NOV
21
2011

A nővér megkapja, amire szüksége van

családi, anál

Volt egy elég kellemes megegyezésünk a szüleimmel: „Amíg tanulsz, addig ingyen maradhatsz nálunk bármeddig.” Visszaéltem ezzel valaha? Nem. Ahogy leérettségiztem, és nem akartam egyetemre menni, összeköltöztem egy barátnőmmel és keményen buliztunk. Nem is tudtam, hogy két csaj ennyire jól szórakozhat, de ember, nekünk tetszett! És a fiúk? Ó, hát velük is jól szórakoztunk! De amikor 22 lettem, rájöttem, hogy hibát követtem el, és vissza akartam menni az iskolába, hogy diplomát keressek, hogy sok pénzt kereshessek. Azonban dolgozni és iskolába járni egyszerre túl nagy feladat volt nekem. Tehát megkérdeztem a szüleimet, és azt mondták, hogy az ajánlatuk még mindig áll. Akkor már nem voltam hülye, és elfogadtam az ajánlatukat.

*  *  *

Egy kis testgyakorlás 3. rész

gruppen, buli, anál

A következő héten Dan és én amikor csak tudtunk, keféltünk. A masszázsszobában, vagy akár az irodájában. Kockázatos volt és nagyon izgató; általában gyorsan lezavartuk, de mindig, mindig nagyon tüzes volt. Egyszer még a mozgássérült vécében is csináltuk.
Dan elmondta, mennyire teszik neki a testem: a vonalaim, a mellem, a csípőm és a fenekem. Amikor azt kérdeztem tőle, mi izgatja fel a legjobban, azt mondta, az, ha széttárhatja a fenekem, és ha érezheti a farkával, ahogy egyre jobban felforrósodok.
Egyszer a kocsim mögött is dugtunk egy mélygarázsban. Dan lerántotta rólam az edzőruhám, és nyalni kezdte a fenekem. Nyelve egészen felcsúszott a segglyukamba, ettől én is lenyúltam, és a csiklómat simogattam. Nagyon élveztem, ahogy a szeretőm felkészíti a fenekemet a kemény menetre.

*  *  *
NOV
18
2011

Időtlen szerelem

hetero, tini, diák

A hosszú évekkel ezelőtt kezdődő történetem elején senki, de legfőképpen én nem gondoltam, hogy úgy alakulnak az események, amelyek elvezettek odáig, ahol most, 6 évvel később vagyok. Minden megváltozott, amikor belépett Ő az életembe a középiskola 3. osztályában.
17 évesen az embernek nagy álmai vannak, és azt gondolja, hogy megválthatja a világot. Ezzel én is pontosan így voltam. Mióta az eszemet tudtam, mindig orvos akartam lenni. Nem érdekelt sem a család gondolata, sem a szerelemé, csak az, hogy minél jobb állásban minél több pénzt kereshessek. A vallásos hátterű családom elérte az, hogy az érzelmek nagytöbbsége kiirtódjon belőlem és mindenféle érzést bűnnek éljek meg- ezzel egy állandó lelkifurdalásba kergetve saját magam-. Bár próbálkoztam a lányoknál, valahogy sosem jött össze, hogy pár éjszakánál több legyen akárkivel is. Szívtelen, önző és...

*  *  *

Záróra után

gruppen, munkatárs

Egy internet café-ban dolgozom, ahol a főnök fia az üzletvezető, aki nagyon helyes, és állandóan flörtöl a nőkkel. Szinte minden este másik lányt fektet meg. Lehet, hogy durva a kifejezés, de ez a megfelelő szó, mert minden alkalmat kihasznál a szexre, és mindezt a menyasszonya tudta nélkül teszi. Nem elítélni akarom őt, azon ámulok el, hogy milyen könnyen megy neki. Mindezek ellenére nagyon jó vezető. Talán a nőket is ezért tudja olyan jól irányítani, vagyis inkább manipulálni...
A fiúk kihasználják a lehetőséget, és ha nincs vendég az interneten lógnak. Természetesen jól ismerik az összes 18 év feletti oldalt. Ilyenkor még jobban fel vannak spannolva, egész éjjel jobbnál jobb szexuális ajánlatokkal halmoznak el minket a kolléganőmmel. Totál felizgatnak ezzel viselkedéssel, de eddig csak kinevettük őket, aztán csináltuk a dolgunkat tovább.

NOV
17
2011

Különleges szexélményeim 18. rész

hetero, anál

Sziasztok. Az elmúlt hetekben egy nagyon nehéz épület felújítást kellett felügyelnem, semmi idő nem volt írni a laptoppon , mert ugye otthon már nem merek írni a gyerek miatt. Már persze ha történik valami, vagy tovább olvasom a naplót. Mert most bizony történt valami a meleg, nyárias szeptember végén. Egy igen intenzív szexuális élmény, amit viszont így utólag visszacsinálnék, majd megértitek miért. Szóval már ennek a nehéz munkának az elő tervein dolgoztam egyik pénteken, amikor rám rontott az öreg:
- Péterkém, tudom, holnap szombat, és otthon lennél, de mégis lenne egy kis munkád holnapra. Igen, tudom, hogy nem vagy még benne konkrétan az építkezésben, és ilyenkor szabad szombat van, de fontos lenne. Szóval, egy éve a tulajtól felvásároltam egy faipari vállalkozást, hogy olcsóbban jussunk fa anyaghoz. Az előző tulajt otthagytam telepvezetőnek. De azóta egyre kéri...

*  *  *

Kínzó gyönyör 1. rész

hetero

Az első találkozás
Meztelenül állsz a tükör előtt. Az előbb zuhanyoztál. Hosszú, barna hajad törlöd a törölközővel. Lassan 30 éves leszel, de nem látszol annyinak. Alakod formás, kimondottan nőies. Kebleid, mint fél ruganyos gumilabdák, derekad karcsú, csípőd formás, szörtelenített lábaid gyönyörűek. Szépnek találod magad, de ő is annak fog? Belebújsz egy fürdőköpenybe, és ruhásszekrényhez mégy. Mit is vegyél fel? Végignézed a ruhákat, aztán az egyiket előveszed. Egy egyszerű szabású, fekete színű, miniszoknyájú, ujjatlan ruha. Tudod, hogy ebben nézel ki a legjobban. Kibújsz a köpenyből, és pucéran a fiókos szekrényhez mész. Egy fehér csipkebugyit kotorsz elő. Belelépsz és felhúzod. Leülsz az éjeliszekrény elé. Aztán vagy egy fél óra hosszat tart, míg kifested magad. A hajadat hátul lófarokba fogod egy pánttal. A készülődés közben állandóan...

*  *  *
NOV
16
2011

Akkor és Most

hetero

- Te mikorra teszed a kapcsolatunk kezdetét? - kérdezte szerelmesen felém fordulva, az előbb átélt orgazmustól még homályos szemekkel.
- Mert én azt hiszem Ausztriában indult pár éve, ahogy együtt szaunáztunk... - folytatta és mellemre hajtva a fejét jelezte várja a válaszom.
- Én sokkal előbbre... - kezdtem neki, majd hirtelen váltva csak ennyit mondtam kissé közönségesen
- El sem hiszed milyen barami rég meg szerettelek volna már dugni. Láthatóan egy kicsit csodálkozott válaszomon, de már kérlelt is:
- Na, mesélj!
- Tudod... - kezdtem neki egy kissé vontatottan - ... ahogy hozzátok költöztem..., jó néhányszor volt, hogy mi ketten mentünk el otthonról később..., mert a hugod délelőttös volt. Ilyenkor... - folytattam tovább - ... nem tudom visszarémlik-e évtizedes távlatokból? Mindig Te mentél el először zuhanyozni..., s mikorra végeztél, én már a...

*  *  *

Nyaralás

leszbi, szűz

A nyár elején én és a barátnőm elmentünk Siófokra nyaralni. Én 19 vagyok, ő pedig egy évvel fiatalabb, mint én. Nekem előtte nem volt kapcsolatom lánnyal, bár már jóval kisebb korom óta is vonzódtam lányokhoz. Szerelmes lányba előtte csak egyszer voltam, de nem mertem elmondani a lánynak. Több fiúval is volt kapcsolatom, de igazán komoly csak egy volt. Azzal a sráccal épp azelőtt szakítottam, mielőtt megismertem volna Esztert, a jelenlegi barátnőmet. Mindketten futottunk jó pár kört, mire végre rájöttünk, hogy ugyanazt érezzük egymás iránt. Mikor lementünk a Balatonhoz, már majdnem fél éve voltunk együtt, de bugyin kívüli simogatásnál még nem jutottunk messzebbre.
Mindketten nagyon kívántuk már egymást, de mivel én tapasztalatlanabb voltam lányok terén, ezért persze hihetetlenül féltem, hogy baj lesz vagy esetleg nem fog majd tetszeni neki a reakcióm egyes dolgokra....