Hírek

SZEPT.
15.
2017

Jancsika nagy bottal jár

Rózsa a negyvenes évei elején járt, férjével egy asztalosipari üzemet működtettek. Egyik alkalommal az irodában arra figyelt fel, hogy a két adminisztrátor lány valamin nagyokat kuncog. Megkérdezte őket, hogy mi ez a nagy derültség, mire a két lány vonakodva ugyan, de elmesélte, hogy van az üzemben egy fiatal cigányfiú, akiről azt beszélik, hogy igen nagy micsodája van, és sok nővel volt már dolga.
- Állítólag nagyon „ügyes”!- kuncogott az egyik lány.
- A Jancsika?- kérdezett vissza Rózsa.
- Aha.
- Az a vékony gyerek? Hiszen alig ötven kiló!- csodálkozott Rózsa.
- Azt mondja: „kis ember nagy bottal jár”- vigyorogtak a lányok.
- Na, jól van! Dolgozzatok tovább! Ne ilyen marhaságon járjon az eszetek!- teremtette le őket a főnök asszony.


SZEPT.
14.
2017

Koktél csillagokkal

Idén nyáron esett meg velem egy csodálatos dolog, amire igazándiból egyáltalán nem számítottam – csak úgy jött magától. Egy nagyon kellemes augusztusi estén szülinapi buliba voltam hivatalos, mert az egyik jóbarátom meghívott, és mivel már viszonylag régen is beszéltünk, így nem akartam kihagyni a lehetőséget. Kicsit ugyan vonakodva indultam el, mert egy nagyon ígéretes rajz közepénél tartottam és szerettem volna mihamarabb készen látni. De ugye megígértem, hogy ott leszek, meg persze azt gondoltam még akkor, hogy maradok valameddig, beszélgetek pár emberrel, aztán futás haza befejezni a művet.
Egy remek 2009-es chilei Antares vörösborral a kezemben sétáltam sietősen a cél felé – nem kellett olyan nagyon messzire gyalogolnom, de eléggé késésben voltam. Azt akartam, hogy ne én legyek az első – ez pompásan össze is jött, mert szépen elszámoltam magam.


A fürdőház titka

Yuki Tasura a császár lánya kimerülten érkezett szobájába. Kimonója szakadtan lógott rajta, testén több vágás éktelenkedett, de nem ez zavarta őt. Sokkal inkább apja haragjától félt, ha megtudja, hogy megint kiszökött. A lány szeretett az pór nép közt járni- kelni s nem vetette meg az aréna harcot sem. Szomorúan nézte ketté tört katanáját, mely több mint öt éve volt hűséges társa, s most mintha haldokló barátját tartaná kezében.
- Ne félj, holnap elviszlek a kovácshoz - suttogta a fegyvernek -, majd kitalálok valamit, ha kérdezősködni kezdene. Az a harcos... nem véletlenül a Sárkány - klán bajnoka.
Felidézte a szörnyű pillanatot. Toru, a Sárkányfi egyetlen gyors mozdulattal hárította el támadását, majd ráfogott a pengére és mintha csak egy vékony gally lenne ketté törte. A lány szeme az asztalon lévő csengettyűre tévedt. - Hmm..


SZEPT.
13.
2017

Gyengeség

Emlékszem, egyszer nagyon sokáig vártalak türelmetlenül, és amikor megérkeztem hozzád, szemrehányóan néztem rád.
Magam sem tudom miért játszottam a sértődöttet, minden cél nélkül. A kapcsolatunk nem mentes a szélsőségektől, a vad szeretkezésektől, a hitt szerelemig, csalásokon, csalódásokon és bántásokon át már majd mindent megért. Nem vártam bocsánatkérést, és nem akartam haragudni rád azért, mert te már szeretkeztél aznap vele… Pedig mindig megkértelek, ha mi találkozunk, ne légy vele… önző vagyok, és nem érdekel, hogy ez mit okoz otthon…
Talán el is hitted, hogy haragszom, talán csak színészkedni akartál, de mit tehettél volna, a helyzet egyértelmű, „nyugalom minden áron”.
Hallgattam, banálisnak tartottam a helyzetet. "Nem én vagyok a legfontosabb neked, és te sem vagy az nekem." - gondoltam, mikor mellém léptél és átölelted a vállam.


A csontember

A lány a sátor közepén állt. I. szemügyre vette őt. Nem akarta megerőszakolni, de ahogy G. belökte a sátrába, azt kiabálva; „Dugd meg, különben bekattansz”, már nem volt visszaút. Behúzta a sátor ajtaját és leoldotta a fegyvert az övéről. Tisztes távolságra tette tőlük.
- Vetkőzz le - utasította a lányt, mire az szürke szemeit rámeresztette, de néhány pillanaton belül engedelmeskedett. Kioldotta a zsinórt hátul a derekánál, majd szétgombolta a ruha nyakát és egy bizonytalan mozdulattal kibújt belőle. Egy fehér trikót viselt, alatta kis mellei hegyesen meredeztek, s a trikó alja egy világos bugyiban végződött. Ránézett a katonára.
- Mindent - reccsent az rá, s úgy érezte, hogy a farka mindjárt szétrepeszti a nadrágot. Alig várta, hogy kiszabadítsa és végre punciba tehesse. A lány először a trikóból bújt ki, majd lehajolva kilépett a bugyiból is. Nem egyenesedett fel teljesen, görnyedten próbálta némiképp takargatni magát.


SZEPT.
12.
2017

A dombtető

Jött, mint mindig. Engedelmesen és csodálattól csillogó szemekkel. A domb tetején vártam őt, mert így már többszáz méter távolságból ki tudtam szúrni, mikor száll le a buszról és indul meg felfelé a meredek domboldalon, melyen hajlandó volt nap, mint nap felmászni. Vállán az iskolatáskával, kócos hajjal, reménykedve. Nem tudom, milyennek tartotta ő kettőnk kapcsolatát, sosem kérdeztem.
A szellő finoman meglibbentette a környező fák lombjait. Azt képzeltem, hogy az ő illatát fújják az orromba és máris éreztem, hogy keményedni kezd a farkam. Minden porcikája arra a földöntúli nyugalomra emlékeztetett, amit csupán azokban a percekben éltem meg, melyekben vele voltam.
Mire felért, mindig kipirult és halkan nyögdécselve kapkodta a levegőt. Ez csak tovább tetézte izgalmamat.


Biszex családi kalandok

Miután majdnem mindent elvesztetünk, döntött úgy a család, hogy elköltözünk. A bank eladta a házunkat, a két autónkat, értékesebb bútorainkat, apám felmarkolta anyám ékszereit és lelépett azzal, hogy ha majd talpra áll visszajön hozzánk. Nem volt más választásunk, visszatértünk abba a faluba, ahonnan nagyszüleim elszármaztak. A családi ház fél évszázada még jól mutathatott, mostanra már „olyan, mint egy lepratelep” jelentette ki nővérem, aki szokása szerint hisztizni kezdett - „inkább elmenne ringyónak, mint hogy ilyen helyen lakjon” – ordibálta. Erre kijött a szomszéd házból egy megtermett, igencsak barna bőrű úriember, aki kijelentette, hogy hozzá bármikor benézhet, ő imádja a nagycsöcsű csajokat. Szó mi szó Erika, ebben is anyámra ütött: az arca elég szokványos, jellegtelen volt, de méretes mellei, formás combjai és gömbölyded feneke télen-nyáron biztosította számára a férfinem osztatlan figyelmét.


SZEPT.
11.
2017

Egy forró nyári nap

Egy forró napon július közepén az álmaim nője éppen napozik a keretben. Álmaim nője nem más mind az anyu, akit már nagyon régen meg szerettem volna dugni. Mindig is arról álmodoztam maszturbálásom közben, hogy a farkam a testében merítem és tele élvezem a lyukait. Anyu 43 éves csodálatos alakkal megáldva, 36G mellei és szép kerek popsija mindig megmozgatta a fantáziámat.
Jelenleg is éppen őt lessem a hálószobája ablakából. Ez az a pillanat, amikor és büntetlenül tudok a szóbájában lévő fehérneműsfiókban turkálni. Az ablakon kilesve látom, hogy a hasán fekszik teljesen meztelenül, mellei oldal egy kicsit szétterülve a teste súlyától, fantasztikus látványban van részem most is. Kinyitom a fehérneműsfiókot és átnézem a szexi fehérneműit. Van itt minden szexi fekete szatén tanga, szexi fehér pamut tanga, egy pár színes csipkés is. A szemem sarkából látom, hogy szennyestartón is van egy pár darab.


Szabályosan 5-6. rész

5. rész - Penny
Lassan hatolt belém. A puncim már nedves volt attól, hogy csodálatos dolgokat művelt a szájával. Belemartam a hátába és olyan szélesre tártam a lábaimat, amennyire csak tudtam.
Minden fantáziám, amely valaha is róla szólt, most valóra vált. A súlya rám nehezedett. Amikor az ajka találkozott az enyémmel, a nyelvemmel behatoltam a szájába.
- Bassza meg. – Keményebben belém döfött és a farka teljesen betöltött engem, amíg a golyói a fenekemhez nem csapódtak. A csókunk egyre hevesebb lett, ahogy előre - hátra mozgott bennem, a nyers ereje izgalmat küldött keresztül rajtam. A sarkam a combjaiba ástam, miközben mélyen felnyársalt. Felemelte a kezét és a torkom köré kulcsolta. Könnyű nyomást gyakorolt rá, kissé felemelkedett és lenézett rám.