Hírek


SZEPT.
28.
2018

Szomszédolás

Csabával már az általános iskolában is jó barátok voltunk.
16. születésnapomat ünnepeltünk, amikor összevesztünk vele egy lányon. Addig fajult a dolog, hogy nem is álltunk szóba egymással.
Egy ikerházban laktunk, egyik felében én a szüleimmel, a másikban Csabáék.
Az udvar végében volt egy fészer, amely minkét házhoz tartozott, a nagy faház a két telken volt teljes szélességben és egy fa válaszfallal volt kettéosztva. A telekhatáron a fészer és a ház között bokrok voltak végig ültetve, így teljesen nem lehetett látni, hogy mi történik a szomszéd udvarban.
Egy meleg nyári nap délután kint voltam az udvaron, amikor láttam, hogy Csaba hátramegy a fészerbe, majd pár perc múlva az anyja Judit megy utána.
Nekem nem tűnt semmi különösnek a dolog. Kb fél óra először Csaba jött ki az udvarra, majd rövidesen az anyja is.


Panziós élmények

Akkoriban egy kis panzióban dolgoztam, mint portás.
Bosszús voltam, mert úgy volt, hogy nem lesz vendég, de végül bejött egy külföldi csoport.
Jött volt 35 gyerek 16-17 évesek lehettek és 5 felnőtt kísérő. Mikor megérkeztek, rögtön megakadt a szemem egy kísérőn.
40 éves, fekete göndör haj, olyan felső, amiből a mellei majd ki buggyannak, és persze egy szűk farmernadrág.
Jól nézett ki, és ezt tudta is magáról. Egy tipikus flegma picsa. Akadékoskodott és lekezelően beszélt, pofákat vágott mindenre.
Tudtam hogy nem leszünk jóban. Leginkább angolul kommunikáltunk.
Szóval, már a bejelentkezésnél problémába ütköztünk, mert a kisasszony nem volt hajlandó kitölteni a papírokat, és egy hatalmas hisztit levágott.
Egy másik kísérő lerendezte a dolgot helyette, és mint kiderült Idának hívják a hiszti királynőt, az összekötő hölgyet pedig Klárának.


SZEPT.
27.
2018

Váratlan meglepetés

Csak sétálgattam az utcán. Be szerettem volna térni egy bárba. Inni egy jót, felszabadultan érezni a függetlenség és szabadság friss szellőjét; na meg az ismételt egyedüllét megszokhatatlan érzését. Már egy ideje csak egyedül telnek a napjaim, a férjem elhagyott, a gyerekeim kirepültek az otthonból, és a munka mellett nem igazán foglalkozok semmivel. Vannak korombeli, 40-es évekbeli barátnőim, de nem igazán pendülünk egy húron az élet vízén. Nincs is ezzel semmi gond, nem is kell mindenkinek egyformának lennie. Az alakomat próbáltam tartani, edzegettem, úsztam, de a kor és a két gyerek meghagyta a nyomait a testemen.
Este volt már, az utcán szinte senki, kerestem az ideális helyet. Egyszer zajra lettem figyelmes. Az egyik bár ablakán halvány fény szűrődött ki. Gondoltam benyitok, nagy baj nem lehet, de zárva volt az ajtó.


Orvosi rendelésen

A nevem Gabesz, 19 éves vagyok, a szüleimmel élek Budapesten. Alkalmi munkákat vállaltam érettségi után, de végül sikerült elhelyezkednem egy fűszergyártó cégnél. A felvételihez azonban orvosi vizsgálatokon is részt kellett vennem, prosztatavizsgálat is volt, ami nagyon emlékezetes maradt számomra.
Ennek a vizsgálatnak a történetét osztom most meg veletek.
Nagyon izgultam, főleg amikor megtudtam, beöntést is kapok, mert gyerekkoromban volt egy bélfertőzésem, és ez szerepelt az orvosi papíromon, így mélyebben akartam belém nézni.
- Jöjjön fiatalember, nem kell félni.
Az ápolónő ötvenes, kövérkés fazon, így annyira nem égtem, amikor meztelenül fekve a fenekembe nyomta a tartályhoz tartozó csövet. Belém engedte a sok langyos vizet.


SZEPT.
26.
2018

Önbíráskodás

Az ernyedt testből meredező méretes halmok világosbarna angórapulóverbe és szűk melltartóba csomagolva lágyan hullámzottak az eszméletlen lány lélegzetvételeire. Teljesen be voltam szarva, még a nő szépsége sem fogott meg, csak az okozott némi megnyugvást, hogy életben maradt. Bármilyen bűnt is követett el ellenem, halált azért mégsem érdemelt.
Idegesen néztem az erdészlak deszkákból ácsolt, szalmazsákkal bélelt ágyán ájultan fekvő ellenségemre. Másfél évet ültem miatta egy kibaszott börtönben, és most, hogy tisztázhattam volna az ártatlanságomat, még nagyobb bajba sodort a balszerencse.
Ismertem őt gyerekkorom óta, egyszerre jártunk óvodába, iskolába, még a főiskolás éveket is egymás mellett húztuk le, de ő túl szép volt, hogy az iránta táplált rajongásomat észrevegye, és egyébként is legyeskedtek körülötte éppen elegen tőlem sokkal vagányabb egyedek.


Kalandos Szex 1. rész - Ibolya és ami belefér

Már régóta fantáziáltam tesóm keresztanyjáról. Mindig is tetszett nekem, csak nem volt alkalmam közelebbről megismerni. Nem túl magas, szőke haja válláig ért, az évek során felszedett pár kilót de ez csak előnyére formálta alakját, a mellei még mindig feszesen tartották magukat annak ellenére, hogy már lassan a 40-es éveiben járt.17 éves koromban együtt mentünk nyaralni velük és ez kiváló alkalomnak bizonyult, arra hogy egy kicsit jobban kiélvezzük a nyaralás nyújtotta lehetőségeket mint ahogy azt a többiek tervezték.
Az utazás előtt pár nappal leborotváltam a farkamról a szőrt hogy jobban mutasson és így már egy pornófilmbe is beillő kinézetű szerszámmal dicsekedhettem. Reménykedtem hogy hátha lesz valami. Reggel idejöttek hozzánk mivel tőlünk indultunk. Amikor kiszállt az autóból megtekinthettem szép, formás lábait és a vezetéstől feljebbcsúszott miniszoknya alatt kirajzolódni látszott a fekete és sexi alsóneműje.


SZEPT.
25.
2018

Fájdalmas csalódás

Negyedikes végzős tanuló voltam a szomszéd városka középsulijában. Szakmunkásba jártam, ezért nem érettségire, csak a vizsgámra készültem.
Az osztályunk elég egyedi volt; 13-an voltunk, és abból 5-en voltunk lányok.
Félig szomorúan félig vidáman mentem vizsgázni, hisz’ tudtam, hogy ha vége a napnak, valószínűleg többé soha nem látom az osztályomat, és vége a megszokott diákéletnek is.
Az ofival nagyon jóban voltam, így együtt mentünk a vizsgára.
Beérve a suliba persze neki kellett állni elkészíteni a tanárok és vizsgáztatók ajándékait. Egyik osztálytársam meg is jegyezte: "esznek, isznak bazdmeg, oszt’ még meg is bukok!"
Lassacskán megérkeztek az osztálytársaim is.
Volt köztük egy srác, akivel az utolsó év végére "közelebbről" is megismerkedtem. Persze csak akkor, ha kicsit volt az agyában. Ha józan volt, mindig kötekedett meg szívózott velem, néha már túl durván.


Döntés és esély 4. rész

Amikor zajt hallottam az ajtó felül, keresztbe tettem a lábam, hogy elrejtsem a meztelenségem és a félig felállt farkam. Még nem szárazak, mondta, és leült az asztalhoz. – Váltottam aprót és visszatettem még egy körre.
- Nagyon köszönöm, válaszoltam, észrevéve, hogy neki még mindig áll. – Ha újra szeretnéd, most talán már készen állok rá.
- Jól hangzik, mondta, megbámulva a farkam. Ő is rámarkolt a sajátjára, és azt mondta: - A barátnőd egy szerencsés csaj!
- Remélem, ezt ő is tudja, vicceltem. Ő nem az a típus, aki odavan a szexért.
- Szerencsére te igen, nevetett, még mindig nézve a farkam és a golyóim. – Kár, hogy nem értékeli a jó farkad.
- Te csináltál már ilyet korábban? Úgy értem, szedtél fel idegen fiúkat?