OKT
04
2010
OKT
02
2010

Szerpentin

hetero

Elkeseredett mozdulattal csapja be maga mögött a kaput. Lábát átveti az ülés fölött, nyeregbe pattan és beindítja a gépet. Vet még egy dühödt pillantást a telefon kijelzőjére. Semmi. Mérgében legszívesebben földhöz vágná a ketyerét. Beindítja a gépet, felbőg az egy literes motor, felrántja a dzsekin a villámzárat, lecsapja a füstüveg plexit a sisakon, és csikorgó kerekekkel elindul. Az utca végén gyerekek fociznak az aszfalton. Óvatosan kerülgeti őket, szinte pattanásig feszült idegekkel várja, hogy kiérjen a fullasztó házak közül. Kínosan ügyel arra, hogy ne lépje át a sebességkorlátozásokat, szinte kínozva saját magát. Mazohista vagy, röhög saját magán ironikusan.

*  *  *

Laura kalandjai 1-2. fejezet

leszbi

Fordítás - 1. fejezet - Laura Robbins egy este szakadó esőben hagyta el a munkahelyét, amikor belebotlott az új titkárnőbe, Karen Washingtonba, a sötét utcán az előtt a hatalmas felhőkarcoló előtt, amelyben mindketten dolgoztak. Karen hegyes magas sarkúja egy reccsenéssel eltört és a nő bokáját megrándítva zuhant a vizes járdára. Felnyögött a fájdalomtól. Fázott, ruhája pedig teljesen átnedvesedett. Laura ijedten hajolt le hozzá. Alig ismerte Karent, aki épp csak néhány napja érkezett a céghez. - Segíthetek? – kérdezte kedvesen. - Istenem. Azt hiszem tényleg kificamítottam. – nyafogta a nő. Sötét szemeiben a fájdalom könnyei remegtek.

OKT
01
2010

Otthon, édes otthon

családi

Csodálatos napsütéses nap volt, amikor kellemetlen kötelezettségnek kellett eleget tennem: a közelgő nyelvvizsgára készültem, a nap nagy részét tanulással kellett töltenem. Szerencsére egyedül voltam otthon, senki nem zavart. Már kora délután volt, amikor éreztem, hogy kezd belém bújni a kisördög. Ez nálam azt jelenti, hogy egyre inkább csak a szexre tudok gondolni. Mivel már vagy egy hete távol voltam a barátnőmtől (mivel nem otthon lakom, csak a tanulás miatt ruccantam haza), így azt hiszem ez érthető. Még nem mondtam, de van egy nagyon szexi húgom, olyan igazán bögyös-dögös fajta, aki egyből képes a farkamat felállítani. Nagyon sokszor masztiztam már rá, sőt volt, hogy annyira nem bírtam magammal, amikor egyszer a szobájában közösen filmeztünk, hogy amikor láttam, hogy bealudt a filmem, magamhoz nyúltan. Még most is emlékszem, milyen hatalmasat élveztem akkor...

*  *  *

Verseny előtt

hetero

A szoba sötét volt, alig világított be az udvari lámpa. Óvatosan lépkedtem az ágy felé a nyíregyházi Tanítóképző Főiskola koleszában, ahol az országos bajnokság alatt szállásoltak el minket, atlétákat. Ahogy közelebb értem, meglepetten ült föl az ablakhoz közelebbi ágyban fekvő alak: - Hát visszajöttél? - Megmondtam, nem? - mosolyogtam, ha nem is láthatta - Csak átöltöztem. - Akkor itt alszol? - Persze, csak szoríts helyet! Az este vidáman indult, mivel az edzők nem értek vissza, senki sem tartotta be a tízórai takarodót, a szobánkban egy emelettel feljebbről érkezett srácokkal hülyéskedtünk, aztán átjöttünk egy barátnőmmel a folyosó túlsó oldalára, a gyaloglókhoz, kártyázni. Ahogy a hangulat lassan leült, mindenki visszatért a saját ágyába, csak nekem és Petinek nem akaródzott. Még vagy egy fél órát...

SZEP
30
2010

A pók hálójában

hetero

Ott álltam Melisszával szemben, azzal a lánnyal szemben, akit utáltam, gyűlöltem, megvetettem. Az a lány, aki minden bánatom okozója és lehetőségem lenne kikezdeni vele. De minek? Mi értelme lenne? Nem szeretem, sőt! Nem vonz, helyette egy kép izgat, ami Robiról bevillant. Amikor előttem áll a félhomályban, izgató, gyönyörű testének körvonala, amit imádok érinteni, csókolni. Aki a mindenem, akit őrülten szeretek, aki az életem értelme, akiért és akinek élek és éltem. És felkínálkozik nekem egy csaj, aki annak az embernek a barátnője, aki a mindenem. Fejemben vadul cikáztak a gondolatok, nem is igazán Melisszán járt az agyam, hanem Robin és a vele együtt töltött perceken.

*  *  *

A Fotós felesége

gruppen

30 éves asszony vagyok, férjem 50 éves egy jó nevű fényképész műterme van. Párnappal ezelőtt egy gazdag ügyféltől rendelést kapott pornó képek készítésére. A férjem megismerkedett két fiúval a sport klubban, akiket ma estére meghívott vacsorára, hogy rábeszélje őket a fotózásra. Női modelt nem találtunk, én már az elején vállaltam volna a női szerepet, de a férjem csak most egyezett bele, mert a képek sürgősek voltak. A vacsora vidám hangulatban folyt le. A két fiú vállalta a beugrást. Másnap délután megérkeztek majd a műterembe mentek vetkőzni én a hálószobában készültem fel. A két fiú a díványon ült, csodálkozva meredtek rám, amint fejedelmi alakommal az ajtóban megjelentem.

*  *  *
SZEP
29
2010
Ne felejtsétel el a történet író/fordító versenyünket! :)
1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!
*  *  *

A lelenc 2. rész

hetero

Egy mosolygós kék szempár nézett le rám, mégis az első reakcióm a menekülés volt. - Ne félj, nem bántalak - simogatta meg a fejem. - Ugye te vagy az a lelenc, aki megszégyenítette az állomás mester feleségét? - Igen én vagyok, Andrásnak hívnak, de a barátaim szólíthatnak Bandinak. - Én pedig Éva vagyok az erdész felesége, és engem a barátaim Vicának hívnak. Jól van Bandikám, úgy látom rád fér egy jó fürdés, és egy finom vacsora. Gyere velem, nálam senki nem fog keresni. - És az erdész úr mit szól mind ehhez? - érdeklődtem óvatosan. - A férjem két hétig nem lesz itthon, tartalékos katonatiszt, és most behívták. Azt mondta valami csúnya világ készül, valószínű háború lesz.