AUG
29
2011

Balatoni nyár 3. rész

hetero

Egyik álmos reggel Zsuzsa néni hívott magához. Elmondta, hogy van egy nagyon jó ismerőse, akinek borászata van, most kezdtek csoportokat fogadni. Bejelentkezett néhány német csoport is, de sajnos nem beszélnek németül, és ő engem ajánlott nekik segítségül.
Szeretné, ha segítenék a barátainak, természetesen megfizetnék a szolgálataimat.
- Szívesen elvállalom. Mikor kell menni?
- Holnap este nyolckor itt van Károly érted kocsival, és ha végeztetek természetesen haza is hoz.
Másnap este Károly pontban nyolckor megérkezett, egy sötét színű terepjáróval. Károly kis köpcös ember volt, az ötvenes évei elején járhatott.
- Köszönöm Robi, hogy elvállaltad, nagy csávából mentettél ki minket - szorongatta a kezem. Indulnunk kell, mert nemsokára érkeznek a vendégek.

*  *  *
AUG
26
2011

Egy sikátor története...

hetero

Egy eldugott kis sikátorban a lány a fiú fülébe suttogott, majd egy forró, szenvedélyes csókot váltottak egymással, mire a férfi észrevett az utca túloldalán egy hangulatosan kivilágított motelt. A szavaktól felfűtött pár átkocogott az utcán egymás kezét fogva, egymásra mosolyogtak, és kivettek egy szobát. A lány az ajtónak döntötte a fiút, majd kezével belemarkolt annak fenekébe. Észrevették, hogy a nagydarab mogorva arcú motelalkalmazott kinézett utánuk, és "már megint egy fiatal pár jött akciózni" fejjel mérgesen bólogatva nézte őket. A lány még közelebb bújt kedveséhez, majd bementek a szobába. Végignézték azt, a reklámtábla halványan villogó fénye és az utca sárgás neonfénye szűrődött csak be a sötétítőn keresztül vöröses fénnyel árasztva el a helyiséget.

*  *  *

Álom volt, vagy valoság

leszbi

Nem voltak túl sokan az edzőteremben. Szombat reggel volt, így a legtöbben még javában nyomták az ágyat, hogy kipihenjék az előző esti buli fáradalmait.
Én viszont nem. Bár egy jó bulit sosem vetettem meg és megesett, hogy hajnalig táncoltam valamelyik városi szórakozóhelyen, hogy aztán sajgó lábakkal tipegjek haza a magas sarkúmban az első busszal.
De még ilyenkor sem szerettem sokáig aludni. Nem tudom miért, de azt szoktam meg, hogy szinte a felkelő nappal pattanok ki az ágyból, akármilyen későn is érkeztem haza előző este. Persze ez alól kivételt jelentett, ha az ablakomon besütő nap fényében egy izmos testhez bújhattam hozzá, mert olyankor akár délig is képes lettem volna csak henyélni és kezeimmel újra és újra felfedezni a szeretett test minden egyes porcikáját.

AUG
25
2011

Az a NAP 1. rész

hetero

Hetek óta együtt dolgoztunk egy rendezvény előkészítésén és egy - egy fárasztó nap végén, mikor beültünk egy kricsmibe egy pofa sörre, vagy egy kávéra, attól függően mihez volt épp kedvünk, pajzánul fröltölgettünk. Egyik ilyen alkalommal megegyeztünk abban, hogy a rendezvény utáni napot kettesben töltjük majd el. Persze nekem ehhez egy kicsit lódítanom kellett otthon, mert nem voltam független, de megnyugtattam, hogy ezt megoldom.
Reggel 9 - kor találkoztunk és felmentünk a lakására, hogy igyunk egy kávét és eltervezzük, mit is csináljunk. Kávéfőzés közben moziról, andalgó sétáról, kiállításokról, de még esti színházról is beszéltünk, ezekhez képest minden egészen másként alakult. Miután megittuk a kávét gyorsan el akartam mosni a csészéket, de eközben Ő halkan mögém lépett és gyengéden átölelte a derekamat, majd az állát a vállamra téve,...

*  *  *

Gyűlöllek

hetero

Petárda tompa puffanása hallatszott valahonnan az utcából.
- Már kezdik. Nem is értem, mi a jó benne. Még sötét sincs, hogy legalább a tűzjelenség látványos legyen – mondtam, miközben behúztam az övemet.
- Ha nekik ez jó... hallatszott a válasz Szilvitől. Nem igazán érdekelte, mit mondok, már egy hete készült a bulira, ahová szilveszterre hívták. A tükör előtt állt előrehajolva, szempilláját festette éppen. Óévbúcsúztató ünneplési szokásaink tekintetében nem lehettünk volna jobban tűz és víz. Én nem szerettem magát az ünnepet hangos tűzijátékaival, konfettijével, pezsgődurrogtatásával. Valahogy az ilyenkor mindenkin eluralkodó őrültség hatására annál is inkább nyugalomra vágytam, mint egyébként. Szilvi imádta a delíriumot, a káoszt, a kavarodást. Mindig azzal magyaráztam magamnak, hogy gátlásai és vágyai ütközésével így számol el önmaga...

AUG
24
2011

Mint egy álom...

hetero, szűz

Fél éve voltunk együtt, egy nálam 10 évvel idősebb férfivel, amikor először lefeküdtünk. Nekem az volt az első alkalom...
Egy este értem jött kocsival, és elvitt magával a Budapest környéki házához. A meleg, lámpafényes, késő nyári estén egy romantikus sétát tettünk a kihalt utcákon. Már szinte mindenki aludni ment, csak a város centrumában voltak nyitva a szórakozóhelyek az olyan korú fiatalok számára, mint én. Mi nagy ívben elkerültük ezeket a helyeket, és a csendesebb, sötétebb utcácskákban suttogtunk egymás fülébe szerelmes szavakat.
Lassan véget ért a séta, és én meleg, erős kezét fogva léptem be otthona kertkapuján. Végigmentünk az apró kavicsokkal teleszórt kis ösvényen, és az ajtóban megálltunk. Ő rám nézett jégkék szemeivel és ezt kérdezte:

*  *  *

A puding próbája

homo

Gimnazisták voltunk. A kollégiumot közösen használtunk a gépipari technikum bennlakó fiú tanulóival. Az első emeleten lakott a koleszes nevelőtanárunk - merthogy ilyen is volt -, aki bármikor, ügyeleti beosztásán kívül is ránk nyithatott, ellenőrizhette a körletrendet. Fiatal, mindössze 26 éves volt. Szép arcú, szemüveges, félszeg. Mintha minden szavával bocsánatot kérne a létezéséért. Nővel sosem láttunk. Az édesanyjával élt, Budapestre és csak nagyritkán látogatott haza.
Háta mögött elneveztük a Pudingfejű Wilson kalandja c. humoros könyv főszereplője után, Pudingnak. Magyar és földrajz szakos volt az istenadta. Népszerűsége abban rejlett, hogy egyest soha, senkinek nem adott és ő vezette a színjátszó szakkört. Abban az időben élte virágkorát a Sztanyiszlavszkij módszer, ami abban állt, hogy mindent ki kell próbálni, és csak úgy tudjuk a szituációt...

AUG
23
2011

Egy bürokrata kalandjai - Az utolsó találkozás 1-2. rész

hetero

1. rész
Gábor kényelmesen dőlt hátra a plüsshuzatú fotelben, lassan, élvezettel kortyolt egy nagyot a söréből és az ablak alatti fák koronáját bámulta. A levelek ernyedten lógtak az ágakon, a tikkasztó kánikulai délutánon egy szellő sem rezdült. Egy pillantással ellenőrizte a hőmérőt: 32 fok. Sóhajtva pillantott körbe a legénylakás javát adó nappalin és elégedetten szürcsölt egyet. Minden a helyén.
Ez persze enyhe túlzás volt. A vasalatlan ingek csupán több kisebb kupacból egy nagyobb halommá lettek összehordva, de az asztal tiszta, a kanapén a párnák felrázva, a szomszédos, kis hálószobában friss az ágynemű, a fürdőszoba kvázi tiszta és a konyha sem szalad. Egy ilyen forró vasárnap senki emberfia ne várjon nagyobb háztartási teljesítményt de legfőképpen nem porszívózást attól, aki egy unalmas irodába zárva töltötte az elmúlt, hasonlóan meleg...

*  *  *

A tetőn kezdődött

gruppen

Szóval, úgy döntünk, hogy felmegyünk a tetőre napozni. Viszünk magunkkal ásványvizet, jégkockát, csokit, plédet, napernyőt és Te ravaszul mosolyogva megmosod a két kígyóuborkát, ami a hűtőben volt. Az egyik rücskös, a másik sima. Azt állítod, hogy uborkasalátát akarsz csinálni. Felérünk, és leterítjük a plédet. Lefekszünk a napernyő alá. Fürdőruhában vagyunk, de tudjuk, hogy már nem sokáig lesz rajtunk. Te játszani kezdesz velem: bekensz naptejjel, és belemasszírozod a fenekembe, a hátamba, hogy ellazuljak. Aztán kikapcsolod a bikini felsőmet, és jeget teszel a hátamra, és hagyod, hogy végig csússzon a jég a gerincem melletti árokba. Én sikítozva tiltakozom a hideg ellen, és megfordulok, de Te lefogod a kezem, és letepersz, és rám ülsz. Leveszed a bikinimet, és most csoki darabokat raksz a mellbimbómra, és a pinámra, mert szerinted a kakaóvaj a legjobb naptej. A csoki...