NOV
29
2010
NOV
26
2010

Ő 2. rész

hetero

Elmerülve a simogatásban és keze finom játékában újra vágyat gerjeszt bennem, a pillanat jár a fejemben, mikor belém hatol, s látom a szemében a tüzes szenvedélyt... Mellette feküdve csukott szemmel a farkát kezdem simogatni, érzem a finom bőrt, kicsit hátrahúzom, majd elengedem, érzem, ahogy pillanatról pillanatra növekszik, ahogy egyre nagyobb és keményebb, ahogy lassan kibontakozik, s már belemerül a játékba... Óvatosan húzom a bőrt fel és le, néha ujjammal érintve a hegyét, néha pedig megállva a tövénél pár pillanatra, s megszorítva folytatom. A térdére ülök, s előrehajolok, a nyelvem hegyével picit megnyalom a hegyét, aztán teljes bedobással kezdem szopni, mint aki soha nem akarja abbahagyni, s ugyanúgy élvezem ahogyan ő.

*  *  *

Aranyzuhany a kádban

bizarr

FIGYELEM! PISISZEXET TARTALMAZÓ TÖRTÉNET! Reggel, amikor megszólalt az ébresztőóra, a nő csak egy könnyű babydollt vett magára a reggelihez. De a férfinak nem pusztán a látványtól volt merevedése a teázás alatt: a nő, amikor nem a teásbögrét fogta, kihívóan mosolyogva meg-megsimította a férfi a farkát. Amikor elfogyott a tea, a férfi enyhén remegő kezével végigsimította a nő combját, míg ujjaival meg nem érezte az enyhén nedves rést. – Szeretnél átmenni a hálóba? – kérdezte. – Előbb zuhanyozz le – mondta a nő, saját kezével kicsit jobban hozzászorítva ágyékához a férfiét. A férfi sietve lépett be a zuhany alá, és nyitotta ki a csapot, hiszen a farka még mindig ugyanannyira ágaskodott, mint pár perccel korábban. A zuhogó víz alatt próbált nem csak felesége puncijára gondolni, de ettől csak újra és újra eszébe...

NOV
25
2010

Erotikus találkozás 2. rész

hetero

Köszöntelek ismét kedves olvasóm. Ha olvastad az első történetem, akkor sejtheted mik lesznek ebbe az írásomban is. Ez is egy mese lesz felnőtteknek csak úgy mint az előző. Bár most kicsit pikánsabb, de ugyan úgy izgalmas és nem hétköznapi lesz. Aki nem olvasta volna az előző történetemet annak kicsit összefoglalom. Egy ismerkedő portálon találkoztam egy lánnyal, aki már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt nekem. Beszélgettünk és gyorsan előkerültek az erotikusabb témák. Ő is mint kiderült szereti az élvezeteket. Szeret meztelenkedni és masztizni is, nem csak a sexben találja meg az örömet. Már az első találkozásunkkor megvolt az izgalom, mikor egy eldugott helyen egymás előtt masztiztunk. De ezt már az előző történetemben leírtam, akit érdekel azt is olvassa el. Most arról írok ami másodjára történt.

*  *  *

Konyhai kaland

leszbi

- Na mutasd már azt a tetkót - kiabáltam nevetve, miközben elkaptam a derekát és magam felé fordítottam. Sosem bírta a csiklandozást, most is sikítozva próbált menekülni, és hát én sem maradtam ki a jókedv egyetlen pillanatából sem. Vihogásunk megtörte a konyha csöndjét, hangunk szinte visszhangzott a fehér csempén. - Jól van, jól van! Csak hagyd már abba! - sikította szinte fuldokolva a nevetéstől. - Megmutatom, csak ne csikizz már!- kacagás közben próbált szabadulni, aminek az lett az eredménye, hogy mindketten a konyhapadlón landoltunk. Hosszú percekig csak vihogtunk, hol egymáson, hol magunkon, hol csak azon, hogy egymás hegyén-hátán fekszünk a csempén. - Édes Istenkém, mi nem vagyunk teljesen normálisak - jelentettem ki néhány mély sóhaj után.

*  *  *


Kedves Olvasóink, Íróink!

A versenyre való szavazás éjfélkor lezárult!
Az elkövetkező 1-2 napban a szavazatok összesítése, elenőrzése után eredményt hirdetünk.

Köszönjük a részvételt, és gratulálunk minden Írónak!

Jó olvasgatást, jó szórakozást továbbra is! :)

*  *  *
NOV
24
2010

Minden álmom 1-2. rész

1. rész Három év nagyon hosszú idő. Életem legszebb időszaka volt, amit Vele töltöttem. De ha tudom, hogy ilyen fájdalmas véget ér, bele se kezdek. Nagy terveink voltak, még nagyobb álmokkal, az életünket együtt akartuk folytatni, de mindketten rossz lépéseket tettünk, elkerülve a céltól. Én nem foglalkoztam vele eleget, sokat tanultam, többet foglalkoztam a könyvekkel, mint vele, pedig egy ZH sem érhetett volna fel a szerelmével. Ő pedig magányában elment az egyik bárba, ott felszedett egy lányt, és mire hazaértem megtaláltam őket ’in flagranti’. Nagyszerű! Jobb se kellett, azonnal elváltak útjaink. Mindenki belátta a hibáit, de ezek után már nem törekedtünk a javításukra.

*  *  *


Kedves Olvasóink, Íróink!

A versenyre való szavazás ma éjfélkor lezárul!
Az elkövetkező 1-2 napban a szavazatok összesítése, elenőrzése után eredményt hirdetünk. A verseny közel sem lefutott, nagyon együtt van a mezőny eleje, a sok jó történet közül még bárki nyerhet!
A szavazás lezárása után lesznek láthatóak az írók nevei, akkor derül ki, hogy melyik történet kinek a nevéhez fűződik. Természetesen a szavazás lezárása után beérkező szavazatok már nem számítanak a verseny végeredményébe.

Jó olvasgatást, jó szórakozást továbbra is! :)

Mai ajánlott versenyző történeteink:

Pál-völgyi mese

hetero

Történetem a "ifjúságom legszebb nyara" címet is kaphatta volna, de lássuk be eléggé elcsépelt lenne. A leírtak alapja valóság. Kételkedők, irígykedők járjanak utána! Főiskolás voltam. A nyaram - mint sok más diáknak - munkával telt. A gyorsétterem, ahol dolgoztam a Pál-völgyi-cseppkőbarlang közvetlen szomszédságában volt. A helyet egyébként csak ajánlani tudom mindenkinek...

Duna - parti randevú

gruppen

Vártam rá, vártam erre az alkalomra. Készültem is: csodálatosan simára borotváltam magamat, hogy ha esetleg úgy alakul, ahogy régóta szerettem volna, ne okozzak neki csalódást ebben sem. Már vége volt a nyárnak, de a hideg őszi napok még nem köszöntöttek be. Megengedhettem magamnak, hogy ne vegyek fel mást, mint egy selyemszoknyát és egy szinte áttetsző blúzt, amit könnyű kigombolni is. Ahogy megbeszéltük...

Szex a bányában

hetero

Napsütéses délutánra szervezte barátom a kirándulást. Egész délelőtt rohangálás, minden mással kellett foglalkozni, csak egymásra nem volt időnk. Így kellőképpen felizgult állapotban szálltunk be az autóba - miénk a délután. Én még nem tudtam, hová indulunk. Hajtott a kíváncsiság, de nem árulta el úticélunkat...

NOV
23
2010

Egy üzletasszony naplója 5. rész

gruppen

22. fejezet Megérkezés Kairóba Másnap dél körül Carlo kikísért a repülőtérre és vett nekem egy jegyet Kairóba. Kerestünk egy bankot és számlájáról átutalt egy nagy összeget számomra, 1000 dollárt. Ez volt a tegnapi fizetése, ami a líbiai állam, az UNESCO, a WHO és egyéb szponzorok támogatásaiból jött össze. - Ha szükséged van bármire, csak hívj. – mondta. Ezzel átnyújtott egy névjegykártyát. - Köszönöm szépen. – válaszoltam. A nadrágon keresztül megsimogattam a faszát és adtam egy puszit az arcára. Visszamentem a reptérre. Mint később kiderült, pár hónap elteltével Carlo közölte velem levélben: "A tanár soknak ítélte a történteket és engem súlyos megrovásban részesített."