Hírek

MÁRC.
9.
2018

Apuci kicsi hercegnője

Az elején szögezzük le, hogy nincs komplexusom. Egyszerűen az idősebb pasik jönnek be, így történt az is, hogy végre megkaptam azt, amire vágytam.
A mostohaapám jóval fiatalabb volt, mint anya. Mindössze huszonhét volt, anya pedig a harmincnyolcat taposta, én pedig tizenhat vagyok.
Egy éve lépett be az életünkbe és egy éve sóvargok utána. Göndör barna fürtök, zöld szemek, amik olyanok, mint a smaragd, nem túl kidolgozott izmok, de mégis pont jó helyeken "kemény". És a gyenge pontjaim az ajkai és a tetkók. Mikor először találkoztunk, már akkor tudtam, hogy ő az, akivel elveszítem a szüzességem.
A fiúk nem igazán érdeklődnek irántam, mert van rajtam egy kis felesleg, de szerintem pont jó helyeken domborodok és nem vagyok rossz nő. Barna, hátközépig érő hajam van, barna szemem és kreol bőrőm. Mit is mondhatnék, ha már húsz fok van, a nap már megfog. De legalább nem kell szoliznom.


Engem akar?

Szeretnéd tudni, hogy ki vagyok? Egy fiatal nő a húszas évei elején. átlagos kinézetűnek jellemezném magam, barna haj, barna szem. Szerencsére formás idomokkal áldott meg az ég. Kiemelve a kerek és kemény popsimat, de mellesleg:) sem panaszkodhatom. Ennyit rólam, ismerd meg a történetem:
Életem második állásinterjúján voltam mivel éppen váltani szerettem volna. Bent ültem a négy interjúztató előtt, bár nem is értettem mi szükség ennyi emberre. Feltűnt, hogy a négyből egy férfi folyamatosan néz és csak ritkábban kérdez, mint a többiek. Nagyon visszafogottnak tűnt és komolynak. Helyes, de férfias, határozott vonásai nagyon megfogtak. Még most is jól emlékszem, hogy zavarba jöttem ahogy éreztem magamon a tekintetét. Nézte egy ideig a szám, majd a mellem. Szinte robot üzmódban válaszoltam a kérdésekre, miközben arra gondoltam, hogy nagyon is tetszik nekem ez a pasi, bár gondolom ő minden jelentkezőt ìgy megnéz.


MÁRC.
8.
2018

Kaland a kolléganőmmel 1. rész

A kolléganők csinosak, egyiküket nevezzük Katinak, szőke, kleopátra frizura, kis keblek sportos lábak és elképesztően gömbölyű fenék. Kati többnyire testhezálló nadrágot hord, ami jól kiemeli formás popsiját és nyakig gombolt blúzt, inget hozzá. Másikukat most Zsuzsinak keresztelem, átlagos alkat, vállig érő szőke haj amit többnyire összefogva hord, méretes, tenyérbe illő mellek. Zsuzsi általában szoknyát hord dekoltált blúzzal de nyári napokon egyrészes ruhában is szokott jönni ami szintén dekoltált, anyaga pedig sokszor vékony, már - már áttetsző.
Kifejezetten nagy a szexuális étvágyam és mivel monogám vagyok feleséggel és három gyerekkel, gyakran szerzek magamnak örömet. Ciki nem ciki a munkahelyen is. Vagy valami friss élményre gerjedek amit a kolléganőknek köszönhetek - pl.


Zsák a foltját

Nehéz gyerekkorom volt a nyolcvanas években, már ami a lelki állapotomat illeti. Tizenhárom évesen át kellett élnem, hogy kisebb- nagyobb vitákkal elváltak a szüleim. Anyám elköltözött, egy másik pasival bútorozott össze, én meg a felé irányuló pillanatnyi haragom okán az apámat választottam, vele akartam lakni a továbbiakban, a drága nőre, aki addig nevelt, akkor, abban a szomorú időszakban tévesen megvetéssel gondoltam.
Apám nem volt az a kimondottan házias típus, viszont nagyon igyekezett, hogy nekem, az egyetlen gyerekének az erejéhez mérten mindent megadjon. A maga suta, érzelmeket elfojtó zárkózottságában tanulásra hajtott, néha szidott, ritkán megszeretgetett. Hosszú évekig nem volt még barátnője sem, vagy ha mégis, azt kiválóan titkolta.


MÁRC.
7.
2018

Anna és a swinger lét 1. rész - Ahogy kezdődött

Az első év, miután megérkeztünk Angliába szinte eseménytelenül telt. Próbáltuk minél hamarabb megszokni a kinti életet, új ismerősökkel ismerkedtünk meg, persze ezek többsége csak afféle felületes munkabarátság volt, és persze rengeteget dolgoztunk. Aztán az első év elrepült, majd a második már kicsit könnyebb volt, és végül a harmadik évre éreztük úgy, hogy egészen jól beilleszkedtünk.
A szexuális életünk is ennek megfelelően változott. Az első évben örültünk, ha néha találkoztunk, és inkább az alvásra, pihenésre gondoltunk, mint bármilyen szexre. Aztán ahogy enyhült a nyomás és egyre jobban éltünk, ez is változott. A harmadik év végére viszont azt vettük észre, hogy valahogy mintha meguntuk volna egymást. Nem a szeretet tűnt el... csak a szex valahogy kicsit ellaposodott.


Mariska kedves!

...Aki bizony számított rám, mert szüksége volt egy kis technikai segítségre. Mariska néni a harmadik szomszédom aki tudta, hogy technikumban járok emiatt sok egyéb gyakorlatias dolgot meg tudok csinálni amit a férje nem nagyon akar. Egy délután elkapott és azt kérte, hogy zavarja a csillárban a rossz körték és mert nem éri el a nyolckarút és fél felmászni arra az ingatag létrára kicserélném-e a körtéket. Igent mondtam és megígértem, hogy ha megírtam a házit akkor át fogok hozzá és menni, és akkor simán gyorsan megcsinálom azt amit kért. A házi hamarosan el is készült és utána bekopogtam a Mariska nénihez, aki a harmincas évei végén járó kívánatos jó alakú nő volt.
Sokszor gondoltam rá rejszolás közben magam elé képzelve szexi alakját, jól álló csöcseit és szőrös pináját, erotikus ajkait.


MÁRC.
6.
2018

Fehérnemű ügynök

- Szedjétek rendbe magatokat! - hallatszott Magdi ismét nyugodt, de ellenállást nem tűrő hangja. – Lemegyek, megnézem ki az. - Ezzel hátrafordult, belebújt egy mackónadrágba, és egy rövid ujjú pulóvert kapott magára. Mi is felöltöztünk, és rendbe szedtük a szobát.
- Igen ... hát, nem is tudom ... talán - hallottuk szavainak töredékeit, miközben az erkélyajtót szélesre tártuk, hogy a szobába friss levegőt engedjünk.
- Tessék. Jöjjenek be. - csengett Magdi hangja, és bezáródott az ajtó. Az előszobából halk zörej szűrődött felfelé, majd közeledő lépteket hallottunk a lépcsőházból.
Visszaültünk az asztalhoz, és kíváncsian vártuk, ki jelenik meg a lépcsőn. Egy magas, kisportolt testű, úgy 30 - 35 éves srác, és mögötte egy kissé alacsonyabb, de nagyon formás fekete, hasonló korú, hosszú hajú nő lépkedett Magdi előtt. A srác széles vállán fekete utazótáska, és kezében egy kisebb aktatáska.


Munkahelyi zuhanyzó

Huszonhét éves, jótestalkatú férfi vagyok nem túl nagy, de formás 16 cm - es pénisszel. Kívülről tekintve boldog hetero párkapcsolatban éltem,de belül küzdöttem elfojtott szexuális vágyaimmal,és mindent megtettem,hogy azokat mélyen elrejtsem.
Összességében elégedett vagyok magammal, többen helyesnek tartanak,mindig odafigyelek,nehogy elhízzak,és szökőévente még testedzést is csinálok. A 16 cm - es farkam állítólag átlagos méretű és bár soha egy partnerem sem panaszkodott, ezt mégis kicsinek véltem és ha nem volt muszáj akkor nem vetkőztem le az öltözőkben. Azt korán észre vettem már az iskolában , hogy az osztálytársaimnak jóval méretesebb a szerszámuk. Talán ez a méret hasonlítgatás vezetett el oda, hogy azóta már vonzónak találom a faszt,és a férfiakat. Ha muszáj volt persze zuhanyoztam közös zuhanyzókban, de csak ha fülkésre volt kialakítva.


MÁRC.
5.
2018

Egy kiéhezett anya története 4. rész

Hosszú idő eltelt már mióta megírtam a harmadik részt anyám és köztem lévő történésekről. Azóta sok víz lefolyt a Tiszán, és sok minden változott. Nekem időközben barátnőm lett, ami már körülbelül három hónapja tart. Miután bemutattam Dórit a családnak, anyámra egyszerűen kiült a féltékenység. Nem tetszett neki, hogy van nekem a Dóri, mert úgy érezte, hogy miatta őt el fogom hanyagolni. Kezdetben próbáltam is megváltozni, de anyám nagyon jól tudja, hogyan lehet már engem mesterien elcsábítani.
Az elmúlt hétvégén itthon volt a család, apám is Ausztriából, anyám, az öcsém, Dóri és én. Anyám ilyenkor mindig direkt úgy öltözött, hogy ő legyen azért mégiscsak a középpontban, hiszen féltékeny volt újdonsült barátnőmre.
A leves szedésénél, mindenkinek szedett természetesen, de nekem úgy, hogy közben a mellét odanyomta a vállamnak.