Hírek

MÁRC.
26.
2018

Kibúvó

Billy letörten ült a konyhaasztal mellett. Újabb este a barátokkal, újabb flörtölés lányokkal és újra kapcsolat nélkül, kielégítetlen maradás. Ez ment már elég régóta. Mindennek tetejébe még az édesanyjával egy házban élt. Nem mintha kifogása lett volna a nő személye ellen. Nyílt és őszinte kapcsolatuk volt. Ráadásul az anyja a korosztályában kifejezetten csinosnak számított, amit Billy legnagyobb bosszúságára a barátai többször ki is jelentettek. De mindezek ellenére úgy vélte, hogy könnyebben találna igazi barátnőre ha saját lakása lenne. Bár a jelenlegi ismerkedési szerencséjével ez még a jövő zenéje volt.
Az anyja lépett a konyhába egy puha, vékony kék fürdőköpenyben. “Talán nincs is alatta más” - gondolta a fiú, majd rögtön megrótta magát ezért.


A gyöngysor

Valentin-nap volt, és egy hónapnyi randizás után azt terveztük Josh-sal, hogy ma este végre lefekszünk egymással. De az étteremben ülve éreztem magamban a gecit, amit pár órája egy másik férfi spriccelt a fenekembe...
Az egész kábé egy évvel azelőtt kezdődött. Épp szakítottam az akkori pasimmal, és egy időre szüneteltetni akartam a komoly kapcsolatokat. Kevin egy ismerősömmel járt, egy barátnőm barátnőjével. Volt már, hogy összefutottunk az akkori párjaink társaságában, de olyankor is csak futólag üdvözöltük egymást.
Egy szülinapi bulin pár nélkül futottunk össze. Végigittuk és flörtöltük az egész éjszakát. Találtunk egy csöndes sarkot és smárolni kezdtünk. A keze hamar becsúszott mindenhová. Próbáltam ellenállni, de ő azt mondta, hogy engedjem el magam, úgyhogy így is tettem. Pár perc múlva kegyetlenül benedvesedtem és beindultam, ő meg a fülembe súgta:


MÁRC.
23.
2018

A borosgazda 9. rész

Egyik este amikor csoportunk volt Niki jött be az irodába, és leült velem szemben. Láttam valami gondja van, és nagyon zavarban volt.
- Mondja kollegina mi a baj?
- Az egyik német vendég azt mondta ad száz márkát ha lefekszek vele.
- És, elhajtottad?
- Nem, jól jönne az a kis lóvé. Csak azt nem tudom, hogy csináljam, a dugás nem gond, már régóta nem vagyok szűz. Diszkréten kéne csinálni, meg óvszerem sincs.
Kicsit meglepődtem, de hát haladni kell a korral.
- Az óvszer nem gond, gyere válasz - húztam ki az íróasztal fiókját, ami tele volt kotonnal. - És itt a kisterem kulcsa, ha ez megfelel.
Boldogan vett ki egyet a színes dobozok közül, zsebre tette a kulcsot, és kiviharzott az irodából.
Később figyeltem Nikit, amint feltűnés nélkül bevezeti az erősen ittas német papát a kisterembe. Aztán rövid idő múlva mindketten mosolyogva jönnek ki.


Klubbos sztorik 2. fejezet - Júlia

Üdvözöltük a többieket, én pedig úgy éreztem magam, mintha egy nagyon eltúlzott szexfilm szereplője lennék. Itt tényleg minden a vágykeltésről akart szólni, de nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy a vágy nem olyan kiszámítható dolog, mint ahogy az itt lévők elképzelik. Van ugyan kiszámítható része is, de a legszebb benne mégis az, amit nem tudunk szabályozni. Amikor hirtelen megérzed valaki illatát, aki egyébként egyáltalán nem az eseted, látsz egy szemöldökrándulást vagy egy huncut mozdulatot, ahogy elhúzza a száját, és már nem akarsz mást, csak a karjában lenni. Persze tudom, hogy az itteni vágyak nem ilyenek, azaz legtöbbször nem, de ahogy ott ültem ezek között az idegenek között, mégis ezt akartam olyan erővel, amilyet már évek óta nem éreztem.


MÁRC.
22.
2018

Az erotika mosolya

Hogy is szólnak a klasszikus mondatok? „A történetben szereplő személyek és események a képzelet szülöttei. Bármilyen hasonlóság a valóság elemeivel, csak a véletlen műve.” Vagy valami ilyesmi...
A barna és a kék szempár lassan közelített egymáshoz. A fiú elmosolyodott. Furcsa emlékek futottak át a fejében. Nem gondolta volna, hogy ez lesz annak a mondatnak a folytatása, amit néhány hónappal ezelőtt egy mozi előcsarnokában mondott a lánynak. Illetve dehogynem gondolta, sőt remélte, de ez azért nem volt olyan egyértelmű, mint a romantikus lányregényekben.
- Lépjünk túl azon az alapfelálláson, hogy Te a főnök lánya vagy... (Aztán a mondat második fele már akkor is csak a fejében hangzott el.) ...inkább azt nézzük meg, mit tudunk egymással kezdeni – „csak” mint két értelmes ember.


Legcsodásabb estém

- Hú, de fúj ez a retkes szél. - lépett be dideregve.
- Jaj, Móni, azt hittem, kocsival elhoznak! - nevettem barátnőmön.
- Áh, a hó belepte a kocsit, nem szerettem volna a szüleimet ilyesmivel terhelni, csak egy utcára lakok. - mosolygott rám.
- Hát, tény, hogy amilyen idő kint van. - néztem ki undorodva. A hó mindent beborított, a szél dúlt-fúlt, jégeső esett, és már majdnem teljesen sötét volt.
- Na, mire gondoltál, mit csináljunk? - kérdezte Móni, miután leültünk a kanapéra. - Juj, gyújtunk gyertyát? - könyörgött, mire bólintottam, én is imádtam az illatos fényeket.
Behúztuk a függönyöket, már több, mint húsz gyertya égett, a lámpa fénye is csak gyéren világított.
- Arra gondoltam, hogy filmezhetnénk. - rántottam meg a vállam. - Minden romantikusat kizártam Gergő miatt. - tisztáztam le. Gergő Móni exe volt, és hát... Eléggé kínosan szakítottak.


MÁRC.
21.
2018

Adéle élete

- Ekkora szívást! Semmit nem lehet csinálni.
Stephanie a szemét forgatta Haylie színpadiasan szenvedő sóhajára. Azután megrázta a fejét és megpróbált a lányra a mostohatestvéreként gondolni. Még mindig szoknia kellett a dolgot. Bő egy évvel ezelőttig csak iskolatársak voltak, majd barátnők lettek ahogy a szüleik összeismerkedtek és randevúzni kezdtek. Két hónappal ezelőtt házasodott össze az ő apja és Haylie édesanyja, ezzel pedig Haylie hivatalosan a mostohatestvére lett.
De még mindig furcsa volt közös házban élni vele. Az pedig még rosszabbá tette a helyzetet, hogy csak három hálószobájuk volt, amiből az egyik az apja dolgozószobájaként funkcionált. Olyan volt a helyzet mint egy véget érni nem akaró barátnőnél alvás. Ami persze csak addig jó móka amíg a végén a barátnő hazamegy és a hálószoba újra csak az övé. Az apja megígérte hogy hamarosan nagyobb házba költöznek és lesz külön szobájuk.


Swinger, kicsit másként 3. rész - Második hétvége

Elérkezett a várt hétvége!
Fanni és Tamás, mint jó házigazdák, már várták Ágnest és Józsefet.
A teraszon ülve beszélgettek és kortyolgatták az üdítőjüket.
Most sem hoztak magukkal szinte semmit, mert úgy tervezték, hogy bevásárolnak helyben.
Alig múlott 2 óra mikor megérkeztek Ágnesék.
Örömmel ölelték meg egymást és foglalták el a szobájukat, majd a teraszra jöttek ők is.
Fanni:
- Gyerekek úgy gondoltam, hogy Ágival bevásárlunk pár dolgot a marketben aztán eszünk valamit az étterem teraszán.
Fiúk, ti beszerzitek az italokat és a végén hazacipelitek a cuccot!
Rendben?
Tamás és József helyeslően hümmögött.
Tamás:
- Ti remekül néztek ki, de mi felveszünk valami könnyűt!
A lányokon valóban csak egy lenge blúz és szoknya volt, de a fiúkon a farmer már meleg volt ezért bermudára cserélték.