SZEP
30
2011

Különös szilveszter

gruppen

15 éve vagyok házas, és feleségem, Nóra még most is nagyon jól néz ki. Nem mondhatnám, hogy gyakran szeretkezünk, mindig is úgy éreztem, ez neki nem olyan fontos. Nekem mindig is az volt, de hát a gyerekek és a másfajta életritmusunk amúgy is kevés alkalmat teremt.
Szilveszterkor egy kolléganőjéhez voltunk hivatalosak. Úgy volt, hogy hatan leszünk, de a harmadik házaspár lemondta, így négyen maradtunk. Erika és Gábor nagyon kedvesek voltak.
Előtte én csak ritkán találkoztam velük. Nóra mesélt róluk sokat, hogy a Gábor milyen jó pasi, az Erika is milyen csinos, és hogy titokban mindketten megcsalják a másikat.
Nagyon aranyosak voltak, megvacsoráztunk és iszogattunk rendesen. Éjfélre már nagyon jó lett a hangulat. Sokat nevettünk, hülyéskedtünk. És persze táncoltunk.

SZEP
29
2011

Egy hétvégi bulin...

hetero

Lehet hogy hosszú, de jobb szeretem az elejéről kezdeni.
Az egész hétvége unalmasnak indult. Tavasz volt, és a tanuláson kívül nem terveztem be mást. A haverok se tájékoztattak semmi érdekesről, és nekik is bele kell húzniuk az évvégéig. Pénteken délután épp a tanulandó könyveket néztem át, amikor megcsörrent a telefon. Geri volt, az egyik haver. Azt kérdezte, ráérek-e szombat este, mert egyik ismerősénél buli lesz a villájukban, és semmi kedve egyedül elmenni, mivel alig ismeri az ottani arcokat.
- Hát, ha jó buli... - vontam meg a vállam bizonytalanul.
- Biztosan! A haverom unokatesójáéknál lesz, egy baromi nagy házban. Medence, szauna, stb. Azért neked szólok, mert tudom, hogy te nem leszel holt részeg, meg nem balhézol, és ismerlek. Amellett meg csajok is lesznek...

*  *  *

Az Erixon család szextörténetei

családi

Az Erixon család négy tagú: a családapa, Pedro, az anya, Dasy, a tinilány, Emili, és a kamaszsrác, Mais éldegélnek együtt. Pedro nem igazán családias, inkább egy olasz macsó. Dasyvel Velencében ismerkedtek meg, amikor a 15 éves Dasy fejét elcsavarta a pincér. Pedronak kék szeme, fekete hosszú haja, izmos kigyúrt teste van. Dasy nagyon intelligens, és egyszerűen gyönyörű. 33 éves korára, két szülés után is egy csoda hosszú, barna göndör hajával, és elbűvölően kék szemeivel. A teste tökéletes: feszes has, kerek popsi, nagyméretű feszes mellek. Két ilyen szép ember gyerekei csak még szebbek lehetnek. Emili a világ legszebb lányai közé tartozhat világoskék szemeivel, szőke fenékig érő hajával, babaarcával, sportos testével, kis, kerek melleivel. Egyszerű, és mégis gyönyörű. Követi a divatot a középiskolában is. Mais pedig kiköpött apja, bár még csak 17 éves, mégis...

SZEP
28
2011

Szőke matektanárnőm... 11. rész

hetero

"riposzt... megismételve"
... hétfőn mindig nehezen térek magamhoz, most különösen, mert még mindig e csodás hétvége hatása alatt voltam. Hajnalban Viki cikázott át rajtam, mintha teste most is rajtam hullámzana sikítva a gyönyörtől. Ennek az álmodozásnak vetett véget a mobilom hangja, - Halló... mondtam be és alig tudtam ásításom elnyomni... - Halló a vonal túlsó végéről a jól ismert hang... Eszter volt.
Bejössz ma az egyetemre?, - szeretnék veled beszélni... nagyon hiányzol és szeretném elmondani miért nem lehettem ott. Oké, - mondom találkozunk, mert egy konzultáción részt kell vennem... hazudtam, mert egyáltalán nem akartam bemenni, de most már muszáj lesz... még egyszer lehunytam a szemem és felidéztem Viki gyönyörű arányos és formás testét, amint teljes átéléssel lovagol meg, kellemes borzongás futott végig rajtam.

*  *  *

Emmanuelle 1. fejezet - A Repülő egyszarvú

hetero, közlekedés, regény

Emmanuelle Londonban felszáll a British Airways bangkoki járatára. Egy új világba lép be, először csak az ülések friss bőrszagát érzékeli – ugyanaz az illat, amely az angol gépkocsikban még sokévi használat után is érződik –, a süppedős plüss-szőnyegeket, s a már-már misztikus világítást.
Nem érti az őt kalauzoló, mosolygó férfi szavait, de mégsem nyugtalan. A szíve talán gyorsabban ver, mint szokott, de ezt nem a szorongás okozza, s az idegen környezet is csak alig játszik szerepet benne. A stewardessek kék egyenruhája, figyelmessége, tiszteletteljes komolysága biztonsággal és önfeledt örömmel tölti el. Érzi, hogy a körülötte zajló szertartás, amelynek titkát meg sem kísérli felfedni, egy új világot nyit meg előtte, amely tizenkét órára lesz az övé: ennek a világnak mások a törvényei, mint amiket eddig ismert, kényszerítőbbek, de talán épp ezért oly...

SZEP
27
2011

Paola és a póker 2. rész

gruppen

Másnap reggel elkezdtem kidolgozni Paola első bukkake partijának tervét. Munkahelyi srácokat nem avathattam be, ők már túl jól ismerték Paolát a céges világból, oda lenne az anonimitás. Viszont a pókeres haverok pont jók lesznek. A következő parti két hét múlva lett volna, így lett elég időm mindent megtervezni. Foglaltam egy lakosztályt a belvárosban, és mindenkivel felvettem a kapcsolatot. Máskor is tartottuk már hotelszobában az összejöveteleinket, úgyhogy ez nem keltett gyanút.
Először Henry Willist értem el, egy hatalmas fekete férfit, aki az Egészségügyi Hivatalnak dolgozott; bár régen mozdult már ki az íróasztala mellől, azért elég jó karban tartotta magát. Egy ügyvéd, Eddie Chong is ráért, kedvezően fogadta az új helyszín ötletét. Jimmy Doyle tanfelügyelő volt Bronxban, Hector Lopez pedig bevándorlási ügyekkel foglalkozó ügyvéd. Egyikőjüknek sem...

*  *  *

Nikolett 2. rész

hetero, illusztrált

Az előző történetben arról is írtam, hogy Niki (azaz Quicki) minden alkalmat megragadott, hogy felszedjen magának egy pasit és lefekhessen vele. Arról azonban nem írtam, hogy a nyári szünetben többször is járt egy dél-franciaországi nudista kempingben, ahová a III. osztály után engem is magával vitt. A Le Sérignan Plage Nature voltaképpen nem is a szó szoros értelmében vett kemping volt, hanem egy naturista kempingfalu a romantikus Sérignan városka mellett, és ahogy a neve is mutatja, a tengerparton hatalmas plázs tartozott hozzá. Quicki rögtön az első napon ki is feküdt a plázsra, süttette magát a napon és hallgatta a hullámok csapkodását.

SZEP
26
2011

Egy fiú babaországban 12/2. rész

családi

A nap kínkeservesen telt Lee-nek a munkában, az esze csak April-en és a saját házukba való hazaérkezésen járt. A nap nagyobbik részében merevedése volt, annyira haza akart menni, és látni a csodálatos nővérét, az egész éjszakát végigkefélni vele, és örökké egymás mellett feküdni vele, de tudta, hogy szüksége van a munkára.
- Tehát mit csinálsz ma este – kérdezte Dominic, Lee egyik új munkatársa, amikor Lee ebédszünetre ment.
Ő és Lee az után találkoztak, hogy Lee megkapta a munkát, elég rendes volt, de Lee semmiképpen nem akarta, hogy átmenjen hozzájuk, és April vagy valamelyik húguk, vagy anyjuk közelében legyen. Dominic 27 év körüli volt, és habár jóképű volt,...

*  *  *

Az a NAP 6. rész

hetero

Ő már a tűzhelynél tüsténkedett mikor felébredtem. A puha takaró alól kibújtam és máris záporoztak a kérdéseim. Szerettem volna megtudni mennyi az idő, mennyit aludtam, no meg azt is, hogy mi lesz a kaja. Kiderült, hogy már nyolc óra is elmúlt. Vagyis jó két órát aludtam. Mögé léptem, átöleltem a derekát és a hátához simulva néztem milyen szakavatott mozdulatokkal rendezgeti el a tepsiben a csirkehúst meg a zöldségeket. Majd kis fűszert ráhintve egy alufóliával letakarta és már tette is a meleg sütőbe.
- Na, ez nem soká' kész. - mondta elégedetten, miközben felém fordulva átöleltük egymást. Ő már korábban magára vett egy pólót és az alsónadrágját is.
- Tudsz adni egy polót nekem is? - kérdeztem - ... mert kaja előtt gyorsan lezuhanyoznék...

SZEP
23
2011

Én és a főnököm 1. rész - Az irattárban 2. rész

hetero, iroda, munkatárs

Miután hatalmasat élveztem kéz- és nyelvjátékától, kimondhatatlanul jó volt ott pihegni drága főnököm karjaiban, hallgatni a lélegzetét és a szívverését, valamint magamba szívni a bőre és a parfümje bódítóan kellemes, férfias illatát. Hozzásimultam, és lehunyt szemmel adtam át magam az érzésnek azt kívánva, hogy bárcsak örökké tartana ez a pillanat.
Ő szorosan, szinte védelmezve ölelt, mint aki érezte, hogy most egy kicsit elillant belőlem az erő, és igyekezett támaszt nyújtani. Legjobban talán úgy tudnám leírni, hogy ettől a határozott, mégis gyengéd ölelésétől végtelen nyugalom járta át az egész testemet és lelkemet egyaránt. Lassan alábbhagyott a remegésem, és kezdett kitisztulni a fejem is. Az időérzékem teljesen kikapcsolt, fogalmam sincs, hogy meddig állhattunk így összefonódva, de pár percig egész biztosan.