Hírek

AUG.
21.
2018

Magasabb szintre léptünk 2. rész

Még volt ilyen hasonló szeretkezésünk Mónival, de az élet úgy hozta, hogy mind a ketten kicsit tele voltunk munkával, így kevesebb időnk maradt egymásra, viszont én úgy éreztem, hogy valahogy mintha megváltozott volna viszonyom Józsihoz. Eddig is jóban voltunk, de valahogy egyre közelebb éreztem magamhoz. Ő szerintem nem igazán értette, hogy mi változott meg bennem, de nem igazán volt bátorságom felvilágosítani.
Végre akadt egy szabad hétvége, amikor nálunk bográcspartit szerveztünk és csak Józsiékat hívtuk el rá. Azt hiszem, mintha Móni jobban forszírozta volna, de én is akartam. Délelőtt izgatottan készítettem elő minden szükséges dolgot, természetesen a legszükségesebbel, az itallal kezdtem. Mónival semmit nem beszéltünk a partival kapcsolatban, kizárólag a technikai részleteket. Mit főzünk, mit iszunk. Végül is egy pusztapörkölt mellett kötöttünk ki. Valahogy a szex nem került szóba.


AUG.
17.
2018

Egy hideg éjjel anyával

16 éves fiú voltam, mikor egyik téli estén úgy hozta a sors, hogy a családból csak én és anya voltunk otthon. Odakint különösen hideg idő volt, az egész házban csend uralkodott, mindketten lefeküdni készültünk. A fagy mintha elnémította volna a környéket, ahol laktunk.
A csendet anyám hangja törte meg:
- Nem nézünk meg egy filmet még elalvás előtt?
- De, miért is ne – válaszoltam.
Azzal a lendülettel már át is mentem anyám szobájába, ahol a DVD már el volt indítva. Valami vígjáték volt a választása. Befeküdtünk az ágyba a TV-vel szemben és betakaróztunk. Ahogy a film vége felé közeledtünk, mindketten fáztunk, mert egy-egy takaró elég kevésnek bizonyult. Gondoltuk egymásra terítjük a két paplant, úgyis elférünk alatta ketten is.


Azok a szép zalai fiúk...

1. rész
Kicsit sarkos ember vagyok, a tej vagy fekete vagy fehér, elfogadom ha fekete, azt is ha fehér, de szürke nincs. Így vagyok a pasikkal is, vagy mindent vagy semmit és ha mindent akkor első látásra éreznem kell azt a szikrát, ha nincs szikra, akkor bármeddig udvarol, csak feleslegesen fárasztja magát. Épp ezért idegesített már rég, hogy ha pasizok, mindig én vadászok, mindig én választok, én döntök és én irányítok, bár ügyesen elhitetem velük, hogy mindezt ők kezdeményezték és vitték véghez, az igazság valóban az, hogy nem volt még olyan pasi az ágyamban, aki elég tüzes lett volna nekem. Eggyel találkoztam már, no sajnos nem az ágyamban, mert ügyesen elcsesztem, de így legalább tudom, hogy igenis létezik pasi, aki bár nem erőszakos, tudja mit akar, látom a szemében a tüzet, a vágyat és el is veszi ami jár neki.


AUG.
16.
2018

Csak egy kirándulás? 1. rész - Simon

- Simon! - édesanyja kiáltása éles fájdalomként hasított a tudatába - El fogsz késni!
- Csak még 5 perc, kérlek...
- Nem, fél órája is 5 percet kértél. Ha nem kelsz fel, én nem viszlek be.
- Jó, jó rendben - megpróbálta kidörzsölni az álmosságot a szeméből, de nem járt sikerrel. Gyorsan átöltözött a tegnap már előkészített ruhába, és leronhant reggelezni. Anyjának most kivételesen igaza volt. Vagyis csak majdnem. Abban a pillanatban áldotta azt a néhány jófej buszvezetőt, aki megvárja a rohanó fiút 2 táskával a kezében. De a lényeg, hogy fennt volt a buszon, és nyugodtan tudott terpeszkedni kettő helyen is. Már lassan beletörődőtt abba, hogy egyedül kell végigutaznia azt a 35 percet a suliig, amikor látta Sophie-t felszállni a buszra. Elképesztően csábítóan nézett ki, pedig még a szempillaspirált is lehagyta. Egy lenge pólót vett fel egy olyan "picsagatyával", ami szinte mindent láthatóvá tett.


Emlékek 2. rész

Helmuth segített elfogadni az érzéseimet, önmagamat. Bűntudatom lassan csökkent, bár nem múlt el teljesen. A félelem lépett helyébe, hogy a „többiek” rájönnek ki is vagyok valójában. Ám vele biztonságba éreztem magam. Nem csak egyszerűen a testét kívántam, jó volt vele előtte vagy utána beszélgetni a jövőt tervezgetni. Megígérte, hogy alkalomadtán elvisz majd olyan helyekre, ahová melegek szoktak járni. Alig vártam. Nem feltétlenül a szex miatt, csak olyan jó érzés lett volna a saját szememmel látni, hogy „nem vagyok egyedül”. De addig is még volt egy utolsó próbatétel. Amikor behívott a bérelt lakásába tudtam, hogy eljött ez a pillanat is. Tartok tőle, de várom is. Tudni akarom milyen érzés!
Mögém lép, és átkarolja a derekamat. - Táncolj velem. Reszketően sóhajtok, majd odalépek hozzá, egyik karomat a nyakába fonom, másikat a derekához teszem gyengéden, és


AUG.
15.
2018

Te ezzel én azzal

A történet úgy kezdődik, hogy megismertem egy fiatal lányt. Fiatalabb tőlem, talán 22-23 éves körül van. Haja fekete és a háta közepéig ér, szeme zöldes barnás, pici orra van, melle átlagos viszont látványos, hátsó fertályon sem szenved hiányt, azonnal láttam, hogy markolni való segge van. Eleinte általános dolgokról beszélgettünk, ki mit csinál, mióta ilyesmi. Majd kérdezte, hogy van-e barátnőm mire mondtam, hogy igen. Ekkor mintha kissé elkedvtelenedett volna de folytatta. Őszintén kijelentette, hogy már jó pár hónapja nincs senkivel és azért hiányzik neki a fizikai együttlét. Ez meglepett engem hisz nem tudtam mit kezdeni ezzel az infóval csak mosolyogtam. Miután befejeztem mindent kifelé menet utána fordultam, hogy utolsó pillantást vessek a seggére ezt sajnos ő is megláttam és elvigyorodott.


XXI. század - A lányok szabadsága

- Hol vagyok, és ki vagy te? – kérdezte Thea, mikor felkelve meglátta a mellette fekvő fiút. Meghőkölt, távolabb kúszott a sráctól, aki vigyorogva adott választ.
- Noah vagyok. És nálam vagy fent.
- Hogy kerültem ide?
- Magadtól jöttél.
- És mi történt itt? Miért vagyok itt?
- Mert megkívántál a klubban, én idehoztalak, és megdugtalak.
Teljesen lesápadt Thea, látható volt rajta a szégyenérzet. Még első éves egyetemista, alig bújt ki a család védelme alól, elkerülve egy kis faluból a nagyvárosba, és máris részeg tiniként dugták egy tök idegen helyen.
- De ne aggódj, élvezted a gruppent.
- Mi? – abszolút elkeseredve huppant vissza az ágyba. – Szóval nem csak te?
- Volt egy másik srác is, nem tudom ki volt ő, nem ismertem, őt hoztad magaddal, de te sem ismerted. Csak miután befejeztük hajnalban, ő lelépett. Még valami csajt szintén ágyba akart vinni.


AUG.
14.
2018

Hajvágás extrákkal

Fütyörészve zártam a stúdiót, nyomtam fejembe a sisakomat és pattantam chopperem nyergébe. Gyönyörű vasparipa, első rúgásra indul, méltóságteljesen duruzsol. Nyergében ülve vettem egy mély levegőt, magamba szívva a kertváros virágzó fáinak illatát, majd hanyag mozdulattal megigazítottam kesztyűimet és napszemüvegem. Mosoly jelent meg arcomon, kövér gázt adtam, amire a motor mély dübörgéssel válaszolt.
A Sztendert fölhajtom, indulok.
A városba érve rendőrautó húz mellém az egyik lámpánál. A benne ülő rendőrnő gyanakodva méreget aztán int társának és tovább hajóznak.
Tavasz van, kellemes májusi este. Boldogság tölt el ismét, hogy itt lehetek és élvezhetem ezt a csodát, amit életnek hívnak és mindent, amit vele kapok, ami benne pezseg.