Hírek


SZEPT.
1.
2017

Tej

Jason azon kapta magát hogy megint rá gondol. Úgy tűnt hogy ez egyre gyakrabban fordul elő. Tudta hogy ez helytelen és nem szabadna így gondolkodnia a saját édesanyjáról, de nem tudott semmit tenni. Minél inkább küzdött ellene, annál inkább felizgult. Az ágyára feküdt és bekapcsolta a TV - jét hogy elterelje a gondolatait.
Pár perccel később úgy látszott hogy beválik a dolog. Az egyik kedvenc műsorát nézve megszűntek piszkos gondolatai. Legalábbis addig, amíg meg nem hallotta a zuhanyzás hangját. Tovább nézte a TV - t, de már nem segített. Minden barátja ugratta amiért ilyen csinos édesanyja van és mindenfélét mondtak hogy mit tennének vele. Azt viszont valószínűleg egyikük sem gondolta volna, hogy Jason maga is megtenné azokat a dolgokat.


Egy forró délután

16 éves vagyok, amikor a történetbe foglaltak történtek, még 15 voltam. 175cm - s magasságom, barna hajam, kék szemem, átlagos tini fiú testalkatom van. A tavalyi nyár nagy részét vízparton töltöttem, felnőttek társaságában. Koromnál fogva gyakran gondoltam erotikus dolgokra, A dögösebb osztálytáraim és a strandon látott bombázók jártak a fejemben.
El voltam szomorodva, hogy itt nem masztizhatok egy kiadósat, mikor úgy ki vagyok éhezve(nem volt külön szobám). Maradt tehát a WCahol egyáltalán nem tudtam ellazulni és élvezetesen kiverni.Teltek a napok, a strandon minden nap elsétálgattam a korombeli napozó csajszik mellet akiket jól megnéztem. Legtöbbjük csodás fenékkel és mellekkel rendelkezett, nagyon izgatóak voltak. Persze ők is megbámultak engem, vigyorogtak rám a napszemüveg mögül és hallottam, hogy miután elmegyek nagyon sutyorognak valamiről. Ettől csak még jobban felizgultam.


AUG.
31.
2017

A masszírozás

Ez a kis történet az egyik barátom barátnőjéről (Erika) és rólam szól. Az egész egy kérdés felvetésével kezdődött, amely így szólt eljönnél hozzám megnézni az új szobámat? Erika először ellenkezett majd olyan feltétellel eljött, hogy megmasszírozom őt! A megbeszélt időpontra összepakoltam a szobámba és vártam a hívását, hogy mikor jön. Este 8-ra megérkezett és elkezdtünk beszélgetni a közös ismerősökről, és fényképeket nézegettünk. A képnézegetés közbe mondta, hogy mennyire elaludta a nyakát és milyen jól esne neki egy kis masszírozás. Én elkezdtem masszírozni a tarkóját erre ő halk sóhajt engedett ki a száján, majd hozzátette, hogy milyen jól esik neki és nem is gondolta rólam, hogy ilyen jól masszírozok.
Felajánlottam neki, hogy máshol is megmasszíroznám, ha ő is beleegyezik. Első reakciója az volt, hogy nem lehet, mert van barátja, és ha megtudná biztos, elhagyná és velem is, összeveszne és ő, ezt nem akarja.


A szállodában

Megbeszéltünk egy találkát egy kissé eldugott helyen,nehogy valaki is meglásson. Értem jött autóval,majd egy szálloda felé vettük az irányt.Már a kocsiban izgalomba jöttem,hiszen megmondtam,ahogy meglátom,megőrülök. Nem egy alkalom volt,mikor vissza kellett volna fognom magam,mégis mikor mellettem állt,nem is hozzám beszélt harapdáltam a számat,nehezebben vettem a levegőt. Talán attól,tudom mit tenne velem. Szóval a szállodába érkezve,gyors bejelentkezés stb,majd felmentünk a szobába. Tudtam,hogy nem kell nekiessek,hiszen ő parancsol. Leültem az ágyra,és vártam az utasításait.
- Megnyugodtál? - kérdezte.
- Nem is voltam ideges. - válaszoltam.
- Nem hát,csak: jaaj,én félek ettől az egésztől,jó lenne,meg nem is,áá inkább csak sima menet...


AUG.
30.
2017

Sosem hittem volna

Nem is tudom, hogyan kezdjem. Engem Csillának hívnak, a páromat pedig Levinek. Házasok vagyunk, ő 29, én 26 éves vagyok. Egy kis falucskában lakunk egy nagyváros mellett, én itt vagyok pedagógus, a férjem pedig egy kisebb vállalkozást vezet. Ha tehetjük, évente többször is eljárunk pihenni. Így volt ez most is. A hegyekben néztünk ki egy kis nyaralót, hogy a nagy meleg elől oda meneküljünk. Pénteken indultunk és velünk tartott a kolléganőm is, akivel 2 éve dolgozok együtt. Őt Timinek hívják, 25 éves, mellesleg nagyon csinos. Az út nem tartott tovább 2 óránál, és megérkeztünk,. kipakoltunk. Nem igazán olyan volt, mint ahogy azt nekünk leírták. Tehát nem egyedül voltunk. Egy kisebb társaság is ott pihent, ők csak fiúk voltak, kb. 6-8 fő. Éppen bográcsoztak, illendően bemutatkoztunk egymásnak, majd ők meginvitáltak minket egy kis vacsorára.


A móló titka

Végre itt a nyár, madárcsicsergést hallok bár merre járok, a napfény éltető hatását pedig egyenesen a zsigereimben érzem! Ilyenkor beindul az élet, nagyobb kedvel ugrunk neki a hétköznapi feladatoknak vagy akár egy hétvégi összeruccanás megszervezésének. A baráti társaságunkkal mi is elkezdtünk szervezkedni, hogy itt lenne az ideje legalább két napra meglátogatni a közeli tavat és feltöltődni energiával. Hamar megszerveztük az összejövetelt, egy - két telefon és már le is fixáltuk, hogy a hétvégén elutazunk. Alig vártam, hogy leteljen a pénteki munkaidő és elkezdhessek csomagolni!
Szombaton kora reggel elindult a csipet - csapat, sátorral, étellel, itallal és minden olyan dologgal felszerelve, ami egy ilyen hétvégéhez elengedhetetlen. Nem olyan nagy társasággal mentünk, egy 10 fős bandával indultunk útnak.


AUG.
29.
2017

Ha újra látlak...

Az egész tegnap kezdődött. Egész nyáron erre vártunk, hogy végre eljöjjön a közös nyaralás, és alig hittük el, hogy itt lehetünk, amikor leszálltunk a vonatról. Szeged - olvastam a táblát, s megint eluralkodott lelkemen az a nyugalom, és boldogság, amit mindig éreztem ebben a városban. Nellivel és Fannival összemosolyogtunk, majd fogtuk a mázsás cuccainkat, és a szállás felé vettük az irányt. Közben vidáman csevegtünk arról, hogy milyen szuper napok állnak előttünk.
A szállás elfoglalása simán ment, hisz a tulaj már ismert minket, minden évben az Ő lakását béreltük ki. Barátságos mosolyt villantott ránk, kellemes nyaralást kívánt, majd magunkra hagyott minket a három szobás lakásban. Egy gyors átöltözés után elmentünk bevásárolni az egyik hipermarketbe és közben az este részleteit tárgyaltuk. Csabi, egy régi barátunk házibulit rendezett, s mivel tudta, hogy ma érkezünk, hát minket is meghívott.


Barátnőm apja 1. rész

Kimentem a nyári lakból és visszatértem a fedett verandára, ahova mindenki bemenekült az eső elől. Nem csak a megerőltetés miatt ziháltam, hanem azért is, mert még mindig meg voltam rémülve attól, ami pár perce történt velem a bódéban. A barátnőm apja támadt le.
A részletek nem annyira tiszták most, hat hónappal később, de a történet elég jól beleégett a memóriámba. A vihar minden előjel nélkül tört ki, és szakította félbe a barátnőm 18. születésnapi partiját. Hatalmas mennydörgés hallottunk, nagy szél kerekedett, alaposan megrémisztve azt a két tucatnyi ember, akik söröztek vagy éppen hamburgert sütöttek a hátsó kertben. A többség a verandára szaladt az eső elől, beleértve a barátnőmet, Jennyt is. Ott volt az anyja és a legtöbb barátunk. Jenny apja és én, akik a medence mellett álltunk, amikor az eső megérkezett, nem akartuk megkerülni az egészet, inkább beszaladtuk a a kis bódéba.


AUG.
28.
2017

Tom, Babszi és a mama 6. rész

Nagyon be lehetett gerjedve, mert amikor velem kész volt, felnézett a bátyjára, aki felálló farokkal videózott minket. Négykézláb odamászott hozzá, eléje térdelt, és egyik kezével a farkát markolta meg, a másikkal pedig a herezacskóját.
– Jaj, ez őrült jó, hugi! – nyögte Tom, amikor Babszi a szájába vette és szopni kezdte a farkát. Nem kellett sokáig szopnia, mert amikor a fiú térde megroggyant, tudta, hogy Tom rögtön el fog élvezni. Ezért kivette szájából bátyja pélóját, és egyenletes, gyors kézmozdulatokkal verni kezdte. A makk most is pont az arcával szemben volt.
Tom hangosan felnyögött, és hatalmas adag spermát lövellt a szemére. Babszi azonban most sem hagyta abba a fasz verését, és minden kézmozdulatára újabb adag sperma spriccelt az arcába. Közben még forgatta is az arcát, úgyhogy annak minden centiméterét fehér ondóréteg borította.