SZEP
05
2011

Az a NAP 3. rész

hetero

Szorosan ölelő karjaimmal elengedtem. Fejem mellett hosszan elnyújtva azokat, ujjaimat összekulcsoltam, közben talpamat az ágynak feszítve, nagyot nyújtóztam és így még jobban rácsúsztam dárdaként nyársaló faszára.
- Jaj, teljesen összenyomlak - mondta miközben megtámaszkodva testem két oldalán az ágyon, kicsit felemelkedett rólam.
Épp mikor rá akartam szólni maradjon csak bennem nyugodtan, pihegjünk kielégülten még egy ideig, már fel is egyenesedett és fenekét hátrébb mozdítva halk cuppanással kihúzta belőlem továbbra is merev farkát. Szinte ugyanezzel a mozdulattal már fel is tápászkodott és ott állt az ágy mellett. Én a könyökeimre támaszkodva egy kicsit felemelkedtem, s ekkor megláttam testétől még oly izgatón elálló, félkemény péniszét. Valami hirtelen ötlettől vezérelve, amiben persze nem kis része lehetett a korábban ivott és mostanra már a...

*  *  *
SZEP
02
2011

Emmával

hetero, vibrátor

Ez a történet idén április elsején történt meg velem. A fogalmazás olyan amilyen, de így történt. Zoli Tegnap voltam egyik budai hegy parkjában egy 25 éves Nővel Emmával [persze nem ez az igazi neve]. Sétáltunk, beszélgettünk, s kerestünk egy padot. Leültünk, s beszélgettünk. Ő a vállamra hajtotta a fejét. Idővel simogatni kezdtem a kezét, majd csókolgatni a nyakát. Kellemesen pirosodni kezdett az arca, s mélyebben vette a levegőt. Szerettem volna egyből kielégíteni. Sajna a parkban a kutyasétáltatók mindig az orgazmus közeledtével kezdtek el szaporodni. Aztán ahogy az ujjaimmal hozzáfértem, úgy akartam egyre inkább látni, érezni, hogy elélvez.
Elővettem a kis vibrátort és elkezdtem izgatni a csiklóját. Szoknya térdközépig felhúzva, tangája félrehúzva s mindezt így fényes nappal kint egy parkban! Aztán bedugtam a puncijába. Nagyon nedves volt már. Ki-be mozgattam a...

*  *  *

Szőke matektanárnőm... 6. rész

gruppen, diák, anál

"trigonometria"
... teltek múltak a napok és az én tanárnőm délelőtt szigorú volt, de mikor esténként találkoztunk maga volt a gyengédség tökéletessége. Általában a szerdai és pénteki napokat hagytuk meg találkozásnak, de rendkívüli esetben bármikor, mert volt olyan is, hogy nem bírtam nélküle vagy fordítva. Azt azért betartottuk, hogy odacsörögtünk egymásnak, nehogy zavarjuk a másikat.
Történt is egy nap, hogy családi okok miatt nem tudtam bemenni az előadásra és csak úgy bejelentés nélkül felmentem hozzá. A szokásos, mintha már hazajönnék a másodikra... a csengő berregését is ismertem... egy rövid-egy hosszú... ez volt a jel, de most csak megnyomtam rendesen...
Ajtót nyitott s egy szál köntösben volt... ami nem is lett volna furcsa, mert nem az első eset lett volna...

SZEP
01
2011

Édes álom

hetero

Pilláim lassan csukódnak... érzékeim kezdenek eltompulni... lebegek az ébrenlét és álom határán. A nap, mely imént még az ernyő alól kilógó lábam bőrét pirongatta, hirtelen a látóhatár szélére kerül. Érzem még melegét, de tüze már nem éget, csak szememet szurkálja lassan halványuló sugaraival. Alattam a forró homok lassan átváltozik... egy autó ülése... egyik kezem a kormányon... a másik kezedet fogja még. Oldalra fordítom fejem, s a kép lassan áll össze tudatomban. Ott ülsz mellettem, és látom, ajkaid szavakat formálnak. A hang csak lustán követi a képet... elmém nehezen fogja fel a kérdést:
- Hová megyünk?
Nem tudom, hogy kimondom - e a választ vagy csak a fejemben születik meg, de mosolyod megnyugtat e felől. Néhány perc múlva befordulok a mozi melletti többszintes parkolóházba és felhajtok a legfelső szintre, ahol csak néhány autó parkol a fülledt...

*  *  *

Szeretem, ha megdugnak

homo

17 éves voltam, amikor először kerültem ágyba egy pasival. Érdekeltek a férfiak, de szerettem a lányokat is. A srác 24 éves volt. A konditeremben ismerkedtünk meg, ahová különben nem sokat jártam, mert nem igazán volt ambícióm, ráadásul vékony, lányos alkatom sem felelt meg ennek a sportnak.
A konditerem zuhanyzójában cumiztatott meg, tövig nyomta a farkát a számba, és addig dugta, amíg elélvezett. Sírva mentem haza, szégyelltem magam, de két nap múlva ismét ott voltam, vártam, hogy végezzen. Berángatott újra a zuhanyzóba, és megengedte, hogy újra leszopjam. Többé nem találkoztunk, kerültem a konditermet és nem tartottam a kapcsolatot a sráccal. de kerestem valami hasonló kapcsolatot. Így kerültem egy internetes partnerkereső oldalra, ahol több pasival is megismerkedtem.

AUG
31
2011

Az a NAP 2. rész

hetero

Az előzőekben átéltekből lassacskán felocsúdva kezdtük belakni a harmincegynéhány négyzetméteres legénylakást. Én papírzsebkendővel törölgettem a combomat és a puncimat, mikor megkérdezte:
- Nem akarsz letusolni? - majd azt is, hogy akarok-e inni valamit; van pezsgője is, pont ilyen remek alkalmakra, de bor vagy esetleg valami erősebb is akad, meg persze üdítővel is szolgálhat.
- Igyunk pezsgőt! - mondtam
- Így reggel tíz körül ilyet még úgysem tettem... - hallgattam el kicsit, bibelődve egy újabb papírzsebkendővel, majd sejtelemesen folytattam -... de olyat se nagyon, mint az előbb...
Poharakat vett elő és mint a nagykönyvekben meg van írva, halk szisszenéssel bontotta fel a pezsgőspalackot. Kitöltötte, majd odalépett hozzám és nyújtotta is az egyiket.

*  *  *

Angie Sunshine - A szülinap

gruppen, vibrátor

- Angie! Öt perc múlva kezdés! – Itt az idő elindulni a színpadhoz. A mai este lesz az évben az egyik legkülönlegesebb. Több táncossal, hosszabb műsoridővel, új ruhákkal – ma van a főnök szülinapja. A műsor még számára is meglepetés lesz, eltérő a szokásostól. A lányoknak általában én tanítom meg a koreográfiát, az újoncok is hozzám kerülnek, de a mai alkalmat igazán érdekessé akartam tenni, ezért vendég tanárok segítették a munkámat. Társastánc tanárok, ugyanis a mai estébe belecsempészünk egy kis tüzet, egy kis kubai hangulatot.
A Dj srác elindította a zenét, még várnom kellett, rövid hatásszünet az elején, hogy még jobban akarjanak. Az egész színpad sötét, amikor kilépek, halványkék fény világít meg, a ruhámon ezernyi csillám szórja szerte szét, evvel még varázslatosabbá téve a belépőmet. A hosszú fekete hajam kiegyenesítve a popsimig ér,...

AUG
30
2011

Ha csak egy órád lenne rám!

hetero

Sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit kezdenék veled, ha egy órára csak az enyém lennél, de sosem tudtam kitalálni, hogy mit is szeretnék. Egyszerre mindent és semmit, különös dolog ez. Zavarba ejtő a közelséged! Mit tudok vele tenni? Őszintén... semmit.
Ülök melletted az ágyon, és a földet bámulom. Az ölemben összekulcsolt kezeimet tördelem, végül izzadt tenyeremet a nadrágomba törlöm. Zavart vagyok, és nem merek felnézni. Amikor megszólítasz, akkor az arcomba fut a vér, és hirtelen forróság önti el a testem. Szeretnék levetkőzni, levenni a pulóveremet; kinyitni az ablakot, hogy cirógasson a hűvös délutáni szellő. Kiszáradt szájjal nézek rád végül, és a karomat kinyújtom feléd, de rögtön le is eresztem.

*  *  *

Laura ébredése 16. fejezet

leszbi

Laura két napig alig tudott járni. Kész szenvedés volt, amikor ki akart menni a fürdőszobába. Betegszabadságot vett ki, és ideje nagy részét az ágyban töltötte, újra átélve az élményeit és próbálva elfeledni a testébe maró fájdalmat.
Most már legalább tudom, milyen egy igazi, vad döngetés – gondolta. – Öt-hat férfival sem lehet sokkal rosszabb. Azok ketten olyanok voltak, mint egy kisebb hadsereg. De legalább senki sem mondhatja rám, hogy leszbikus lennék. Mindkétszer elmentem. Aztán engedtem őket is elélvezni a számba és a melleimre.
Mindazonáltal az egész egyszerűen borzalmas volt. Még most is kirázta a hideg, ha visszagondolt rá. Ezek tényleg meg akartak ölni azzal, hogy halálra dugnak, ugye? – kérdezte magától. Alig tudta elhinni, hogy keresztül ment ezen az egészen. Az egész célja azonban mégsem valósult meg.