Hírek

JAN.
8.
2018

Az én kis Szeretőm 2-3. rész

Az óra csörgése fájdalmasan juttatta eszembe hogy reggel van és mennem kell dolgozni. Felkeltem, még sötét volt. Ahogy a kislámpát felgyújtottam és megpillantottam a foltot, amit hagytam, kicsit elszégyelltem magam, de máris jöttek az emlékek, de most nem volt ilyesmire idő. Felöltöztem tehát, és elindultam dolgozni. Induláskor, még benéztem a fiamhoz, hogy adjak neki egy puszit, mielőtt elmegyek. Ahogy beléptem nem semmi látvány fogadott. A fiam hanyatt fekve aludt az ágyon betakarva egy vékony pléddel, ám a pléd közepén egy nagy kitüremkedés volt. Állt a cerkája szegényemnek álmában. Kedvem lett volna ott azonnal megfogni, de szorított az idő. Adtam neki egy puszit aztán elindultam dolgozni. Bent csendes nyugodt nap volt, így felmentem az internetre egy kicsit ötletelni.


A borosgazda 7. rész

Az elkövetkező napokban többször eszembe jutott Márti, és az is mit művelt velem a fürdőszobában. Összeszedtem a bátorságom, eldöntöttem végére járok a dolognak. Tudtam, hogy Vali dolgozik egész nap, így egyik délelőtt meglátogattam Mártit.
- Helo Norbi - üdvözölt mikor ajtót nyitott. - Vali nincs itthon, egész nap dolgozik.
- Nem baj, én hozzád jöttem.
Meglepődött, és beljebb tessékelt, mielőtt bármit kérdezhetett volna már mondtam is a magamét.
- Tudod a múltkor félbe hagytál valamit, és én az óta sem tudok másra gondolni csak rád.
Eljöttem, hogy befejezzük, amit akkor ott nem sikerült.
- Nagy franc vagy te Norbi - nevette el magát. - Titokban számítottam rád, rögtön jövök, addig vesd le a nadrágodat, és foglalj helyett abban a fotelban.


JAN.
5.
2018

Első kaland

Elhatároztuk, hogy elutazunk így nyár alkalmával közösen kettesben Németországba egy kellemes kis hegyi fogadóba közel a természethez hegyekhez erdőkhöz.
Egy kora reggel el is indultunk mivel szikrázó napsütést írt az előrejelzés és nem akartunk se melegben menni, se a nagy forgalomban. Minden jól ment amíg Németországban el nem tévedtünk, ezért félre álltunk egy nyugis csendes helyen az erdőszélén, hogy megnézzük a térképet.
Kiszálltál ráültél a motorháztetőre és nézted a térképet, amit nem értettem.
- Te meg a térkép? Sosem tudtad merre vagyunk rajta. De most kivételesen egyáltalán nem zavart, mert így szóltál:
- Megnéznéd, hogy hol vagyunk én totál nem tudom. (nem is csodálkozom gondoltam magamban). Közben ellejtettél egy kacér mosolyt ami nagyon hívogató volt.


A maradi család reggelije

Szombat reggel van, lassan kinyitom a szemem. A napsugarai a behúzott sötétítőn keresztül beszűrődnek, a fiam mellettem alszik még. Lassan kibújók az ágyból és a fürdőbe veszem az irányt. A fürdőben megállók a hatalmas tükör előtt és gyönyörködni kezdek a szép testemben. A melleimen még látszanak az esti sperma foltok, éppen ahogy a puncim felett lévő dús szőrzetemen is. A fiam spermája.
Egy fél éve kezdődött minden, amikor haza jött késő péntek este nagy dirrel – dúrral. Én meg akkor szeretem volna egyet masztizni, oda volt készítve mellém minden. Erre ő meg haza jön nagy duzzogva. Erre én akkor arra gondoltam már megint a szobámba masztizhatók titokba, és nem engedhetem el magam.
Összeszedtem magam és bekopogtam a szóbájába.


JAN.
4.
2018

Jelentéktelen nő

Az üvegkalitka irodán át az egész város látszott, a fények kinyúltak már, köd kúszott be az óceán felől. A főnök elgondolkodva bámult kifelé, mint aki nincs is jelen. Utáltam neki dolgozni, mert annak tetejébe, hogy mindig túlóráztam miatta, még bele is zúgtam, amint először találkoztunk, még a liftben, amikor interjúra jöttem. Felvett, de gonoszul kihangsúlyozta, hogy értékeli teljesen jellegtelen kinézetemet, nem fogom elvonni a figyelmét a munkáról. Azt hittem, elsüllyedek szégyenemben. Azonban hét hónap távlatból, igazat kellett neki adnom: az vagyok, a nőkhöz képest, akikkel randizni szokott. Azt nem mondanám, hogy lett volna zsánere, ha csak az nem, hogy a nő legyen tökéletes! Makulátlan bőr, karbantartott test, művészi frizura, mesteri smink. Azért a jó fizetés kezdte feljavítani a ruhatáram és igyekeztem legalább minimális sminket magamra kenni reggelente, mást nem a metrón, idefelé jövet.


Különleges szexélményeim 41. rész

Sziasztok. Ismét volt egy elég különleges, mondhatni mocskos szexuális élményem. Amit azért bevallom őszintén, némileg bánok is, és kivételesen azt sem bánnám, ha nem történt volna meg. Bár kétségtelen vérforraló volt, de elitélendő mindenképp. Na, kezdem az elején. Lehet emlékeztek rá, lehet nem, de a családunknak , konkrétabban a szüleimnek van egy közepes nagyságú gyümölcsöse. Na, nem kell azért nagy óriási területre gondolni, nagyjából húsz méter szer húsz méter gyümölcsfákkal, főleg barack, de van meggy és szilva is. Semmi különös, illetve van még egy kis vityilló is, funér falak, pala tető, bármelyik vidéki szőlőben láthatsz tucatnyi hasonlót.
Van benne egy régi kis heverő, egy asztal, illetve egy vaskályha. Apám szokott néha itt aludni a termést védve, vagy még a rügyeket a hirtelen jövő fagytól, olyankor egy gázos kézi forrasztó lámpával óvatosan melegítgeti körülöttük a levegőt.


JAN.
3.
2018

Laura és mi heten

Teamszex a barátunk titkárnőjével.
Barátaimmal ritkán találkozunk, mert az ország más-más részén dolgozunk.
Egy sörözéskor derült ki hogy egyikőjüknek rendszeres programja van péntekente: a titkárnőjét döngeti. Eddig ebben semmi nincs, mert nekünk is akadtak betevő falatok. De Zoli szerint a csaj nem csak szép, de találékony is: lehet hogy lenne kedve partiba kerülni. Nekünk nagyon tetszett az ötlet és Zoli feladata lett valamennyiünk lelkes biztatása után a szervezés. De mert a titkárnőjét, Laurát nem ismertük, bár barátunk ízlésében megbíztunk és nem tudtuk a lány mit lép, úgy beszéltük meg, hogy a következő héten pénteken Zoli munkahelyén tartjuk „megbeszélésünket”.
Bevallom, nekem még nem volt részem gangbang szexben, kíváncsian vártam a pénteket. Mint később kiderült, nem csak én.


Orgia fantázia

Haza felé tartok, éjfél már jócskán elmúlt. Sietek, kanos vagyok, könnyíteni akarok magamon úgy, ahogy a barátnőm nem tud segíteni rajtam...
Egyszer csak észre veszem, hogy 5 vállas srác követ. Lépteim gyorsítom, gyomrom összeszorul. Tempóváltozásom észreveszik, és ők is hozzá igazodnak. Megijedek. Vajon mit akarnak?
Lámpa fényénél hátratekintve látom az arcukat. Nagyon is jó képűek... Nincs menekvés, utolérnek, megszólít az egyik. Hangja mély, érzéki:
- Hova, hova, szép fiú?
- Sietek haza...
- Miért? - kérdi a másik buján mosolyogva, Menten elolvadok. iszonyatosan jóképűek...
- Dolgom van.
- Nincs kedved velünk jönni inkább?
- Miért, ti mit csináltok?
- Majd meglátod - kacsint a harmadik, és mellette álló két srác farkát megmarkolja a nadrágjukon keresztül.