Hírek

FEB.
1.
2018

Huncut punci

- Tölts neki még egyet.- szólt Bálint a haverjának, aki a konyhaasztalnál állt és próbált nem eldőlni. Szédült a sok piától amit az este megivott, de persze nem állt le. A vodkás üvegért nyúlt és töltött, majd felém fordult és átnyújtotta a poharat. Bálint rám nézett és vigyorgott. Menjünk át a szobába tévézni.
- Menjünk!- vágtam rá egyből. A szék már törte a seggem, kényelmetlen volt és hármunk közül én voltam a legrészegebb. Huszonkét évesen eljutottam arra a szintre, hogy heti három-négy alkalommal iszom le magam matt részegre de nem izgat.
- Hé, várjatok!- szólt utánunk Dávid. Nagy nehezen összeszedett minden piát az asztalról és utánunk jött. Bálint már a tv-t kapcsolgatta, mikor neki sikerült betántorognia.
Bálinttal az ágyamra feküdtünk, míg Dávid a szélére kuporodott.


Egy kellemes orál Henivel

21 éves voltam... Már jó ideje nézegettem szexhirdetéseket, de valahogy sosem vonzott az a dolog, hogy ténylegesen a szexért fizessek. Így inkább egy puszta orális kényeztetésre vágytam, és ha lehet „megfejelem” azzal, hogy mindezt egy tőlem érettebb nőtől kapjam! Miután összegyűjtöttem a bátorságot, és rábukkantam a 37 éves Henire, fel is hívtam nyomban. Egy kellemes hang felelt vissza a telefonból. Miután megmondtam, hogy ki vagyok és hol láttam, megkérdezte mit szeretnék. És, hova mehetek el? – kérdeztem puhatolózva. Popsira, cicire, ahova szeretnél! – felelte aranyosan. Arcra? – kérdeztem gyorsan. Arcra is nyugodtan! – válaszolt megnyugtatóan, mivel már régóta ez mozgatta a fantáziámat. Annyit még hozzátett, hogy előtte lefertőtlenít, de ez csak olyan lesz, mint egy kellemes masszírozás. Ezzel pedig még jobban beindított...


JAN.
31.
2018

Születésnapom alkalmából 1. rész

Elkezdtem ébredezni, amikor azt vettem észre, hogy Anna barna szemei néznek vissza rám a lábaim között, míg a kezében pedig egyre keményedő farkamat tartja. Elmosolyodtam, majd felültem a könyökömmel megtámaszkodva, hogy még jobban lássam, ahogy kényeztet. Nyelvévvel szép ívesen körbe nyalta, majd a heréimet kezdte izgatni gyengéd csókjaival, míg nem látta rajtam, hogy már csak azt akarom és megkegyelmezett nekem, egyből bekapta hatalmas dákóm. Szépen lassan kezdte, kezemet fekete hajába túrtam és halk nyögésekkel adtam tudtára, milyen jól is csinálja, közben szájával még gyorsabb tempóra váltott az én éhes szépségem.
Tenyeremmel átfogva az arcát felhúztam, hogy azonos szinten legyünk és megcsókoltam a szopástól nedves ajkait, melyek finomabbak voltak bárminél, amit eddig kóstoltam valaha.


Egy pletyka utóélete

Dühös voltam! Bosszúsan rugdostam magam előtt a semmiről sem tehető, apró kavicsokat, így akartam levezetni a felgyülemlett feszültséget, miután a barátnőmmel hosszú idő után szakítottam. Ebben még nem is lenne semmi kivetnivaló, ha nem előzte volna meg az egészet egy alapos adok- kapok. Megcsalt a szemét, és nem is egyszer, hanem csak az utolsó héten amiről tudok, háromszor. Ráadásul mindig mással, és amikor ez kiderült egymás fejéhez vágtunk dolgokat. Azzal vádolt, hogy erőszakos vagyok, meg azt vetette a szememre, hogy egy idősebb csajt folyamatosan bámulok, mintha ezzel kisebbíthetné a saját félrelépéseinek megszégyenítő voltát.
Az igaz, hogy az a nő, akit szerinte stíröltem, a gondolataimban tényleg előkelő helyet kapott, de előtte soha, egyetlen alkalommal sem mutattam ki sem fizikálisan, sem verbálisan a vágyaimat, legfeljebb néztem, mint borjú az új kapura, és nem csak rá, hanem minden más, dekoratív, csinos asszonyra.


JAN.
30.
2018

Első szerelmem

A nevem Noémi. 16 éves voltam, amikor beleszerettem egy srácba és elvesztettem a szüzességemet.
2010-ben történt. Emlékszem, akkor voltam másodikos a középiskolában. Nem nagyon volt szerencsém a fiúknál. Nem azért mert esetleg ronda voltam, hanem mert engem nehezen tudtak beetetni. A korombeli lányokhoz képest én jóval értelmesebb voltam, ezért én átláttam a srácokon.
Arról nem is beszélve, hogy a korombeli fiúk sosem tetszettek. Nekem az érettebb, férfiasabb srácok tetszettek mindig is. Rájuk bíztam volna a szüzességemet is. Persze a korom miatt egy idősebb srác sem akart tőlem semmi komolyat, ezért csak baráti viszonyban voltam velük. Viszont ez ugyan úgy beindított engem. A tiltott szex gondolata még jobban felizgatott.
Volt szerencsém megismerni egy fiút az iskolából. Végzős volt, de mivel lyelv előkészítőre járt, ezért egy évvel idősebb volt. Szóval majdnem 5 év volt köztünk. Árpádnak hívták.


De miért?

A mobiltelefonom végeláthatatlan csörgésére néztem csak le a monitoromról. Délután három óra lehetet. Két héttel karácsony előtt hatalmas hajtás volt az irodában. Péntek lévén nem nagyon volt kedvem még bent maradni túlórázni, ezért nagyon be akartam fejezni a leadandó évértékelőmet.
Áron volt az, aki annyira csörgetett. Gyerekkori barátom volt, mindig jó cimborák voltunk.
- Szia. Este mit csinálsz? –kérdezte
- Szia, remélem kipihenem ezt az őrült hajtást ami most van!
Mi a gond?
- Tulajdonképpen semmi, csak nekünk most ma esedékes a céges vacsora, és ha túl jól sikerülne értem tudnál jönni?
- Persze. Mikor? Hová?
- Még én sem tudom, időben értesítelek. Aztán lehet, hogy valaki hazavisz, csak akartam magamnak egy „ B„ tervet.


JAN.
29.
2018

Chat-en szerzett történetek 12. rész

A nagyszüleim neveltek egészen 14 éves koromig. Persze mindig kérdezősködtem, hogy nekem miért nincs rendes apukám meg anyukám de csak 10 évesen tudtam meg az igazat. Nagyapám egyszer megunta, hogy folyamatosan titkolóznak előttem, leült velem és elmagyarázta, hogy mi az igazság: Anyám 16 éves volt amikor lefeküdt egy pasival és mivel nem védekeztek terhes maradt velem. Kb. egy éves koromig nevelt, aztán egy másik pasival lelépett külföldre, engem meg a nagyiékra hagyott.
Nem panaszkodom, mert egész jó gyerekkorom volt, a nagyszüleim a lehetőségekhez képest igyekeztek mindent biztosítani nekem. Neveltek, taníttattak és minden tárgyból jól álltam, informatikából meg országos versenyeket is nyertem.
Anyám 14 éves koromban egyszer csak megjelent és onnantól kb. félévente (karácsonykor meg a szülinapomon) mindig eljött pár napra, drága külföldi ajándékokkal, de az elvesztegetett éveket nem tudta pótolni semmivel sem.


A kémia erősebb, mint az ész

Az egész olyan ártatlanul kezdődött. Miután megismerkedtek egy internetes társkereső oldalon, végre megegyeztek egy személyes találkozóban. Mind a ketten idegesek voltak de teli vágyakozással. Nem tudták, hogy hogyan is kellene reagálni mit is várhatnak, hiszen soha sem láttak egymást. A személyes találkozó mégis más mint a levelezés. Elérkezett a nap amit mind a ketten vártak, az első randi napja. A vonatállomáson várta a lányt, csak ott állt izgatottan és várta mikor száll le a vonatról. Eljött a pillanat. A lány látta őt az állomás bejáratánál, ijedten de öntudatosan. Gyönyörű nő volt, tenger kék szem és hosszú barna haj, rövid kabátkában és magas sarkú csizmában. Első pillantásra egy gyönyörű, fiatal, elegáns és szexi hölgy. A fiú odament hozzá, kedvesen mosolygott és azt mondta: "Szia, nagyon örülök, hogy eljöttél, nagyon jól nézel ki ma.", és megpuszilta az arcát.


JAN.
26.
2018

Egy rossz vicc

Azt hiszem szerda volt, a melót már letudtam délelőtt, a délután egy remek alkalomnak tűnt a lustálkodásra. Egészen addig, amíg meg nem csörrent a telefon. A párom Bernadett volt az, furcsa volt, hogy ilyenkor hív. Mióta új munkahelye van azon felül, hogy sokáig bent szokott maradni, leszokott a spontán hívogatásomról is. Az igazat megvallva kicsit elhanyagoltnak éreztem magam emiatt. Azért hívott, mert az egyik közös barátunknak elromlott a számítógépe és ő felajánlotta, hogy majd én rendbe teszem. Remek! Igaz, hogy alig látom, de legalább csinál nekem programot, mintha egy macskának a gazdája nagy kegyesen venne egy kaparófát. Nem volt sok kedvem megmozdulni, pedig Katit még kedveltem is. Arra sem emlékszem, hogy hogy ismerkedtünk meg vele. De elég szoros lett a viszonyunk az idő során. Egy folyton pasigondokkal küzdő negyvenest kell elképzelni, aki inkább fiatalok társaságában érezte jól magát.