Hírek

SZEPT.
27.
2018

Orvosi rendelésen

A nevem Gabesz, 19 éves vagyok, a szüleimmel élek Budapesten. Alkalmi munkákat vállaltam érettségi után, de végül sikerült elhelyezkednem egy fűszergyártó cégnél. A felvételihez azonban orvosi vizsgálatokon is részt kellett vennem, prosztatavizsgálat is volt, ami nagyon emlékezetes maradt számomra.
Ennek a vizsgálatnak a történetét osztom most meg veletek.
Nagyon izgultam, főleg amikor megtudtam, beöntést is kapok, mert gyerekkoromban volt egy bélfertőzésem, és ez szerepelt az orvosi papíromon, így mélyebben akartam belém nézni.
- Jöjjön fiatalember, nem kell félni.
Az ápolónő ötvenes, kövérkés fazon, így annyira nem égtem, amikor meztelenül fekve a fenekembe nyomta a tartályhoz tartozó csövet. Belém engedte a sok langyos vizet.


SZEPT.
26.
2018

Önbíráskodás

Az ernyedt testből meredező méretes halmok világosbarna angórapulóverbe és szűk melltartóba csomagolva lágyan hullámzottak az eszméletlen lány lélegzetvételeire. Teljesen be voltam szarva, még a nő szépsége sem fogott meg, csak az okozott némi megnyugvást, hogy életben maradt. Bármilyen bűnt is követett el ellenem, halált azért mégsem érdemelt.
Idegesen néztem az erdészlak deszkákból ácsolt, szalmazsákkal bélelt ágyán ájultan fekvő ellenségemre. Másfél évet ültem miatta egy kibaszott börtönben, és most, hogy tisztázhattam volna az ártatlanságomat, még nagyobb bajba sodort a balszerencse.
Ismertem őt gyerekkorom óta, egyszerre jártunk óvodába, iskolába, még a főiskolás éveket is egymás mellett húztuk le, de ő túl szép volt, hogy az iránta táplált rajongásomat észrevegye, és egyébként is legyeskedtek körülötte éppen elegen tőlem sokkal vagányabb egyedek.


Kalandos Szex 1. rész - Ibolya és ami belefér

Már régóta fantáziáltam tesóm keresztanyjáról. Mindig is tetszett nekem, csak nem volt alkalmam közelebbről megismerni. Nem túl magas, szőke haja válláig ért, az évek során felszedett pár kilót de ez csak előnyére formálta alakját, a mellei még mindig feszesen tartották magukat annak ellenére, hogy már lassan a 40-es éveiben járt.17 éves koromban együtt mentünk nyaralni velük és ez kiváló alkalomnak bizonyult, arra hogy egy kicsit jobban kiélvezzük a nyaralás nyújtotta lehetőségeket mint ahogy azt a többiek tervezték.
Az utazás előtt pár nappal leborotváltam a farkamról a szőrt hogy jobban mutasson és így már egy pornófilmbe is beillő kinézetű szerszámmal dicsekedhettem. Reménykedtem hogy hátha lesz valami. Reggel idejöttek hozzánk mivel tőlünk indultunk. Amikor kiszállt az autóból megtekinthettem szép, formás lábait és a vezetéstől feljebbcsúszott miniszoknya alatt kirajzolódni látszott a fekete és sexi alsóneműje.


SZEPT.
25.
2018

Fájdalmas csalódás

Negyedikes végzős tanuló voltam a szomszéd városka középsulijában. Szakmunkásba jártam, ezért nem érettségire, csak a vizsgámra készültem.
Az osztályunk elég egyedi volt; 13-an voltunk, és abból 5-en voltunk lányok.
Félig szomorúan félig vidáman mentem vizsgázni, hisz’ tudtam, hogy ha vége a napnak, valószínűleg többé soha nem látom az osztályomat, és vége a megszokott diákéletnek is.
Az ofival nagyon jóban voltam, így együtt mentünk a vizsgára.
Beérve a suliba persze neki kellett állni elkészíteni a tanárok és vizsgáztatók ajándékait. Egyik osztálytársam meg is jegyezte: "esznek, isznak bazdmeg, oszt’ még meg is bukok!"
Lassacskán megérkeztek az osztálytársaim is.
Volt köztük egy srác, akivel az utolsó év végére "közelebbről" is megismerkedtem. Persze csak akkor, ha kicsit volt az agyában. Ha józan volt, mindig kötekedett meg szívózott velem, néha már túl durván.


Döntés és esély 4. rész

Amikor zajt hallottam az ajtó felül, keresztbe tettem a lábam, hogy elrejtsem a meztelenségem és a félig felállt farkam. Még nem szárazak, mondta, és leült az asztalhoz. – Váltottam aprót és visszatettem még egy körre.
- Nagyon köszönöm, válaszoltam, észrevéve, hogy neki még mindig áll. – Ha újra szeretnéd, most talán már készen állok rá.
- Jól hangzik, mondta, megbámulva a farkam. Ő is rámarkolt a sajátjára, és azt mondta: - A barátnőd egy szerencsés csaj!
- Remélem, ezt ő is tudja, vicceltem. Ő nem az a típus, aki odavan a szexért.
- Szerencsére te igen, nevetett, még mindig nézve a farkam és a golyóim. – Kár, hogy nem értékeli a jó farkad.
- Te csináltál már ilyet korábban? Úgy értem, szedtél fel idegen fiúkat?


SZEPT.
24.
2018

Én még sohasem...

Az egész egy péntek reggel kezdődött. December volt és az első egyetemi félévem a végéhez közeledett. Az öcsém utolsó éves gimnazistaként azt próbálta eldönteni, hogy hol tanuljon tovább. Én egy nagy állami egyetemet választottam. Egyesek szerint inkább partihely mintsem iskola, de ez azért túlzás. Az viszont tény, hogy megfizethető volt a tandíja. Sammy mindig is okosabb volt nálam és valamelyik híres magánegyetemben gondolkodott, de ezek sajnos nem voltak olcsók.
Apa csütörtökön felhívott, hogy elküldi hozzám az öcsémet és szeretné ha körbevinném és megmutatnám neki a helyet ahol én tanulok. Lehetőleg győzzem is meg, hogy neki is és a családi költségvetésnek is jobban megfelelne, ha ide jelentkezne.
Nem ígérkezett a legvonzóbb pénteki programnak az idegenvezetés. Más terveim voltak, de ha az az ember kér valamire, aki a számláimat állja, akkor nem ellenkezhetek nagyon.


Élményekkel teli nyár

A feleségemmel külföldön voltunk nyaralni. Ő egy nagyon csinos, szexi Nő, és mindig benne van a mókában, főleg olyanokban, amikor több férfi kényezteti gyönyörű testét. Negyvennégy évesen igazán kiteljesedett nőiességében, egy amolyan csodás MILF anyuci. Mondjuk, mivel sportol, és nagyon odafigyel magára egy tízest simán letagadhatna. Sokszor az egyetemista lányunk barátaival is együtt bulizik, és a srácok - akik koruknál fogva a gyerekük is lehetne, -is nagyon csípik a „nénit”. Engem pedig nagyon izgat az gondolat, hogy más is láthatja csodaszép testét, és nincs ellenemre, hogy megosszam Őt másokkal, persze ha Ő is úgy akarja. Egyébként a szexuális életünk átlagosnak mondható, hetente egy-kétszer vagyunk együtt, de Ő sokkal többre vágyik ennél. Ha mindennap szeretkeznénk, talán akkor lenne igazán kielégítve.


SZEPT.
21.
2018

Horvátország 2. rész

Másnap reggel felébredtünk, szüleink már csörögtek a konyhában, nagyban készült a reggeli. Leültünk az asztalhoz egy kávé mellett. Mosolyogtam mint az állat, apám kérdezte: na mi van fiam, mitől van ilyen jó kedved? Én csak mosolyogtam.. Nővérem rám nézett, kacsintott majd kiment rágyújtani. Mentünk bevásárolni, majd családi strandolás… Lepakoltunk a nagy tömegben, megjegyzem alig volt hely a törölközőknek. Természetesen nővéremmel egymás mellé kuporodtunk le. Matracfújas után a víz felé vettük az irányt, az ősök kinn maradtak. Úszkáltunk egyre bejjeb, mikor átverekedtük magunkat a nagy tömegen, fejünket a matracra hajtva lebegtünk. Nővérem kérdezte milyen volt az éjszaka? Mert nagyon csendes vagyok.
- Hogy milyen?! Ezt komolyan kérded? Azt hittem ez feledésbe merül..


Anyuci seggbe baszása a mosdóban...

Többgyerekes családanya vagyok, 10 éve élek boldog, de unalmas és egyhangú házasságban. A férjemnél mindig is nagyobb volt a libidóm, de soha nem csaltam meg őt. Életem talán legvonzóbb, 30-as fiatal nők időszakát élem. Ismerem a testem minden rezdülését, tudom mi a jó nekem és mi kell nekem. Igazi nő lettem a szó minden értelmében és a pasikat a családom ellenére alig bírom magamról levakarni. Férjem és az elveim mellett mindig szemellenzőt hordtam és elfojtottam titkos szexuális vágyaimat, óriási szexuális éhségemet. Viszont nem tagadom, volt egy valaki, aki engem sem hagyott hidegen..
Vettünk egy házat egy kisvárosban. Egy olyan kisvárosban, ahol mindenki ismer mindenkit. Férjem kisebb szabálysértései miatt állandóan hozzám járt ki a városka egyetlen nagy tiszteletben tartott köztisztviselő Ura. Akitől mindenki rettegett. Egy igen vonzó, szigorú arcú, magas, izmos, férfias kiállású pasi. Nem tagadom, nagyon tetszett.