Hírek

AUG.
27.
2018

Kicsi Ego

Kicsi Ego Kicsi Ego Kicsi Ego

AUG.
24.
2018

Szerződés

- Hogy megy a munka? - kérdezte Stacy az anyjától.
Cheryl felsóhajtott.
- Stresszes. Épp ajánlatot próbálok tenni egy befolyásos ügyfélnek. A legnagyobb üzletem lenne ha összejönne és sokat lendítene a karrieremen.
- Ki az? - éredklődött a lánya mielőtt újabbat harapott volna a kiflijéből.
Nem részletekbe menően, de szerette követni anyja reklámipari tevékenységét.
- Paul Adams. Valószínűleg nem ismerős neked a neve, de egy rakás magazin tartozik a kiadójához. Ha sikerülne jó reklámhelyeket szerezni az újságaiban, akkor a cégünk élre törhetne.
Stacy a konyhán keresztül is érezte anyja izgatottságát. Megértette hogy ez fontos neki, de ettől függetlenül csodálta hogy emberek miért hajlandóak ekkora stressznek kitenni magukat.


Petráék felfedezik a világot

16 évesek voltak és tomboltak a hormonjaik. Az is fontos volt, hogy kipróbálják meddig feszíthetőek a határok.
A kis csapat még áprilisban határozott úgy hogy felnőtt felügyelet nélkül fognak eltölteni néhány napot egy táborban. A szervezéssel az egyik lány apját bízták meg, aki egy utazásszervező irodánál dolgozott. Az engedélyt hamar megkapták, mivel mindenkinek liberális szülei voltak, akik bíztak bennük.
A szállás lefoglalása után elkezdődött a szorgos szervezés. Természetesen először a piák kerültek előtérbe. 16 évesen az ember úgy gondolja, hogy csak akkor tudja jól érezni magát, hogy ha megfelelő alkoholszint van a szervezetében. Aztán a főzés kérdése vált fontossá, és végül a ki, kivel alszik.
Ez utóbbi már sokak fantáziáját elindította. Gondolkoztak a lányok és a fiúk is, hogy mi fog történni azokban a sokágyas szobákban.


AUG.
23.
2018

Nagyvad 3. rész

Nem mondom, hogy egyszerűek voltak a következő munkanapjaim, arcomon a közömbös maszkkal, mintha a világon semmi nem történt volna. Reggel megérkezéskor hivatalos kollegális puszi, mint mindenki másnak, közben beszívva az illatát már nedves volt a bugyim és mindenhez volt kedvem, csak épp dolgozni nem. Igyekeztem kerülni, ahol lehetett, hosszú magányos vadászatokat tettem, a lehető legtöbb háznézőt szerveztem le, és esténként kiadós edzésekre jártam, hogy valahogy levezessem a felgyülemlett feszültséget mielőtt visszatértem a boldog családanya és feleség szerepbe. Legalább két hét telt el így, amikor egy reggel úgy esett, hogy én nyitottam az irodát, így egy pár perccel korábban érkeztem, hogy senkinek ne kelljen kint ácsorognia. Naná hogy abban a pillanatban előkerült Dan az autójából és már jött is be utánam. Ellentmondást nem tűrően csuklón fogott és a konyhába hurcolt, lévén az az egyetlen hely, ahová nem látni be az utcáról.


Egy furcsa szerelmi háromszög a családon belül

Bevezető: Ez a történet három homoszexuális fiatal felnőttről szól, akik nem mellesleg rokonok is. Ebből adódóan nem csak a másságukat, hanem az érzelmeiket és a kapcsolatukat is titkolniuk kellett.
Ezt a történetet nem én találtam ki. Ez a valóságban megtörtént. A történet az öcsém egyik legjobb haverjával történt meg. Az írás innentől teljes egészében az Ő megfogalmazása. Az érintett kérésére küldöm be. Mindenkinek jó olvasást kívánunk!
Előre szeretném jelezni, hogy a történet ugyan teljes egészében Velem és a „tágabb” családom két másik fiú tagjával történt meg, de mivel senkinek sem szeretnék kellemetlenséget okozni, ezért a 3 főhős nevét megváltoztattam, de az életkorok valóságosak.
Csabi vagyok, 21 leszek. Van egy unokabátyám, Gyuri, aki 25 éves múlt valamint van egy öcsém, Józsi, aki 19 lesz. A történet kb. 10 éve kezdődött, majd először kb. 6 éve kezdett komolyabbra fordulni, és végül kb. 4 éve be is tetőzött.


AUG.
22.
2018

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 22. rész

Lorena az égbe emelt lábakkal, eltorzult arccal nyögdécselt a fotelben, miközben Sanyi ruha nélkül, előtte térdelve nyalta a pináját. A szintén meztelen nő a két alsó lábszárán tartotta a tenyereit, és partnere izgató nyelvmunkáját figyelte. Lejjebb engedte végtagjait, majd a kezébe vett lábfejeivel élvezte, hogy a srác hol alulról fölfele haladva végignyalja a szeméremajkait, hol ide-oda pöckölgeti a megkeményedett csiklóját. Sanyi a szájába véve szívogatni kezdte a borsót, aztán egészen addig el sem engedte, amíg Lorena remegve, illetve hangosan nyögve a csúcsra nem ért.
Helyet cseréltek, így a fiú ült bele a fotelbe, a lány pedig elé térdelve, a combjai közé hajtotta a fejét. Megragadta a péniszt, hosszan kidugta nyelvét, és lassú tempóban a tövétől a makkig, többször végighúzta rajta. Körbenyalta az egyre duzzadtabb makkot, utána az ajkai közé véve szopogatta egy ideig.


Első meleg élményeim

Bevezető: A történet két kamasz fiú között kialakult és megtörtént dolgot és drámai fordulópontjait írja le.
A történetet közvetve az egyik haveromtól kaptam és az ő kérésére küldöm be. A neveket szintén az Ő kérésére írtam át. /A történet egyes szám első személyben íródott./
A történet főhőse, Gabi, aki ekkor még csak 17 éves volt. (Szeptemberi születésű)
A történet két éve nyári szünet elején (június közepe) kezdődött egy iskolai táborozás során, ahol a legjobb barátommal kerültem egy faházba. Nagyon örültem a kialakult helyzetnek, bár tudtam, hogy ez a két hét másképp lesz életem leghosszabb 14 napja, hiszen rá, vagyis Ákosra én már egy ideje nem „csak” mint osztálytárs és/vagy mint haver tekintek, hanem úgyis, mint fiúra, akit amint meglátok még a szívem is hevesebben kezd verni. De azt is tudtam, hogy nem szabad semmi olyan tennem, amivel Őt (és esetleg magamat) a többiek előtt kellemetlen szituba hoznám.


AUG.
21.
2018

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 2. fejezet

Azt hiszem elõször csak véletlenül érintett meg, ahogy egy kicsit fészkelõdött beleakadhatott a keze a mereven álló farkamba. Hunyorogva résnyire nyitottam a szemem és úgy tettem, mintha én is csak helyezkednék, mert bizsergetõ izgalmat keltett ez az érdekesnek ígérkezõ helyzet.
- "Nézzük csak..." - tettettem az alvást - "történik-e valami még..." - igyekeztem figyelni a levegõvételeim ritmusára is - "És igen..." - konstatáltam elégedetten, amint feltápászkodott mellettem és jobb kezével gyengéden megmarkolta az ágaskodó faszomat, majd lágyan lecsúsztatta kezét a fanszõrzetemig, s ugyan ilyen finom mozdulattal fölhúzta a makkom hegyéig. Felettébb izgató érintései hatására halkan felnyögtem ugyan, de csak szemem sarkából látva is nyilvánvaló volt, hihetõen színleltem az alvást tovább, ami persze õt egy cseppet sem kellett, hogy zavarja. Feltérdelt, hogy másik kezével könnyedén a heréim alá nyúlhasson.


Magasabb szintre léptünk 2. rész

Még volt ilyen hasonló szeretkezésünk Mónival, de az élet úgy hozta, hogy mind a ketten kicsit tele voltunk munkával, így kevesebb időnk maradt egymásra, viszont én úgy éreztem, hogy valahogy mintha megváltozott volna viszonyom Józsihoz. Eddig is jóban voltunk, de valahogy egyre közelebb éreztem magamhoz. Ő szerintem nem igazán értette, hogy mi változott meg bennem, de nem igazán volt bátorságom felvilágosítani.
Végre akadt egy szabad hétvége, amikor nálunk bográcspartit szerveztünk és csak Józsiékat hívtuk el rá. Azt hiszem, mintha Móni jobban forszírozta volna, de én is akartam. Délelőtt izgatottan készítettem elő minden szükséges dolgot, természetesen a legszükségesebbel, az itallal kezdtem. Mónival semmit nem beszéltünk a partival kapcsolatban, kizárólag a technikai részleteket. Mit főzünk, mit iszunk. Végül is egy pusztapörkölt mellett kötöttünk ki. Valahogy a szex nem került szóba.