JÚL
12
2011

A nyáron

hetero

A haverjaimmal mentem a sörfesztiválra, tavaly nyáron. Emlékszem, izzadt meleg volt, forró tikkasztó éjszaka, csillogó szemű nőkkel, észbontó lányokkal, és egy csomó hozzám hasonló piára és puncira kiéhezett fickóval.

Ekkor megláttam Őt. Ami legelsőre megfogott benne az a gyönyörű göndör sűrű barna haja, hosszú vékony combjai. Ahogy a miniszoknyája a fenekére feszült, ahogy a tanga vonala kiemelte a fenekét. Közelebb mentem, s láttam milyen gyönyörű zöld macska szemei vannak. Elkezdtem csapni neki a szelet. Rámosolyogtam. Visszamosolygott. Meghívtam egy italra elfogadta. Elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy egyetemista, és itt van hétvégi házuk, és a barátnőjével van itt csak ők ketten.

*  *  *

Feleségem sztorija

gruppen

A feleségem egy csodálatos nő. Már 10 éve vagyunk házasok, és az évek során egyre jobb és tartalmasabb a kapcsolatunk. Nagyon fiatalon ismerkedtünk össze, Ő 17 volt, én 20 éves. Neki én voltam az első szexuális tapasztalat, én már addigra túl voltam néhány csajon. Pár év együtt járás után összeházasodtunk, majd jött a baba, és most 30 évesen bombaformába került. Mindig is jól nézett ki de most valahogyan eljutott egy olyan fantasztikus állapotba, amikor szinte minden nap megkívánom. Nőiessége kiteljesedett, fantasztikusan néz ki. Igazi bombázó, dögös és erotikus. A munkahelyére és hétvégékre is szexisen öltözik, a férfiakat nézem, ahogy sóvárogva figyelik és büszke vagyok rá. Engem nagyon izgat az ha látom, hogy mások nézik, és nem titkolják, hogy mit művelnének vele, ha tehetnék. Sokszor elmeséli, hogy akár a munkahelyén, vagy boltban, vagy ahol éppen jár...

JÚL
11
2011

Bűnbe esve 3. rész

családi

Az alábbi történet puszta fikció! Születésének menete során magamat tesztelem, mennyire tudom visszaadni a szex mellett a jelenlévő karakterek érzelmeit. Ha értékelsz majd, kérlek tegyél erre utaló megjegyzést. Mint látni fogjátok, a karakterek egymáshol való viszonyulása meglehetősen szokatlan. :) Kellemes szórakozást az olvasáshoz!

Kati teljesen átadta magát az érzésnek, látszott rajta, hogy nem foglalkozik semmivel. Ebben a pillanatban nem létezett a férje, Feri, nem létezett a munkája, és mi sem a kisöcséi voltunk. Hogy végérvényesen megváltozott valami, azt viszont inkább csak sejtettük, mint tudtuk. Fokozatosan történt, de pár perc elteltével már nem úgy tekintettem az előttem heverő nőre, mint a nővéremre. A szeretetem talán testvéri volt, de meglepően könnyen átléptem a mostohatestvérség tudtán. Vér szerint nem voltunk rokonok, a közöttük fennálló...

*  *  *

Laura ébredése 14. fejezet

gruppen

Amikor Laura lakásából kifelé jövet kiszálltak a liftből, Laurának egy pillanatra elakadt a lélegzete. Rina sétált velük szemben az utcán. Már túl késő volt, hogy visszaforduljanak, elrejtőzzenek, vagy akármit is csináljanak.
Rina is meglátta őket és megtorpant. Gyönyörű arca elkomorodott. Laurának fogalma sem volt, hogy mit tehetne. Meg kellene állnia? Aztán elmagyarázni mindkettőjüknek ezt a helyzetet. Próbált maga elé nézni és tovább sétálni, de Rina nem engedte. Egyenesen oda lépett hozzájuk. Laurának muszáj volt megállnia és szembenéznie a Rina szeméből áradó lesújtó pillantással.
- Ez ő? – kérdezte Rina halkan.
- Ó, Rina…
- Ő az?
-… igen.
...

*  *  *
JÚL
08
2011

A Vágy

hetero, anál

Az elmúlt napok eseményei, a közelgő tavasz és az általad, belőlem előhozott állat alkotta meg együttesen a következő történetet, vágyat. És mert szereted ki hozni belőlem az állatot, hát legyen e történet a büntetés érte.  És mivel ezúttal számomra ismeretlen terepre visz az út, kérlek, nézd el nekem, ha néhol nem felel meg a valóságnak és így nem történhetne meg. Bár pironkodva bevallom, nagyon nagy hatással van rám, de csak feltevés, ami csak rajtad múlna, hogy megtörténik-e.
Hosszan csókolnám édes ajkaid, nyelvemmel szétfeszíteném ajkaid és átfúrnám nyelvem, kutakodva keresném tiéd és őrülten kergetném körbe. Majd áthívnám számba egy kis visszavágóra. Bekapnám édes kis nyelved és finoman játszanák vele. Közben lassan felhúznám a felsőd és egy pillanatra abba hagyva nyelvünk csatáját le is venném rólad. Megsimogatnám hátad, végig siklana...

*  *  *

A szomszéd néni segit

hetero, szűz

Egy panellakásban lakunk anyámmal és a tesómmal. A 4. emelet megáldva a panel minden nyűgével és bajával. Sokáig nem szerettem ott lakni, mert kicsi és szűk volt, de aztán egy idő után megkedveltem. 10 éves voltam, mikor a házba költözött Zsuzsi néni, és rögtön meg is tetszett nekem 35 éves hosszú vörös hajú jól kinéző, karcsú hölgy volt A teste olyan volt, amilyet sok nő csak irigyelni tudott. Mikor beléptem a pubertásba és rájöttem, hogy a fütyim másra is jó nem csak pisilésre, (egy kis cinizmus magam felé) gyakran gondoltam már rá este lefekvés előtt. Gyakran néztem titkon vágyakozón mikor a lépcsőházban találkoztunk, utána hosszú órákig nem tudtam kiverni a fejemből a látványát. Amit talán még nem említettem, és ami a legjobb volt benne a szomszédunk volt.

JÚL
07
2011

Titkos szerelem

hetero

Pénteken a szüleim elutaztak otthonról, én nem akartam menni, ezért régi jó barátaiknál hagytak. Ennek nagyon örültem, mert e kedves házaspárnak a fiába, Tamásba, nagyon szerelmes voltam de sosem mertem neki elmondani.
Épphogy lezuhanyoztam kopogást hallottam. Gyorsan magamra csavartam a törülközőm és kinyitottam ideiglenes szobám ajtaját. Tamás volt az, gondolta jön egy kicsit beszélgetni... Leültünk egymás mellé az ágyra és bele kezdett a mondanivalójába.

Hirtelen megcsókolt. Meglepődtem, de a csókja oly édes és gyengéd volt, hogy nem ellenkeztem. Lassan hanyatt fektetett és úgy folytattuk. Egyre szenvedélyesebbé vált. Elkezdte simogatni a combjaimat. Kezeivel mind feljebb és feljebb érintett. Megállt egy pillanatra a szemérem dombomnál, de úgy döntött tovább halad a melleim felé. abba hagytam a csókolózást, és megfogtam a kezét.

*  *  *

Beteljesülések 1. rész

maszturbáció

Történetem valós alapokon nyugszik; a cselekmény javarészt valóban megtörtént. A neveket, helyszíneket, és némely eseményeket megváltoztattam. A történet legvége - amelyet majd a későbbiekben olvashattok- szintén ki lett színezve, és tovább lett álmodva, mint ahogy (idáig) megtörtént. Ez a legelső irományom, szívesen veszem a kritikákat. Az olvasáshoz jó szórakozást mindenkinek!

Valami zsibbadt fáradtság lett rajtam úrrá…nem, nem is fáradtság. Inkább egy nagyon is ismerős, mégis valahogy ismeretlen izgalom, amely fel s alá száguldozott az ereimben, elérve minden apró porcikáját a testemnek, lázba hozva minden érzékszervemet. Szívem ritmusára lüktetett a testem a puha, selymes bőröm alatt. Imádott számítógépemmel szemben ültem, minden idegszálammal a képernyőre tapadva. Chat partnerem - akit mindössze néhány órája ismertem - egy magas, királyi alkatú...

JÚL
06
2011

Laura ébredése 13. fejezet

leszbi

Rina nagyon fáradt volt. Laura is, de annyira vágyott a lány gyönyörű és érzéki testére, hogy legszívesebben a végkimerülésig hajszolta volna orgazmusok egész seregével. De végül ő is engedett és kelletlenül figyelte, ahogy Rina elfedi előle gyönyörű, selymes tagjait a ruhájával.
Csak amikor felkelt következő nap, döbbent rá, mit is tett. Ugyanazt érezte, mint már korábban is. Azon gondolkodott, vajon tényleg leszbikus-e. Nem számít, mennyire jól éreztük magunkat együtt. - gondolta. - Nem számít, hogy hányszor jutottunk el a csúcsra és milyen jó volt. Tényleg leszbikus lennék? Ilyen... furcsa lennék? Abnormális?
Elhatározta, hogy ad egy kis időt Rinának. Nem akart túlságosan rámászni. Aznap sokkal jobban kívánta a lányt, mint bármikor korábban, de visszatartotta magát, hogy felhívja őt és úgy gondolta, az a legjobb, ha egy ideig elkerüli a munkahelyén is....