AUG
31
2011

Az a NAP 2. rész

hetero

Az előzőekben átéltekből lassacskán felocsúdva kezdtük belakni a harmincegynéhány négyzetméteres legénylakást. Én papírzsebkendővel törölgettem a combomat és a puncimat, mikor megkérdezte:
- Nem akarsz letusolni? - majd azt is, hogy akarok-e inni valamit; van pezsgője is, pont ilyen remek alkalmakra, de bor vagy esetleg valami erősebb is akad, meg persze üdítővel is szolgálhat.
- Igyunk pezsgőt! - mondtam
- Így reggel tíz körül ilyet még úgysem tettem... - hallgattam el kicsit, bibelődve egy újabb papírzsebkendővel, majd sejtelemesen folytattam -... de olyat se nagyon, mint az előbb...
Poharakat vett elő és mint a nagykönyvekben meg van írva, halk szisszenéssel bontotta fel a pezsgőspalackot. Kitöltötte, majd odalépett hozzám és nyújtotta is az egyiket.

*  *  *

Angie Sunshine - A szülinap

gruppen, vibrátor

- Angie! Öt perc múlva kezdés! – Itt az idő elindulni a színpadhoz. A mai este lesz az évben az egyik legkülönlegesebb. Több táncossal, hosszabb műsoridővel, új ruhákkal – ma van a főnök szülinapja. A műsor még számára is meglepetés lesz, eltérő a szokásostól. A lányoknak általában én tanítom meg a koreográfiát, az újoncok is hozzám kerülnek, de a mai alkalmat igazán érdekessé akartam tenni, ezért vendég tanárok segítették a munkámat. Társastánc tanárok, ugyanis a mai estébe belecsempészünk egy kis tüzet, egy kis kubai hangulatot.
A Dj srác elindította a zenét, még várnom kellett, rövid hatásszünet az elején, hogy még jobban akarjanak. Az egész színpad sötét, amikor kilépek, halványkék fény világít meg, a ruhámon ezernyi csillám szórja szerte szét, evvel még varázslatosabbá téve a belépőmet. A hosszú fekete hajam kiegyenesítve a popsimig ér,...

AUG
30
2011

Ha csak egy órád lenne rám!

hetero

Sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit kezdenék veled, ha egy órára csak az enyém lennél, de sosem tudtam kitalálni, hogy mit is szeretnék. Egyszerre mindent és semmit, különös dolog ez. Zavarba ejtő a közelséged! Mit tudok vele tenni? Őszintén... semmit.
Ülök melletted az ágyon, és a földet bámulom. Az ölemben összekulcsolt kezeimet tördelem, végül izzadt tenyeremet a nadrágomba törlöm. Zavart vagyok, és nem merek felnézni. Amikor megszólítasz, akkor az arcomba fut a vér, és hirtelen forróság önti el a testem. Szeretnék levetkőzni, levenni a pulóveremet; kinyitni az ablakot, hogy cirógasson a hűvös délutáni szellő. Kiszáradt szájjal nézek rád végül, és a karomat kinyújtom feléd, de rögtön le is eresztem.

*  *  *

Laura ébredése 16. fejezet

leszbi

Laura két napig alig tudott járni. Kész szenvedés volt, amikor ki akart menni a fürdőszobába. Betegszabadságot vett ki, és ideje nagy részét az ágyban töltötte, újra átélve az élményeit és próbálva elfeledni a testébe maró fájdalmat.
Most már legalább tudom, milyen egy igazi, vad döngetés – gondolta. – Öt-hat férfival sem lehet sokkal rosszabb. Azok ketten olyanok voltak, mint egy kisebb hadsereg. De legalább senki sem mondhatja rám, hogy leszbikus lennék. Mindkétszer elmentem. Aztán engedtem őket is elélvezni a számba és a melleimre.
Mindazonáltal az egész egyszerűen borzalmas volt. Még most is kirázta a hideg, ha visszagondolt rá. Ezek tényleg meg akartak ölni azzal, hogy halálra dugnak, ugye? – kérdezte magától. Alig tudta elhinni, hogy keresztül ment ezen az egészen. Az egész célja azonban mégsem valósult meg.

AUG
29
2011

Anyummal

családi

Apám meghalt, amikor én még nagyon fiatal voltam, alig is emlékszem rá. Mindaddig, amíg vissza tudok emlékezni, az életem abból állt, hogy csak én és anya voltunk együtt. Ő mindig ott volt számomra, és én próbáltam mindig ott lenni neki. Ahogy telt az idő nagyon közel kerültünk egymáshoz, talán egy kicsit túl közel.
Egy kis lakásban laktunk, kis hálószoba, egy fürdőszoba. A lakás nagyon apró volt, így egy ágyban aludtunk. Jól elvoltunk, nem volt köztünk semmi probléma, majd idővel elkezdtem a középiskolát, és randevúzgatni kezdtem.
Nehéz idők voltak ezek egy nőnek, a pénz mindig kevés, de valahogy anyunak mindig sikerült fizetni a számlákat. Jobb lett a helyzet azután, hogy mikor 18. éves lettem olyan munkát kapott a helyi gyártó üzemben, ahol az éjszakai műszakban is dolgozott. Az extra pénz jól jött.

*  *  *

Balatoni nyár 3. rész

hetero

Egyik álmos reggel Zsuzsa néni hívott magához. Elmondta, hogy van egy nagyon jó ismerőse, akinek borászata van, most kezdtek csoportokat fogadni. Bejelentkezett néhány német csoport is, de sajnos nem beszélnek németül, és ő engem ajánlott nekik segítségül.
Szeretné, ha segítenék a barátainak, természetesen megfizetnék a szolgálataimat.
- Szívesen elvállalom. Mikor kell menni?
- Holnap este nyolckor itt van Károly érted kocsival, és ha végeztetek természetesen haza is hoz.
Másnap este Károly pontban nyolckor megérkezett, egy sötét színű terepjáróval. Károly kis köpcös ember volt, az ötvenes évei elején járhatott.
- Köszönöm Robi, hogy elvállaltad, nagy csávából mentettél ki minket - szorongatta a kezem. Indulnunk kell, mert nemsokára érkeznek a vendégek.

*  *  *
AUG
26
2011

Egy sikátor története...

hetero

Egy eldugott kis sikátorban a lány a fiú fülébe suttogott, majd egy forró, szenvedélyes csókot váltottak egymással, mire a férfi észrevett az utca túloldalán egy hangulatosan kivilágított motelt. A szavaktól felfűtött pár átkocogott az utcán egymás kezét fogva, egymásra mosolyogtak, és kivettek egy szobát. A lány az ajtónak döntötte a fiút, majd kezével belemarkolt annak fenekébe. Észrevették, hogy a nagydarab mogorva arcú motelalkalmazott kinézett utánuk, és "már megint egy fiatal pár jött akciózni" fejjel mérgesen bólogatva nézte őket. A lány még közelebb bújt kedveséhez, majd bementek a szobába. Végignézték azt, a reklámtábla halványan villogó fénye és az utca sárgás neonfénye szűrődött csak be a sötétítőn keresztül vöröses fénnyel árasztva el a helyiséget.

*  *  *

Álom volt, vagy valoság

leszbi

Nem voltak túl sokan az edzőteremben. Szombat reggel volt, így a legtöbben még javában nyomták az ágyat, hogy kipihenjék az előző esti buli fáradalmait.
Én viszont nem. Bár egy jó bulit sosem vetettem meg és megesett, hogy hajnalig táncoltam valamelyik városi szórakozóhelyen, hogy aztán sajgó lábakkal tipegjek haza a magas sarkúmban az első busszal.
De még ilyenkor sem szerettem sokáig aludni. Nem tudom miért, de azt szoktam meg, hogy szinte a felkelő nappal pattanok ki az ágyból, akármilyen későn is érkeztem haza előző este. Persze ez alól kivételt jelentett, ha az ablakomon besütő nap fényében egy izmos testhez bújhattam hozzá, mert olyankor akár délig is képes lettem volna csak henyélni és kezeimmel újra és újra felfedezni a szeretett test minden egyes porcikáját.

AUG
25
2011

Az a NAP 1. rész

hetero

Hetek óta együtt dolgoztunk egy rendezvény előkészítésén és egy - egy fárasztó nap végén, mikor beültünk egy kricsmibe egy pofa sörre, vagy egy kávéra, attól függően mihez volt épp kedvünk, pajzánul fröltölgettünk. Egyik ilyen alkalommal megegyeztünk abban, hogy a rendezvény utáni napot kettesben töltjük majd el. Persze nekem ehhez egy kicsit lódítanom kellett otthon, mert nem voltam független, de megnyugtattam, hogy ezt megoldom.
Reggel 9 - kor találkoztunk és felmentünk a lakására, hogy igyunk egy kávét és eltervezzük, mit is csináljunk. Kávéfőzés közben moziról, andalgó sétáról, kiállításokról, de még esti színházról is beszéltünk, ezekhez képest minden egészen másként alakult. Miután megittuk a kávét gyorsan el akartam mosni a csészéket, de eközben Ő halkan mögém lépett és gyengéden átölelte a derekamat, majd az állát a vállamra téve,...