Hírek


SZEPT.
20.
2018

A vadcsődör...

Amióta az egyetemen a testkontroll vezetőm, Levente megmutatta, milyen szexgép is ő, azóta ő az én szexi-tanárbácsim. És hacsak arra az irtózatos nagy farokra gondolok, végigfut rajtam a vad szex okozta bizsergés...
Eljött az este. Alig bírtam magammal, amióta a tanár úr délelőtt a falhozvágott, és minden előzetes nélkül belémvágta a falloszát. Ilyet, mint akkor még soha életemben nem tapasztaltam... De most itt van az este. Fekete babydoll van rajtam, átsejlő fekete, amit egy fekete szalaggal kell megkötni. A bimbóim már kemények az őszi szellőtől. A combomon is végigfut a hideg, és a fenekem alá csúsztatom az ujjam. Lassan megsimogatom a nedves kis nyílásomat, ami csillogott a holdfényben. Bementem, és izgató parfümöt spricceltem magamra.


Balatoni nyaralás 2. rész

Persze addigra már nekem is kemyén lett a farkam a boxeremben. Ismét nyomtam egy adag krémet a kezemre, és finoman elkezdtem simogatni, bekrémezni tesóm fenekét. Élveztem ahogy csúszkál rajta a kezem, és megkértem öcsémet tegye szét jobban a lábát, amit ő meg is tett. Először a kis lukacskáját láttam meg, ami elég izgató látvány volt, majd a szememmel lejjebb siklottam, és a zacsiját vettem szemügyre. Kezemmel áttértem a combjára, kívül-belül bekentem neki a krémmel, sokszor teljesen a combja tövéig feltolva a kezem, így időnként sikerült hozzáérnem a zacsijához is. Miután bekentem a lábát is, megmostam a kezem, és ismét elaludtunk. Egyszercsak arra ébredtem, hogy Márk oldalt fekszik – gondolom így kényelmesebb volt neki, hiszen nem ért a hátához semmi -, a fenekét pedig annyira hátra tolta álmában, hogy hozzáért a farkamhoz.


SZEPT.
19.
2018

Izgalom a fürdőben 1. rész

Már tegnap mondta a párom, hogy el kellene vinni a lányokat az élményfürdőbe. Nem voltam túl lelkes, mert a kisebbik lányom kissé nehéz eset, a felügyelete egy embert kíván, így előre láttam szomorú sorsomat... míg a párom a nagyobbik lányommal csúszdázik, addig én a gyerekrész mellett a kicsire vigyázok. Már az indulás sem volt egyszerű. A kicsi formában volt, hisztizett amin tudott. Nem mondanám, hogy jó kedvvel indultam neki. Át öltözés után, nyilván a gyerekrész volt az első amit meglátogattunk. Itt már közölte a nagylány, hogy menni akar csúszni, így egyedül maradtam a kicsivel, ahogy sejtettem. Az egyetlen vigaszom az volt, hogy a kicsi teljes erővel bevetette magát a területe, élvezte a terepet.
Bizalmatlanul néztem körül. Nem szeretem sem a tömeget (ami szerencsére nem volt) sem a vizslató tekinteteket (az sem volt). És akkor... felfedeztem egy jacuzzit a terem egy sarkában. Hm...


Gyönyör a pokolban

Apám halála után édesanyám haza hívott hétvégére, hogy tárgyaljunk a felosztott örökségről. A hagyatékként rám ruházott földre sehogyan sem volt szükségem, a szeretett nővérem viszont folytatni kívánta a gazdálkodást a férjével. Telefonon csak nagy vonalakban beszéltük meg az egyességet, engem nem is érdekelt a kihasználhatatlan, zsebkendőnyi terület. Viszont szívesen mentem haza megölelni a szeretteimet, meg aztán olyan dolgok derültek ki, amitől majd hanyatt estem.
A nővérem szerint létezett egy féltestvérünk, ő örökölt egy nagyobb területet. Ami a lényeg, hogy ott kellett neki is lenni a megbeszélésen anyám házában, tehát a kíváncsiságomat ki kellett elégítenem.
Feldobódva szálltam Miskolcon vonatra. Szombat dél magasságában alig akadt utas, szinte nem volt ember a kocsi fülkéiben. Több is üresen tátongott, de ahogy végigmentem a folyosón, az egyikben megpillantottam valakit.


SZEPT.
18.
2018

Andi mellei

Nem pehelysúlyú, sem gizda modellalkat, fiús fenékkel, lapos hassal. Igazi nő. Órákig el tudnám nézni puhán omló idomait. Ahogy a haját igazgatva áll előttem, nevetve mutatva: ez vagyok!
Keblei megremegnek feje rándításától. Mély vonal húzódik közöttük, labdává szélesedő teltségük leér, egészen a könyökéig, miközben ő elgondolkodva, ujjaival a nyakához ér. Aztán kezeit összekulcsolja a háta mögött, és én elakadó lélegzettel nézem mellei pompáját. Akkorák, hogy szemből nem látszik tőlük vékony dereka, gömbölyödő csípőjének szélességével vetekedik izgalmas teltségük, mellbimbói mégsem néznek farkasszemet velem, pár méterrel a lábai elé merednek bujaságukban. De Andi pillantása merészen furakodik szemeimbe, belőle az élet csillogása árad, szélesen mosolyogva figyeli elragadtatásom.


Egy biztosítási ügy 2. rész

Békésen éltünk hármasban szeretetben, szerelemben, vágyban, kielégülésben. Hol kettesben, hol hármasban összebújva áldoztunk a szerelem oltárán. Volt, hogy a férj és feleség bújt össze szenvedélyesen, volt, hogy én, a szerető, de férjjel egyenrangú házastárs a kapcsolatban szolgáltam a feleség szexuális igényeinek kielégítését, de leggyakrabban hármasban áldoztunk a közös gyönyör oltárán. Egymást követték a szenvedéllyel teli éjszakák és nappalok. A kettes összebújásokon is általában ott volt nézőként a harmadikunk, fokozva a gyönyört és a vágyat önmagában is. Közös szerelmünk, akit az első részben Juditnak neveztem, bújtatva az ismerősök elől, nehogy ráismerjenek, most a férjnek és neki hála leírhatom az igazi nevét is: Erika, a férj, aki az előző részben Lóci volt, igazi nevén Gábor, és jómagam, én az előző részben is saját nevemen szerepeltem. Sok – sok vággyal teli közös keféléssel teli napot és éjszakát töltöttünk együtt.


SZEPT.
17.
2018

Reggeli rutin

Kora hétfő reggel volt. A szülők dolgozni mentek és újabb forró nap ígérkezett. Arra gondoltam, hogy a nővérem valószínűleg hátul napozik. Ahogy a szünetben rendszeresen szokott.
Ashley kukkolására nem voltam büszke. Egyszerűen megtörtént néha. Igazából őt hibáztattam érte, mert ő mutogatta a formás testét. Tökéletes időzítéssel keltem fel az ágyból. Ashley tényleg a hátsó udvarban feküdt egy nagy törölközőn. Egy szűk rózsaszín bikini és nagy napszemüveg volt rajta. Fülhallgatóján keresztül valami zenét hallgathatott, mert lábai időnként megmozdultak. Minden férfit felizgatott volna a gyönyörű látvány. Ekkor vettem észre a szemem sarkából, hogy a szomszédunk, Mr Jenkins szintén a nővéremet nézi az erkélye sarkából. “Mi a fene? Ashley figyelj már... a perverz szomszéd téged bámul!”-gondoltam.


Egy téli este

Hazaérkeztem a munkából, végre. Már nagyon vártam erre a pillanatra, nem csinálni semmi mást, csak leülni, meleg takaróba és ölelésbe burkolózva aludni egy jó nagyot. Kint hihetetlen nagy hideg volt, mondjuk ez télen nem nagy meglepetés. Az már annál inkább, ami otthon várt.
Amint kinyitottam az ajtót, rózsaszirmokat láttam meg a lépcsőn felfele egy utat formálva. Gyorsan lehúztam az átázott bakancsot, kabátot és sietve elindultam...
A fürdőkád szélénél találtam magam, és ahogy körülnéztem a mécsesekkel körberakott fürdőben rögtön tudtam mi a teendő. Elkezdtem levenni a felsőben, de hirtelen megéreztem valakit a hátam mögött. Szorosan hozzám simult, és egy meleg kéz érintését éreztem magamon. Elkezdte csókolgatni a nyakam a fülem tövétől lefelé, lassan haladva, egészen a tarkómig, ahol akadályba ütközött a hajam miatt. Amint a pólóm is lekerült, a csókok egyre lejjebb vándoroltak a nyakamtól.