DEC
21
2010

Szexvadászok 10. rész

gruppen

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok - Szóval, milyen a pasas? - Egy kicsit furcsa. - Furcsa? Mi az, amit nem mondtál el nekem? - Igyál még egy kis bort. - Nem. Nem akarok berúgni, még mielőtt odaérünk. Bármelyik percben itt lehet. – Liliane felállt, és az ablakhoz sétált. Tíz perc múlva nyolc. - Ne beszélj mellé, milyen a pasas? - Ó, igazán elbűvölő és fantáziadús. - Akkor mi benne a furcsa? - Szeret mindenféle játékokat játszani. - Milyen játékokat? Szexuális játszmákat? Liliane azt kívánta, bárcsak ne lett volna ilyen őszinte. – Igen. - És te úgy gondolod, hogy ez a party afféle...

*  *  *

Partravetett

s/m

1. Hetven órája hányódott a durva tapintású kókuszkötelekkel fonott pallón. Egy álló napja, hogy az utolsó csepp ivóvizet kiszürcsölte az ócska bádogkannából. Talán kétszáz mérföldet is sodródott nyugat felé attól a ponttól amely semmilyen hajózási térképen nem szerepelt még és valahol Chile partjaitól a Cook - szigetek felé húzott egyenes közepén helyezkedik el a Csendes Óceán végtelen kékjében. Ott érte el a dühöngő forgószél a Hajnalpírt és két árbocát szinte azonnal letörve a pusztulásba sodorta. Hajóutaktól távol, az 1767 - es esztendőben Mice főlegénynek minden esélye elveszett arra, hogy a koszos Plymouth kikötőjét viszontlássa, odalett majd minden reménye a túlélésre.

DEC
20
2010

Zsófi és nevelőapja 1. rész - Nőgyógyásznál

családi

Richárd már öt éve élt egyedül feleségének előző házasságából származó lányával. A felesége sajnos balesetben elhunyt, így neki kellett nevelnie Zsófiát. Igyekezett teljes mértékben eleget tenni kötelezettségének, ápolta ha beteg volt, ellenőrizte a tanulását, ruhákat vásárolt neki, figyelt rá. Mostanában azt vette észre, hogy Zsófia 16 éves korára kifejlett lány lett, megnőttek a mellei, nőies ruhákat kezdett hordani. Tudta, hogy 16 évesen előbb – utóbb komolyabb udvarlója akad és mivel nem áltatta magát azzal, hogy a nevelt lánya nem fog lefeküdni fiúval, úgy döntött hogy megelőzi a bajt és elviszi egy nőgyógyászhoz aki megvizsgálja és felírat neki fogamzásgátlót szükség esetére.

*  *  *

Szombat reggeltől vasárnap reggelig 1. rész

hetero

32 évesen egy estétől reggelig működő klubban dolgozok üzletvezetőként a Balcsi partján. A lakásom másik településen van, kb 50 km-re. Ezt majdnem minden nap levezetem. Múlt héten a buliban felszedtem egy formás 20 éves picsát, és még tartott az újdonság varázsa, ezért az egyik reggel elvittem magammal melózni. A takarítónők jöttek a klubbot rendbe rakni és nekem kellett beengednem őket. Amint beült a kocsiba az utcalányokat megszégyenítő ruhájában, megmoccant bennem a kisördög. Amint kiértünk az országútra nyaggatni kezdtem. - Édes segíts rajtam. - Mire gondolsz? - Ebben a kis szoknyádban nagyon felizgattál, és van 20 percünk az úton. Mi lenne ha a kis szádba vennéd a farkam?

*  *  *
DEC
17
2010

Az E-pont

hetero

A napilapokból értesültem arról az örömteli tényről, hogy amerikai tudósok egy újabb pontot fedeztek fel a nőn. A pontot E-pontnak keresztelték, amin egy picit bosszankodtam, mert legalább az ábécé rendjét komolyan vehetnék egy kicsit a tudomány mellett. Először a G, aztán az U, most meg az E. A vitaminokkal legalább egy picikét precízebben bánnak, mint a nőkkel. De nem baj, a lényeg, hogy újabb pontot találtak a nőn. Az első kettővel amúgy is remek sikereket értem el, persze nem kis gyakorlás árán. Kisebb könyvtárat is át kellett lapoznom, de nem sajnáltam a fáradságot, elvégre a nő megér ennyit. Még akkor is, ha pontokból van összerakva, ami első pillantásra persze egy picit furcsa. Már úgy értem, ha a férfival veti össze a nőt az ember, ami meg amúgy is abszurd dolog. De ha közelebb hajol az ember a nőhöz, akkor láthatja, hogy a nő tényleg pontokból készült,...

*  *  *

Társasjáték - A nyertesek

gruppen

Azt már megírtam az előző részben, hogy a társasjátékot elvesztettem. De az igazi játéknak még közel sem volt vége! Bár Zoli és a két lány kimaradtak a váratlanul érkezett orgazmushullámból, amikor látták, hogy mi hárman egy ideig magunkkal leszünk elfoglalva, hamar felocsúdtak, és kíméletlenül igyekeztek behozni minket. Nóri és Panni, akik egyre nyíltabban versengtek egymással, hamar Zolira vetették magukat, miközben mi élveztünk. Panni gyorsan lecsapott barátja farkára, úgy érezte, nem engedheti azt át Nórinak, főleg Nóri előző, nagy sikert aratott „elnyelős” mutatványa után. Hajkoronája eltakarta, ahogy Zoli rúdját szopogatta és közben kezével ütemesen verte a fiú farkát, míg másik keze a saját lába közt cuppogott.

DEC
16
2010

Lost in your arms... 1. rész

hetero

Hátam a hűvös falnak ütközött és legszívesebben menekültem volna, de nem tudtam. Kezeimet egy erős marok szorította fejem fölött a falhoz, mint egy bilincs, mely nem engedi áldozatának a menekvést semmilyen módon. Rettegtem, ugyanakkor valami furcsa jóleső érzés is hatalmába kerített, mikor Nico térde lassan ágyékomhoz simult. Másik kezével pedig állam finoman megmarkolva, nem engedte, hogy akárcsak egy pillanatra is elfordítsam fejem. Ebből a csapdából nem volt menekvés. Nico egész közel hajolt hozzám, ajka szinte ajkamat súrolta, de nem csókolt meg, csak egy halvány mosoly jelent meg arcán, s szemeiben a szenvedély és vágy lángjai táncoltak. Rabul ejtett a mogyoró barna szempár, s már nem a félelemtől, az ismeretlentől, sokkal inkább a testem minden porcikáját elöntő melegségtől és vágytól kezdetem el remegni.

*  *  *

69 Tomival

homo

Sziasztok, egy történetet szeretnék elmesélni nektek. Három éve történt az eset, akkor 16 éves voltam. Egyik hétvégén eljöttek hozzánk rég nem látott rokonaink, a 14 éves fiú unokatestvéremmel Tomival. Tomi egy barna hajú és szemű kisfiú volt, vékony alkat, félhosszú haj, nőiesen szép arccal. Az izgalmak este kezdődtek, mikor Tomi elment zuhanyozni. Nem birtam ki hogy ne leskelödjek utána. Benézve a kulcslyukon nem sok mindent láttam, csak néha láttam csupasz testét. Figyeltem már egy ideje, mikor azt vettem észre, hogy magához nyúl, elkezd maszturbálni. Nem birtam sokáig ott nézni, elszakadt a cérna, elöntött a melegség. Benyitottam a fürdőszobába. Tomi megijedt, összehúzta magát, értetlenül, zavartan nézett rám. Tudtam hogy még szűz, nem volt még neki soha senkije, otthonülő típus volt, épp ezért azt mondtam: - Tudom hogy szűz vagy, ahogy én is, itt az alkalom...

DEC
15
2010

Ismeretlen gyönyörök!

hetero

Mint minden este, most is fáradtan, kedvtelenül ültem le a gép elé, hogy megírjam regényem következő részét. Egész nap gürcöltem, a túlóra megszokottá vált, de már nem is bántam. Itthon a barátnőm várt csupán, akivel az elmúlt pár hét alatt megromlott a kapcsolatunk. Pár szót váltottunk ma este is, aztán lefeküdt aludni. A szexet már fel sem mertem hozni, nehogy lehurrogja a fejem. A kapcsolatunk elején még minden rendben volt. Naponta akár többször is összebújtunk. Úgy éreztem ő az igazi, ezért nemrég összeköltöztünk. Azóta viszont mintha kicserélték volna. A kedves, csinos lányból egy mogorva hárpia lett, akihez nem szívesen tértem haza, de nincs hová mennem, és még szeretem őt. Annak ellenére, amilyen lett. Titkon még reménykedtem, hátha megváltozik.