Hírek

MÁJ.
25.
2018

A kislányom, Eliza 1. rész

A feleségemmel 22 évesen ismerkedtem meg. Ő 18 éves volt, és akkor kezdett gyakornokként annál az ügyvédi irodánál, ahol én voltam végzős gyakornok. Szerelem volt első látásra, imádtuk egymást. Amint végzett az egyetemen, rögtön feleségül is vettem, tudtam, hogy megtaláltam az igazit. Mindig is nagy családra vágytunk, a házasságunk első évében meg is született a kisfiúnk Ádám, de a szülés nem volt komplikáció mentes, ezért a feleségemnek ki kellett venni a méhét. Utána se csüggedtünk, örökbe fogadtunk egy kislányt, Elizát, de mivel Magyarországon túl körülményes az örökbefogadás nem akartunk többet. Volt két szép gyerekünk, egy hatalmas házunk, nekem jól fizető állásom, a feleségem pedig háztartásbeli volt. A történet, amit elmesélek, az 2 éve történt. Eliza 14 éves volt, Ádám pedig 16.


Egy jókislány éjszakái

Egy félévet Portugáliában töltöttem cserediákként. Hosszú volt az az 5 hónap és maganyos is voltam. Sokan jártunk hasonló cipőben és voltak olyanok akik hamar túltették magukat ezen. Én nem. Úgy gondoltam hogy nem vezet semmi jóra ha az ember egy kapcsolatba kezd ami aztán azzal végződik hogy mindenki haza megy és soha nem is hallunk egymás felől többé.
Maguk a portugálok sem tették túl egyszerűvé az ottlétet, nem beszéltek angolul és nem szivesen segitettek külföldieknek.
Utolsó héten a barátnőim belebotlottak 2 srácba, akik azt állitották, hogy már régóta látják őket suliba menni minden nap, csak nem volt bátorságuk leszólitani őket.
Ők nagyon komolyan vették azt, hogy mi nem kedveljük a helyieket és megigérték, hogy bebizonyitják igenis vendégszeretők a portugálok. Kiderült, hogy ők rendőrsuliba járnak és négyen laknak együtt.


MÁJ.
24.
2018

Egy házasság titkai 2. rész

A házasságunk minden szempontból jobb lett a gyermekünk születése után 5-6 évvel. Feleségem igényét egy intenzívebb szexuális életre, egyre jobban ki tudtam elégíteni. Igaz, hogy ehhez hozzájárult az is, hogy néha bevontunk egy harmadikat, ami pedig engem izgatott nagyon. A féltékenység legkisebb csírája sem volt bennem, ahogyan láttam a csodaszép Nejemet, miközben egy másik férfi elégíti ki a vágyait. Mivel érzelmileg nem kötődött a férfihoz, aki a partnerünk volt, ezért egy idő múlva elkezdtünk újabb kalandokat keresni. Aztán a srácnak is komoly barátnője lett, és így egyszer csak megszakadt a kapcsolat. Kedvesem 30, én 35 évesen anyagilag is rendben, sok mindenben másképpen éltünk, és gondolkodtunk, mint nagyon fiatalon. Így egyre bátrabban kezdtünk el újabb tapasztalatok után nézni, és így egyre több új szexuális tapasztalatunk lett.


Párom és az idős férfi

... az ágy szinte hullámzott és rázkódott az orális kézimunkától. A 70 éves 110 kilós megtermett öregember teljesen csupaszon feküdt hanyatt a idősek otthonának ágyán... és nőiesen nyögött. Nem volt rajta szőr, hatalmas hasa szinte lefojt mindenfelé.
Pénisze úgy 10 centis volt... ezt a férfit mintha először szopnák le... úgy visított... és ezt az én barátnőm teszi meg most neki.
Előttem zajlik minden...
Zsófi 27 évesen egy idegen péniszével az ajkai között cuppogott félmeztelenül... le-fel mozog és finom keze-ujjai az öregember szottyadt golyóira tapad. Egy fiatal érzéki babaarc és az ajkak között egy öreg, duzzadt pénisz.
Kicsim nem vetkőzött le teljesen egy lila garbóban feszít, de a férfi kérésére alul nem volt rajta semmi... bugyi sem...


MÁJ.
23.
2018

Különös játszma 2. rész

Éjfél is elmúlt, mire felébredtek. May ráérősen öltözködött, míg Cassandra hason fekve figyelte őt a kanapéról. Nem akarta elhinni, hogy mindez megtörtént. Legyűrte a gátlásait, ha ugyan valaha is volt, és valóra váltotta egy fantáziáját.
- Figyelj, Cassy, nem tudom, hogy te hogyan gondoltad, de ha valamikor úgy alakul, akár meg is ismételhetjük – mondta May, és az ajtó felé indult.
- Bármikor – mosolygott Cassandra és felállt, majd Mayhez lépett. – Tetszett, amit csináltunk. De tudnod kell, hogy ez az egész…
- Cassy, értelek – mosolygott May. – Tudom, mit akarsz mondani. Férjem van és a nagynénéd vagyok. Ebből nem lesz szerelem. De ha játszani akarsz, tudod, hol találsz!
Cassandra visszahuppant a kanapéra, miután becsukta May után az ajtót. Még mindig meztelen volt. Testén még ott érezte a másik nő illatát, de megérinteni már nem tudta a másik testét.


Hihetetlen történetem 3. rész

Második találkozásunk
A második alkalommal a barlangfürdő előtt beszéltünk meg találkozót. Nem hétvégén történt, hanem egy hétköznap délelőtt, mert csak akkor tudtad szabaddá tenni magad. Szép tavaszias idő volt, bár kissé hűvös és szeles, de mégis ez a fuvallat érezhetően meleg áramlatot hozott magával. Nem kellet sokáig várnom rád, mert szinte pontosan a megbeszélt időben érkeztél. Egy könnyed baráti ölelés után már indultunk is befelé.
A strandon kevesen voltak, aminek örültünk is, mert egyikünk sem vágyott a tömegre. Nem beszélgettünk útközben csak lendületesen vettük az irányt az öltözők felé. Az öltözőben kissé szégyenlősen, kissé távolságtartóan öltöztünk át, annak ellenére, ami az első találkozás alkalmával történt. Lopva figyeltem, amikor átvetted a fürdőnadrágodat. Azonnal az elmúlt találkozásunk emlékei jutottak az eszembe. De te szinte rám sem hederítettél. Szótlanul indultunk a medencék irányába.


MÁJ.
22.
2018

Az én kis szeretőm 6. rész

Később haza jött a lányom, de mivel ő is evett már és mi is, így megállapodtunk egy késői ebédben. A nap többi részében, míg főt a kaja pakoltam kicsit rendezkedtem, míg a gyerekek a szobáikban voltak és szórakoztak.
Aztán mikor elkészültem, szóltam nekik és leültünk együtt az asztalhoz enni. A lányom sugárzó arccal és boldogan mesélt az ott alvós buliról, ahol nagyon jól érezte magát. Csendben hallgattam, amit mesélt, de a gondolataim már megint a fiammal való szexen jártak. Átnéztem rá, ő csendben ette az ebédjét, és igyekezett úgy tenni és csinálni mintha semmi sem változott volna. Pedig mekkora változások történtek ebben a pár órában. Ahogy néztem azon kaptam magam, hogy már megint a farkára gondolok, és vele való szexen jár az eszem. Egy szörnyeteget szabadítottam a fiamra gondoltam magamra, kicsit rosszallóan.


Baromi jó fogás 1. rész

Kb. másfél évvel ezelőtt párszor kerestem valamit egy hirdetési oldalon, aminek nem írom le a nevét de a címből könnyű kitalálni. A gépem megjegyezte a keresési előzményeket és aztán más oldalakon a reklámsávban elkezdte feldobálni nekem ennek a bizonyos oldalnak a hirdetéseit. Egyik ilyen hirdetés egy hölgy álláskereső sorai voltak, egy eléggé dekoltázsvillantó fotóval. Mivel a fotó felkeltette férfiúi érdeklődésemet rákattintottam. A hölgy mellékállásban takarítást, és ház körüli teendőket vállalt volna, de én egy kósza ötlettől vezérelve (próba szerencse) felhívtam, hogy hátha másban is benne lenne. A harmadik csöngetésre felvette, bemutatkoztunk egymásnak és egyből a tárgyra tértem.
- Olvastam a hirdetését és ugye nem haragszik meg ha azt mondom, hogy a fotójáról nem pont a takarítás ugrott be?