MÁR
21
2011

Egy szobában...

családi

Most végeztünk a középiskolában. Nemrég töltöttem a tizennyolcat. Nővérem, Brynn alig tizenegy hónappal öregebb nálam. Osztálytársak voltunk, sokan ikreknek hittek. A legtöbb testvérnél szorosabb volt kapcsolatunk, a PROM táncosának is engem választott. A három hálószoba és a nagy nappali négyünknek kényelmes helyet biztosított. Most viszont egyszerre látogattak meg nagybátyámék és nagyszüleim. Ezért szüleim szobáját, mint legkényelmesebbet, nagyszüleim kapták, a nővérem szobájába (ott volt a szélesebb ágy) nagynénémék kerültek. Szüleink a nappaliban a kanapén aludtak. Nővéremmel osztoztam a szobámon és az ágyamon. Az első nap, a családi vacsora után éjfélig beszélgetett a család. A fürdőszobában öltöztem át, az ágyamon vártam nővéremet. Amikor megláttam Brynnt rövid hálóingében, megdöbbentett, milyen kívánatos nővé...

*  *  *

Szexjárat 4. rész - Péntek

hetero

- Kiragaszthatnánk egy piros karikát a kocsi oldalára! – ült mellém, formás popsiját elhelyezve, fekete nadrágostól. - Mint "szexjárat"? - Aha. Mind a két oldalra, sőt előre-hátulra is, a tetejére is, a repülők is vigyázzanak! Jó nagy, pirosat, mint a hullahopp karika... - Hulla vagyok már, mire odaérünk, minden nap! – Péntek reggelen hangzottak el ezek a már ismert mondatok. - Előttem mindig egyedül utaztál? - Oda-vissza igen, csak akkor nem, ha napközben mentem valahová. - És egyedül mit szoktál csinálni? – Úgy tűnt, sosem fogy ki a kérdésekből. - Előveszem a farkamat és játszadozok... - Tényleg? – hüledezett. - Nem, de jól hangzik - nevettem el magam. – Igazából sok zenét hallgatok.

*  *  *
MÁR
18
2011

Karácsonyi látogatás 2. rész

hetero

Az első este után semmi kedvem nem volt reggel dolgozni menni. Sokkal inkább maradtam volna kedvesemmel, de nem tehettem. Elindultam hát dolgozni, és egész nap semmi más nem járt a fejemben, csak az előző este, meg a gondolat, hogy mi vár még rám a következő napokban. A munka általában lefoglal annyira, hogy az idő gyorsan teljen számomra, de most nem így volt, nem tudtam a munkára koncentrálni, és sokszor éreztem, hogy farkamnak elég szűkös lett a hely, mert a fantáziálások megtették a hatásukat. Ebédidőben, amikor átugrottam ebédelni, a kedvesem még hálóingben volt. Sokáig aludt. Kipihente az előző napi utazás és az este fáradalmait. Megint a kis fekete szatén hálóruha volt rajta. A látvány megvadított, ahogy melegítette a tűzhelynél az ebédemet. Mögé álltam, nem akartam átölelni, mert a munkásruhám ujja piszkos volt, de a gyönyörű kilátszó combokat végig...

*  *  *

Barátnők - Adrienn és Krisztina

leszbi

Adrienn huszonévesen már második kapcsolatában élt barátjával, Lajossal. A lakótelepi háromszobás albérletet könnyen kifizették a férfi banktisztviselői fizetéséből. Adrinak tulajdonképpen csak a ruházkodásra, dögös cuccokra, szórakozásra, színházra, mozira és fodrászra, kozmetikusra, valamint masszázsszalonra kellett költeni a sajátjából. Az étkezést is Lajos állta. Adri hullámos barna haja féltőn ölelte körül szív alakú porcelánfehér arcát, mintha, idegen kezektől akarná megóvni. Kecse, rugalmas alakja, mozgása akár a párducé. Lábai tökéletesek, mint egy Barbie babának. Erre szokták mondani, hogy a Jóisten jókedvében teremtette. Szerette a munkáját. Egy elegáns ékszerüzletben dolgozott eladóként. Ide, csak a gazdagabb réteg férfi és női kuncsafjai jártak. Bizony a briliáns gyűrűk, ékkövek árai megfizethetetlenek voltak az alsóbb...

MÁR
17
2011

Zsófi és nevelőapja 3. rész - Ákossal

családi

Vasárnap délután három óra körül megszólalt a bejárati ajtó csengője. Zsófi szaladt ajtót nyitni és odasúgta Ákosnak: - Apa beszélni akar veled. - Miről? – kérdezte ijedten Ákos. - Tud rólunk. Tudod, arról hogy szoktunk szexelni. - Te jó isten. – ijedt meg Ákos aki már menekült volna de Zsófi húzta be magával a nappaliba. - Jó napot. – köszönt halkan Ákos Zsófi édesapjának. - Szia Ákos. Beszédem van veled. Tudom hogy Zsófival már voltatok együtt. Igaz ez? - Igen. – válaszolta Ákos. - Tegnap délután amiatt mert nem szóltatok nekem, elfenekeltem Zsófit. Ákos ledöbbent tekintettel nézett rá Zsófira aki mosolyogott és egyáltalán nem tűnt ijedtnek.

*  *  *

A természet lágy ölén

hetero

Egy forró nyári délelőtt úgy döntöttem, lemegyek úszni egyet a Duna-partra. Hétköznap lévén úgy voltam vele, hogy nem nagyon lesz senki ott és kipróbálhatom a nudistáskodást. Kicsit szégyenlős típus vagyok, de vonzott a gondolata, hogy úgy legyek az anyatermészetben, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Összepakoltam tehát a fürdőgatyám, naptejet, törülközőt megy egy nagy üveg hűtött vizet és lementem egy közeli partszakaszra. Itt van egy holtág is, elég szép tiszta vízzel egy pár méteres erdősávval elválasztva a Dunától. Tetszett a hely, le is telepedtem, ruhákat egy fára csaptam de azért felvettem a fürdőgatyám. Nem akartam egyből fejest ugrani a dologba, előbb kicsit fel akartam mérni a terepet.

MÁR
16
2011

Szexjárat 3. rész - Csütörtök

hetero

Mélyen kivágott, olyan benyúlós felsőben ült mellém. Lilás farmer, vastag, csillogós övvel. - Szia. Mondtam anyukámnak, hogy lekéstem a buszt, és egy kedves férfi elvitt kocsival – kezdte, az ajtót becsapva. - Mire volt jó? – csodálkoztam. - Óvintézkedés! Ha látna egy ismerős beszállni a kocsidba, és anyu megkérdezné, ki volt az, hát mondhatnám: tudod, meséltem már... És ennyivel el lenne intézve. Nagyon féltenek. - Megértem. Kockázatos is lehet beülni egy idegenhez! - Nem vagy idegen... Már azt is tudom rólad, mit csinált veled egy csaj a zuhanyzóban. - A pasidnak is elmeséltél? - Áh! Tegnap is jött edzés után, még jó, hogy lezuhanyozva, nem izzadtan, meghívatta magát anyuval vacsorázni, vacsi után meg elköszönt.

*  *  *
MÁR
14
2011

A lány és a robotja 1. fejezet - 2. rész

hetero

Farkával még mindig Galina hüvelyében Clovis elszunnyadt, így az végül kisurrant alóla, kiengedve magából a gyönyört szerző szerszámot. Betakarta egy kék kincstári pokróccal, majd elgondolkodva vigyázta az álmát. Kikapcsolta a szandálját, majd ő maga is elhelyezkedett az alvó férfi mellett. Mikor felébredt, Clovis már ébren volt, szorosan simult a hátához. Fél karjával óvón ölelte át, miközben finoman Galina mellét markolva keményedő mellbimbójával játszott. - Egy szörnyet teremtettem – nyújtózkodott a lány kéjesen, miközben érezte, hogy a srác kemény farka a fenekének nyomódik. - Ugye nincs baj? – kérdezte Clovis. - Ez nem zavarja össze a parancsnoki láncot, vagy igen?