Hírek


NOV.
19.
2023

Felkorbácsolt vihar

A notebook kijelzőjén vörös amőbákként jelentek meg az ország fölött átvonuló viharok kisebb – nagyobb foltjai. Attila, a harmincas évei derekát taposó meteorológus csodálattal ellenőrizgette a számításait, és időnként kinézve a bérelt terepjáró ablakán, keresgélte a még messze járó égszakadás első jeleit. Az égbolton egy parányi bárányfelhőt sem lehetett még felfedezni, viszont a rekkenő hőség is egyfajta előjele volt a hirtelen lehűlést hozó, fájdalmasan nemkívánatos ítéletidőnek. Imádta a munkáját. Megtalálta benne az érdekességeket, a lenyűgöző sokszínűséget, és ha tudományosan ismerte is a történések magyarázatát, az elemek megnyilvánulásait mindig is misztikusnak tekintette. Amikor...


A mázas fánk

Az egész akkor kezdődött, amikor 16 éves voltam, és éjféli műszakban dolgoztam egy Ohioi étteremben.
Általában hárman voltunk szolgálatban, és ez alól ez az éjszaka sem volt kivétel, azon kívül, hogy az üzlet rendkívül lassú volt.
Az én pozícióm az volt, amit portásnak vagy gondnoknak, mosogatógépnek, WC-súrolónak, szemetes ürítőnek hívtak, vagyis minden voltam.
Valószínűleg hajnali egy volt, amikor leültem az úgynevezett túlcsorduló étkezőben, amely mindig zárva volt, hacsak nem voltunk nagyon elfoglaltak.
Egy kólát kortyolgattam, amikor Donna bejött, harmincöt éves volt, öt láb (150 cm) magas, vékony, körülbelül 105 font (48 kg) súlyú csinos nő volt. Barátok voltunk, de...


Edzőtábor 1. rész

Hajnali öt óra. Ököllel verik az ajtót. Az agyam dolgozik. Most mi van? Ő az a rohadt, szemét, kielégületlen edző? Miért nem veri ki magának? Miért rajtunk élvezkedik?  
Fáradt elmém megvilágosodik: Edzőtábor!  
Tizenhét évesen még fáj ilyenkor felkelni, fizikálisan és mentálisan is. Hiába a sport gimi, hiába a negyedik évet kezdjük, de az semmi az edzőtábor kínzásához képest. Hiába mondják, hogy az NB II már ezt követeli. Még jó, hogy kézilabda kapusként nálam az erőnlét nem olyan elsődleges. Nekem a reflex, a térlátás az, ami a fontos.
Kikecmergek az ágyból. Egy kinyúlt pólómban alszom. Máskor a zuhany, de most az öt kilométer futás ébreszt fel, és kibüdösít. Öltözéskor hátrány...


NOV.
17.
2023

Kisfiam nagy farka 4. rész

A videó miatt mérges voltam a fiamra, ezért napokig nem engedtem, hogy megdugjon. Igaz, hogy nekem is hiányzott a szex, de gondoltam, majd kárpótlom magam. Napokon keresztül azon gondolkodtam, hogyan állítjuk le a zsarolót.
Hét közepére megvolt a terv, miként  fogjuk lerendezni a Rolit. Nem engedem, hogy megdugjon, csak játszom vele, felvesszük kamerával, és azzal zsaroljuk meg. Petivel mindent megbeszéltünk. Kitti csütörtök éjszaka dolgozott, igy az a nap volt a cél.
Peti négy óra körül ért haza. Közölte,  beszélt a Rolival, öt körül ér ide.
Átöltöztem, Kittitől egy szúk sportmelltartót, és egy vastagabb anyagból készült franciabugyit vettem magamra. Kitti vékonyabb volt mint...


Sodródás

Életem felnőtté válását 13 éves koromtól kezdem. Nevem legyen Anna. Koromhoz képest és a családom női tagjaihoz képest is (anyám, nővérem, de még anyai nagymamám is) testileg fejlettebb voltam, szellemileg a felnőtté válás terén viszont egy kisiskolás. Pont a testem miatt gimisták, egyetemisták ostromoltak, vittek randira, próbáltak nem csak kézzel a bugyimba férkőzni. Gimi első osztály után az év végi osztálykiránduláson 15 évesen történt meg a tényleges felnőtté „avatásom”. A kisérő tanár a 30 éves két gyerekes töri tanárunk volt az aki ezt megtette.  
Az ofő engedett vacsi után 1 sört mindenkinek a tanulók közül. Este 10-ig a Sopront vehettük be csoportosan, vagy egyénileg. Mi pár...


NOV.
16.
2023

Zsuzsi kalandjai 5. rész - A párcsere

Tegnap Judit barátnőm ismét a városunkban járt, a délutánja szabad volt így egy ebédnél találkoztunk és közben dumcsiztunk egy jót. Mindkettőnknek volt bőven mesélni valója. Én részletesen beszámoltam neki az édes bosszú után történtekről, hogy mennyire fellángolt újra a szexuális életünk, mindent őszintén megbeszélünk, és hogy néha-néha egymás legtitkosabb vágyait váltjuk valóra, persze csak kölcsönös beleegyezéssel és szabályokkal. Teljesen elhűlt, amikor hallotta Péter vágyálmát az anális szexről, és hogy hogyan tanultunk együtt bele, és az első alkalmat is mennyire élveztük mindketten. Faggatott az érzésről, elmondtam, neki, hogy irtó szuper, egész másfajta az orgazmusom, mint a normál...


Tini sztori 3. rész - Gini szűztelenítése

Végül mégis úgy adódott, hogy pár év múlva én vettem el Gini szüzességét.
Az Erzsivel való szakításunk óta ismét több idő jutott barátokra és több közös program Lacival. Ezek között azonban nem szerepelt a szex, mert mindketten éreztük, hogy az egymással való játszadozás már a múlté, nem elégítené ki egyikünk lelkét sem. A testi szükségleteink persze néha felülírták a lélektani dolgokat, így nagyon ritkán előfordult, hogy megismételtük azt, amit kisebb korunkban tettünk, amit a testünk kívánt csak, de kényelmes módja volt az önkielégítésnek. Mindketten úgy gondoltunk rá és nem gondoltunk bele többet. Egyikünk sem tartotta azt szexnek.
Lacinak Erzsivel történt afférunk után pár...


NOV.
15.
2023

Bugyi egy csomóban

A női bugyi illata néhány embert megvadít...
Elég hosszú napot töltöttem, de úgy döntöttem, hogy egy fekete csipkés tangát veszek fel. Később találkoztam az emberemmel, és egy teljes napot akartam adni neki puncival. Imádja érezni a bugyim illatát, és minél tovább hordom, annál jobb.
Nem volt kérdés, hogy aznap valamikor valami erotikusat küld nekem. Pornó, fantázia, kép a farkáról. Valami az utamba kerülne, ami beindítana, nedvessé téve azokat a bugyikat, és tele lenne az illatommal.
A csapatom havonta néhányszor elkezdett visszamenni az irodába, és a mai nap volt az egyik napom, hogy bemenjek. Van ez az igazán finom húzás valami, ami beindít. Úgy veszem észre, hogy egy kicsit...