Hírek

DEC.
24.
2017

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


Törté-Net Szerkesztőség

DEC.
22.
2017

Hármasban hugival és öcsivel

Miután megnéztük öcsémmel, ahogy a húgunk műfaszokkal elégíti ki magát, átmentünk miközben aludt és megdugtuk. Hárman vagyunk testvérek. Én 21, az öcsém, Márk 19, a húgunk, Viki pedig 16 éves.
________________________________________
Az egész akkor kezdődött, amikor a szüleinket megleptük egy romantikus héttel, elvégre nekik is jár pihenés, ami három gyerek mellett eddig nem nagyon adatott meg. Szóval ott tartottam, hogy ők elutaztak Horvátországba, a ház pedig a miénk maradt. Én és az öcsém már nem ott laktunk, de anya megkért, hogy vigyázzunk Vikire. A húgunk elég szépen domborodott, nem tagadom ezelőtt is sokszor megnéztem. Mellei közepesek, de annál feszesebbek, feneke pedig példaként szolgálhatna a tökéletes hátsó fogalmáról. Lábai hosszúak és karcsúak, bőre napbarnított. Sportos család vagyunk, én focizok, és mellette járok kondizni, az öcsém kosarazik, Viki pedig röplabdázik.


12 év barátság után...

Egy szép téli hétköznap volt, név szerint egy pénteki nap. Csak a szokásos dolgok...Korán kelés, suli, tanárok, stb...
Egy dolog miatt tudtam mégis ébren tartani magam.
Az esti buli miatt.
Már vagy egy hónapja tervezgetjük az osztályban, hogy elmegyünk egy házibuliba, sokan összejönnénk buliznánk egy jót.
A ház amiben a bulit tartották a kisváros egyik leggazdagabb családjának a háza volt.
Síktükrű medence, jacuzzi, óriási gondozott kert, 3 szint, nagy terekkel, sok kis szobával.(természetesen a medencét és a jacuzzit kihasználni nem tudtuk, de szemléltetésnek jó)
Dorkával jóba vagyok, sőt az egyik legjobb lány barátom, ha lehet ezt így mondani már 11-12 éve.
Aznap is sokat beszélgettünk, de valahogyan más volt, sokkal többet nézett mélyen a szemembe, és simogatott(ez nálunk bevett szokás volt, de csak baráti alapon nem percekig, tehát szórakoztunk így ezzel az egésszel...)


DEC.
21.
2017

A barátnő

Már régóta házasok voltunk, nagyon szerettem a sexet, imádtam a meztelenséget, büszke voltam rá, ha valaki jól megnéz meztelenül. A férjem sokszor mondta is, hogy nem vagy te egy kicsit exhibicionista vagy nem is tudom hogyan kell jól mondani. A férjem nagyon sokszor napokig magamra hagyott, volt, hogy csak egy hét múlva jött haza. Szerintem biztos másik nő van a háttérben, nem tudok másra gondolni. Azon a bizonyos reggelen talán valami egy kicsit megváltozott. Hatalmasat szeretkeztünk, főleg orálisan is, amit nagyon szeretek. Telegecizte a számat, nem győztem nagyokat nyelni. Már megszoktam a geci ízét, élveztem, ha a számba élvez. Fáradtan dőltem hátra, ő gyorsan magára kapkodta a ruháit és már el is viharzott, de futtában még odaszólt, hogy legalább egy hétig, de az is lehet, hogy később jön haza.


A természetben...

Kis kirándulást terveztünk a Pilisbe. Szép napos, talán egy kicsit melegebb is volt az idő, mint ami egy ilyen erdei kiruccanáshoz alkalmas.
Hátizsákok, némi kaja, kulacsban víz, látcső, túrabot (még az a hagyományos, nem az új divat) és irány a hegy.
Szeretünk túrázni, jól kifáradni egy kis emelkedőn. Felérni a tetőre és gyönyörködni a kilátásban és jót falatozni a hátizsákból. Most is ez volt a terv és többé-kevésbé sikerült is.
Amikor felértünk a kis tisztásra, ami még nem igazán a tető, egyből eldőlt, hogy itt állunk meg és nem a legfelső ponton, mert itt ezen az alig látható, bokrokkal jól eltakart kicsiny tisztáson sokkal nyugalmasabb, mint a forgalmasabb turistaút mellett, bár amúgy sem volt sok ember a hegyen akkor.


DEC.
20.
2017

Álom Rékával

Réka volt a szerelmem, az a lány, akire mindennél jobban vágytam, akit mindennél jobban kívántam. Amikor megláttam őt teljes meztelenségében, a kerti ágy mellett állva, elemi vágy lett úrrá rajtam.
Réka hosszú, feszes combjait magába foglaló kecses dereka lágyan libbent felém egyet, ahogy angyali mosolyával tett felém egy lépést. Csodás, enyhén barna bőrét megvilágította a napfény. Gyümölcsös mellei édes, dús almák voltak, hosszú és szőke haja lengedezett a finom szellőben, ami kellemesen simogatta csupasz ágyékomat. Ugyanis én is meztelen voltam Réka előtt. Ő is mosolyogva végigmért, majd odamentem hozzá. Finoman átöleltem, egymás karjaiban kötöttünk ki. Selymes, finom bőrének érintését éreztem meg először, ahogy Réka meztelen teste hozzám bújik. Aztán karjai, mint a mennyek, hátam és derekam köré csavarodtak. Én is átöleltem, megsimogattam a hátát szép lassan, míg kezem leért kerek fenekéhez.


Anna, életem szerelme

Egy év se kellett hozzá, beilleszkedtem a családjukba, habár szerepem kicsikét fura volt, egyszerre kezeltek úgy, mint gyereküket, testvérüket és mint Anna barátját. Anna és én fülig szerelmesek voltunk, korunk miatt viszont több mint egy év együttlét után csókolóztunk csak először. Azután viszont egyre többet és elkezdett minket érdekelni a másik teste. Ahhoz, hogy minél többet tölthessük egymással és egymás megismerésével az időt, kihasználtuk, hogy "két lakásunk" van.
A szülei már rég megszokták, hogy sokat vagyunk kettesben külön, így ezek az alkalmak sem váltottak ki semmi reakciót tőlük. Persze, megkérdezték, hogy mit csináltunk ( általában a filmnézés és a semmi különöset volt az alibink ), de a milyen volt és hasonló kérdések értelmetlen voltuk miatt fel se merültek. A szinte napi rendszerességű alkalmaknál nagyon jól megismertük egymás testét, s vágyait. Éppen ezért az első alkalomra már eléggé felkészültünk.


DEC.
19.
2017

A Little Less Conversation And A Little More Touch My Body

Szememen a tusvonalat meghúzom, míg a laptopomról hangosan szóló zenét dúdolom. Törökülésben, a hófehér szőnyegen élvezem ki a készülődésem utolsó perceit a tükröm előtt. A farmerom dereka még hanyagul öleli körbe a derekamat, ahogyan a rózsaszín melltartó kecsesen simul a mellkasomra, melyeken flitterek a lámpa fényeire meg-meg csillannak. Kusza tincseim minimális göndörséggel vannak megformázva, ám nem szabályosak, s olykor át is túrom, ahogy éppen esik, és a kedvem tartja. A tus vékony vonala után a szempilláimat emelem ki a fekete festékkel, míg az ajkaimra egy matt hatású, nude szín kerül. Soha nem viszem túlzásba a sminkelést, így mindent a neszesszerem mélyére dobálok, késznek titulálva magam, s felállok. A csípőm lazán kezdi el követni a zene ritmusát, míg a cipzárt felhúzom a nadrágomon és a gombot is a helyére illesztem.


Barátnőm apja 4. rész

Ösztönösen szétnéztem, hogy felkapjak magamra valamit, de a helyiség üres volt, kivéve néhány párnát a matracon és egy kisszéket az ablak közelében. Felugrottam az ágyból, leültem rá és egy párnát vettem az ölembe.
. Mi a fasz, ember?
Dan rám nézett egy pillanatra, aztán nevetni kezdett.
- Mit rejtegetsz? - kérdezte. Nem az első alkalom, hogy Tina megnézett minket!
- Hol van ő?
- A hálószobánkban. Minket várva.
- Mi????
- Ez csak az első kör volt, felelte, miközbe lefordult a matracról. Most következik a második, gyere velem.
Felállt, kiment a szobából, és meztelenül átment az udvaron.
Felkaptam a rövidnadrágomat és követtem. Az udvaron gyorsan körbepillantottam, azt figyelve, vajon a szomszédok néznek-e. Amennyire meg tudtam állapítani a medence mellett elsurranva, senki sem törődött velünk.


DEC.
18.
2017

Jótestvéri viszony 8. rész

- Nem vagy álmos? - kérdeztem Mónit ahogy megálltam a nappaliban a kanapé előtt, egy puha plüss pléddel takarózva feküdt olyan stabil oldalfekvős formában, amitől a feneke és csípőjének íve csodás domborzati terepasztalt varázsolt elém, amit amatőr túrázóként is szívesen megmásznék. A fejét a karfára hajtva tévézett, onnan nézett fel rám. Csak a képernyő fénye világította be a sötét a helyiséget, A Beverly Hills-i zsaru kezdődött, láttam már vagy tízszer, de nem tudom megunni.
- Korai lenne még tíz órakor! Apád mellett most különben sem lehet aludni, úgy horkol mint egy grizzly. Te is láttad, hogy be volt kapva, túl jól sikerült a meló a haverokkal. De úgy tűnik te sem vagy túl álmos! Az sms után húsz másodpercel nyitottad a szobád ajtaját, pedig csak annyit írtam: Filmet nézek, te mit csinálsz? - mondta szinte egy szuszra az egészet és végül mosolyra húzta a száját.