MÁR
04
2011

Nyáron a rokonoknál

családi

Kedves emlékeim vannak a gyermekkori nyári rokonoknál eltöltött időkről. Nagybátyámék Erdélyben Máramaros környékén egy falu szélén laknak. Amolyan igazi vidéki család, egyszerűen élnek, de nagy szeretetben és nagy tiszteletben egymás iránt. A rokon ugyanolyan családtag, minden jár neki a családban, mint bárkinek a család szűken vett tagjainak. Reggel korán kelnek, este napnyugta után nem sokkal nyugovóra térnek. Áron bátyám és felesége Rozinéném úgy harmincas éveikben lehettek, amikor egy nyáron náluk nyaraltam, esténként sokat meséltettek az otthoniakról, a világról, ahogy ők hívták akkor a Magyarország határain belül lévő országunkat. A fejlődés nagyon elmaradt feléjük, elképzelni sem tudták a TV-t, még a rádióról is csak hírből hallottak, de nem láttak közelről.

*  *  *

Hétfő reggel, avagy újra beépítve 3. rész - Szerda

hetero

Tim nyugtalanul fészkelődött a kávézó teraszán. Az asztalán egy narancsdzsúsz s egy dosszié hevert, benne Vivien Brownról és Jason Pheasantról minden, amit csak a nyomozók ki tudtak deríteni, a legintimebb részletektől egészen az üzleti kapcsolatokig. Már tíz perce elmúlt két óra, s Madeleine még sehol sem volt. Ráadásul a délelőtti eligazításról eléggé idegesen távozott, mert az FBI emberei holnap be akartak kapcsolódni a nyomozás eléggé kusza szálainak kibogozásába. - Szia, Tim, bocsika a késésért - toppant be Madie. Puszit nyomott Tim arcára és szájára, s leült az asztal túloldalához. - Hogy áll az ügy? - kérdezte, a nagy sietségtől kapkodva véve a levegőt.

MÁR
03
2011


Kedves Olvasóink, Íróink!

A mia nappal megnyitottuk az oldalunkat az erotikus versek elött is Ram Agile 3 versével, köszönjük neki
A versek az ingyenesen elérhető részben lesznek megtalálhatók, és a normális frissítéseken túl fognak felkerülni, nem azok helyett. :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást kívánunk hozzájuk: Törté-Net Szerkesztőség :)

*  *  *

Ismeretlen érzések egy ismeretlennel

hetero

Laura egy hónappal az után, hogy kilépett 3 és fél éves kapcsolatából, regisztrálta magát néhány társkereső oldalon az interneten. Két oldalon vásárolt VIP tagságot, hogy ki is tudja használni az oldal minden előnyét. Levelezgetett néhány fiúval, volt köztük sok, aki csak azért kereste meg, mert szexpartnert látott benne, annak ellenére, hogy a lány az adatlapján leírta, hogy szexpartnert nem keres. Mégis mindig akadnak, akik bepróbálkoznak, valószínűleg el sem olvassák az adatlapot, csak megnézik a fényképet és kész. Egyik nap elkezdett keresgélni a fővárosi 30-34 éves férfiak között. Az első oldalon lévőket nézegette, amikor Patrik fényképén megakadt a szeme. Helyesnek, szimpatikusnak találta a fiút, ám az adatlapján nem árult el sokat magáról, de az megütötte a szemét, hogy az is be volt állítva a tartós kapcsolat és az ismerkedés mellett, hogy...

*  *  *

Laura ébredése 3. fejezet

leszbi

A két nő teljesen kikészült a vad, őrjöngő bujaságtól. Tudták, hogy a lendületük enyhülni fog az orgazmus után. De ha valami, akkor ez még vadabb volt, mint azelőtt. Lihegve és nyögve tekeredtek egymásra a gyűrött lepedőn, miközben vadul csókolóztak, nyalták egymás nedves punciját és kezeik teljesen bejárta a másik testét. Laurában teljesen felébredt a vágy a testét vadul rázó orgazmustól, és vadul ösztönözte Karent, hogy folytassa a kényeztetést. Testük teljes összhangban simult egymáshoz, érzékelve a másik legapróbb igényeit is, epedve, az érzelmek hevétől szétolvadva. Ajkaik vad táncot jártak egymáson, miközben nyelvük a másik szájának egzotikus tájait fedezte fel.

MÁR
02
2011

Ájulás 4. rész

hetero

– Francba! – káromkodta el magát. Nem találta a kulcsát, akárhogy kotorászott a zsebében. Idegesen turkált valamennyi létező zsebében, már a bélést is cibálta. Zuhanyozni akart, de talán inkább beülni egy kádnyi forró vízbe. Lehunyta a szemét és ismét Miklós arcát látta. A szerelmes tekintet, amit annyira szertetett. A kedvenc képén nézett így, amit először kapott meg a férfitól. Megint őt kívánta, érezte, hogy még mindig nem tud szabadulni a szeretett férfitól. – Mit tegyek?! – kiáltott fel önkéntelenül is hangosan és belerúgott az ajtóba. Pár pillanattal később nyílt a szemközti lakás ajtaja és a csinos, vele egykorú szomszédasszony nézett ki rajta.

*  *  *

Esti légyott

bizarr

Kéz a kézben sétáltak a parkban. Meg-megálltak néha csókolózni. Az augusztusi est melege borzongatta mindkettőjüket. Olyan helyet kerestek, ahol távol tudnának lenni a kíváncsi szemektől. - Nincsen bugyi rajtam. – mondta a nő. Rövid kis szoknya libegett rajta. A férfinek, mint a parancsra megvastagodott a farka. A nő benyúlt a zsebébe, és érezte a vaskos hímvesszőt a nadrágon keresztül. Egy fűzfa alatt találtak rá egy kerti padra. A fűzfa lombjai eltakarták a padot, nem lehetett látni a sétaútról. Leültek a padra, vad csókolózásba kezdtek. A férfi keze nem volt tétlen, kedvese szoknyája alá nyúlt, és kezébe vette a nedvességtől csöpögő puncit. A nő szokatlan bőséges kéjnedvvel lepte meg a férfit. Az ujjával kicsit kinyitotta a duzzadó szeméremajkakat, és gyöngéden dörzsölgetni kezdte kedvese csiklójának tövét. A nő apró gyors...

MÁR
01
2011

Ahol tud, segít

hetero

Panelban lakom, ahol a lakók állandó cserélődése miatt nem nagyon lehet megjegyezni ki kicsoda. Nem is nagyon zavar, egy idő után a hosszabb ideje ott lakót úgyis megismerni előbb-utóbb. Így voltam Bettyvel is. Többször láttam a parkolóban kocsiból ki-beszállni, úgy gondoltam itt lakik. Messziről is csinos volt, és a ház mindentudójától - M.nénitől - tudom, hogy egyedülálló, üzletasszony. Szintén M.néni intézte, hogy szereljem fel neki a lámpát, mert hogy én biztos értek hozzá.Hát nem nagyon értek a villanyszereléshez, az áramot meg nagyon tisztelem. De csak összefutottam a hölggyel a lépcsőházban. - Jó napot - és mosolygott. - Jó napot - köszöntem vissza.

*  *  *

Egy vers következményei

gruppen

A történetem azzal kezdődött, hogy éppen válófélben voltam. Ez napjainkban ugyan nem egy példátlan esemény, csakhogy a volt feleségem mindig hangulata szerint mesélte el válásunk okát. A szomszédasszonynak például azt mesélte, hogy már nem bírja tovább a perverzitásomat. Nem tudom, milyen szándék vezérelte ezzel a rémtörténettel, mindenesetre két nap múlva, Margitka átjött hozzám és alaposan megbaszott. Majd rezignáltan megjegyezte: Nem is vagy te perverz! Mikor megtudtam, hogy honnan vette ezt a marhaságot, a mérgemet egy versben adtam ki, amelynek a Perverz dal címet adtam. Így kezdődik: Perverz vagyok? Nem bánom, Ha nyálam csorog pinádon! Huszonhárom versszakban írtam le mindazt, amit a szeretkezésben szeretek. És nem gondoltam volna, hogy ezen, irodalminak végképp nem nevezhető alkotásomnak milyen következményei lesznek.

FEB
28
2011

Titok 2. rész - Délelőtti kéjmámor

családi

Mikor felébredtem, Nóri még békésen szuszogott mellettem. Álmosan nyújtóztam végig az ágyon, de már tudtam, hogy nem fogok tudni visszaaludni. Halkan felkeltem, magamra vettem a köntösöm, majd a konyhába indultam kávét főzni. A nappali úgy nézett ki, mint egy csatatér. Az unokahúgom ruhái és a kanapéról a párnák a földön szerteszéjjel hevertek. Túl kómás voltam még ahhoz, hogy rendet tegyek. Neki álltam kávét főzni, és közben összedobtam magamnak egy szendvicset is. Már tíz óra volt, de Nóri még mindig húzta a lóbőrt. Különösebben nem bántam, gondoltam majd most bepótolom a forrófürdőt, mely tegnap kimaradt. Megittam a kávém, megettem a szendvicsem, majd a fürdőbe indultam. Vizet engedtem, közben pedig levetkőztem. Illatos fürdősót szórtam a vizembe, majd kényelmesen elhelyezkedtem a sarokkádban, s élveztem, ahogy a forró víz nyaldossa testem. Szemeim...