Hírek


NOV.
8.
2018

Kör/forgalom

A mozgólépcső-csúcsra érve már láttam Schwartz fejét. Pillanatokkal később a többiekét is. Persze... én vagyok megint az uccsó. (Mint majdnem mindig, csessze meg. Már mindjárt kilenc)
A brancs már összeállt mire megérkeztem a míting pontra. Besasszéztam a körbe smaci ide-oda a csajoknak, pacsi a csatároknak.
- na a későn kelők, beértek mi? - morog Csárli
- ühüm, idősebbek előbb is abbahagyhatják - jattolok vele
- Na, mi lesz? Körforgalom? - rugózik Schwartz - vaaaagy... Florida Zsuzsikának? - pusszant Zsú fülére.
Ezek a nagy péntek délutáni problémák itten. Hova csapódik a banda. Pár helyről már kitiltottak, van amit mi untunk meg. Tormához most nem megyünk... mert nem. Különben is a muterjától enyhén parázunk. (Trisa néni egy jutasi őrmester és egy hiéna keveréke, bár... fergeteges mennyiségű rakott krumplit tud szerkeszteni, ha olyanja van neki.)


Koleszban történt

Pár évvel ezelőtt hozzámb@sztak egy nyelvszakos diplomát. Az egyetem volt az első biztonságos hely alkoholproblémás édesapámtól és mesteren vetettem magamnak még két év biztonságot. A gond: anyagiak miatt koliba kellett költöznöm. A kollégium gondolata nem tartozott a legcsábítóbbak közé. De valami benne igen: a többi srác.
Gimiben tudatosult bennem, hogy az utcán kb. minden nyolc nő után két srácot is végignézek. Aztán nagy bambaságomban vagy nekimegyek egy póznának, vagy elfelejtek leszállni a buszról. Akkor azt gondoltam, nincs ezzel semmi gond, ettől még normális vagyok. Ezt erősítették meg a tizenkettedikes cumik és kézimunkák egy-egy házibuliban a gólyalányoktól, majd egy cserbenhagyásos gázolás nem sokkal érettségi előtt. Azaz a csaj is és én is nagyon el akartuk veszteni, megtörtént, majd lefürödtünk és sose láttuk egymást többet.


NOV.
7.
2018

A basszusgitáros

18 éves vagyok, hat éve basszusgitározok, két éve alapítottuk az együttest, kezdünk terjedni, már van egy állandó rajongótáborunk, igaz még nem nagy. Általában klubokban lépünk fel. Az egyik fellépésünk után már gyalogoltam az éjszakai buszhoz, mikor valaki leszólított. Egy híresebb zenekar énekesnője volt, Anitaként mutatkozott be - persze már tudtam a nevét. Eléggé bejött nekem, nem tagadom. Középmagas, szőke, vállig érő haj, modellalkat. Kinek ne tetszene? Elég meglepő volt, amikor azzal állt elő, hogy szeretne pár számot közösen csinálni a zenekarunkkal, mert lenyűgözte őt az egész koncertünk. Persze dagadt a mellem a büszkeségtől. Azóta elég jól összebarátkoztunk. Egyik nap azzal állt elő, hogy jó lenne, ha előzenekarként eljönnénk egy párizsi fellépésükre, persze rögtön igent mondtam, és a többieknek sem volt ellenvetése.


Először a swinger klubban

Már egy jó ideje szerettem volna ellátogatni egy swinger klubba. Egy-egy korábbi barátnőmnek fel is vetettem az ötletet, de egyikük sem mutatott érdeklődést ez irányba. Nemsokkal egyik szakításomat követően kinéztem magamnak egy külvárosi helyet, és már vártam is a péntek délután öt órát, ugyanis ekkortól lehetett bejelentkezni a szombat esti buliba. Sajnálatomra csak várólistás helyet kaptam, ugyanis egyszerre nem engednek be öt szóló fiúnál többet, nehogy felboruljanak a nemi arányok.
Szombat este egyszer csak este nem sokkal 11 óra után csörgött a telefonom, hogy mehetek ha még szeretnék, mert újabb szóló lányok érkeztek a klubba. Nagy izgalommal hívtam egy taxit és felhajtottam egy pohár vörösbort. A helyhez közeledve heves izgalom fogott el, nem mindennapi helyzetbe fogok kerülni, különleges élményeket várva léptem be a helyre. Kaptam egy szekrényt, alsónadrágra és pólóra váltottam, majd beléptem a paradicsomba.


NOV.
6.
2018

Csapatos utazás

Csoportos utazásra készültünk külföldre négyen. Rajtam kívül még két nő és egy férfi.
A csajok teljesen be voltak zsongva, hogy végre csobbanhatnak majd a tengerben és három nap kendőzetlen alkoholmámoros éjszaka vár rájuk. Az utazás időpontjáig még vissza volt egy éjszaka, a bőröndöm a szoba közepén kinyitva feküdt és várta, hogy végre tele legyen pakolva. Nem tudtam, mit pakoljak. Vigyek egyszerű nyári ruhákat vagy inkább töltsem fel erotikus darabokkal? Agonizáltam. A férfi, aki jött velünk, a szeretőm. A legtökéletesebb szerető, akivel eddig összesodort az élet. Ritkán tudtuk összeegyeztetni az estéket, de mikor sikerült az csak a miénk volt.
Abban a pillanatban, mikor eldöntöttük, hogy elmegyünk erre a hosszú hétvégére én már tudtam, hogy nem a lányokkal fogok éjszakázni hanem vele, csak is vele. Viszont a két lány semmit nem tudott, nem akartam, hogy megtudják.


Páros lányos páros

Mindig is benne voltam ebben abban, de ilyesmit eleve elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha ehhez hasonló helyzetbe kerülnék főleg, hogy részt is vegyek benne,
azt meg végképp, hogy pont a legjobb barátnőim vetik föl az ötletet. Nem vágytam efféle kalandokra, vagy legalább is nem éreztem úgy, hogy képes lennék ellazulni hozzá,
de úgy látszik az élet a fantáziánknál is bizarrabb dolgokat tud produkálni. Azzal kezdődött, amikor a csajokkal a közeli kukoricás szélére indultunk elszívni egy spanglit.
Andi és Kati a gimis osztálytársaim, Dóri a másod unokanővérem, aki 3 évvel idősebb nálunk, és szerény jómagam, Anna.
- Mekkora trombitát tekertél te? El se bírjuk szívni! - kérdeztem Dórit megrökönyödve, miután előhúzta a táskájából, és a szájába vette.


NOV.
5.
2018

Egy kiéhezett anya története 6. rész

Másnap reggel a konyhában találkoztam össze anyámmal, épp reggelit készített nekünk. A megszokott hálóingjében sütötte a tojásrántottát, mögé léptem és megcsókoltam a nyakát. Anyám átkarolta a nyakam magához húzott és szájon csókolt. Nem tartott sokáig csak egy pár másodperces kis üdvözlő csók volt az egész.
- Hogy aludtál Zolikám?
- Köszi anya, nagyon jól a tegnapi két menet után, amikor fantáziáltunk a Norbiról. Egész éjjel azon kattogott az agyam, hogy mikor vehetjük be végre a közös kis családi dugásainkba. Anyám perverz mosolyra húzta a száját, a tőle megszokott módon.
- Kicsim, sokkal hamarabb beavatjuk majd mint te azt gondolnád. Tegnap már megtettem a kezdő lépéseket.
- Nem mondod, hogy te még akcióztál miután este kétszer megdugtalak.


Külföldi nyaralás

Pár éve volt szerencsém külföldön, nyaralást szolgáltató helyen dolgozni. Azaz ide jöttek pihenni,bulizni a vendégek. Egyik téli estén megvártam, amíg a haver is végez.
Miközben vártam rá látom, hogy nézeget egy férfi, de nem kötekedően inkább mintha keresne valakit.
Odajött és kérdezett valamit tőlem, majd elkezdtünk beszélgetni. Normális fazonnak tűnt, de nem értettem mit is akar igazából.
Mondja, hogyha itt dolgozom, akkor menjek már fel az apartmanjukba és nézzem már meg, hogy miért nem megy a kábel tv, mert a felesége nyaggatja őt.
Mondom jó, nem gond úgyis van időm. Gondoltam, ha valami gáz lesz, majd sikítok.
Épphogy beléptünk egy női hang kérdezi:
- Sam? Sikerült édes?
- Igen, találtam valakit.