JAN
04
2017

Élvezetes utazás

hetero, közlekedés

Szőke nagymellű csaj vagyok, amihez nemcsak a természet, de a plasztikai sebészem is hozzásegített. Igaz, ez csak ahhoz kellett, hogy a nyuszis magazinban leadott képékből finanszírozzam a tanulmányaimat.
Jelenleg egy multi cégnél vagyok a vezérigazgató asszisztense, bár lehet, ha a fizikai és nem a szellemi kapacitásaim miatt esett rám a választása. A legbosszantóbb a dologban az, hogy én végzem a munka oroszlánrészét, amíg ő a melleimet bámulja jobb esetben, vagy egyértelmű célzásokkal bombáz rosszabb esetben. Nem is esne rosszul egy kiadós jó szex, de nem pont a kicsi, kopasz ráadásul kövér vén kujon főnökömmel.
Bosszúból, amiért nem tettem szét a lábaimat neki elküldött egy fontos üzleti tárgyalásra pont a szülinapomon. De ha már pech legyen jó nagy, nem jártak a vihar miatt a repülőjáratok sem, tehát távolsági busszal kellett több száz mérföldet utaznom és tudtam így rámegy az egész hétvégém.

*  *  *

A sötét utas

leszbi

Azért ezt a címet választottam, mert néha olyan érzésem támad, hogy én is hasonló életet élek, mint Dexter Morgan.
Akinek a látszólag normális életén kívül van egy titkos énje is, ami időnként visszatarthatatlanul föltör a mélyből, mielőbbi kielégülést sürgetve magának.
Majd miután belakmározott a tiltott élvezetből, egy darabig ismét megbúvik a felszín mögött.
Aztán egy - két hét múlva kezdődik minden elölről. Hogy most akkor melyik vagyok én? Ezt a kérdést egy időben rengetegszer feltettem magamnak.
Tini lány koromban először megijedtem magamtól, mert azt hittem, idővel leszbikus leszek.
Pedig vonzódtam a fiúkhoz, de néha amikor már hetek óta igyekeztem elfojtani a homoszexuális vágyamat egy lány iránt,
végül mindig szakadt a cérna, és egy iszonyatosan izgató leszbikus önkielégítés következett.

JAN
03
2017

Boszorkányszombat

gruppen, vibrátor, leskelődés, bilincs

Boszorkányok vannak. Mármint nem képletesen meg a mesékben, hanem valódi, hús-vér nők azok. Nem lehet felismerni őket, olyanok, mint mások. Annyira, hogy általában fiatal, csinos lányok bőrébe bújnak, így csábítják el áldozataikat. Engem is, de én ezt akarom. ugyanis boszorkányvadász vagyok. Hagyom, hogy elcsábítsanak, és a végén kiűzöm a boszorkányt a lányokból. Legalábbis eddig így történt.
Dórival a neten ismerkedtem meg, igazi belevaló csaj volt, egyből látszott rajta, hogy mindenben benne van, aminek nagyon örültem, mert már régen nem voltam lánnyal. Aztán a harmadik randin már hozzá mentünk fel. Nem gyanítottam semmit, sima dögös lány volt, középmagas, félhosszú barna hajjal és gyönyörű kék szemekkel. Formás alakját szűk nadrágokkal hangsúlyozta ki, meg push-upot melltartóval. Mindegy is, mert pici, ám nagyon szép mellei voltak.

*  *  *

Mit tanultam a Literotica-n?

gruppen, anál, humor, munkatárs, férj-feleség

Régóta olvasom már Literotica-t, és azt tapasztaltam, ott lehet az élet legfontosabb dolgait a legjobban megtanulni. Az oldalt már egyenesen egy önsegítő portálnak tekintem. Olyan sokat tanultam, hogy kötelességemnek érzem viszonozni a legfontosabb tanulságok megosztásával mindazon olvasók és írók részére, akiknek gondjaik vannak a felnőttlét ezen rejtett tanulságainak megfejtéseivel. Mert hát én ilyen pasi/csaj vagyok (lásd még a 20. pontot).
1. Sose mondjunk le egy részvételt egy bulin a feleségünkkel
Ilyen esetben nejünk házasságtörést fog elkövetni. Mondjuk érthető. Mi bosszantottuk fel a hihetetlenül önző és kicsinyes cselekedetünkkel, hogy nehogy már kirúgjanak egy bulin való részvétel kedvéért.
Az ott jelenlévő szingli pasik, meg jónéhány a házasok közül is rá fog jönni, hogy a nejünk most meg fog minket csalni, és versengeni fognak a kegyeiért.

JAN
02
2017

Szorult helyzetben 2. rész

családi, anya-fia

Kitty pár napig egyszerűen megpróbálta figyelmen kívül hagyni, ami történt. Felkelt, ellátta a családot, majd munkába indult. Találkozott Rachel-lel és néha beszéltek, de soha nem említették a dolgot, ami miatt leginkább aggódtak. Rachel egy kicsit feszültnek tűnt, de ezen kívül minden normálisan zajlott. Az egy kivétel az izzó gyűlölet volt a lányban, amikor az Arielre nézett. Kitty egyszer látta, hogy Rachel szó szerint elhúzódik Arieltől, amikor a folyosón véletlenül találkoztak. Megszakadt a lány miatt a szíve, de nem tehetett érte semmit. Ariel többé nem mondott semmit. Talán csak blöffölt. Amúgy sem tenné ki a videót az internetre, mert az már önmagában illegális lenne - gondolta Kitty.
Azután az egyik este, amikor a férje “munkaúton” volt és a fia már aludt, egy pohár bor mellett a konyhaasztalánál gondolkodott. A történtek teljes abszurditása ekkor tudatosult benne. Nem csak a zsarolás.

*  *  *

Linda

hetero, tini

Lindával régóta ismerjük egymást. Még a bulizós korszakomban lógtunk sokat együtt a nővérével, aki néha elhozta magával az akkor még szinte gyereklány, törékeny, csendes kishúgát is. Persze mi srácok ezt nem vettük zokon, csak büszkén álltunk oda Linda mellé, ha egy pillantással jelezte, hogy ki kell menteni egy-egy nem kívánatos személy társaságából. Ilyenkor, mint „bátyóka” jelentünk meg mellette és már le is volt rendezve a dolog. Nem beszéltük ezt meg előre, de valahogy így alakult ki.
Aztán valahogy szétszóródott a csapat. Én egyetemre kerültem, a srácok dolgozni kezdtek, Linda és a nővére - mivel fiatalabbak voltak nálunk- pedig új haveri társasághoz csapódott. Aztán én is dolgozni kezdtem, és El is veszítettem őket pár évre szem elől.

*  *  *
DEC
31
2016

Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk szokás szerint pár statisztikával nektek: Ez évben 490 új történet (7,8 millió karakter, azaz több, mint 1900 A4-es oldalnyi) és 119 új képregény (több, mint 4000 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remek művet olvashatunk a tolliatokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
DEC
30
2016

Csevegés

családi, anya-lánya

RosePetal01: Hello Cheffette04!
Cheffette04: Hello RosePetal01!
RosePetal01: Olvastam a kommentjeidet és nagyon magányosnak és letörtnek tűntél.
Cheffette04: Ennyire látszik? Próbáltam elrejteni.
RosePetal01: Megéreztem a gondolataidat. Talán valaki olyat kerestél, aki megért.
Cheffette04: Te megértesz?
RosePetal01: Talán igen. Beszélnél magadról?
Cheffette04: Maradjunk most annyiban, hogy nő vagyok. A többit majd később, ha tényleg megértjük egymást. Te mondasz valamit magadról?
RosePetal01: Én is nő vagyok. Fiatal és szingli. Szóval? Miért vagy szomorú? Magány?
Cheffette04: Hosszan, vagy röviden?
RosePetal01: Ahogy szeretnéd.

*  *  *

Bence

hetero

Évek óta barátok voltunk Bencével és a többiekkel. Még a középsuliból ismertük egymást. Bence volt az, akinek mindig hosszú kapcsolatai voltak, én pedig, aki inkább élvezte az életet és nem táborozott le senki mellett. Egyik nap kitalálták a srácok, hogy menjünk el a hegyekbe túrázni, természetesen csajok nélkül és engedjük ki egy kicsit a fáradt gőzt. Tetszett az ötlet, de pont arra a hétvégére ígértem meg a tesómnak, hogy segítek költözni, és nem akartam szarban hagyni. Így nem tartottam velük. És talán pont ez okozta a vesztemet.
Péntek délután volt, tudtam, hogy a srácok valószínűleg már nagyban söröznek valami kis hegyvidéki kunyhóban, én meg itt rohadok a monitor előtt a munkában. Már bántam, hogy nem mentem velük. Nagy nehezen letelt a munkaidő, és a kollégáim kitalálták, hogy menjünk el este bulizni,