SZEP
12
2011

Kedves Íróink, Fordítóink!

Mostantól a feltöltésre kerülő, új történeteitekhez magatok is beállíthatjátok a hozzá tartozó címkéket, így pontosabbá téve a kategorizálást.
Reméljük hasznosnak találjátok ezt a lehetőséget, és éltek vele. (És rövidesen indul ez a lehetőség a már felkerült történetekhez is, de ott már az olvasók is résztvehetnek a játékban. :))

További jó írást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

A medalion

családi

Ez a történet a véletlenek sorozatának köszönhető. Igyekszem pontosan és szabatosan fogalmazni, nem összecsapott félmondatokban szeretném megfogalmazni az élményeimet. A véletlenek sorozata ott kezdődött, hogy Mira, aki a legkedvesebb barátnőm, regisztrált egy levelezési fórumon. Ennek jelentősége csak akkor derült ki, amikor megkért, hogy ugorjak át délután hozzájuk, mert szeretne engem megkérni egy nagy-nagy szívességre.
- Tudod, mit szeretnék? – tért rögtön a lényegre, amikor megérkeztem.
- Fogalmam sincs – vallottam be töredelmesen.
- Megmondom, de előbb ígérd meg, hogy köztünk marad.
- Megígérem – jelentettem ki ünnepélyesen.
- Azt szeretném, ha készítenél rólam néhány fotót a fényképezőgépemmel.

*  *  *

Az a NAP 4. rész

hetero

Mintha milliónyi hangya rágta volna a lábaimat, rogytam vissza erőtlenül a földre. Hiába no, a hosszúra nyúlt, kielégítéséért folytatott csatározásomban teljesen elzsibbadtam.
- Adj egy papírzsebkendőt, légy szíves - böktem fejemmel az ágy végénél álló éjjeliszekrény felé, miközben lábszáramról felemelkedve, combjaim közé túrtam, hogy a kiszivárgó nedveket szétkenhessem a már úgy is ragacsos, csatakos bozontomon.
- Remeg a lábam... - mondta és láthatóan meg-megrázkódott nyújtózkodása közben lábujjhegyén támaszkodó lábának combizma.
-...kiszívtad minden erőm - folytatta, ahogy átadta a csomagból előhúzott zsebkendőt és nem hagyhatta ki, hogy meg ne csókoljon. Térdelve felegyenesedtem, egyik kezemmel kicsit felfelé húztam szőrös szeméremdombom bőrét, a másikkal pedig igyekeztem szárazra törölni magamat.

SZEP
09
2011

Különleges szexélményeim 17. rész

hetero

Sziasztok. Az a nagy helyzet velem, hogy Bettit továbbra sem tudtam ismét megfektetni. Lakik a bérházukban egy kis gyerek imádó nyugdíjas öregasszony, állandóan nála van. Gondoltam a hagyományos szeretőimmel múlatom az időt, meg időközben nyaraltunk egy hetet az asszonnyal meg a gyerekkel a Balatonon. Aztán augusztus második hetének hétfő reggelén megtalált az öreg: -- Péterkém, te most úgyis csak a többieknek segítesz ki, lenne itt neked egy jó kis feladat. Svédország déli részén egy ottani kis városban lesz egy építész konferencia. Új hatékonyabb eljárások stb. A nyelve német és angol, a te német tudásoddal ideális terep. Mind az oda, és haza utat én fizetem, meg a konferencia 3 napjára a szállodai szobádat. Gondolom vállalod. Hát, mertem nem vállalni? Annyi volt a jó, hogy mostanában sokat van együtt anyósom Erikával meg a gyerekkel, strandra járnak stb, így legalább...

*  *  *

Az új albérletben

gruppen

Ezt a történetet már régóta elakarom mesélni valakinek, sokszor visszagondoltam rá, és fantáziáltam arról, mi lenne ha újra megtörténne.. Két évvel ezelőtt új albérletbe költöztem, ezért feljött hozzám Fruzsi, hogy megmutassam neki az új kecót. Fruzsival korábban majdnem három évig egy pár voltunk, de már nagyjából rendeződtek a dolgok közöttünk, vőlegénye is volt már akkor..Fruzsival együtt érkezett egy közös barátunk, Gabi is, akiről tudni kell, hogy egy határozottan csinos, és annál határozottabban leszbikus nő. Jó hangulatban telt az este, sok közös élményünk volt már korábbról, rég láttuk egymást, szóval volt miről beszélgetnünk. Természetesen a hangulatunkat némi itallal is oldottuk, kellemesen sikerült becsípnünk már, amikor egy kis levegőzésre vágytam, ezért kimentem cigizni a teraszra, Fru pedig jött velem. Mindketten rágyújtottunk, és valahogy...

SZEP
08
2011

Testet ölt a szenvedély...

hetero

Önfeledten bulizott mindenki, Jeff mindig nagyon jó kis összejöveteleket tart. Mindig hatalmas a hangulat nála. Persze engem csakis Dave érdekelt. Ahogy döntöttem magamba az alkoholt úgy vált egyre vonzóbbá a számomra. A fekete haja, a nagy, sötétbarna szemei, a csókra csábító húsos ajkai...ahányszor a szájához emelte a poharat és annyiszor borzongtam bele a látványba. Elképzeltem, ahogy a legérzékenyebb pontjaimhoz közelít így a szájával...Nem szabad többet innom, különben színt vallok a végén.
..........................................................
Mivel mindketten ittunk már, ezért taxit fogtunk, ami kis idő múlva múlva meg is érkezett. Beültünk hátra és Dave lakása felé irányítottuk a sofőrt. Nagy nehezen sikerült elmagyaráznunk mi is a pontos cím, de a vezető csak elmosolyodott és gázt adott, mondván, tudja az utat. Amíg alkalmi sofőrünk a vezetésre...

*  *  *

Az italos nevelőanyám

családi

Bár már 16 évvel ezelőtti történet, de van nekem is egy gyerekkori élményem. Kissrác koromban, úgy 11-12 körül, már javában maszturbáltam, akkoriban szőrösödött a fütyim is. Mostohaanyám, aki akkor 34 volt, jó alakkal, nagyon jóban is voltunk, szeretett, de elég gyakran ivott főleg töményet (minden nap), apám sokáig vidéken dolgozott, havonta kétszer járt csak haza hétvégente. Nyár volt és egyik nap hazajöttem a napos táborból, akkorra már leitta magát nyílván, mert mélyen aludt.
Beköszöntem, de nem közönt vissza, aludt a kanapén a nappaliban egy egy részes halványzöld fürdőruhában, hanyatt fekve, gondolom előtte megint napozott a kertben. A bal mellbimbója jól láthatóan kikandikált a fürdőruha alól. Először csak néztem, de ez egy éppen kamaszodó fiúnak nagy élmény, beleszédültem a látványba. Lepakoltam a szobámba, átöltöztem a fürdőnadrágomba és...

SZEP
07
2011

Szőke matektanárnőm... 7-8. rész

hetero, anál

"trigonometriai gyakorlatok"
... késő délután volt és cél nélkül bolyongtam a városban. Séta közben eszembe jutott, hogy beülök egy moziba, mert tanulni nem volt aznap kedvem. A mozi, mint program sem vonzott túlzottan.
Eszembe jutott Eszter, - vajon mit csinálhat? - zavarnám - e ha felhívnám? - így tanakodtam magamban és nem vettem észre, hogy már a lakása felé járok. Egy hirtelen ötlettől vezérelve elővettem a mobilom és a gyors keresőben megkeresve Eszter számát már hívtam is. Sokáig kicsengett s úgy voltam vele kinyomom, mikor egy fátyolos hang beszólt, - tessék...
... úgy tűnt nem egészen van a jelenben az én Eszterem... zavaromban mondom, ha nem alkalmas akkor... de visszazökkent és mondja dehogy zavarsz... - közben beszűrődött egy idegen hang is...

*  *  *

A haverok titka

homo

Tizenöt évesek voltunk a haverokkal, amikor megtörtént. Majdnem minden nap kijártuk a kis falunkhoz közeli erdőbe, ahol volt egy kis faházikó, amit a helyi erdész épített nekünk. Oda szoktunk kitekerni, dumálni, szalonnát sütni, pókerozni. Mesélgettünk erről a helyről sok mindent egymásnak, amit épp hallottunk róla. Volt olyan, hogy mókusok jártak erre, és az itt lévő fiatalságot, azaz apáékat elijesztették, mert azt mondták, hogy egy öregember itt meghalt és az jött vissza kísértetni, mire apuék neszeket hallottak meg és így nagyon megijedtek. Előbb apuék, ami fegyverként használható tárgyat megragadták és úgy próbálták megtalálni a neszezés forrását. Nagyon halkan megindultak kifelé az ajtón és hirtelen apu kiugrott a többiek vártak, hogy mi lesz, mire apu röhögve szólt a többieknek, hogy az csak egy mókus, erre az egész társaság kacagni kezdett. Már itt volt a...

SZEP
06
2011

Kedves Látogatóink, Íróink, Fordítóink!

Újabb funkció került be a Törté-Net rendszerébe, ez pedig a T-pontok rendszere.
Szeretnénk a rendszeresen visszajáró, illetve a az oldal tartalmát szavazatokkal/hozzászólásokkal értékelő látogatóinkat kicsit jutalmazni, így ezekért a dolgokért mind-mind T-pontot kaphattok, amiket VIP tagságra tudtok beváltani. :)
Reméljük ezzel is növeljük a hozzászólási kedvet, hogy az írók pontosabb és több visszajelzést kapjanak a történeteikről.

Ezenkívül fejlesztettünk a keresőnkön is, hagyj mutassuk be egy példán:
Tegyük fel, hogy a legjobb olyan gruppen történeteket keressük, amelyben anális szex is szerepel.
Ez esetben a Kereső oldalán állítsuk be, hogy csak a történetek között kívánunk keresni, majd a címkék közötti keresést lenyitva, rakunk egy zöld pipát a gruppen címke (fő kategóriák) és az Anál címke (Egyebek) mellé, ezzel jelezve, hogy csak azokat a történeteket keressük, amelyeken mindkét címke megtalálható.
Miután a Keresés gombra kattintva megkaptuk a kért történeteket ABC szerinti listázásban, a jobb oldalon a legfelső dobozkában kiválasztjuk, hogy átlag szerinti listázást kérünk, és máris előttünk áll a legjobb gruppen-anál történetek listája. :)

(A címkék felhelyezése folyamatosan történik, ennek meggyorsítására hamarosan egy játékkal jelentkezünk, ahol a résztvevők újabb T-pontokat szerezhetnek.)

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)