NOV
07
2011

Apámmal először....

családi

Már régóta tetszett az apám, mint pasi. Már majdnem betöltötte a 40-et, ez mégsem látszott rajta. Sötét haján egy ősz hajszál sem volt, mozgása fiatalos, és energikus volt, ragyogóan kék szeme mindig vidáman csillogott. Csak ketten éltünk együtt, így ő sokszor hozott fel nőket egy-egy éjszakára. Mivel a szobánk egymás mellett van, mindig hallottam, hogy mi történik éjjel, és bevallom, elképzeltem, ahogy apám engem dug, mint egy ribancot, és ilyenkor ezekre a gondolatokra (és hangokra) szoktam maszturbálni. Ma tudtam, hogy apám egész nap a munkahelyén lesz, csak késő este fog hazajönni, így délután bementem a szobájába, leültem a gépe elé, és elindítottam egy pornóvideót. Az ő gépén nagyon sok perverz pornó volt, ezért ott szoktam nézni. A filmen egy tipikus szőke amerikai csaj vetkőzött, később bejött hozzá egy férfi, és alaposan kinyalta. Közben lassan én is...

*  *  *

Szombat reggeltől vasárnap reggelig 3. rész

hetero

Eltelt a következő pár óra. Szállítók hozták a piákat, jött a személyzet. Kezdtünk hangolódni az esti bulira. Pultos csajok is befutottak. Mindegyik jó hangosan, hatalmas mosollyal köszönt. Akit megdöntöttem az azért, amelyiket még nem az probált bevágódni. Jó hírem volt a lányoknál. A kidobókkal szoktunk portyázni közöttük.
Van egy új lány, talán három hete dolgozik itt. Kitti. 22 éves. Gyönyörű fekete hosszú haj, kék szemek, formás, izmos alak, nem túl nagy mellek, olyan tenyérnyi de kemény, ha nekiszaladnék biztos betörne a fejem.
Őt hajkurászom már amióta elkezdett itt dolgozni, de semmi eredmény. Kidobók is próbálgatják elkapni de nekik se jött össze. Most is próbáltam jópofa lenni, de csak udvarias mosoly volt a válasz. Csajom puffogott közben irodában, mert persze mindent hallott.

*  *  *
NOV
04
2011

Párterápia

hetero, férj-feleség

Húszas éveink második felében jártunk a barátnőmmel, amikor ez a dolog néhány évvel ezelőtt történt. Az akkor már hosszú, stabil kapcsolatunk teljesen jól működött, szerettük egymást, megbíztunk egymásban. Együtt éltünk egy budapesti lakásban, és csendben a jövőt tervezgettük. Egyetlen probléma volt csupán, bár sokáig ennek sem tulajdonítottunk jelentőséget. Párom sehogy sem tudta elérni a hüvelyi orgazmust. Így aztán, a több évnyi együtt töltött időre és bizalomra alapozva elhatároztuk magunkat.
Bár nem volt rossz a szexuális életünk, azért mindketten éreztük és tudtuk, hogy ez így nem a legjobb. Részben a méretem, részben a "sebességem" miatt nem volt elég érzés és idő, hogy Timi, a barátnőm a "hagyományos" módon elélvezzen. Vele semmi baj nem volt. 25 éves, egészséges, kissé telt alkatú, nagymellű, helyes lány volt. Szerettem a vállig érő,...

*  *  *

Kukkolás a kulcslyukon

Ezen történetnek megírásához a Vörös pinaszőr című iromány adott ötletet, melyet ezen az oldalon olvastam néhány héttel ezelőtt. Én is hasonló körülmények között fedeztem fel a női pina csodálatos látványát annak idején, már sajnos elég régen. Nekem van egy nővérem, valamint egy unokahúgom, és unokabátyám akikkel a nyarakat mi is rendszeresen a falusi nagymamánál töltöttük, míg a szülők melóztak. A történetem a nyolcvanas évek elején játszódik, akkoriban én és Ági 12 évesek, a nővérem Csilla 14, míg az unokabátyám, Imi már 17 volt. A nappalok nagyobb részét mi kisebbek töltöttük csak egymás társaságában, Imi a nagyfiú már külön utakon járt. Elég zárkózott természete volt egyébként, társaságban nem nagyon lehetett vele miről beszélgetni. Pedig nekem lettek volna már ekkor hozzá...

NOV
03
2011

Labda, vízpart, miegymás

hetero, anál

Nemrég egy Balaton parti házibuliba invitáltak a volt iskolatársaim, amit érettségi találkozónak is szántak. Sajnos nem sokan jöttek el, inkább csak a szokásos, régi barátokból megmaradt társaság verődött össze megint, ahogy az újabban szokásossá lett. A nemek aránya megközelítőleg azonos volt, így a hangulat többnyire kellemesen oldott volt, egyik fél túlsúlya sem mérgezte a levegőt. A jelenlévők régi cimborák voltak, nagyjából mindenki tudott mindent a másik nyűgjeiről, éppen feléledő vagy megszakadó románcairól. Az amúgy is nyitott és szókimondó társaság éjfél körül egyikünk szexuális problémáira tért rá - ami igencsak felforrósította a közhangulatot. Hamarosan kitaláltuk - felkorbácsolt érzékeinket csillapítandó - azt az éjszakai fürdőzést, ami végül számomra kevésbé volt üdítő és relaxáló, mint ahogy azt kezdetben reméltem.

*  *  *

Gruppen a víkendházban

gruppen, anál, vibrátor

Géza és Gazsi talán a véletlenek játékának köszönheti - amiben persze benne volt az alkalom keresése és megtalálása is - a következő baráti szexbe torkolló találkozásukat. Történt, hogy Gazsi egyik közeli barátja, aki hosszabb külföldi útra ment, rábízta a gyönyörűen megépített és berendezett víkendháza felügyeletét, azzal, hogy bármikor, ha kedve tartja, csak használja. Ez egy konyha, szalon és több szobás házikó volt a benti medencéhez bárpult, szauna és kis hidegvizes medence tartozott, kint a parkban pedig egy úszómedence is volt. Gazsi már másnap megbeszélte Gézával, hogy a hétvégét ott töltik feleségeikkel együtt. Igaz, hogy már inkább télbe hajlik az ősz, mondta, de annál jobban fog esni egy kis szaunázás és más etye - petye a kandalló tüzénél.

NOV
02
2011

A lányomat kúrom 2. rész

családi, közlekedés, leskelődés

- Nagyon stresszes időszak volt. Úgy gondoltam egyedül leutazok és úszok pihenek néhány napot.
Ezt mondtam otthon vacsora közben.
- ÓÓÓ én is megyek mondta Saci.
- Nem, vizsgaidőszakod van - mondtam.
- Csak több mint, 1 hét múlva vinném a könyveim és tanulnék is, addigra úgy is hazajönnél.
Kérlelt. Csóváltam a fejem. Erre azt mondta:
- Mi van apa csak nem valami csajjal akarsz menni?
A feleségem felkapta a fejét:
- Igen. Csak nem? Vidd csak Sacit is!
De hát épp ezért akartam egyedül lenni, mert a magánéletem is felfordult, ezt is végig akartam gondolni.
Sacit imádtam baszni, Annyira lelkes volt mindig a szexben, Imádott kefélni, megőrült a faszért. Minden lehetőséget megragadott, hogy lefeküdjön velem. Én teljesen a szenvedélyünk rabja lettem. Az mozgatott, hogy minél többet lehessek vele. Kialakítottam, hogy havonta 2 - 3...

*  *  *

Hálószoba fantomja

hetero, leskelődés

Régen volt már, hogy megismerkedtem korábbi barátnőmmel, Szilvivel. Ő akkor volt 19 éves, én 23. Igazán helyes, kedves lány volt, mosolygós arc, nőies, de nem telt vonalak, formás mellek, vállig érő fekete haj. Nem volt sem topmodell, sem világszépe, de nem is vágytam soha arra. Az a néhány kiló plusz a mérlegen többszörösen kompenzálva volt azzal, hogy kedves volt, szeretett, na és igen nyitott volt az ágyban is.
Sokat szeretkeztünk, az akkori körülmények miatt mindig náluk, a szobájában halk, lány zenére, hangulatos félhományban, ezt nagyon szerettük mindketten. A lakás elrendezése olyan volt, hogy még akkor is felszabadultan szexelhettünk, ha az egész család otthon volt. A család, akikkel hamar megismerkedtem, úgyhogy ez a kapcsolat egy harmonikus, megszokott mederben csordogált.

*  *  *