JÚN
17
2011

Kamasz tavasz 3. rész

hetero

Szorgos tűhegyek zizzentek vállaimon és homlokomba húzott kapucnim átnedvesedő csúcsán. Amint megtelt egy-egy vízgyűjtő óriáscsepp, gyorsuló irammal cipőm orrát bombázta kitartóan.
Kapucni? Ő úgy mondja, valamiféle murisan bűbájos nyelven: tutyi.
Minden fordulónál újra az arcomba martak a fenyegető, mikroszkopikus jégcsapok, mintha vissza akarnának tartani. Elképzeltem, ahogy a mélyszürke, mindent betakaró gomolyból nekierednek, és a sietős léptek kihalni készülő utcájában rábukkannak a lassan, tétova őrszemként fel-alá sétáló, kétes alakra... Messziről megcéloznak, és hangosan koppannak, vagy toccsannak, attól függően, mennyire sikerül ellensúlyozniuk a széllökéseket.

*  *  *

Undor és gerjedelem

hetero

Valójában sosem tudtam igazán, mi az a szerelem. Másfél évig együtt voltam valakivel, aki elvárta, hogy tudhasson rólam mindent, de közben én nem tudtam róla semmit. Karácsony után három nappal szakított velem, és istenemre, annyira még sohasem voltam padlón. De hát ilyen ez a szerelem! Két hónapon keresztül vergődtem a lét-nem lét között. Végül aztán fogtam a motyómat, és elmentem szórakozni a barátaimmal.

Két potenciális szexpartnerjelölt is megjelent a színen, és én hébe-hóba foglalkoztam is velük. Az egyik egy Krisztián nevű fiú volt, akinek a vonzerejét a hasán levő kockák biztosították. A másik Dani, aki még egy nálam is alacsonyabb, okos srác volt. Ültünk egy szórakozóhelyen, ittuk a sörünket, szívtuk a ciginket, és beszélgettünk a lét elviselhetetlen könnyűségéről. Krisztián többször is burkoltan közölte velem, hogy szeretne szexuális...

JÚN
16
2011

Vissza a régi iskolába... 1 rész

hetero

16 éves vagyok. A régi sulimban nagyon sokan szerettek. Az általános elvégzése után viszont ugyebár el kell szakadni a régi barátoktól, és irány az új suli. Jobb esetben elengednek a régi isitársak, rosszabb esetben mindig vissza kell járkálni különböző eseményekre vigyorogni. Ez a sztori is egy ilyenen megmozduláson történt meg.

Kiszálltam a kocsiból, amivel a szülök vittek az általános elé. Ők elhajtottak, én pedig siettem be, mert akkor már 5 perce csúsztam a programról. Végül behuppantam a névre szóló helyecskémre a két legjobb ismerősöm közé és elkezdtem fáradságtól pislogó szemekkel bámulni a műsort. Egy ideig félálomba figyeltem a történéseket, amikor is a konferanszié bejelentett valami tánccsoportot. A koreográfia valami dübörgő zenére ment, amit nem is igazán élveztem. A dal közepénél a táncosok behoztak valami fehér csomagot, amiből a...

*  *  *

Laura ébredése 12. fejezet

leszbi

Rina számára még minden teljesen új volt és Laura elhatározta, hogy megmutatja neki, milyen mély vágyakozást érez iránta. Maga mellé húzta a meztelen lányt, aki még mindig kábult volt az elsöprő erejű orgazmustól, és hevesen megcsókolta őt.
- Ez vagy te - ismételte, végigcsókolva Rina gyönyörű nyakát és vállait, a füleit, a tarkóját, az arcát, majd ismét visszatért a lány érzéki ajkaihoz. - Ha csak rád nézek, úgy érzem, felforrok a vágytól. Szeretnélek megdugni, belekóstolni az édes puncidba és elkövetni mindent, hogy eljuss a csúcsra.
- Istenem, tényleg? - lihegte Rina. - Azt akarod, hogy még egyszer átéljem ezt. Úgy értem, még egy férfi sem tudta ezt kiváltani belőlem. Ilyen gyorsan egymás után- de érted.

JÚN
15
2011

Mérnöknő az íróasztalon

hetero


Új munkahelyet kellett keresnem. Nehéz volt annyi év után megválnom a megszokott környezettl és beilleszkednem az újba. Fokozta a gondjaimat az is, hogy a férjemmel tovább romlott a kapcsolatunk és már hónapok óta nem éltünk házaséletet. A következév tavaszán egy építkezés vezetésével bíztak meg. Itt történt velem a következő eset.

Mint minden munkanapon, ezen a reggelen is hét óra előtt érkeztem az építkezésre, ahol váratlanul, egy népes csapat élén, az igazgatóm várt. Az építkezést jöttek megtekinteni.
Átöltözni sem engedtek, azonnal az épületre kellett kísérnem, pedig nem szerettem köpeny nélkül, utcai ruhában járkálni az építkezésen. Most is feszélyezve éreztem magam a vékony nyári blúzban és fehér, pliszírozott szoknyámban. A munkások kíváncsi, szinte vetkőztető tekintetétől követve, haladtunk egyik szintről a másikra....

*  *  *

Szűzpart

leskelődés


Nyári meleg árasztotta el a kockaköves főteret. Nem ritka az efféle szeptember-kezdet, és még elviselhetetlenebbnek érezzük, ha vállunkra telepszik az új tanév.
Szótlanul ücsörögtünk a lepergett színű padon – három nap összes óraközi szünetében és délutánján kibeszéltük már a nyári élményeket, kire mi tartozott -, bámultuk a korlát mellett csapatostól elhaladó lányokat.
Kevéssel múlt dél. Nem is ettük még meg a menza ízletesnek és bőségesnek karikírozott menüjét, egymásnak idegen, közeledni szándékozó, friss osztálytársakként szokni próbáltuk a város levegőjét.
Tibi volt az egyetlen helyi lakos közülünk, a többiek mind bejárók vagy kollégisták, ám ő szolidaritásból ugyanolyan unott képpel meredt a semmibe, mint mi.

JÚN
14
2011

A tágító

hetero, anál, vibrátor


Az análtágító hatalmas volt, és tökéletesen beszorult a lány formás fenekébe. El sem tudtam képzelni, hogy kerülhetett be oda, de benn volt, amikor lehúztam a tangáját. A puncija vörös volt, duzzadt és nedves. Megragadtam a tágítót, megpróbáltam kihúzni. Tényleg hatalmas volt. A lány felnyögött, de tovább térdelt a padlón, és tűrte, hogy ki-be huzogassam a játékszert a szűk kis seggében. Nem úgy tűnt, hogy könnyen ki fog jönni.

Erősen meg kellett húznom, hogy egyáltalán megmozduljon - ebből is sejtettem, milyen nehéz lehetett betolni. Egyik nedves ujjamat a punciba nyomtam, de közben tovább mozgattam a tágítót. A lány rátolta forró punciját az ujjamra, és még hangosabban nyögött fel. Gyönyörű volt, napbarnított, melle kerek, mellbimbói sötétek. Rámnézett, aranyos arcának szenvedélye átvillant az eléhulló sötétbarna haj mögül. Látszott...

*  *  *

Már nem csak a család kurvája 1. rész

gruppen


Ahogy feküdtem az ágyon újra átgondoltam a tegnap esti hancúrt, bár éreztem, hogy nem kíméltek a fiúk, de élvezettel gondoltam vissza. Apu és Zoli meg a felesége már kint reggeliztek a konyhában, amiből nyílt apu hálója. Nálam nem volt semmi ruha, így meg kellett várnom, míg Zsóka fel nem ment a szobájukba, én gyorsan kiszaladtam, és a fürdőbe rohantam, zuhannyal kezdtem, még ragadt a fenekem és a puncim a sok spermától, amit tegnap belém pumpáltak apuék. Felvettem a szennyesből egy pólót és egy rövidnadrágot, aztán kimentem a többiekhez, a két fiú mosollyal az arcukon ültek mikor megláttak, és csak annyit kérdeztek gúnyosan, hogy hosszú volt az este? Nem válaszoltam, csak odaléptem apuhoz és megcsókoltam, aztán Zolit is. Szinte egész nap aludtam, meg pihentem, apuék elmentek horgászni Zolival, Zsókát otthon hagyták, bár amúgy sem ment volna. Dénes még mindig nem...

*  *  *
JÚN
10
2011

Albérlet a fővárosban

gruppen

Borzasztóan örültem, amikor értesítettek, hogy megkaphatom a fővárosi állást. Nem volt nekem semmi bajom a kisvárossal, ahol éltem, volt nagyjából minden, rendezett családi viszonyok, vőlegény, hébe-hóba el is mentünk szórakozni, csakhát munkalehetőség... Ezen a téren siralmas volt. Dolgoztam egy kis cégnél, de utáltam bejárni. Megalázóan bugyuta, aktatologatós munka, pitiáner intrikus kollégák, brrr... Most viszont felelősségteljes munkám lesz! A fővárosban. Hirtelen belémnyilallt, hogy hol fogok én lakni? Oké, már több mint három hónapja leveleztünk az állásról, és kétszer voltam fönt interjún, és biztattak, hogy megkapom, de csütörtökön kaptam a levelet, hogy hétfőn jelentkezzek, mert már ennél a hónapzárásnál számítanak rám.