DEC
31
2010

Jó a buli - le a bugyit! 1. rész.

hetero

20 éves, szőke lány ma estére társat keres! A második mondat után tisztában voltam vele, hogy nem fogok unatkozni. Akár többes számban is érvényes lehet ez az első benyomás alapján kialakított megállapítás, hiszen erősen nyitott személyiségével, szemmel láthatóan örömmel vesz pártfogásába. Nem fogunk unatkozni! Amikor mondták a recepción, hogy 2 ágyas szobák vannak, s a „kolléga” már elvitte a kulcsot, kicsit tartottam tőle, milyen szobatársat kapok. Majdcsak kibírom ezt a hetet! Ki találta el, hogy egy továbbképzésnek 5 naposnak – 4 éjszakásnak – kell lennie? Ráadásul jó messze otthonról, még esténként meg sem lehet szökni. Vagy nem érdemes…

*  *  *

Két lány a parton

leszbi

– Elcsábítjuk? – kérdezte izgatottan Gabi. Kezével eltakarta a napot, úgy figyelte a parton sétáló srácot. – El hát! – Barbi mindenben benne volt. És amúgy is azért jött a partra, hogy bepasizzon. Nem lett volna számára különösebb sokk, ha a barátnőjével osztozni kell egy fiún. Arról nem is beszélve, hogy már korábban kinézte a srácot, akire Gabi mutatott. Mellkasa mint egy sziklaorom, izmos fenekén feszülő fürdőnadrágja pedig ígéretesen dudorodott elől. A stratégiát nem kellett megbeszélni előre: nem volt rá szükség. A két lány egymásra biccentett, majd határozott léptekkel indult a homokban a srác felé. Zsolt épp az öltözőbe ment volna vissza – kifürödte magát és barátnője nélkül unatkozott. Ki tudja, ma még meddig nem fog ráérni, hogy – akár testével is – szórakoztassa. Egyszer csak a nagy semmiből szólt rá egy kedves női...

*  *  *


Boldog Szilveszert, és még Boldogabb Új Évet Kívánunk Minden Kedves Írónknak és Olvasónknak!
Újabb év telt a Törté-Net életében, volt design-újraszabás, volt történetíró-verseny, reméljük az új év sem tellik el rosszabbu. Az új év, melyben a Törté-Net betölti az első X-et. :)
Reméljük az új évben is velünk tartotok! :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást, jó írást továbbra is! :)

DEC
30
2010

Dugulás elhárítás

hetero

András nehéz szerszámos ládáját könnyedén lóbálva ruganyos léptekkel caplatott fel a negyedik emeletre, a fülhallgatójából kiszűrődő, új, egynyári sláger dallamait fütyörészve. Nem bosszantotta, hogy a lift elromlott, jó kedvét a hatalmas felhőszakadást kísérő özönvíz és az ide vezető úton emiatt feltorlódott óriási forgalom sem tudta kikezdeni. Péntek délután volt, és ez volt az utolsó címe mára, erre a hétre. Utána pedig várta az esti kupadöntő a frissen beszerzett 50 colos képernyőn, egy jó pohár jéghideg sör kíséretében. Hát hogyan lehetne ez a nap még tökéletesebb? Kopogott. Az ajtó felpattant és egy igencsak lengén öltözött bombázó vadmacska dorombolta kétségbeesve:

*  *  *

Egy üzletasszony naplója 6. rész

gruppen

28. fejezet Saját üzletem Pétert hosszas beszélgetés után sikerült meggyőznöm, hogy már ne hajkurássza a pénzt, elég öreg már és most amúgy is rengeteget keresett, hanem inkább vonuljon vissza és élvezze az életet, amíg lehet. Péter tehát bezárt, én pedig "utcára kerültem". "Hogyan tovább?" – kérdeztem magamtól. Épp csak 20 éves voltam, 20 millió forinttal a bankszámlámon. Egy hete ismerkedtem meg egy helyes sráccal egy kávézóban. Még aznap este felmentem a lakására és egy csodálatos estében volt részem. 23 éves, művelt és nagyon vonzó volt, sármos mosollyal. Szerelmes lettem, először igazán életemben. Egy hétig csak csókolóztunk, de aztán már nagyon megkívántam és attól kezdve sokáig minden reggel munka előtt feljött hozzám és dugtunk egyet. Kellemesen kezdődtek így a napok. Az estéket is sűrűn együtt töltöttük,...

DEC
29
2010

Vissza a régi iskolába... 1 rész

hetero

16 éves vagyok. A régi sulimban nagyon sokan szerettek. Az általános elvégzése után viszont ugyebár el kell szakadni a régi barátoktól, és irány az új suli. Jobb esetben elengednek a régi isitársak, rosszabb esetben mindig vissza kell járkálni különböző eseményekre vigyorogni. Ez a sztori is egy ilyenen megmozduláson történt meg. Kiszálltam a kocsiból, amivel a szülök vittek az általános elé. Ők elhajtottak, én pedig siettem be, mert akkor már 5 perce csúsztam a programról. Végül behuppantam a névre szóló helyecskémre a két legjobb ismerősöm közé és elkezdtem fáradságtól pislogó szemekkel bámulni a műsort. Egy ideig félálomba figyeltem a történéseket, amikor is a konferanszié bejelentett valami tánccsoportot. A koreográfia valami dübörgő zenére ment, amit nem is igazán élveztem. A dal közepénél a táncosok behoztak valami fehér csomagot,...

*  *  *

Nyári kaland 1-2. rész

homo

Ez a dolog, amit most elmesélek nektek, nemrégiben esett meg velem, a családi nyaralásunk alkalmával. Egyébként Szabinak hívnak, és tizennyolc éves vagyok. Idén sajnos újra a Balcsira mentünk nyaralni a szüleimmel, persze a céges üdülőbe. Mit mondjak, merő unalom, csupa idősebb felnőtt, meg az anyám egyik főnöke. De örültünk, hogy legalább ez van, mert másra nem igazán futná. Érkezés utáni másnap sétáltam egy nagyot, fürödtem a többiekkel, és délután visszamentem a házhoz kifeküdni egy kicsit napozni, és így legalább nem kellett a felnőttek süket dumáját sem hallgatnom. Lapozgattam egy sport magazint, bekapcsoltam az mp3 - at, és kellemesen elnyújtóztam a napozóágyon.

DEC
28
2010

Cím nélkül

hetero

Ádám hosszú percek óta várt a kocsiban. Este volt, járatnia kellett a motort, mert odakint nagyon lehűlt az idő. Nézte a mobilját, majd megcsörgetett egy telefonszámot. Idegesen nézett, az órájára, s rágyújtott egy cigire. Lehúzta az ablakot, azon keresztül fújta ki a füstöt. A közeli házból egy sötét alak lépett ki. A fiú érdeklődve nézte, majd felismerte benne barátnőjét, Szabinát. Kidobta gyorsan a cigit, s egy rágót vett be a szájába. Mikor a lány közelebb ért, akkor lehetett látni, hogy mit viselt. Hosszú csizma, fekete miniszoknya, sötét bőrdzseki. Nagyon hűvös volt, de a fiút zavarta, hogy nem láthatta barátnője kebleit. Mikor Szabina beszállt a kocsiba fekete göndör fürtjei ráhullottak vállaira. Rámosolygott barátjára, majd így szólt:

*  *  *

Palacsinta, avagy két csintalan picsa 1. rész

gruppen

Sokáig szerelmes voltam Elvirába, de az utóbbi időben kezdtem unni. Elég sótlan csajnak tűnt már elejétől fogva, úgy éreztem valami bántja az ágyban és azon kívül. De mégis olyan kedves volt. Törékeny alakja, hatalmas szomorú szemei mindig megigéztek, amikor a közelében voltam. Meg hát a társtalanság nagy úr. Ennek ellenére elhatároztam, szakítok vele. Kedvenc hagyományom volt, hogy még utoljára rendezek egy nagy ágyjelenetet, kiadva magamból mindent - legalább a szexuális emlékei legyenek szépek - és utójáték gyanánt, vagy inkább helyett előadom a döntésemet. Ez általában bejön, hiszen mire a csajok magukhoz térnek, én már felöltözve, fogkefémet és két nyuszifejes alsónadrágomat magamhoz véve az ajtóból intek búcsút.

DEC
27
2010

Klári kalandjai 2. rész

családi

Szevasztok! Klári vagyok, és pár hete piszkosul megdugott az apósom. Szerencsére Gáborom semmit nem vett észre a dologból. Pedig, ha a vele töltött együttlétek során belelátott volna az agyamba, minden kiderül. De nem tehetek róla, Gábor vad volt és kicsit önző, Apuka viszont gyengéd és nagyon figyelmes. Gábor hosszú farka sokszor a fájdalomig belém hatolt, Apuka pont a méretem volt, Gábor néhanapján elfeledkezett magáról, és úgy nyomta a számba a farkát, hogy alig tudtam megállni, le ne hányjam, Apuka viszont nagy jól tudta, hol a határ. Ha nyalt, hiába próbáltam más területek felé irányítani Gábor nyelvét, őt nem érdekelték az érzéseim, Apuka vastag nyelve viszont szinte mindig ott volt, ahol a legjobban szerettem.