázik. Pár hete elhatároztam, hogy erős leszek és szakítok vele (féltékeny őrült), lezárok minden kapcsolatot. Erre, most mire készülök, segítek parfümöt venni a nővérének…
A lényeg, ez egy segítőkész baráti gesztus, nem randizunk vagy ilyesmi - próbálom meggyőzni magamat erről. De nincs időm tovább gondolkodni, a mobilom csörgése ránt vissza a valóságba. Ő az. Pár mondatban közli velem, hogy 10 perc és itt van értem. Nincs sok időm. Megtörülközöm, fogat mosok, felveszem a kiválasztott ruhadarabokat: fekete farmert egyszerűbb szatén felsővel és persze az elmaradhatatlan tűsarok. Kiengedem a hajamat a copf fogságából, egy kicsit megrázom a fejemet, hogy lazán hulljon minden tincs a vállamra. Szájfény, parfüm és már kész is vagyok, megmarkolom a táskámat, amikor megszólal a csengő.


Lakótársak...

Nyár vége van, kezdődik az egyetem és hol máshol szeretne két fiatal vadóc lány tanulni, ha nem Budapesten... Távol az otthontól és a legjobb barátnőmmel együtt. Kissé előre szaladtam, a nevem Alíz, azt hiszem passzol hozzám, baba arc, szőke hosszú haj, kék szemek, kerek mellek és persze nem lehet minden tökéletes, csak 152cm magas vagyok, a legjobb barátnőm Linda rövid barna hajú, fekete szemű és nagy keblekkel van megáldva és egy fejjel magasabb nálam. A szüleink számára mi vagyunk a "tökéletes" gyerekek, jó jegyek, sose késünk, mindig jól viselkedünk... elvileg. De ki akarná tönkre tenni ezt a képet?! Most nyertünk felvételt Pesten egy info szakos suliba. Már hetekkel ezelőtt elkezdtünk albérletet keresni és meg is találtuk azt amire vágytunk. Egy szobás, galéria ágyas, kis konyhás, külön fürdő és toalett.