Hírek

OKT.
3.
2017

Kalandom Nikivel

Történetem azzal kezdődik, hogyan is ismertem meg a leányzót, akivel ez az egész megtörtént. Sokáig hiú ábránd volt ez az egész csupán, álmomban is csak alig mertem rá gondolni, hogy valaha ez valósággá lesz.
Egy vidéki kisvárosban nőttem fel és jártam ki elemi és középiskolámat. Később elkerültem egy nagyvárosba főiskolára, több száz kilométerre. Ezen a főiskolán három évet töltöttem el nappali tagozaton, viszont jó szokáshoz híven, nem sikerült befejezni időben. Közben a testvérem is főiskolás korúvá cseperedett, így rajta volt a sor, hogy megkezdje nappali tagozatát. Emiatt úgy döntöttem, levelezőn folytatom, közben pedig dolgozni fogok.
Ekkor 21 éves voltam, és úgy hallottam, iskolákba keresnek asszisztensi munkakörre embereket. Kézen fekvő volt, hogy egykori iskolámat felkeressem. Az igazgatónő tájékoztatott, hogy van is rá mód, de nem ő vesz fel, hanem a munkaügyi központ szervez ki.


Esti Nasi

- Hé, láttátok ma már a szexi ügyvédet? Apám ha lenne bátorságom már rég…
- Gabe fogd be! Egyébként is csak én játszhattok a seggeddel. Egy hármasban én…
- Oh csak nem félnél, hogy túl sok lenne neked? – mosolyogtam Reandyre, aki erre a mellette ülő Gabe arcát megfogva megcsókolta, majd visszanézett rám.
- Nekem nem is kell ennél több.
- Nekem se. – mondta ki nagyon halkan és áhítatosan Gabe, aki közben a barátjáról le nem vette a szemét.
A pizzéria hátsó bejáratának lépcsőjén ültünk és lassan már mennünk kellett volna vissza. De nem ha a barátaimon múlik. Reandy mintha megérezte volna és most talán még lassabban engedték át magukat a csókjuknak. Már az is eléggé felizgatott, hogy a pizzéria feletti szomszéd került szóba, de most látva kettőjüket, egyre kényelmetlenebbül kezdtem érezni magam.


OKT.
2.
2017

Tom, Babszi és a mama 7. rész

Tom nagyon ki lehetett éhezve Babszira, mert farka már akkor is merevedni kezdett, amikor húga tisztára nyalta.
– Na, akkor gyere, hugi! – szólt oda Babszinak és lesegítette a kanapéról. A lány a szoba közepén letérdelt a fehér matracra – ugyanúgy, ahogy az anyjától látta.
Tom mögéje térdelt, megmarkolta a bránerét, de mielőtt bedöfte volna, azt kérdezte:
– Hátulról akarod?
– Nem, dehogy! – mondta Babszi ijedten,
– Akkor majd én segítek – mondta anyjuk készségesen.
Megmarkolta fia kezét, amelyik a farka köré kulcsolódott, és a fiú makkját Babszi hüvelybemenetéhez illesztette. Tom egyből elkezdte betolni farkát a szűk nyíláson, de az egyáltalán nem ment olyan könnyen.
– Hú de szűk! – nyögte.
– Au! – sikkantott fel Babszi.


Egy asszony élete lánya születésnapja után 4. rész

Miután befejeződött a „nyaralás” Zoli szüleinél, Gyuri volt az, aki hazavitt engem. Jó volt őszintén elmesélni neki, ami történt velem, kendőzetlenül, őszintén. Amikor megkérdezte, hogy megbántam-e, azt válaszoltam, nem. Erre elmosolyodott és közölte velem, hogy ezt ő már régóta tudja, hogy én egy szexmániás, nimfo, szajha vagyok. Kicsit nyers volt a vélemény, de nem szóltam rá semmit, mert valahol egyetértettem vele. Mindenestre ilyen élményt, ami történt velem, régen elképzelni sem tudtam volna.
Otthon a helyzet konszolidált lett. A lányom természetesen mélyen hallgatott a történtekről és barátnője lettem neki. A férjemet nem érdekeltem, csak béke legyen, megkapta. Továbbra is megcsalt engem, olyan nagyon nem is titkolta, csak nem beszéltünk róla. Mikor bejelentette, hogy nemsokára elutazik 10 napra „üzleti útra”, szemrebbenés nélkül bólintottam rá. Tudtam, hogy nem üzleti út és a titkárnőjével megy.


SZEPT.
29.
2017

Anyámmal ketten

Anyámmal ketten éltünk vidéken, apám korán elhagyott minket. Nővérem már kirepült a családi fészekből.
19 éves voltam amikor iszakítottam 2 éves kapcsolatommal. Akkoriban nagyon megviselt a dolog, nem jártam el sehova, többnyire otthon voltam és egész nap gépeztem, vagy filmeket néztem. Anyámnak nem volt partnere, korábban volt egy férfi akivel évekig együtt voltak, de már 2 éve Ő is szingli.
Egyik nap mielőtt munkába indult, megkért hogy nézzem meg a laptopját mert nagyon lassú. Természetesen igent mondtam, nekem ez rutinfeladat volt. Elég jól értettem a számítógépekhez. Biztonság kedvéért csatlakoztattam egy pendrivot hogy a fontos fileokat lementsem mielőtt nekilátok a telepítésnek. Kíváncsiságból belenéztem a böngészési előzményekbe és akkor fedeztem fel hogy anyám rendszeresen pornóvideókat néz, főleg fiatalabb fiúkkal. Gondoltam ez normális, hisz neki is lehet igénye az effajta élvezetekre.


Szex egy prostival

Nos, az egész úgy körülbelül pár éve történt. Egyik barátom mesélte, amikor ellátogattam hozzá, hogy nagyon jó élménye volt egy olyan „lánnyal” és mondta, hogy a közhiedelemmel ellentétben, teljesen megéri elmenni egy olyan lányhoz, szerinte csak jobban lett önbizalma, az ő kifejezése szerint „megéreztem a punci illatát”. Ekkor voltam 17 éves, srác, még szűz, komoly kapcsolatom nemigen volt még, alig volt pár barátnőm, de a simizésen, az összebújáson, és a csókok/puszik-on kívül nemigen jutottam eddig semmire, azt hiszem eddig még mindig csak a rosszabb fajta lányokat fogtam ki magamnak… szóval épp ezért már én is bele szerettem volna harapni a gyönyör almájába.
Így a barátomnál tett látogatásom után kezdtem el gondolkodni, hogy.., „a kutyafáját már, én is akarok már végre” persze, tudom, hogy úgy hangzik mintha már tényleg végső elkeseredésemben tettem volna mindezt, de azt hiszem csak szimplán a kíváncsiság,


SZEPT.
28.
2017

Hullámzó Balaton tetején...

Lágyan símogatott az ajka. Kószált a szemöldökömön, az ajkaimon és bizseregtette minden porcikámat. Ujjaival a hajamba túrt.
- Nincs meleged?
- De... — nem tudta tovább folytatni a mondatot. Befogtam a száját, a szó legszorosabb érrtelmében... a sajátommal. Aztán lágyabbá vált a csók. Ajkaink alig érintve, lágyan símogatták egymást. Körbekószáltak egymás szemöldökén, szemein, elidőztek a másik fülcimpáin... egészen addig, amíg nyelveink meg nem találták füleink belsejét. Forró lehellet kíséretében kalandoztuk be őket. A kalandozás eredménye az egyre mélyebb sóhajok, amiket az ajkak újabb találkozása követett.
Megint csak simizték egymást, aztán felnyíltak, a fogak összekoccantak... Nyelvem is megtalálta párját. Érezhető örömmel köszöntötték egymást. Elindultak "szomszédolni". Az ajkak hívogatóan nyíltak szét, utat engedve a kutatóknak. Körbesímogatták a szomszéd fogsorát, megtapasztalták — immár sokadszor — egymást.


Az a bizonyos nap

Az egész akkor kezdődött mikor a legjobb barátnőmmel Vivivel egy csendes délutáni napon kávézás közepette vágyainkról beszélgettünk. És én elmondtam neki, hogy bár megelégszem a sima szexel is, de amire igazán vágyom az az, hogy valakinek a szolgája lehessek, kipróbálhassam, hogy milyen az ha ostorral vernek el… Vivi pedig csak hallgatott, mondhatni meg is értett engem. Ami érdekes volt, hogy nem lepődött meg, talán még az arca se rezzent, mikor hallgatta pajkos gondolataim. Na de mikor reagált megértettem, hogy miért tudott ilyen higgadt maradni ez ügyben. Ugyanis Vivi azt mondta, hogy tudna segíteni rajtam ez ügyben, mivel ő maga is érdeklődik a dolog iránt, persze leszögezném, hogy neki ekkor volt barátja. Elárulta, hogy a barátjával nagyon sokszor merülnek bele a BDSM világába, és ami azt illeti jobban is érzik magukat benne mint egy sima szex után. Na én viszont ezen nagyot néztem. Igazából azt se tudtam mit mondjak erre.