JÚN
15
2011

Mérnöknő az íróasztalon

hetero


Új munkahelyet kellett keresnem. Nehéz volt annyi év után megválnom a megszokott környezettl és beilleszkednem az újba. Fokozta a gondjaimat az is, hogy a férjemmel tovább romlott a kapcsolatunk és már hónapok óta nem éltünk házaséletet. A következév tavaszán egy építkezés vezetésével bíztak meg. Itt történt velem a következő eset.

Mint minden munkanapon, ezen a reggelen is hét óra előtt érkeztem az építkezésre, ahol váratlanul, egy népes csapat élén, az igazgatóm várt. Az építkezést jöttek megtekinteni.
Átöltözni sem engedtek, azonnal az épületre kellett kísérnem, pedig nem szerettem köpeny nélkül, utcai ruhában járkálni az építkezésen. Most is feszélyezve éreztem magam a vékony nyári blúzban és fehér, pliszírozott szoknyámban. A munkások kíváncsi, szinte vetkőztető tekintetétől követve, haladtunk egyik szintről a másikra....

*  *  *

Szűzpart

leskelődés


Nyári meleg árasztotta el a kockaköves főteret. Nem ritka az efféle szeptember-kezdet, és még elviselhetetlenebbnek érezzük, ha vállunkra telepszik az új tanév.
Szótlanul ücsörögtünk a lepergett színű padon – három nap összes óraközi szünetében és délutánján kibeszéltük már a nyári élményeket, kire mi tartozott -, bámultuk a korlát mellett csapatostól elhaladó lányokat.
Kevéssel múlt dél. Nem is ettük még meg a menza ízletesnek és bőségesnek karikírozott menüjét, egymásnak idegen, közeledni szándékozó, friss osztálytársakként szokni próbáltuk a város levegőjét.
Tibi volt az egyetlen helyi lakos közülünk, a többiek mind bejárók vagy kollégisták, ám ő szolidaritásból ugyanolyan unott képpel meredt a semmibe, mint mi.

JÚN
14
2011

A tágító

hetero, anál, vibrátor


Az análtágító hatalmas volt, és tökéletesen beszorult a lány formás fenekébe. El sem tudtam képzelni, hogy kerülhetett be oda, de benn volt, amikor lehúztam a tangáját. A puncija vörös volt, duzzadt és nedves. Megragadtam a tágítót, megpróbáltam kihúzni. Tényleg hatalmas volt. A lány felnyögött, de tovább térdelt a padlón, és tűrte, hogy ki-be huzogassam a játékszert a szűk kis seggében. Nem úgy tűnt, hogy könnyen ki fog jönni.

Erősen meg kellett húznom, hogy egyáltalán megmozduljon - ebből is sejtettem, milyen nehéz lehetett betolni. Egyik nedves ujjamat a punciba nyomtam, de közben tovább mozgattam a tágítót. A lány rátolta forró punciját az ujjamra, és még hangosabban nyögött fel. Gyönyörű volt, napbarnított, melle kerek, mellbimbói sötétek. Rámnézett, aranyos arcának szenvedélye átvillant az eléhulló sötétbarna haj mögül. Látszott...

*  *  *

Már nem csak a család kurvája 1. rész

gruppen


Ahogy feküdtem az ágyon újra átgondoltam a tegnap esti hancúrt, bár éreztem, hogy nem kíméltek a fiúk, de élvezettel gondoltam vissza. Apu és Zoli meg a felesége már kint reggeliztek a konyhában, amiből nyílt apu hálója. Nálam nem volt semmi ruha, így meg kellett várnom, míg Zsóka fel nem ment a szobájukba, én gyorsan kiszaladtam, és a fürdőbe rohantam, zuhannyal kezdtem, még ragadt a fenekem és a puncim a sok spermától, amit tegnap belém pumpáltak apuék. Felvettem a szennyesből egy pólót és egy rövidnadrágot, aztán kimentem a többiekhez, a két fiú mosollyal az arcukon ültek mikor megláttak, és csak annyit kérdeztek gúnyosan, hogy hosszú volt az este? Nem válaszoltam, csak odaléptem apuhoz és megcsókoltam, aztán Zolit is. Szinte egész nap aludtam, meg pihentem, apuék elmentek horgászni Zolival, Zsókát otthon hagyták, bár amúgy sem ment volna. Dénes még mindig nem...

*  *  *
JÚN
10
2011

Albérlet a fővárosban

gruppen

Borzasztóan örültem, amikor értesítettek, hogy megkaphatom a fővárosi állást. Nem volt nekem semmi bajom a kisvárossal, ahol éltem, volt nagyjából minden, rendezett családi viszonyok, vőlegény, hébe-hóba el is mentünk szórakozni, csakhát munkalehetőség... Ezen a téren siralmas volt. Dolgoztam egy kis cégnél, de utáltam bejárni. Megalázóan bugyuta, aktatologatós munka, pitiáner intrikus kollégák, brrr... Most viszont felelősségteljes munkám lesz! A fővárosban. Hirtelen belémnyilallt, hogy hol fogok én lakni? Oké, már több mint három hónapja leveleztünk az állásról, és kétszer voltam fönt interjún, és biztattak, hogy megkapom, de csütörtökön kaptam a levelet, hogy hétfőn jelentkezzek, mert már ennél a hónapzárásnál számítanak rám.

*  *  *

Különleges szexélményeim 16. rész

hetero

Sziasztok. Régóta nem írtam már, de nem ok nélkül. A gyerek rákapott a számítógépes játékokra, és egyenlőre csak egy gép van. Állandóan jön, oson a géphez, hogy játszhasson. És nem lenne jó, ha beleolvasna. A munkahelyi gépemen meg nem őrültem meg ilyesmikről írni. Szóval, két hónap alatt összespóroltam egy használt , saját magán laptopra. Szóval, pár hete igen izgalmas szexuális élményem volt. A biztonsági őr Józsi terhes feleségével, a Bettivel volt izgalmas és perverz szexuális élményem, és még azóta egy párszor. Szóval aznap a munkáimmal már elkészültem kora délutánra, de saját építkezésem akkor nem volt. Épp molyolni akartam még valamivel, de a nagy főnök , az öreg kiszúrta mi a helyzet. Rögtön lecsapott, hogy ha úgy sincs munkám mára, menjek nyugodtan haza, ír szabadságot. Értitek, fél napot ledolgoztam, de egy teljs szabadság ugrott. Szóval...

JÚN
09
2011

Emma

hetero

Emma az ágyán ült. - Nem lehet igaz – gondolta – Ilyen egyszerűen nincs. Tényleg rossz, amikor az embernek egyszerre lenne kedve sírni, zokogni, és teljes szívéből nevetni. Ezt az érzést csak átélni lehet, leírni nem. Megoldásként Emma a párnáját kezdte ütni, majd nevetett és végül kijött egy könnycsepp a szeméből. - Ha valaki látna, azt hinné, megőrültem –- szólalt meg fennhangon. - Pontosan –- válaszolt egy hang a háta mögött. Emma hirtelen megfordult. Ekkor eljött az a pillanat, amikor azt hitte, hogy tényleg megzakkant. Az a férfi állt előtte, aki ezt az egészet kiváltotta belőle. Pár órával ezelőtt Emma a munkából tartott hazafelé, amikor találkozott egykori szerelmével. A férfi épp egy buszról szállt le.

*  *  *

Laura ébredése 11. fejezet

leszbi

Azt az üdítő és mindent elsöprően boldogító délutánt követően, amikor ismét lefeküdt Rickkel, Laura valószínűleg rosszabbul érezte magát, mint valaha. A problémák, amiket igyekezett megoldani, vagy legalább elfelejteni, most minden eddiginél nagyobb erővel törtek rá. Nem volt ez olyan egyszerű, mint ahogy Rick gondolta. Szeretett a férfival szeretkezni. Azt hitte megőrül a vágytól és szinte természetfeletti erővel tört rá a gyönyör. A teste még napokig fájt, miután a férfi így elbánt vele. De ettől még a vonzódás, amit Karen vagy Rina iránt érzett, kicsit sem csökkent. Minden éjjel velük álmodott. Egyikükkel vagy másikukkal. De a legrosszabb csak akkor következett, amikor már egyszerre jelentek meg az álmaiban, ahogy kettejük között fekszik, és a két lány együttműködik azon, hogy őt a gyönyörök földjére juttassák.

JÚN
08
2011

Minden jóban van valami... 3. rész - Például a barátnő

hetero

Valamivel 11 óra előtt értünk be a közös munkahelyünkre, ami kívülről hatalmas piszkos-szürke épületnek tűnt, mi jól tudtuk, hogy belül még szürkébb és még piszkosabb. Kriszta már a saroknál kiszállt, gyalog tette meg a hátralévő 100 métert, bár – jókat nevetgéltünk ezen – feleslegesnek tűnhetett ez az óvatosság, amikor a cég dolgozóinak jelentős része régen összekötött már minket. Szinte alaptalanul tették ezt az előző nappal bezárólag, hiszen a jó kollegiális kapcsolat még nem feltétlenül jelent intim viszonyt is. Kapcsolatunk definícióját továbbra sem lehet egyértelműen meghatározni – legalábbis nekem nem sikerült -, még az éjszakai, irodai kaland és az utána következő együttalvás, vagy a mai közös, reggeli utáni örömszerzés ellenére sem, vagy ezek az események még bonyolultabbá tették viszonyunk elhelyezését a világméretű...