Hírek


DEC.
15.
2017

Orchid - Így kérj bocsánatot

A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Orchid kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta a fa ágait az ablakhoz. Orchid összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában, barátja, Alex ott fekszik mellette és dühös rá. Az is lehet, hogy már alszik, hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan.
Orchid arca tisztán kivehető volt a beszűrődő fényben, Alex, ha ébren van, biztosan jól látja a lány szomorú kétségbe esett vonásait, könny áztatta szemét. Próbált hangtalanul lélegezni, sírni... Valami forró, éles fájdalmat érzett mellkasában, mely hirtelen rohanta meg.


Dr. Szöszi rendel

Mai napom mondhatnám nem igazán mozgalmas, de még van mára két páciensem, bevallom vártam őket, hisz két potens és eléggé jóképű kandúr.. Gondoltam csinosan, s kicsit kihívóan öltözöm, felvettem hát a rövidebb köpenyem, s mivel kit is elég tikkasztó meleg van, hát bevallom nem sok minden van alatta, csupán fehérnemű..S hogy milyen, hát az legyen a fantázia szüleménye, de ígérhetem nem okozom vele csalódást betegeim számára. Abban a percben kopogtatnak, sietve tipegek a magas sarkú cipőmben s pici köpenyemben, hogy minél hamarabb nyissak ajtót, bár előtte megállok, hogy nem vegyék észre mennyire vártam már őket.. smink rendben, punci is eléggé izgatott már, hát nem várathatom tovább a kedves urakat..Mikor ajtót nyitok szinte szólni sem tudnak a meglepettségtől, hisz előttük áll egy szőke hajú csaj, dekoltázst villantó szerelésben, combfixben.. magas sarkú cipőben..


DEC.
14.
2017

Kedves Látogatóink!

Egy előrehozott karácsonyi ajándék esett be a fa alá a Törté-Net-en. Szép kerek, meggyőző számhoz érkeztünk, a történetek száma elérte a 9000-et az idén már 16 éves Törté-Net-en! :)
Hogy ezt még többet mondó számokkal is kifejezzük, ez több, mint 132 millió karaktert, azaz kb. 33 ezer A4-es oldalnyi történetet jelent.

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás!
És természetesen köszönjük összes olvasónknak is a folyamatos bizalmat, igyekszünk továbbra is méltónak lenni rá, és fenntartani a színvonalat!

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!


Testvérszerelem 2. rész

Ettől kezdve rendszeresen pettingeztünk. Nem is gondoltam volna, hogy még fokozódhat a Kerstin utáni vágyam. Mondanom se kell, hogy az érzelmi kapcsolatunk továbbra is remek volt, de azt tudtam, hogy előbb-utóbb (inkább előbb, mint utóbb) le kell feküdnöm vele.
Annál is inkább, mert a bakfis lány közben gyönyörű nővé érett, és érezhetően ő is vágyott a szexre. Gyakorta mászkált a lakásban egy szál bugyiban, és ha elment mellettem- lehet, hogy véletlenül, de az is lehet, hogy bosszantani akart - meztelen mellével többször is hozzám ért. Annyira nem szégyellte magát előttem, hogy többször is bejött fürödni, amikor zuhanyoztam, s egyszer még arra is megkért, hogy kölcsönösen borotváljuk le egymás szeméremszőrzetét. Bár az akció eléggé felizgatott mindkettőnket, ezúttal sem dugtunk, csak pettingeztünk.


Egy szüzesség története

Elgondolkozva lépett ki a zuhany alól, észre sem vette, hogy egy ideje szájtátva bámulom a teste idomait az üvegtéglákon keresztül.Mikor fel pillantott arcomat elöntötte a pír, lesütöttem a szemem. Nevetés bukott ki belőle, oda lépett hozzám és felemelte a fejem. Kényszerített, hogy a szemébe nézzek, nem akartam, szégyelltem magam.
Kezemet megfogta és a farkához szorította. Próbáltam szabadulni, de nem engedte se ő, se a lában nem volt képes megmozdulni.Régóta játszadoztam a gondolattal, hogy milyen lehet a meztelen teste, csókjainak az íze és ami még jobban érdekelt, hogy milyen szerető lehet. Ott állt előttem, teljes meztelen valójában, haja vizesen lógott a szemébe,testéről minden vízcsepp legördülni készült. Lélegzet visszafojtva vártam mi fog történni.


DEC.
13.
2017

A szőke ciklon

Egyszerű mozizásnak indult az éjszaka. Haverom jött értem, akkor tette le a jogsiját, úgyhogy ennek örömére elkérte szombat estére a kocsit, hogy elmenjünk moziba és enni utána. Korán jött és volt még egy óra a filmig szóval azon törtük a fejünket, hogy mit is csináljunk. Nyár volt, éjszakára ugyan lehűlt az idő egy kicsit, de még mindig meleg volt.
- Tudom már, - mondtam neki. - Menj a Citadellához, talán szerencsénk lesz. - a citadella egy night club volt a városban. A név onnan jött, hogy valamikor egy katonai épületnek indult a régi időkben, de a rendszerváltással abba maradt, majd 10 évig állt üresen, drogosok számára menedékként, mikor is megvették és szórakozó helyé építették. A város egyetlen ilyen klubja és ilyenkor mindig nagy a buli arra felé. Persze nem igazán voltunk bulizós típusok soha, ezt hűen mutatja az is, hogy még sose mertünk bemenni ide.


Borozás a folyóparton

A parti sétány deszkázott mólóján ücsörögtek az éjszakában és egyre többet tudtak meg a lányról, aki új volt a főiskolán és így a társaságban is. Az olcsó vörösbor gondoskodott a jó hangulatról és a gátlások lassú lerombolásáról, így a témák is egyre bensőségesebbek lettek, egy idő után egymás személyiségének a megismerése lett a fő téma, miközben nagyokat nevettek magukon és egymáson.
Az este szép lassan elrepült és bár az alkohol fűtötte a testüket (és bizonyosan a lelküket is) fázni kezdtek. Visszaindultak a kollégiumba, ahová erősen spiccesen érkeztek meg, amire a benti meleg csak rátett egy lapáttal. Miután vigyorogva elköszöntek egymástól, ki-ki elindult a maga szobája felé. Feri a földszinten lakott. Miután a konyhába belépett, meglepve tapasztalta, hogy a hálószoba ajtaja zárva van! „A vén kujon!”- gondolta miközben mosolyra húzódott a szája, hiszem pontosan tudta, hogy szobatársa hölgytársaságot kapott az estére.


DEC.
12.
2017

Hotelszoba

Hangos volt a zene, mindenki táncolt, csodálatos esküvő volt összességében. Elvált szülők gyerekeként mindkét szülőm második lakodalmát átélhettem, ez most édesapámé volt. Balatonon voltunk, a polgári esküvő után egy hotelba vonultunk, ahol a lagzit tartották, és ahol mindenki szállást kapott. A barátommal Ákossal érkeztem. Egész este vibrált köztünk a levegő, ahogy táncoltunk, és annyira közel volt. Éreztem a szívdobogását, a lélegzését...Mintha látta volna, hogy mit is szeretnék, vagy mintha tudta volna, épp mire gondolok, megragadta a karom, és felkísért az emeletre, ahol már átvettük a szobánkat. Szó nélkül nyitotta ki az ajtót a kártyával, majd határozottan becsapta. Gyönyörű kék szemeivel a szemembe nézett, szinte éreztem, ahogy zuhanok a tekintetében, ahogy elveszek, mint mindig...