OKT
07
2011

Gondolatok a könyvtárban avagy egy nem hétköznapi dugás történet

hetero

Még harmadikos gimnazista koromban történt, kora ősszel, amikor még mocskosul meleg volt az idő és izzadtam, akár egy ló. A délutánomat a könyvtárban kellett töltenem, egy nevesincs, elfeledett magyar író műveiből kellett összefoglaló esszét írnom.
Mondanom sem kell, hogy baromira untam a dolgot. A szépirodalmi részleg legeldugottabb szegletében kutakodtam a megfelelő könyvek után. Senki sem volt a közelben, csak az utca zajai szűrödtek be. Gondolataim elkalandoztak. Az osztálytársnőmre gondoltam, Verára, akitől szinte egész nap állt a farkam, mivel egy előttem lévő padban ült és állandóan hátra felé forgolódott. Pont az a típus volt, akit imádtam. Szőke haj, hatalmas mellek, formás, markolni és harapni való pompás fenék. Rengetegszer vertem már ki, miközben rá gondoltam.

*  *  *

Szerettet hugicám!

családi, anál

Tehát én egy 18 éves lány vagyok. Nem akarok nagyképű lenni, de szerintem és a fiúk szerint is csinos és szexi vagyok! Van egy húgom, aki 16 éves és kb:3 hete jár egy 19 éves pasival. A húgomról is annyit kell tudni, hogy ő is eléggé jól néz ki. Elég gyakran járkáltak hozzánk a barátjával. A házunk emeletén van a húgom és az én szobám, egymás mellet. Eléggé vékony a fal úgyhogy sok minden áthallatszik, amit beszélnek. Így tudtam meg például, hogy a húgom már volt csoportos szexpartin, mikor vesztette el a szüzességét stb. Azt azért tudni kell, hogy a húgom és köztem nincs minden rendben, mert nem jövünk ki soha egymással és eléggé utáljuk egymást. A barátjával Márkkal viszont nagyon jól kijöttem, sokat beszélgettünk és nevetgéltünk. A húgom ezt szemlátomást nem nézte jó szemmel és ezt többször is a tudtomra adta! Hiába nyugtattam, hogy nem akarok tőle semmit...

*  *  *
OKT
06
2011

Levizsgáztam

hetero, diák

Belégzés.
A gyomromban lévő görcs egyre jobban feszült. Remegés járta át a bensőm, összefűzött ujjaim már nedvesek a verítéktől. A szoknyámat simítgattam idegességemben, a bőröm szinte eggyé vált a nejlonharisnyával, a fehérneműm is rámtapadt, úgy érzem, akár szoknyán keresztül is látszik a vonala. Már csak ketten voltak előttem.
Kinyílt az ajtó, egyik társam jött ki, hüvelykujját magasra tartva vigyorgott rám, de a felügyelőtanár rögtön másik irányba terelte, hogy véletlenül se beszélgessünk. Az idő telt-múlt, az ölemben lévő jegyzet már aligha segített nekem, de egyszerűen képtelen voltam eltenni. Ez volt a félév legfontosabb vizsgája.
Ismét kinyílt az ajtó, én következtem, az utolsó. 'Csak magabiztosan, és nyugodtan!' mondtam magamban. Felszegett fejjel indultam be a terembe. Az első padra voltak téve a tételek, a mellette lévőre lap és...

*  *  *

Emmanuelle 2. fejezet - A Paradicsom zöldellő fája

hetero, regény, tini

A fekete mozaikcsempével kirakott, rózsavizes medence, amelyben Emmanuelle a bokáját áztatta, a Bangkoki Királyi Sport Club tulajdonát képezte. A klub férfi tagjaihoz tartozó feleségek és lányok szombat és vasárnap délután a lóversenytér mázsálójánál áttetsző ruhákban mutogatták combjukat és mellüket, ugyanezt ruhátlanul pedig a hét többi napján, a medence mellett. - Egy fiatal nő vitte a szót, akinek a teste fiatal kancáéra emlékeztetett; Emmanuelle mellett feküdt, hason, összefont karjára hajtva a fejét (Emmanuelle combját időnként megcsiklandozta rövid haja); a nő izmai a napon vörös ceruzarajznak tűntek rézszínű bőre alatt. Jókedvű nevetése visszhangot vert a víz felszínén. Hangjának szépsége felöltöztette pucér-bizalmas közléseit.

OKT
05
2011

Egy Wellness hétvége 1. rész

gruppen

Tavaly Novemberben történt az, amit most megosztok veletek.
Nagyon hideg volt már az idő, mikor feleségemmel (hívjuk Őt most is Andreának) elutaztunk egy kisváros Wellness szállójába egy hétvégére.
Összekötöttük a kellemest a hasznossal. Nekem munkaügyben úgyis oda kell utaznom, mért ne csaphatnánk egy görbe hétvégét.
A gyerekek Mamánál, unokatesóknál. Kettesben mentünk, és egész úton, sőt már hetekkel az elutazás előtt az járt a fejemben, hogy mekkorákat fogunk kefélni a szobánkban. Csak azt sajnáltam, hogy Zoltán és a felesége, Zsuzsa nem tudtak velünk jönni.
Sokáig úgy volt, hogy négyesbe utazunk, de nekik sajna közbejött valami, így csak ketten mentünk. Pedig, gondoltam, négyesben mekkora lett volna. Nagyon sokszor voltunk már együtt négyen. Andrea rendszeresen kefél Zolival, illetve rendszeresen dugjuk meg Andit Zolival ketten. Andi imádja, ha...

*  *  *

Tamás

hetero

Sokszor táncoltak ők együtt, először csak "muszájból". A mindig foglalt vállalkozó rábízta barátnőjét legjobb barátjára, akkortájt négyesben szoktak randizni, így egyáltalán nem volt feltűnő a dolog. A helyzet akkor lett kellemetlen, mikor a segítőkész barát szakított párjával. Pedig Péter azután is gyakran megkérte, hogy menjen el randizni helyette, játssza el, hogy pont arra jár, míg ő megérkezik. Persze Csilla nem volt hülye, és gyorsan rájött, hogy Tamás nem véletlenül sétálgat arra azokban a percekben. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy észrevegye Péter nem szereti, ha jelentene neki valamit ,biztos nem a barátját küldené a találkozókra. Meg is mondta Péternek, hogy ez így nem mehet tovább, de a fiú mindig kimagyarázta magát, a lány pedig maga sem tudta miért, de megbocsátott. Nem érzett igazán szerelmet a fiú iránt, de azért nagyon kedvelte, a kevés idő, amit...

OKT
04
2011

Lilla

hetero, diák

A történet, amit most megosztok veletek közel 3 éve, 2000 májusában esett meg velem és így visszagondolva megállapíthatom, teljesen megváltoztatta az életemet. És előre is bocsánat a hosszú bevezetés miatt, de fontosnak tartottam.
Másodikos gimnazista voltam, vagyis 16 éves. Osztálykirándulásra mentünk a Balatonhoz, amitől az előző évi alapján nem vártam semmi különöset. Az osztályban eléggé híján voltunk a csajokból, összesen 4 lány volt és közöttük is csak egy igazán jó csaj volt, szóval az egész osztály rá hajtott. A két tanárnő, akik kísértek minket, Edit, az akkori osztályfőnökünk és legjobb barátnője, Lilla, a történelem tanárunk, hát mindent lehetett mondani rájuk csak azt nem, hogy fegyelmet tudtak tartani a 25 fiú között.

*  *  *

Barátnők, buli, szex

leszbi

Nyáron egy fantasztikus élményben volt részem. Leszbi gruppen! Azelőtt ez volt minden vágyam, sőt, már a szereplőket is kiválasztottam magamnak, és álmaimban gyakran előfordultak az összejövetelek. Olyankor reggel egy kisebb tócsában ébredtem. Pont ezért fogadtam el egyik barátnőm (akkor még nem tudtam, hogy ő is leszbi, hú pedig akkor mi lett volna!...) meghívását egy szülinapi bulival egybefűzött ún. nyaralói-párnapos találkozóra. Nem tudtam lesz-e ott leszbi, mindenesetre belevágtam, olyan "majd lesz valami" alapon. És amilyen bizonytalanul indult, olyan vad lett...
Délelőtt tíz óra körül indultunk el a Balaton-parti nyaralóba. Fent említett barátnőm, Ildi, eljött értem, mert nekem nincs kocsim, meg különben is, minek mentünk volna egyedül? Út közben beszélgettünk, mindenről, leginkább az igazi női témákról, mint szépségtippek, az XXX legújabb termékei, és...

OKT
03
2011

Az első alkalom a mostohanővéremmel

családi

Kezdjük pár infóval magamról. Nagyon népszerű srác voltam a suliban; jóképű, jó felépítésű, élsportoló. Volt részem mókákban lányokkal, néhány anyukával és most a mostohanővéremmel. Ha tetszik a történet, folytatom az írást, és megmutatom pár még forróbb történetemet.
A mostohanővérem, Lori elég csinos lány volt, 165 centi magas, vörösesbarna hajjal, aranyos kis pofival és pár szeplővel. Dögös alakja volt, szép cicikkel, és kis bomba popsival. Középiskolában költözött hozzánk, hogy nálunk lakjon, amíg az iskola tart. Ugyanolyan korúak voltunk, mindketten 10. osztályosok. A család nagy része az emeleten lakott, kivéve kettőnket, mi az alagsorban éltünk.
Soha nem néztem rá szexuális indíttatásból, amíg el nem kezdtük átalakítani az alagsort. Kialakítottunk egy TV szobát az egyik felében, a másik felébe kerültek a hálószobáink. Tehát egy...