Hírek

DEC.
19.
2017

Barátnőm apja 4. rész

Ösztönösen szétnéztem, hogy felkapjak magamra valamit, de a helyiség üres volt, kivéve néhány párnát a matracon és egy kisszéket az ablak közelében. Felugrottam az ágyból, leültem rá és egy párnát vettem az ölembe.
. Mi a fasz, ember?
Dan rám nézett egy pillanatra, aztán nevetni kezdett.
- Mit rejtegetsz? - kérdezte. Nem az első alkalom, hogy Tina megnézett minket!
- Hol van ő?
- A hálószobánkban. Minket várva.
- Mi????
- Ez csak az első kör volt, felelte, miközbe lefordult a matracról. Most következik a második, gyere velem.
Felállt, kiment a szobából, és meztelenül átment az udvaron.
Felkaptam a rövidnadrágomat és követtem. Az udvaron gyorsan körbepillantottam, azt figyelve, vajon a szomszédok néznek-e. Amennyire meg tudtam állapítani a medence mellett elsurranva, senki sem törődött velünk.


DEC.
18.
2017

Jótestvéri viszony 8. rész

- Nem vagy álmos? - kérdeztem Mónit ahogy megálltam a nappaliban a kanapé előtt, egy puha plüss pléddel takarózva feküdt olyan stabil oldalfekvős formában, amitől a feneke és csípőjének íve csodás domborzati terepasztalt varázsolt elém, amit amatőr túrázóként is szívesen megmásznék. A fejét a karfára hajtva tévézett, onnan nézett fel rám. Csak a képernyő fénye világította be a sötét a helyiséget, A Beverly Hills-i zsaru kezdődött, láttam már vagy tízszer, de nem tudom megunni.
- Korai lenne még tíz órakor! Apád mellett most különben sem lehet aludni, úgy horkol mint egy grizzly. Te is láttad, hogy be volt kapva, túl jól sikerült a meló a haverokkal. De úgy tűnik te sem vagy túl álmos! Az sms után húsz másodpercel nyitottad a szobád ajtaját, pedig csak annyit írtam: Filmet nézek, te mit csinálsz? - mondta szinte egy szuszra az egészet és végül mosolyra húzta a száját.


Matek korrepetálás

Társasházban lakunk, legfölül, a harmadikon. A lépcsőház fölött üvegtető, így a nyári nap heve trópusi forróságot ad. Ép ésszel és ép fizikummal alig – alig lehet kibírni azt a pár percet is, amíg az ember fia vagy lánya bejut a lakásba. Egy ilyen forró napon a szomszédom megkért, álljunk meg pár percre, mert beszélni szeretne velem! Megálltunk az alig elviselhető hőségben.
- Ne itt beszélgessünk, inkább menjünk be valamelyik lakásba. Ott talán elviselhetőbb a hőség! – mondtam.
- Gyerünk be hozzánk. Igaz, itthon van a lányom és róla szeretnék veled szót váltani. – mondta a szemben lakó srác.
- Rendben! – mondtam, és beléptünk a lakásukba.
Bent viszonylag elviselhető hőség fogadott bennünket. Barátom kislánya a forróságban, nem számítva idegenre, egy mikro bikiniben fogadott bennünket. Éretlen alma méretű mellecskéit alig takarta a melltartó rész, amit szinte zsinór méretűre össze volt húzva.


DEC.
15.
2017

Orchid - Így kérj bocsánatot

A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Orchid kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta a fa ágait az ablakhoz. Orchid összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában, barátja, Alex ott fekszik mellette és dühös rá. Az is lehet, hogy már alszik, hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan.
Orchid arca tisztán kivehető volt a beszűrődő fényben, Alex, ha ébren van, biztosan jól látja a lány szomorú kétségbe esett vonásait, könny áztatta szemét. Próbált hangtalanul lélegezni, sírni... Valami forró, éles fájdalmat érzett mellkasában, mely hirtelen rohanta meg.


Dr. Szöszi rendel

Mai napom mondhatnám nem igazán mozgalmas, de még van mára két páciensem, bevallom vártam őket, hisz két potens és eléggé jóképű kandúr.. Gondoltam csinosan, s kicsit kihívóan öltözöm, felvettem hát a rövidebb köpenyem, s mivel kit is elég tikkasztó meleg van, hát bevallom nem sok minden van alatta, csupán fehérnemű..S hogy milyen, hát az legyen a fantázia szüleménye, de ígérhetem nem okozom vele csalódást betegeim számára. Abban a percben kopogtatnak, sietve tipegek a magas sarkú cipőmben s pici köpenyemben, hogy minél hamarabb nyissak ajtót, bár előtte megállok, hogy nem vegyék észre mennyire vártam már őket.. smink rendben, punci is eléggé izgatott már, hát nem várathatom tovább a kedves urakat..Mikor ajtót nyitok szinte szólni sem tudnak a meglepettségtől, hisz előttük áll egy szőke hajú csaj, dekoltázst villantó szerelésben, combfixben.. magas sarkú cipőben..


DEC.
14.
2017

Kedves Látogatóink!

Egy előrehozott karácsonyi ajándék esett be a fa alá a Törté-Net-en. Szép kerek, meggyőző számhoz érkeztünk, a történetek száma elérte a 9000-et az idén már 16 éves Törté-Net-en! :)
Hogy ezt még többet mondó számokkal is kifejezzük, ez több, mint 132 millió karaktert, azaz kb. 33 ezer A4-es oldalnyi történetet jelent.

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás!
És természetesen köszönjük összes olvasónknak is a folyamatos bizalmat, igyekszünk továbbra is méltónak lenni rá, és fenntartani a színvonalat!

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!


Testvérszerelem 2. rész

Ettől kezdve rendszeresen pettingeztünk. Nem is gondoltam volna, hogy még fokozódhat a Kerstin utáni vágyam. Mondanom se kell, hogy az érzelmi kapcsolatunk továbbra is remek volt, de azt tudtam, hogy előbb-utóbb (inkább előbb, mint utóbb) le kell feküdnöm vele.
Annál is inkább, mert a bakfis lány közben gyönyörű nővé érett, és érezhetően ő is vágyott a szexre. Gyakorta mászkált a lakásban egy szál bugyiban, és ha elment mellettem- lehet, hogy véletlenül, de az is lehet, hogy bosszantani akart - meztelen mellével többször is hozzám ért. Annyira nem szégyellte magát előttem, hogy többször is bejött fürödni, amikor zuhanyoztam, s egyszer még arra is megkért, hogy kölcsönösen borotváljuk le egymás szeméremszőrzetét. Bár az akció eléggé felizgatott mindkettőnket, ezúttal sem dugtunk, csak pettingeztünk.


Egy szüzesség története

Elgondolkozva lépett ki a zuhany alól, észre sem vette, hogy egy ideje szájtátva bámulom a teste idomait az üvegtéglákon keresztül.Mikor fel pillantott arcomat elöntötte a pír, lesütöttem a szemem. Nevetés bukott ki belőle, oda lépett hozzám és felemelte a fejem. Kényszerített, hogy a szemébe nézzek, nem akartam, szégyelltem magam.
Kezemet megfogta és a farkához szorította. Próbáltam szabadulni, de nem engedte se ő, se a lában nem volt képes megmozdulni.Régóta játszadoztam a gondolattal, hogy milyen lehet a meztelen teste, csókjainak az íze és ami még jobban érdekelt, hogy milyen szerető lehet. Ott állt előttem, teljes meztelen valójában, haja vizesen lógott a szemébe,testéről minden vízcsepp legördülni készült. Lélegzet visszafojtva vártam mi fog történni.