MÁR
03
2011

Ismeretlen érzések egy ismeretlennel

hetero

Laura egy hónappal az után, hogy kilépett 3 és fél éves kapcsolatából, regisztrálta magát néhány társkereső oldalon az interneten. Két oldalon vásárolt VIP tagságot, hogy ki is tudja használni az oldal minden előnyét. Levelezgetett néhány fiúval, volt köztük sok, aki csak azért kereste meg, mert szexpartnert látott benne, annak ellenére, hogy a lány az adatlapján leírta, hogy szexpartnert nem keres. Mégis mindig akadnak, akik bepróbálkoznak, valószínűleg el sem olvassák az adatlapot, csak megnézik a fényképet és kész. Egyik nap elkezdett keresgélni a fővárosi 30-34 éves férfiak között. Az első oldalon lévőket nézegette, amikor Patrik fényképén megakadt a szeme. Helyesnek, szimpatikusnak találta a fiút, ám az adatlapján nem árult el sokat magáról, de az megütötte a szemét, hogy az is be volt állítva a tartós kapcsolat és az ismerkedés mellett, hogy...

*  *  *

Laura ébredése 3. fejezet

leszbi

A két nő teljesen kikészült a vad, őrjöngő bujaságtól. Tudták, hogy a lendületük enyhülni fog az orgazmus után. De ha valami, akkor ez még vadabb volt, mint azelőtt. Lihegve és nyögve tekeredtek egymásra a gyűrött lepedőn, miközben vadul csókolóztak, nyalták egymás nedves punciját és kezeik teljesen bejárta a másik testét. Laurában teljesen felébredt a vágy a testét vadul rázó orgazmustól, és vadul ösztönözte Karent, hogy folytassa a kényeztetést. Testük teljes összhangban simult egymáshoz, érzékelve a másik legapróbb igényeit is, epedve, az érzelmek hevétől szétolvadva. Ajkaik vad táncot jártak egymáson, miközben nyelvük a másik szájának egzotikus tájait fedezte fel.

MÁR
02
2011

Ájulás 4. rész

hetero

– Francba! – káromkodta el magát. Nem találta a kulcsát, akárhogy kotorászott a zsebében. Idegesen turkált valamennyi létező zsebében, már a bélést is cibálta. Zuhanyozni akart, de talán inkább beülni egy kádnyi forró vízbe. Lehunyta a szemét és ismét Miklós arcát látta. A szerelmes tekintet, amit annyira szertetett. A kedvenc képén nézett így, amit először kapott meg a férfitól. Megint őt kívánta, érezte, hogy még mindig nem tud szabadulni a szeretett férfitól. – Mit tegyek?! – kiáltott fel önkéntelenül is hangosan és belerúgott az ajtóba. Pár pillanattal később nyílt a szemközti lakás ajtaja és a csinos, vele egykorú szomszédasszony nézett ki rajta.

*  *  *

Esti légyott

bizarr

Kéz a kézben sétáltak a parkban. Meg-megálltak néha csókolózni. Az augusztusi est melege borzongatta mindkettőjüket. Olyan helyet kerestek, ahol távol tudnának lenni a kíváncsi szemektől. - Nincsen bugyi rajtam. – mondta a nő. Rövid kis szoknya libegett rajta. A férfinek, mint a parancsra megvastagodott a farka. A nő benyúlt a zsebébe, és érezte a vaskos hímvesszőt a nadrágon keresztül. Egy fűzfa alatt találtak rá egy kerti padra. A fűzfa lombjai eltakarták a padot, nem lehetett látni a sétaútról. Leültek a padra, vad csókolózásba kezdtek. A férfi keze nem volt tétlen, kedvese szoknyája alá nyúlt, és kezébe vette a nedvességtől csöpögő puncit. A nő szokatlan bőséges kéjnedvvel lepte meg a férfit. Az ujjával kicsit kinyitotta a duzzadó szeméremajkakat, és gyöngéden dörzsölgetni kezdte kedvese csiklójának tövét. A nő apró gyors...

MÁR
01
2011

Ahol tud, segít

hetero

Panelban lakom, ahol a lakók állandó cserélődése miatt nem nagyon lehet megjegyezni ki kicsoda. Nem is nagyon zavar, egy idő után a hosszabb ideje ott lakót úgyis megismerni előbb-utóbb. Így voltam Bettyvel is. Többször láttam a parkolóban kocsiból ki-beszállni, úgy gondoltam itt lakik. Messziről is csinos volt, és a ház mindentudójától - M.nénitől - tudom, hogy egyedülálló, üzletasszony. Szintén M.néni intézte, hogy szereljem fel neki a lámpát, mert hogy én biztos értek hozzá.Hát nem nagyon értek a villanyszereléshez, az áramot meg nagyon tisztelem. De csak összefutottam a hölggyel a lépcsőházban. - Jó napot - és mosolygott. - Jó napot - köszöntem vissza.

*  *  *

Egy vers következményei

gruppen

A történetem azzal kezdődött, hogy éppen válófélben voltam. Ez napjainkban ugyan nem egy példátlan esemény, csakhogy a volt feleségem mindig hangulata szerint mesélte el válásunk okát. A szomszédasszonynak például azt mesélte, hogy már nem bírja tovább a perverzitásomat. Nem tudom, milyen szándék vezérelte ezzel a rémtörténettel, mindenesetre két nap múlva, Margitka átjött hozzám és alaposan megbaszott. Majd rezignáltan megjegyezte: Nem is vagy te perverz! Mikor megtudtam, hogy honnan vette ezt a marhaságot, a mérgemet egy versben adtam ki, amelynek a Perverz dal címet adtam. Így kezdődik: Perverz vagyok? Nem bánom, Ha nyálam csorog pinádon! Huszonhárom versszakban írtam le mindazt, amit a szeretkezésben szeretek. És nem gondoltam volna, hogy ezen, irodalminak végképp nem nevezhető alkotásomnak milyen következményei lesznek.

FEB
28
2011

Titok 2. rész - Délelőtti kéjmámor

családi

Mikor felébredtem, Nóri még békésen szuszogott mellettem. Álmosan nyújtóztam végig az ágyon, de már tudtam, hogy nem fogok tudni visszaaludni. Halkan felkeltem, magamra vettem a köntösöm, majd a konyhába indultam kávét főzni. A nappali úgy nézett ki, mint egy csatatér. Az unokahúgom ruhái és a kanapéról a párnák a földön szerteszéjjel hevertek. Túl kómás voltam még ahhoz, hogy rendet tegyek. Neki álltam kávét főzni, és közben összedobtam magamnak egy szendvicset is. Már tíz óra volt, de Nóri még mindig húzta a lóbőrt. Különösebben nem bántam, gondoltam majd most bepótolom a forrófürdőt, mely tegnap kimaradt. Megittam a kávém, megettem a szendvicsem, majd a fürdőbe indultam. Vizet engedtem, közben pedig levetkőztem. Illatos fürdősót szórtam a vizembe, majd kényelmesen elhelyezkedtem a sarokkádban, s élveztem, ahogy a forró víz nyaldossa testem. Szemeim...

*  *  *

Hétfő reggel, avagy újra beépítve 2. rész - Kedd

hetero

Tim együtt lépett ki Karkov századossal Jim Sand rendőrfőkapitány irodájából. A reggeli eligazítás mindkettejüket untatta, de hát ezt az áldozatot meg kellett hozniuk, hogy együtt dolgozhassanak. Karkov meghajolt Sand döntése előtt, akit "felsőbb nyomásra" utasítottak Tim bevonására a nyomozás menetébe. - Maga csak foglalkozzon azzal a nővel - mondta. - Nem érdekel miképp, de szedje ki belőle a törzsvendégek névsorát. Tim tudta, ez lehetetlenség, mégsem ellenkezett. - Rendben, megpróbálom. A folyosón megálltak egy italautomatánál. Karkov pénzt dobott bele, majd elvette a kávéval teli gőzölgő műanyagpoharat. - Meghívhatom? - nézett Timre.

*  *  *
FEB
25
2011

Egyéjszakás kaland

hetero

Próbáltam minnél több lehetőséget megragadni az ismerkedésre. Szerettem volna végre egy olyan lányt találni, akivel hosszabb távon is működhetne a dolog. Persze ha úgy adódott, az alkalmi kapcsolatokra sem mondtam nemet. Több webes társkeresőn is regisztrálva voltam. Köztük két vagy három szexpartner keresőn is. Persze a nők nagyrésze titkon vagy bevallottan itt is állandó partnert keres. Csak annyi a különbség, hogy a nagy részük valami miatt nem tud ismerkedni az életben, vagy hagyományos társkereső oldalon. Vagy a külső vagy a belső tulajdonságai vagy egyéb okok miatt. Szóval minden nap beléptem, hogy megnézzem kaptam e új levelet, vagy választ az előző napi leveleimre. A szexpartner kereső oldalakon nem is nagyon kezdeményezett senki, de ez nem is volt meglepő, hiszen mégiscsak én volnék a férfi.