Hírek

MÁJ.
1.
2018

Éljen május elseje! ;)

Szeretnénk így a hosszú hétvégére pár remek szextörténetet (és egy képregényt) ajánlani nektek, amelyek mind az elmúlt evek hasonló időszakába jelentek meg.

Séta haza 3. rész

Egy három részes sorozat utolsó része, amelyen anya és fia az átlagosnál talán több területen is remekül megértik egymást. :).

Világok találkozása 1. rész

A szerelem - na meg csak önmagában a vágy sem - nem ismer határokat, se földrajzit, se társadalmit, bizonyítékot ad rá ez a történet.

Laura ébredése 8. fejezet

Egy tizenhét (!) részes szextörténet-sorozat közepébe csöppenünk, ahol a két lány közé megérkezik egyikük barátja is.

Yuri és barátai

, tini
Yuri és barátai Yuri és barátai Yuri és barátai

És természetesen továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

Jó olvasgatást, jó szórakozást kíván mindenkinek: A 17 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


ÁPR.
27.
2018

Első masztim vele... 4. rész - Együtt a család

Együtt töltöttük az éjszakát Valival. Hajnalig még három 69-es menet volt és meg délelőtt is kettő.
Mivel a nagymama már várható volt, hogy visszajön az üdüléséből, később már nem kockáztattunk. (Jobb is, mert du. 2 óra felé haza is ért....)
Másnap apósék is megjöttek, és harmadnapra a nejem is itthon volt. Még szerencse, hogy a természet épp “szexuális kényszerpihenőt” rendelt el nála, így nem kellett úgy tennem, mint aki több mint egy hete nem látott nőt. Szorgosan ettem mindenféle fehérje tartalmú kaját, hogy némiképp feltöltődjek…
Vali teljesen megváltozott. Akárhányszor elmentünk egymás mellett, megsimogatott. Ha nem volt ott senki, akkor a farkamhoz nyúlt, és volt, hogy lesmárolt…
- Iszonyatosan kívánlak.... - súgta a fülembe.


Olga néni

Olga néninek hívták a magántanáromat, akinek még a 90-es években sikeres egyetemi felvételim köszönhetem. Szülővárosom campusának társadalomtudományi tanszékén dolgozott kutatóként, és emellett felvételire felkészítést is vállalt.
Két éven át hetente kétszer kedd és péntek délután foglalkozott velem, ami hivatalosan alkalmanként kétszer negyvenöt perc, azaz másfél óra volt, ám az oktatás a gyakorlatban rendszeresen kétórásra sikerült. Soha nem bántam, mert nagyszerűen éreztem magam nála, valósággal vártam ezeket az időpontokat.
Tágas, első emeleti polgári lakása és személyisége is olyan megnyugtatóan békebeli volt. A bútorok a századelőről talán a huszas-harmincas évekből festmények a falakon, Rosenthal és Herendi porcelánok a vitrinekben és a tengernyi könyv a roskadozó polcokon mind-mind családi öröksége voltak.


ÁPR.
26.
2018

Élmény egy sokkal fiatalabb férfival

Az első házasságom felbomlása után hét évig éltem nagyobb részben szingliként. A válás okozta sokk miatt sokáig nem is mertem viszonyba belemenni, utána már nyitottabb voltam a lazább kapcsolatokra, de elköteleződni nem akartam, amíg nem találkoztam a második férjemmel.
Ebben a köztes időszakban nagyon sokat jelentett számomra a sport, különösen a futás. Kislány korom óta rendszeresen futottam hosszabb távokat, és ezt annak ellenére nem hagytam abba, hogy igencsak nagyra nőtt melleim kissé nehezítették eleinte ezt a fajta mozgást, de aztán a megfelelő edzőruházat megválasztásával ezt is megoldottam. Hosszú évekig ugyanarra a pályára jártam: így sok edzőtársamat látásból, néhányukat személyesen is jól ismertem. Időnként persze újak és újak tűntek fel, de ennek különösebb jelentőséget nem tulajdonítottunk: az ismerős arcok felé többnyire csak biccentettünk – a hosszútávfutás inkább magányos sport.


Különös család 2. rész - Az első kör

Másnap reggel vasárnap lévén, egy kicsit tovább lustálkodtunk az ágyban Josyval összebújva, majd együtt mentünk le a konyhába, ahol Donna tüsténkedett. Láthatóan vidám és felszabadult volt, de ahogy megérkeztünk mégse tudta, hogy mit mondjon. Átéreztem a helyzetét, mert én sem tudtam, hogy akkor most hogyan is tovább, de Josy segített rajtunk. A kialakult helyzetben ő érezte a leginkább magabiztosnak magát, így magához is ragadta a kezdeményezést.
- Kérlek benneteket, hogy üljünk le egy kicsit! A tegnap este folyamán elég sokat beszélgettünk anyával és szinte mindenben egyetértettünk, de azért a Te véleményedre is kíváncsiak lennénk.
- Figyelek.
- Nincs bennünk egy szemernyi kétség sem a felől, hogy rövidesen leomlanak a gátak köztetek is és onnantól egyrészt az új élmények hatására, másrészt mivel mindenki kíván mindenkit, a spontán szeretkezések meglesznek, sőt… Viszont az is igaz,


ÁPR.
25.
2018

Szauna kaland

Orsi vagyok és már 5 éve Ausztriában élek párommal Jens-el aki osztrák származású üzletember. 1 éve vagyunk házasok és szinte tökéletesnek mondható kapcsolatban élünk. 30 éves vagyok és a főiskola elvégzése után mentem ki Ausztriába, hogy szállodában dolgozzak, mivel a hazai bérekből még egy diplomával sem nagyon tudnék megélni. Telt múlt az idő találtam magamnak barátokat és szerelmet, aztán kint maradtam.
Kinézetem miatt sokszor megvádoltak azzal, hogy csak gazdag férjet akartam magamnak szerezni és ezért mentem ki „dolgozni”. Valójában biztos prostituált vagyok striptease bárban dolgozok és hasonló szóbeszédek keringtek körülöttem. Kis faluból származom és sajnos a szüleim hallgathatták ezeket a pletykákat nap mint nap. 175cm magas vékony testalkatú szőke hosszú hajú és kék szemű lány vagyok. Ezzel a külsővel általában nem az eszemre voltak kíváncsiak az emberek pedig diplomával és nyelvtudással is rendelkezem.


Iphigenia Klub

- A mai este nagyon fontos a számomra. Tudod, hogy egyszer szenátor szeretnék lenni. Akikkel ma találkozom, azoknak megvan a hatalma ahhoz, hogy hatékonyan támogassanak, de akarnak cserében valamit tőlünk...tőled...mielőtt segítenének.
- Tudod hogy bármit megtennék érted. - mondta Chrissy.
Rob oldalranézett az anyósülésen mellette ülő barátnőjére. A lány feltétlen odaadással van iránta, de vajon megteszi amit kérnek? Chrissy gyönyörű lány volt. Apró termet, hatalmas barna szemek amiktől riadt kiscicának tűnt akit babusgatni kell. A valóságban egyáltalán nem volt gyámoltalan. Nagyon is önálló volt és Rob-nak kétségei voltak afelől, hogy elfogadja-e a felkérést.
A céljuk egy két irodaház közé ékelődött régi épület volt. A hatalmas fa ajtó mellett diszkrét réztábla hirdette: Iphigenia Klub. Az épület belsejét drága szőnyegek és fafaragások díszítették. Az elegáns vendégseregben nem egy közismert arcot is fel lehetett fedezni.


ÁPR.
24.
2018

A szopósmalac

Miután kitanultam az alapokat – erről talán majd később beszámolok – úgy gondoltam, hogy valami könnyű prédával kellene kezdenem. A szopósmalac hirtelen bukkant elő, ahhoz képest, hogy milyen nehéz és eleinte mennyire döcögős útra számítottam a célom megvalósításához. Ezt a csajt mintha csak beavatási szertartásként dobták volna le elém. Tessék, készen állsz, kezdj vele, amit akarsz!
Mivel az alapszabály az volt, hogy egy bizonyos szint felett minden lehetőséggel élni kell, ezért én is éltem vele. A szopósmalacot, vagy nevezhetjük Verának is, interneten ismertem meg, egy besörözött este után, amit Tamással követtem el, a napsugár kocsmában, a panel alatt. Részegen felregisztráltam egy chat oldalra, és elfogott a kísértés, hogy kipróbálom, hogy tényleg olyan hatékony-e, ha provokálni és cikizni kezdek egy csajt.


Hihetetlen történetem 1-2. rész

Megismerkedésünk
Azzal kezdeném, hogy egy huszonegynéhány éves, teljesen átlagos ember voltam, átlagos nemi identitással egészen addig, amíg össze nem hozott minket a sors a világhálón.
Rögtön bocsánatot is kérek az előző fogalmazásom miatt, de mindenki értse jól, amit ezzel mondani szerettem volna! Igazából nem mondhatom, hogy ettől a történettől átlag feletti vagy urambocsá! átlag alatti lettem, mert ez sem igaz, de ha kimaradt volna az életemből, úgy érzem, most sokkal kevesebb lennék.
Most megkérem a hetero beállítottságú olvasót, hogy itt hagyja abba ennek a történetnek az olvasását, mert olyan dolgok lesznek benne, amik biztosan kiverik a biztosítékot! Megjegyzem, hogy nem sokkal ezelőtt én sem folytattam volna tovább az olvasást. Sőt! Kifejezetten elítéltem azokat, akik saját nemük felé vonzódnak.