Hírek

JÚN.
22.
2018

Webkamera

Bill és Melinda laptoppal ment este az ágyba. Az új kedvenc elfoglaltságuknak készültek hódolni: orálszex miközben élő webkamerás pornót néznek. Volt azonosítójuk és néha csevegtek is a szereplőkkel. Gyakran adakoztak nagylelkűen. Melinda volt az első. Megtámaszkodott egy párnán, a laptopot a hasára tette és egy francia pár élő előadását nézte, miközben Bill a punciját nyalta. Miután elélvezett, Bill következett. Helyet cseréltek és a férfi valami kedvére valót keresgélt miközben Melinda szopta.
- Találtál valami jót? - kérdezte a nő egy pillanatra felnézve.
- Azt hiszem. Egy szoptató egyetemista lány miközben a szobatársa távol van...meglehetősen egyedi kombináció.
Részben azért kattintott a linkre, mert kutató orvosként sokat foglalkozott a tejelválasztással. Gyógyszerek fejlesztésében vett részt, amelyek segíthették a szoptató anyák életét. Ezenkívül a modell ugyanabban az államban volt mint ők.


A szomszéd pasi mindig keményebb

A múlt éjjel megcsaltam a pasimat a szomszédjával. Amikor a srác beengedett a kaputelefonon, már felszólított, hogy az ajtajánál legyen a számban a bugyim, vagy ki sem nyitja az ajtót. Korábban is viselkedett már agresszívan, de eddig ez volt a csúcs. Hiszen alig ismertem! Mondanom sem kell, igazi mocskos ribancnak éreztem magam ettől, és amint beszálltam a liftbe, a számba tömtem a bugyimat. Tulajdonképpen már csöpögtem a gondolattól, hogy esetleg a pasim kinyithatja az ajtót és megláthat a szomszéd ajtó előtt, ahogy a csengőt nyomom.
A csávó meztelenül nyitott ajtót, kinyújtotta karját, megragadta a tarkómat, és már ott a folyosón, nyitott ajtóval a bugyis számba hatolt a nyelvével, mintha így akarna megdugni. Annyira jó pasi volt! Ahogy megszorította a fenekem, éreztem az izmokat a hátán és az erős kezét -- hihetetlenül izgató volt! Szinte azonnal kemény lett, úgyhogy játszottam kicsit a farkával, mielőtt becsapta az ajtót.


JÚN.
21.
2018

A nemzetközi pályázat....

Bence vagyok, 17 éves, budapesti gimnazista. Osztálytársam, Tündi, 16 éves. Mivel az osztályban többnyire fiúk vannak, ezért sokan nyomulnak arra a három szem lányra, de Tündire senki... Érdemes tudni, hogy Tündivel már 6. osztály óta ismerjük egymást és azóta barátok vagyunk (most 11.-esek vagyunk). Számos boldog és szomorú pillanatunk volt együtt, konkrétan ez már a barátság legeslegfelsőbb szintje, majdhogynem testvérként tekintek rá.
A történet a tanév elején, szeptemberben zajlik. Egy szép, verőfényes napon Tündivel igyekeztünk az iskolába, sajnos már késésben voltunk. Szerencsére a tanár nem írt be minket. A nap a szokásos rendben zajlott, mikor az igazgató lehívatott minket az irodájába. Közölte velünk, hogy iskolánk egy nemzetközi pályázatban vesz részt, és mi annak a csapatnak a tagjai leszünk, akik képviselik az iskolát Olaszországban, az egy hónap múlva megrendezésre kerülő programon.


Vonaton 1. rész

Nem is tudom mikor tűnt fel először, de egyik reggel azon kaptam magam, hogy lenyűgöz a szépsége. Fiatal volt, nagyon fiatal, talán 17-18, ami arcának őszinteséget és gyermeki ártatlanságot kölcsönzött. Legalább egy fejjel alacsonyabb volt nálam, barna fürtjei itt ott göndörödve, kócosan meredeztek, nagy barna szeme álmosan bámulta a rohanó tájat. Kisfiús alkata áttűnt ruháin, vékonynak, de izmosnak látszott, ahogy azt minden átlagos kamaszról el lehet mondani. Amikor kiszúrtam, jó darabig bámulhattam .. kényszerítenem kellett magam hogy ne őt nézzem folyton. Nem szoktam fiúkat megnézni amúgy se, de őt nem lehetett nem bámulni...
A következő reggeleken igyekeztem ugyanazzal a vonattal utazni, hogy lássam megint, néha kissé már gyanúsnak éreztem a vándorlásomat a kocsikon keresztül minden nap, egészen addig mászkáltam amíg meg nem találtam a fiút.


JÚN.
20.
2018

Különös játszma 3. rész

Délelőtt tizenegy órakor ébredt. A telefonja csörgött az éjjeli szekrényen. Homályos szemekkel nézett a kijelzőre. Manfred hívta. Tudta, hogy fel kell vennie.
- Két órája hívogatlak, Cass, mi van veled? – hangzott a vonal túlsó végén.
- Bocs, Many, de most ébredtem fel – szabadkozott a nő. – Miben segíthetek?
- Csak érdeklődöm – mondta a férfi. – Tudod. Many bácsi kíváncsi arra, mit alkotott Cassandra kisasszony.
- Hát, ha az számít valamit, hogy tegnap oltári jót keféltem May Burtonnal és a házunk éjszakai portásával, akkor azt is mondhatjuk, hogy megkezdtem az alkotást, Manfred professzor! – mondta Cassandra és nagyot nyújtózott. – Ezért nem ébredtem fel korábban.
- Kis huncut! – kuncogott a férfi a vonal másik végén. – Látod, nem mondtam hülyeséget! És, mára mi a terved?


Svédtorna 1. rész - Bemelegítés

Utálom az esküvőket. De ez ember nem mondhatja el a saját anyának, hogy nem akar koszorúslány lenni. Nézem őket, ahogy ott állnak az oltárnál: a pasi, akinek szülei a harcias Erik nevet adták csöppet sem hasonlít viking őseire. Jó ötvenes, megtermett, de pocakos alak, akit két okból leszek kénytelen apucinak szólítani: ő anyám főnöke, és a vagyonának a töredékéből felvásárolhatná azt a ronda kisvárost ahol születtem. Ezzel persze nem arra akarok célozni, hogy a nem is olyan ifjú párt nem a legszentebb szerelem köti össze. Vagy mégis? Anyám kb. tíz évvel fiatalabb, mint ő. Jól tartja magát. Titkárnőként persze ez is a kötelességei közé tartozik. Olyan „van mit fogni rajta” típus, aki nem különösebben szép, de ért ahhoz, hogy annak látszódjon. És itt vagyok én, ebben az idétlen selyemruhában, amit Vera nénikém szerzett be nekem és a többi sorstársamnak. Őket persze nem érdekli, hogy úgy néznek ki, mint egy muffin.


JÚN.
19.
2018

Hotel

Emily a pihenőidejét töltötte és Chicago belvárosát bámulta az ablakból. Még öt évnyi munka után sem unta meg a látványt. A szobaszervízt élvezetes munkának találta. Örömet okozhatott másoknak, rendszeresen új és érdekes emberekkel találkozhatott és a munkahelyi környezete öt csillagos volt. A szokott meditációját egy hang szakította meg a háta mögül:
- Elnézést a tegnapi miatt!
Emily megfordult és egy öltönyös, láthatóan jómódú férfi állt előtte. A lány egyik erőssége a memóriája volt. Képes volt megjegyezni a vendégek többségének nevét. Ezt a férfit Michael-nek hívták és az arcán látható - rejteni próbált- mosolyból az jött át, hogy nem igazán bánja a történteket. Az előző nap Emily a szobájába vitte a rendelt standard reggelit. Többször is kopogott, de nem kapott választ. A szállodai szabályzatnak megfelelően benyitott és Michael látványa fogadta, ahogy az javában dugott hátulról egy hangosan nyögdécselő nőt.


Nyár az öcsivel és az uncsival

Ez a történet tavaly, azaz 18 éves koromban történt, mégpedig júniusban. Ekkor még németországban laktunk, de mint minden évben, ekkor is a nyaralásnál nem jöhetett más szóba, csakis Magyarország. Már körülbelül két hete itthon voltunk, amikor is belém jött valami kisördög és eldöntöttem, hogy le akarok menni a Balatonra. A legszebb évszak szerintem a nyár és ezt nem csak én gondoltam így. Eredelitel úgy volt, hogy egyedül megyek a nyaralónkba. Nem vagyok egy elveszett típus, hamar barátkozom, ezért hát nem is féltem attól, hogy egyedül végjak neki egy hétvégének. Csakhogy egy csütörtöki napon meghallottam, amit öcsém (aki legyen a történetben csak öcsi), valamint unokaöcsém (aki pedig legyen csak uncsi) arról beszélgetnek, hogy ők is szívesen elmennének a Balatonra egy hétvégére.


JÚN.
18.
2018

Kis unokahúgom, Zita

16 éves kamasz fiú voltam akkor, mikor ez az eset történt. Mint minden ennyi idős fiút, engem is elkezdtek érdekelni a lányok, de mivel nem voltam túl jóképű akkoriban, sajnos a lányokat nem érdekeltem annyira, mint a helyes barátaim. Szomorúságomat a szinte állandósult maszturbációba öltem, szinte azzal keltem és feküdtem. Az eset, amiről mesélni fogok azon a nyáron történt, és életem legjobb nyaraként emlékszek vissza rá, még ennyi idő múltán is. Ma már 30 éves vagyok, egy jól menő vállalkozás egyik vezető beosztottja, feleségem van és gyerekeim, de ez az esemény örökre belém ívódott.
Augusztusi nap volt, már kora reggel füllesztően meleg. Szokás szerint reggel maszturbáltam egyet, és mivel akkoriban még nem volt internet, ehhez apám egyik pornó magazinját vettem kölcsön. Ő nem tudta, hogy tudom, hol a rejtekhelye, és addig örültem, amíg ez így van, hiszen korlátlanul kölcsönvehettem egyet-egyet akármikor.