Hírek

OKT.
25.
2017

Kerékpártúra után

Kata nagyon elpilledt. A délelőtti biciklitúra kiszívta az erejét, majd a délutáni termálvíz és sörözés lelassította, eltompította érzékeit. Ráadásul a nemrég elfogyasztott kiadós és ízletes vacsora élménye kielégítette kulináris vágyait, de elnehezítette hasát.
Így amikor belépett férjével a szűk motelszobába, ledobta magáról egyrészes nyári ruháját, és végigterült az ágyon.
- Én lehet, hogy most aludni fogok! – mondta.
- Jól vagy? – Kérdezte Feri, és bezárta maguk mögött az ajtót.
- Nagyszerűen, csak nagyon fáradt vagyok. - Kata tudta, hogy férje szeretkezni szeretne, de semmi kedve nem volt hozzá.
- Megmasszírozzam a hátad? – Feri érezte, hogy meg kell nyugtatnia az asszonyt, hogy nincsenek elvárásai, ezért hozzátette: - Nem baj, ha elalszol közben!


A játék tétje

Kim és én barátnők vagyunk néhány éve. Nem elválaszthatatlan barátnők, de eléggé közel állunk. Nyaranta 4 - 5 alkalommal teniszmeccset szoktunk játszani. Mindig baráti keretek közt tartottuk. Idővel elkezdtünk kisebb téteket feltenni a mérkőzések elején, hogy izgalmasabbá tegyük az összecsapást. Általában a klubban elköltött ebédünk számlája volt a tét.
Múlt csütörtökön azonban kicsit megváltoztak a dolgok. A megbeszélt időben érkeztünk a pályára. Rajtam egy új rózsaszín ing és fehér tenisz szoknya volt. Igaz hogy már elmúltam 35, de még így is jó néhány felmérő pillantást kaptam amikor besétáltam a klubba. Kim nyolc évvel fiatalabb nálam és nagyon jól néz ki. Pontosan az a kék szemű szőke, akiről a férfiak álmodoznak. Gyönyörű alak és formás keblek, amiket néha én is elismerően néztem a játékaink alatt a blúza alatt mozogni. Nem gondoltam hogy észrevette ezeket a nézelődéseimet, de mint kiderült tévedtem.


OKT.
24.
2017

Úszkálás utáni szórakozás

Egy forró nyári nap délutánján úszkáltam a medencénkben. Az úszás közben nem gondoltam semmire, csak úsztam. A múlt héten vége lett az érettséginek és az ősszel fogom elkezdeni a egyetemet, így hát nem kellett semmire sem gondolnom csak arra, hogy le hűtsem magam ezen a forró napon.
- Ethan! Nem baj, hogy csatlakozok hozzád? – hallottam a kérdést a medence széléről.
A hang felé fordulok és ott látom Daniella nénikémet egy tűzpiros bikiniben. A tűzpiros bikini elégé kiemelte a hatalmas mellét és a szép kerek fenekét. Daniel nénikém mindig egy könnyűvérű nőcske volt, mindig szerzet magának férfit annyit amennyit csak akart. Éppen ezért az anyámmal majdnem minden nap veszekedtek az ilyen események miatt. Mivel az anyám még mindig az első férjével volt (aki az apám) és Daniella nénikém már megint elvált és kitudja már hányadszor.


A tanárnő és a mariska 1. rész

Ne féljen tanárnő, senki nem tudja meg – suttogta Erni miközben pajkos lángocskák lobogtak fekete szemében. Majdnem egy fejjel volt magasabb, mint én, atlétatrikója inkább kiemelte, mint elrejtette izmos, barna felsőtestét, és ahogy hanyagul a padhoz dűlt fehér vászonnadrágja sem tudta elrejteni nem mindennapi nemi szervének körvonalait. Az ajtónál testvére Imi támasztotta a falat. Rám mosolygott, majd nagyot húzva a kezében tartott sörös dobozból, mellém lépett. Bár nem voltak ikrek nagyon hasonlítottak egymásra: két csodálatos férfijelölt, gazdagok, szépek és persze a velejükig romlottak. Ez utóbbi persze manapság nem feltétlenül jelent hátrányt.
Persze én voltam a hülye, hogy fogadtam velük: ha mindkettőjüknek ötös lesz a matek dogája elszívok előttük egy füves cigit. Elsőre jó ötletnek tűnt.


OKT.
20.
2017

Autózás

- Anya! Suzy nem engedi hogy a szájába élvezzek!
- Suzy, hagyd hogy az öcséd a szádba élvezzen!- mondta az anya lustán, fel sem emelve tekintetét a könyvéből.
- És mondd neki hogy nyelje is le!
- Suzy, nyeld le a testvéred spermáját! - jött az újabb lusta felelet.
A lány küzdött a fejét leszorító kéz ellen és kiköpte a fiú péniszét. Az felnyögött és az ülésben megemelkedve megpróbálta visszanyomni a farkát a lány szájába, akinek egyik keze a hímtagot markolta, a másik keze pedig a punciján volt.
- De anya! Tudod hogy utálom lenyelni! - tiltakozott a lány.
A nő jobban kezdett figyelni és hátrafordulva enyhe szemrehányással azt mondta az engedetlen lánynak:
- Akkor nem kellett volna elkezdened szopni. Nem szeretnék spermát a kárpiton, úgyhogy most már nyelj!


Érintés

A félhomályban fekszel egy szál fehér színű baby dollban, a szemed pedig egy fekete kendővel van bekötve. Érzed ahogy a levegő áramlik a bőröd körül. Ez, és a tudat, hogy semmit nem látsz, csak libabőrössé tesz. Percekig csak egyedül feküdsz az ágyban. Aztán benyitok a szobába, hallod, hogy ott vagyok. Hallod a lélegzetem, de nem tudod, behatárolni a helyzetem. A következő pillanatban érzed, ahogy az ágy szélére ülök, ám mégsem történik semmi. Néma csend. Nem tudod mire vélni a dolgot.
Egyszer csak valami végigsimul a karodon. Csak sejted, hogy valami kelme lehet. Nagyon gyengéden és lassan végigsiklik a selymes bőrödön. Az egyik karodon, a kulcscsontodon át a másik karodra, majd végig a lábadon. Ezután azt érzed, hogy egy ujj nagyon gyengéden a füledhez ér és megsimogatja a nyakad, az arcod, és az ajkaid. Rögtön ezután a másik pillanatban egy ajak csókot lehet a lábfejedre, majd a bokádra.


OKT.
19.
2017

A kukkolás ártalmai 1. fejezet

Mindig is szerettem kukkolni, érezni azt a heves szívdobogást amikor bepillantasz egy kulcslyukon, ablakon, egy résre nyitott ajtón. Különös örömmel tölt el, ha megláthatok egy-egy meztelen női testet, magát kényeztető szépséget, párocskát szeretkezés közben főleg úgy, hogy még csak nem is gyanítják más is jelen van. Ilyenkor elakad a lélegzetem, a vér az agyamba tódul, remegnek a kezeim, lábaim és nem utolsó sorban olyan merevedésem van mint egy vas rúd. A másik tényező ami csak még jobban felsrófolja az amúgy is heves izgalmi állapotomat ilyenkor, a lebukás veszélye. Ez azért is lényeges, mert szeretem megörökíteni kép és video formájában a látottakat. Na ez az a tevékenység ami leghamarabb le tud buktatniegy kukkolót. Egy alkalommal pont a kukkolásnak köszönhettem életem legfelejthetetlenebb élményét. De nem fogok előreszaladni. Mindent szép sorjában.


Kamubarátnő 1-2. rész

1. rész
Kiléptem az ajtón, és szinte egy hőség falba ütköztem. A kellemes légkondicionált 26 fokból a kinti 32 fokba való átkelés, mindig is nehézkes volt számomra. Éppen hazafelé tartottam röplabdaedzésemről. Fárasztó volt és szereztem is pár foltot, főleg a lábaimon, de nem zavart. Gondosan fülembe raktam fülesemet, és elindultam. Már az utca felénél jártam mikor nagy sikoly kíséretében, rám esett valami. Pontosabban rám ugrott. Kihúztam a fülest és – miközben a valami lemászott rólam – megfordulva, Nikivel találtam magam szembe.
- Szia, Robi!
- Szia. Milyen volt az edzés?
A lányoknak és a fiúknak külön tartották, egy teremben, egy hatalmas függönnyel elválasztva. Szidtuk is az edzőnket, hogy mért fosztanak meg minket a csodás látványtól. Mosolyogva annyit felelt, hogy ne itt csajozzunk.