AUG
11
2011

Én és a kisöcsém

homo

Alig vártam a június végét, hogy végre haza jöjjek. A tanévet egy kanadai suliban töltöttem egy csereprogram keretében. Mivel nem vagyunk pénzzel nagyon eleresztve, nem is voltam itthon a tanév során, így a családomat se láttam majdnem egy teljes éve. Mikit se, a másfél évvel fiatalabb öcsémet, aki májusban múlt 15. szinte egyformán néztünk ki, vállig érő barna haj, barna szemek. Mindig belsőséges, bizalmas baráti viszonyban voltunk, ő hiányzott a leginkább odakint. Elég rendesen megváltozott az alatt az idő alatt, amíg nem voltam. Nőtt kb. 5 centit, izmosabb is lett, ahogy láttam. Adottságait kihasználva tornára járt, ami tovább formálta az alakját. Az arca is fiúsabb, mint volt, de hál’Istennek megőrizte a lágy vonásait, amik annyira helyessé tették.

AUG
10
2011

Elképzelt találkozás

hetero

Forró májusi nap volt. Az autó lassan gördült végig a poros úton, majd megállt egy családi ház előtt. A férfi járt már itt, de ez most más volt. Egy pillanatra végigfutott rajta, hogy talán most kellene továbbmenni. De aztán az elmúlt hónapok otthoni nyűglődésére gondolt, az állandóan fáradt feleségére, és kiszállt. Délidő volt, a nap égette meztelen karját. Kék rövid ujjú inget és vékony vászonnadrágot viselt, fekete bőrcipője egy pillanat alatt poros lett. A kertkapuhoz lépett, csöngetett, aztán válaszra sem várva benyitott. Fél órája beszéltek telefonon, így nem volt meglepetés az érkezése. Félúton járt a ház felé, amikor nyílt az ajtó, és meglátta a nőt. Zavart mosollyal az arcán, csillogó szemmel nézte a férfit.

*  *  *

Szexibusz

gruppen

A csoport a Déli - ABC előtt gyülekezett.
A vállalat szakszervezeti bizottsága - a kulturális alapból - minden évben szervezett egy - egy országjárást, mondván: ha már a kasszából nem szabad szétosztani a pluszt, akkor legalább "okosodjék" a dolgozó!
- Tessék beszállni!... Azonnal indulunk! - mondta a szőke, filigrán idegenvezető.
A kocsi percek alatt megtelt. A társulat vegyes volt, egészen ifjak, és a nyugdíjaskorhoz közeledők egyaránt jelen voltak.
A két fiatal pár - Juci a férjével és Lola a barátjával - régebbről ismerték egymást, hisz mindketten a vállalat pénzügyi osztályán dolgoztak.
A csoportban már dúlt a jókedv, az ilyenkor szokásos vihogás, hiszen valamennyien kikapcsolódásra vágytak. Úgy voltak vele, hogy a jelenlegi gondokkal és politikával tűzdelt hétköznapok után legalább ez a szombat - vasárnap legyen a röhögésé. Meg aztán...

AUG
09
2011

Álmom: Eve Angel

híresség

- Igen, tudom, hogy mivel foglalkozol, de ez nem különösebben zavar - mondom mosolyogva a vacsoraasztalnál ülve. Eve csak mosolyog, kortyol egyet a finom borból, majd folytatjuk a kellemes beszélgetést.

Eve Angel. A tökéletes nő. Természetes, makulátlan szépség. Aki egy pillantásával is fel tudja izgatni a férfit. De ma éjjel jóval több lesz, mint egy pillantás. Az ízletes vacsora befejeztével, ahogy azt megbeszéltük, indulunk fel a szállodai szobába. Az előcsarnokban és a liftben visszafogottan viselkedünk... Ő a feltűnést, én a saját izgalmamból fakadó ügyetlenséget próbálván elkerülni ezzel. Ma éjjel kaland lesz. Nem érzelmek, csak kaland. De micsoda kaland!

A liftből kilépve Eve már csábítóan mosolyog rám.

*  *  *

Az angyali - Emlékek 1. rész

hetero

Már a fesztiválbuszon kiszúrtam. Gyönyörű angyali pofi, kék szemek, szőke tincsek, kerek mellein majd szétrepedt az apró fehér atléta. Ő is észrevett. Szemezgetés, egy-egy lopott mosoly. Tiltott gyümölcs, nekem van barátnőm, az ő pasija meg mellette ül. Gondoltam élvezem, amíg lehet, mert pár perc és úgyse látom többé.
Egy-két órával később a pultnál egy ismerős pofa kezd velem beszélgetni. Tudtam, hogy láttam már valahol. Odahívott a társaságukhoz. Bemutatja a barátnőjét. A szőke cukiságot a buszról. Most már tudom honnan volt ismerős. Sajnos a lány nevét nem hallom, de le is szarom. Szórakozok azon, amit csak ő meg én tudok. A buszos szemezgetésen. Telt az idő, koncertek jöttek mentek, a sör fogyott. Beszélgettünk, buliztunk, aztán eltűntek. Sajnáltam, mert jó fejek, jól szórakoztam velük, ráadásul ötletem sem volt, hogy mit csináljak egyedül reggelig. Az...

AUG
08
2011

Mesélj valami izgatót! 2. rész

családi

Wanda hívott pár nap múlva. Azt mondta, csak üdvözölni akar, de a beszélgetés nemsokára a múltkori telefonunkra terelődött. "Ide figyelj," kezdte, "nem vagyok benne biztos, mit gondolsz a legutóbbi beszélgetésünkről... csak szeretném tudni, hogy nagyon kiakadtál-e, vagy ilyesmi..."
Hmm... "Elég vad volt... úgy értem, de tényleg nem érzem úgy, mintha bármi... rossz történt volna... te igen?" Egy kicsit bizonytalan voltam. "Azt hiszem..., ez nem olyan... érted, mire gondolok..." Viszonyítás kérdése, de nem tudtam, mit érez Wanda, és nem akartam, hogy mérges legyen emiatt.
"Igen, én is így gondolom. Csak beszélgettünk, ami nem bánt senkit; és... közben kényeztettük magunkat, gondolom, nem mi vagyunk az egyetlenek... csak nem akarom, hogy valami könnyű lotyónak tarts, vagy ilyesmi."

*  *  *

Balatoni nyár 2. rész

hetero

Egy hetem ráment mire meg tanultam rendesen evezni, igaz olyan izomlázam volt alig tudtam a karomat megemelni. Sikeresen elláttam az első sérültemet is, egy középkorú hölgynek elvágta a kagyló a lábát, azt kötöttem be. Lehet, hogy én jobban izgultam, mint ő, de a debütálásom jól sikerült. A kuckóm falán felfedeztem egy lyukat, amelyen keresztül a női öltözőbe lehetett belátni. Valószínű az elődöm követhette el, olyan rafináltan volt kivitelezve, hogy a női öltöző felül nem lehetett észrevenni. Hála az ismeretlen lyuk fúrónak rengeteg meztelen nőt sikerült meglesnem. Itt szembesültem azzal a ténnyel, hogy pina van nagy, kicsi, szőrös, kopasz, de két egyforma nincs.
Egyre jobban tetszett az új állásom...

*  *  *
AUG
05
2011

A nyolcadik utas az orál

gruppen

A TK-243-as szövetségi teherhajó 3 fényév gyorsasággal suhant az Alfa Centauri csillagkép tengelye mentén, mintegy 10 ezer parsecre az Arcturus galaxisától. Hatalmas, bár némileg kiöregedett hajó volt, tíz éve állt szolgálatban. Üzemeltetője a Kék Óriás gyarmatosító vállalat volt, akinek megbízásában járt el most is. Egy távoli gyarmatbolygón kellett diplomáciai bonyodalmakat elsimítania. Ezt úgy tették meg, hogy elrabolták a bolygó királyát, és közölték vele, csak akkor kapja vissza, ha a kurrens ipart és kereskedelmet teljes mértékben a Kék Óriás szolgálatába állítja. A király nem adta be egykönnyen a derekát, és gondolkodási időt kért. Azt a választ kapta, hogy rendben, de a királykisasszonyt addig is egy fegyenctelepre szállítják a Mobemor bolygóra. Utaltak rá, hogy ha nem dönt gyorsan, úgy kapja vissza a lányát, hogy egyetlen kijárt lyuk lesz testének alsó...

*  *  *

A Menedék 4. rész

hetero

Újra elkezdte simogatni a lányt, élvezte a bársonyos bőr feledhetetlen érintését. Kezei visszatértek a lány gyönyörű melleihez. Lágyan simogatta őket, megérintette a bimbócskákat. Érezte, ahogy megfeszülnek a lány mellei.
El kezdte finoman dörzsölgetni a bimbócskákat. Közben szája újra a lány nyakát csókolta, de most szenvedélyesen, vágytól égő mohósággal. A lány szorosan húzta magához a srác fejét. Élvezte a srác feltámadó vágyát. Bizsergés járta át a testét. Kicsit meg emelte a popsiját és a nadrágot együtt húzta le a kis csipke csodával, mely eddig rabságban tartotta kis barlangocskáját. A srác egyik kezével elengedte a lány mellét és kigombolta a nadrágját és kiszabadította kemény férfiasságát. A lány kívülre akarta rakni a lábacskáit, de a srác megfogta a combjait és finoman megállította. Kicsit szétnyitotta a lábait és lassan maga felé...