SZEP
16
2011

Rami

Sziasztok!
Raminak hívnak. Nekem is lenne egy izgi történetem. Köztem és az öcsém között már 3 éve tart ez a viszony. Én most 26 vagyok, ő pedig 17.
Szóval három éve kezdődött a dolog. Logikusan számolva én akkor 23 voltam az öcsém pedig 14. Épp akkor lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak ami annyira lesújtott,hogy egy jó ideig nem akartam pasit magam mellé. Még szexhez sem. Teltek múltak a napok,hetek én pedig egyre nehezebben viseltem a szexhiányt. De még így sem akartam más pasival az ágyba bújni. A gondolataim az exem körül forogtak állandóan. Így hát maradt a masztizás. Olykor-olykor egy szexfilmmel is rásegítettem a dolgokra. A pornóra hamar ráuntam így hát áttértem a sima szexfilmekre amiknek azért történetük is van. Az egyik este épp olyat sikerül elcsípnem ami két testvérről szólt, akik teljesen belezúgtak egymásba. Először kicsit furcsán hatott a...

SZEP
15
2011

A haver anyukája

hetero, tini, diák

Egy május vége fele lévő nap lógtam egész nap, és azon tűnődtem, hogy menni kéne strandra vagy élő vízre fürödni. Elkészültem, felvettem az úszógatyát, egy rövid gatyát és éppen indulni akartam, amikor a haverom telcsizett, mondta, hogy ha ráérek menjek már el, s a kocsimat adjam oda neki, mert az övé nem indul és menne dolgozni! Hát én egyből ledobtam a láncot, s keserű szájízzel mentem, átadtam a kulcsot, váltottunk egy pár szót, aztán tűzött is a melóba. Én hátra mentem a garázshoz, és mivel lejtős volt egy kicsit a bejáró, kigurítottam a kocsit és elkezdtem nézni. Körbe néztem a kábeleket, akksit, hogy merült-e, stb. Eközben vettem észre, hogy a garázs mögött napozik egy nagyon kis tangában és egy éppen hogy eltakaró melltartóban az anyja! Többször rám nézett, valamit iszogatott és mosolygott. Elsőre nem vettem úgy fel, de eléggé vérpezsdítő volt egy...

*  *  *

Mesélj valami izgatót! 3. rész

maszturbáció

Wandán volt a sor, legközelebb ő kezdeményezte a "mesélést". Megkérdezte, megkaptam - e a küldeményt. Mondtam, hogy igen, és elmondtam neki az egészet, hogy miken járt az eszem, mit csináltam, miközben újra jót élveztünk. Imádta. Egyre perverzebbé váltunk. Az igazat megvallva megint elhangzott a gyönyöre csúcsán, hogy átmennék - e hozzá egy jót... Elmeséltem neki, mennyire jobban élvezném a puncija illatát közelről; hogyan nyalnám ki az élvező puncijának nedveit... Egyszerre mentünk el újra; én a piros tangával az arcomban, a pamutbetéttel pont az arcom előtt. Azt mondta, küld újabbakat, de én is viszonozhatnám valamivel... hmmmm...
Pár nap múlva támadt egy ötletem. Vettem egy Polaroid fényképezőgépet, és csináltam két csomagnyi képet a farkamról. Lankadtan, mereven, félkeményen; ahogy az alsómból dudorodik, kilóg a boxeremből, és teljesen pucéran a kezemben,...

SZEP
14
2011

Kívánság

hetero, szűz

1. rész
Steve fura egy srác volt. Mindenki okosnak tartotta, de ő ezt mindig cáfolta. Nem szerette, ha az eszéért dicsérték. Másért? Más nem volt, ami dicséretek rajta. Szemüveges volt és rövid barna hajú. Soha nem volt közkedvelt a lányok körében. Nem volt barátnője még, pedig elmúlt tizenhét éves. Magas volt, de a gyúrás hiánya miatt felmagzott, mint a szőlő az indára de vékony maradt, nem vállasodott ki, és ez szintén előnytelen külsőt adott neki.
És volt még egy rossz tulajdonsága. Nagyon befolyásolható volt és nem tudott kiállni az igazáért. Folyton rossz társaságba keveredett. A kevés barátja, ami volt, azok húzták ki mindig a nagyobb balhékból. De soha nem tanult a hibáiból.

*  *  *

A mostoha apámmal

homo

Már több mint hat éve nem tudtunk az apámról semmit, csak azt, hogy valahol Írországban dolgozik. Rendszertelenül küldte haza a pénzt és anyám folyton el akart válni, mivel volt is férje, meg nem is. Persze más már régen megtette volna a helyében, de ő kitartott, és a pénz sem volt kevés, ami a bankszámlánkra utalódott.
Aztán egy Vasárnapi reggelen hangos veszekedésre ébredtem, mert az apám se szó, se beszéd hazajött, de végleg!
Az első pillanatban furcsán méregettük egymást és a számomra idegennek tűnő férfi, csak a fejét rázta, hogy mennyire megváltoztam az alatt az időszak alatt mialatt távol volt.
Ő ugyanúgy nézett ki most is, egy jóképű macsó volt pontosan, ahogyan az emlékeimben élt, csupán egy - két kisebb szarkaláb a szeme körül mutatta az idő múlását. Ám neki még ez is jól állt. Fiatalosan nézett ki farmert, pólót és sportcipőt viselt....

SZEP
13
2011

Albion rózsaszín köde

hetero

Néhány évvel ezelőtt külföldre szólított a munkám. Egy kelet-angliai céggel működtünk együtt, egy új munka tervezéséhez azonban nekem és néhány kollégámnak is ki kellett utaznunk. Örömmel mentünk, céges pénzen mindig szívesen utazgat az ember.
Mivel én tudtam legjobban angolul, ezért én vezettem a megbeszéléseket, fordítottam a többieknek, és láthatóan az angolok is hozzám fordultak mindennel, velem beszéltek a legtöbbet. A hét unalmasan telt, bár nem panaszkodhattunk, a munkaidő végeztével mindig elvittek minket vacsorázni, várost nézni. Többször mondták, mennyire hálásak nekem a munkáért, de egészen az utolsó estéig nem is tudtam, mennyire akarják ezt a projektet.
Egy nem túl fényűző, de takaros kis hotelben szálltunk meg, nekem is egy átlagos háromcsillagos szoba jutott. Franciaágy, tévé, külön fürdőszoba. Az utolsó esténk volt, és kicsit már...

*  *  *

Szőke matektanárnőm... 9-10. rész

gruppen

9. rész
"riposzt... - előkészület a visszavágásra "
... egész úton forrt bennem az indulat, már nem a megcsalás miatt, hanem Levi volt indulatom tárgya. Nem tudom miért, de nem szívleltem azt a tanárt. félreértés ne legyen nem féltékenység beszél belőlem, mert az egyetem legjobb csajait kapta meg. Az szép lány, akivel összefutottam az előcsarnokban, amilyen méreggel elfutott azt hiszi, hogy csak őt csalta meg... legalább tíz társa még bosszút forralhatna, de hagyjuk törődjek az én kis Eszterkémmel. Mit is találjak ki. Ezt meg kell tárgyalnom Anitával, hátha a női elme csavarossága valamit kiötöl.
Menet közben mobilon meg is csörrentettem...
- haló Anita rá érsz?,

SZEP
12
2011

Kedves Íróink, Fordítóink!

Mostantól a feltöltésre kerülő, új történeteitekhez magatok is beállíthatjátok a hozzá tartozó címkéket, így pontosabbá téve a kategorizálást.
Reméljük hasznosnak találjátok ezt a lehetőséget, és éltek vele. (És rövidesen indul ez a lehetőség a már felkerült történetekhez is, de ott már az olvasók is résztvehetnek a játékban. :))

További jó írást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

A medalion

családi

Ez a történet a véletlenek sorozatának köszönhető. Igyekszem pontosan és szabatosan fogalmazni, nem összecsapott félmondatokban szeretném megfogalmazni az élményeimet. A véletlenek sorozata ott kezdődött, hogy Mira, aki a legkedvesebb barátnőm, regisztrált egy levelezési fórumon. Ennek jelentősége csak akkor derült ki, amikor megkért, hogy ugorjak át délután hozzájuk, mert szeretne engem megkérni egy nagy-nagy szívességre.
- Tudod, mit szeretnék? – tért rögtön a lényegre, amikor megérkeztem.
- Fogalmam sincs – vallottam be töredelmesen.
- Megmondom, de előbb ígérd meg, hogy köztünk marad.
- Megígérem – jelentettem ki ünnepélyesen.
- Azt szeretném, ha készítenél rólam néhány fotót a fényképezőgépemmel.

*  *  *

Az a NAP 4. rész

hetero

Mintha milliónyi hangya rágta volna a lábaimat, rogytam vissza erőtlenül a földre. Hiába no, a hosszúra nyúlt, kielégítéséért folytatott csatározásomban teljesen elzsibbadtam.
- Adj egy papírzsebkendőt, légy szíves - böktem fejemmel az ágy végénél álló éjjeliszekrény felé, miközben lábszáramról felemelkedve, combjaim közé túrtam, hogy a kiszivárgó nedveket szétkenhessem a már úgy is ragacsos, csatakos bozontomon.
- Remeg a lábam... - mondta és láthatóan meg-megrázkódott nyújtózkodása közben lábujjhegyén támaszkodó lábának combizma.
-...kiszívtad minden erőm - folytatta, ahogy átadta a csomagból előhúzott zsebkendőt és nem hagyhatta ki, hogy meg ne csókoljon. Térdelve felegyenesedtem, egyik kezemmel kicsit felfelé húztam szőrös szeméremdombom bőrét, a másikkal pedig igyekeztem szárazra törölni magamat.