Hírek

OKT.
30.
2023

A baleset, egy perverz doki, és az anyám 3. rész

Felálltam és a seggéből spermát csorgató anyám látványát otthagyva, elmentem a fürdőszobába farkat mosni.

Mint mindenki én is rengeteget gondoltam a szexre. Próbáltam minél többet megtudni a dologról. Pornó, szex lapok, anyám használt fehérneműi, na meg a haverok beszámolói. Tapasztalat persze semmi. Néha egy kis tapi és egy csók, de ennyi. Aztán hirtelen itt a lehetőség anyám képében. A teljes valóság, amire annyira vágytam már. Persze mindegy lett volna, hogy ki az, de anyámat hozta a sors. Szerettem Őt és rengetegszer maszturbáltam a használt fehérneműibe, akkor mindig rá gondoltam és az Ő teste lebegett a szemem előtt miközben orgazmusba hajszoltam a testem. Sokszor meglestem és...


Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 9. (befejező) rész

Eléggé nyűgösen ébredt. Ránézett az órára, már elmúlt dél. A gyomra korgott, az ütések helyei még érzékenyek voltak. Ezért is jó péntek este menni a swinger titkos szobáiba, mert utána van két teljes napja, hogy kipihenje magát, és eltűnjenek a testéről az ütésnyomok. Nem volt kedve főzni, így a hűtőből hideg kaját vett ki, és abból falatozott. Azután úgy döntött a tegnap este elviselése után megérdemel egy, nem inkább két pohár bort. Most visszatért a Cabernet Sauvignon-hoz, kivette a borhűtőből, felbontotta, öntött egy becsületes pohárral, majd – mivel teste már teljesen beszívta a krémet – óvatosan belesüppedt kedvenc fotelébe, élvezettel belekortyolva a vérvörös borba. Igazából nem...


OKT.
29.
2023

Elfogadás

Huszonhat éves informatikus vállalkozó vagyok. Mindenem a munka, mindent alárendelek. Egyik cégtől jött a telefon, nagy a baj. Két alkalmazottammal rohanás. A szerver gép beszívott egy vírust, szerencsére időben kikapcsolták. Egy pornó oldalról telepedett be, tudtam is kiéről, de jobb a békesség. A többi gépet is átnéztük. Elég dühös voltam, rideg mogorva, ami nálam nem volt ritka, megtehettem, hogy bunkó legyek. Egyik irodába a csaj nem vitte arrébb a seggét a munkapulttól. Lábammal akartam arrébb lökni egy „ vidd már arrébb a valagad” megjegyzés kíséretében, de akkor érzékeltem ez nem guruló szék, ez egy kocsi, egy rokkant bocsi. Elvörösödtem.

– Bocs. Maradj. – De a csaj...


OKT.
28.
2023
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Délutáni szieszta

A másodunokanővéremről régóta tudtam, hogy leszbikus. Vele felszabadultabban éreztem magam, mint másokkal, mert neki teljes természetességgel elmondhattam, hogy a lányokhoz is vonzódom. És ami azt illeti... előfordult, hogy nem csupán beszélgettünk róla!

"Csak most az egyszer, de ennek meg kell történnie! "
Teljesen eszünket vesztettük! Valahogy sosem rokonként tekintettünk egymásra, inkább mint távoli jóbarátnők, és Anita igazán...

Amanda gyönyöre

A telefonom teljesen váratlanul csörrent meg. Ismeretlen számról kerestek. Esetlenül tapogatóztam a törölközőm után kutatva, hogy legalább a kezem megtörölhessem mielőtt fölveszem a készüléket. Kitartóan berregett. Hirtelen mozdulattal álltam föl a kádban, testemen csorgott az illó olajos fürdővíz. Leráztam kezeim és félig még kábán bámultam a telefon élesen világító kijelzőjét. Legmélyebb utazásomból rángatott vissza. Nem voltam túl hálás, de...

Társasjáték - Az első szintek

Egy pár éve megtörtént kalandomat mesélem el most Nektek, és előrebocsátom, ha bármelyik szereplő magára ismerne, az természetesen csak véletlen egybeesés lehet! ;)

Azt mondták a srácok, hogy egy vadi új társasjátékra tettek szert, és szívesen kipróbálnák velünk.

Péterrel már többször voltunk moziban, itt-ott, és a haverja, Laci rokonszenves volt nekem is, meg Nóri barátnőmnek is, így hát igent mondtunk a szombati társasra,...

Úszkálás utáni szórakozás

Egy forró nyári nap délutánján úszkáltam a medencénkben. Az úszás közben nem gondoltam semmire, csak úsztam. A múlt héten vége lett az érettséginek és az ősszel fogom elkezdeni a egyetemet, így hát nem kellett semmire sem gondolnom csak arra, hogy le hűtsem magam ezen a forró napon.
– Ethan! Nem baj, hogy csatlakozok hozzád? – hallottam a kérdést a medence széléről.
A hang felé fordulok és ott látom Daniella nénikémet egy tűzpiros...


OKT.
27.
2023

A nővéremmel 7. rész - Ildi és Reni, a két idegen

Reggel Vivi szája ébresztett ami a farkamon ténykedett. Jó volt végre őt érezni. Nagy szeretkezéssel indítottuk a napot. Boldogan bujtunk egymáshoz.
– Jó volt az ébresztő, öcsi?
– Nagyon. Már hiányoztál. Sajnalom hogy kevés időm jutott rád, de most bepótoljuk. Legszívesebben most újból megdugnálak de tartalékolni kell az erőnket, mert este jelenésünk van Szilvinél.
– Jaaaa, tudom, a masszőr nő.
– Igen, igen. Az kemény este lesz.
– Alig várom már. De akkor pihenünk egész nap? Ugye nem. És azért mert neked gyűjteni kell a gecit, azért engem néha néha kinyalhatsz. Nem fogok ellenkezni.
– Szóval nem fogsz ellenkezni? Akkor gyerünk és kínáld fel azt a csodálatos...


Baromi jó fogásaim 5. befejező rész

Andi után eltelt pár eseménytelen nap. Lotti hazajött, beszéltünk párszor esténként de nem aludt nálam egyszer sem, a nappalokat meg a gyerekeivel töltötte. Arra kért legyek türelemmel, egy kis idő és újra élvezhetjük egymás társaságát. Ilyen választékosan fejezte ki magát, de mindketten tudtuk ez azt jelenti, hogy orbitális nagy kefélés van kilátásban.

Egyik nap megjelent a kapuban Livcsi. Épp a kerítésnél lévő szilvafákat árkoltam körbe, hogy ha majd locsolni kell a víz ne folyjon össze~vissza.

~Mit szeretnél kiskorú? ~támaszkodtam rá az ásó nyelére.

~Ráérsz ma este?

~Az attól függ mire?

~Apám elutazott valami meló miatt pár napra, anyám meg a...


Orkok

Orkok Orkok Orkok

OKT.
26.
2023

Jan anyósa 2. rész

Az ebédszünetben Pia az íróasztalánál ült egy szendviccsel és ásványvízzel. Ő volt az egyetlen, aki az irodában maradt. Most jó alkalom volt felhívni a barátnőjét, hogy megbizonyosodjon arról, nem gondolta meg magát az aznap esti hármas találkozóval kapcsolatban.
Sarah is az irodai asztalra tette az ebédet. Miután felvette a telefont, beletelt egy pillanatba, mire lenyelte az üdítőt, és megtörölte a száját. Pia az ujjai között forgatta az ivópoharát, és kuncogott:
– Biztosan pohárból iszol, mint én, és nem üvegből.
– Utálom a papírpoharakat – horkant fel Sarah és nyelt egyet utoljára. A nők a társaságukban szokásos tréfálkozással beszélgettek, amíg Pia hozzá nem fogott:
–...


1976. március 15.-én kezdődött 4. rész

Tamás korán hazajött az egyetemről, és nagyon kedves volt velem. Igazából ő már többször is szerelmet vallott nekem, ami tetszett is, mert nagyon szerettem őt, de még mindig az előző éjszaka ellenére is úgy éreztem, hogy Dénesbe vagyok szerelmes. Mivel Dénesnek nem tudtam elmondani azzal az érdeklődő pasival kapcsolatos esetemet, Tamásnak számoltam be róla. Ő nagyon megijedt és féltett engem.

– Ha fölfigyeltek rád, akkor bukhat az egész csoport és veszélybe kerülhet a mozgalom – mondta ijedten.

– Elintézem – mondtam neki naívan.

Annyira magabiztos voltam, azt hittem, hogy mindent én irányítok. Tomi nem akart egyedül elengedni a találkozóra, szeretett volna velem...