Hírek


ÁPR.
1.
2018

Különleges szexélményeim 42. rész

Az állandó szeretőm továbbra is a hugom, de most akadt ismét mellette egy egész egyedi, és izgalmas kaland. Az egész úgy kezdődött, hogy épp végeztem egy építkezéssel, ezt kihasználva az öreg meg is talált egy speciális megbízással. Még a 2000 es években az egyik brigádunkban volt egy idősebb munkás kolléga, az öreg Pista bá. Rendes kisöreg volt, és a szakmát is eléggé vágta. Tőlünk ment nyugdíjba, aztán a felesége halálakor valamikor 2010 ben a gyerekei rábeszélték, hogy adódjon el a családi ház már most, és akkor ő a lányához, férjéhez meg gyerekeihez költözik , kap egy szobát. Mivel mindig a lánya volt a kedvence, meg a vejével is jól kijöttek, belegyezett.
Aztán a veje 2015 ben kapott az ország másik végén egy nagyon jól fizető állást, oda költöztek, persze vitték az öreget is. Aztán múlt évben az öregnél előrehaladott, már áttétes rákot diagnosztizáltak. Próbálták kezelni, de már nem lehetett mit tenni.


Macskajaj

A leeresztett redőny apró résein beszűrődő napfényre ébredtem, ami pont a szememre irányult. A hátamon feküdtem, és elfordítottam a fejem az ablak irányából, közben szokásomhoz híven a reggeli merevedésem kezdtem el masszírozni, csak hogy jól induljon a napom. Nem volt nehéz hozzáférni mert meztelenül aludtam kitakarózva és álltam mint a cövek. Próbáltam kinyitni a szemem annyira, hogy leolvassam hány óra lehet, és megörültem mert még csak 11 volt. A fejem tompa volt és a gyomrom émelygett, de így jár az aki átbulizza az éjszakát - gondoltam és elkezdtem határozottan húzogatni a bőrt a farkamon, hogy elterelje a figyelmem a másnaposággal járó kellemetlen tünetekről.
Hirtelen erős nyomás keletkezett a mellkasomban, majd a gyomrom is összerándult, ahogy elkezdtek bevillani a tegnap éjszaka emlékfoszlányai. A farkamból is elszállt az élet egy pillanat alatt. Erős szégyenérzetet éreztem ami egyre jobban elhatalmasodott rajtam.


MÁRC.
29.
2018

Kettős élet

A történet kitalált, a valósággal egyezés csak a véletlen műve lehet.
A szívem a torkomban dobogott, mint mindig ilyen alkalmakkor. Megálltam az autóval a behajtón a garázs előtt és leállítottam a motort. Egy halk sóhaj hagyta el az ajkaimat, és egy pillanatra azt éreztem, hogy elájulok. A puncim lüktetett a nedves bugyimban. Összeszorítottam a combjaimat és arra gondoltam, hogy egy kemény fasz mélyed a kiéhezett hüvelyembe, és elönti belsőmet a forróságával. Végül mégiscsak kiszálltam az autóból. Magas sarkú cipőmben végigmentem a kavicson s felléptem a ház tornácára. Kicipzároztam a táskámat és megkerestem a neszesszerem. A tornácot megvilágító lámpa opálos sárgává varázsolta hófehér bőrömet. Kis rúzst tettem fel az ajkaimra.
Az ajtó nyitva volt, mint mindig. Lenyomtam a kilincset és beléptem a lakásba. Megálltam és figyeltem. A TV halk hangja töltötte be a házat. Keresztülmentem a konyhán és megálltam a nappali ajtajában.


Utánzás

Carolyn lehalkította a TV - t és hegyezte a fülét, de sem a húgát Anna-t, sem annak barátnőjét Katie-t nem hallotta. Pár másodpercig figyelt, majd felsóhajtott. Ilyen hosszú csend sohasem jelentett jót. Felállt a kanapéról és a lányok keresésére indult. Péntek este volt és bébiszitterkedésre kényszerült. Ingyen. De remélte hogy nyáron pénzre tudja majd váltani az édesanyja ezirányú tartozását, amikor a barátnőjével a tengerpartra megy.
Amy máris hiányzott neki. A szüleik persze nem tudták, hogy jó egy éve többek mint barátnők, így minden további nélkül el fogják engedni őket. Jó lett volna ha Amy itt van. A fiatalokat leültették volna dvd - t nézni és elvonulhattak volna a szobájába. Carolyn elmosolyodott ahogy elképzelte szőke társnőjét az ágyán. Azután felsóhajtott, emlékezve arra hogy Amy a hétvégén nincs otthon. Az ágyában ma este nem egy szőke lesz, hanem csak az évek óta használt, jól bevált párnája amit a combjai közé vehet.


MÁRC.
28.
2018

Klubbos sztorik 3. fejezet - Lilla

- Bocs, bébi, a franc se gondolta, hogy eddig tart majd ez a szar. Nem akartalak cserbenhagyni.
A cipőm orrával kopogok a földön, miközben dühösen hallgatom Bence szabadkozását. Ez most komoly? Mindig együtt megyünk a klubba, itt szokott felvenni a Lágymányosinál a parkolóban, erre most tényleg megcsinálja velem, hogy az utolsó percben mondja le... Hiába, az, hogy egy pasi jó az ágyban, nem biztosíték arra, hogy nem egy marha nagy seggfej.
- És szerinted én most mit csináljak? - kérdezem felháborodva, miközben a HÉV-megállóhoz sétálok. A kérdés csupán költői, mert természetesen nagyon jól tudom, mit fogok csinálni: azért is kimegyek a klubba egyedül, hadd bassza a csőrét a gondolat, hogy amíg ő a csajával ül valami halál unalmas céges vacsorán, engem éppen ketten vagy hárman dugnak, esetleg egy lánnyal merülünk bele egymás felfedezésébe.


Swinger, kicsit másként 4. rész - Harmadik hétvége

Fanni a hét minden napján szinte lobogott.
Nagyon várta már a hétvégét.
Szinte minden nap meglovagolta Tamást és alig tudott koncentrálni a munkájára.
Néha még a szalonban is félrehúzódott az irodájában és masztizott egyet.
Ágnes naponta ellenőrizte magát terhességi teszttel.
Megállapította, hogy még dolgozniuk kell a sikerért, de a régi szomorúsága már szertefoszlott.
Szombat kora délelőtt már lent voltak a nyaralóban és készültek a többiek érkezésére.
Józsefék 10 órakor, Gábor és Orsi a 11-órás vonattal érkeztek meg.
Ahogyan beléptek a nyaraló kapuján, mindannyian összeölelkeztek és boldogan csókolgatták egymást.
Orsi és Gábor a szobájuk ágyára ledobták a hátizsákjukat majd a ruháikat és már szaladtak is a medencébe lubickolni.