Hírek

NOV.
20.
2018

Álarcban a könyvtárban

Nem fogom vissza magam. Alig észrevehető csókot fújok felé, és a levegőbe suttogom: - Tényleg?
Elismerően hümmög, és az asztalra hajítja a könyvet. Odalép hozzám, és megérinti a felső ajkamat. Elakad a lélegzetem. Átdöf a pillantása, és a gyomrom remegése az egész testemre átterjed.
- És a legpajkosabb tekintete, amit valaha láttam. Végigsimít a csípőmön, és én lángra lobbanok. Az egész testemet tűz emészti. Beleborzongok az érintésébe.
- És teljesen ellenállhatatlan teste - teszi hozzá. Azt hiszem, szeretném, ha függővé válna tőlem.
- Honnan tudod, hogy ellenállhatatlan vagyok?
- Nem tudom. De meg akarom tudni. Ezért mesélem ezt a történetet.
- És aztán mi történik? - Reszket a hangom, kissé szédelgek.
A narrátor nem fejezi be a nő erényeinek magasztalását, aki csókra éhes.


Diszkópatkány

Sokáig sikerült szinte önmagam előtt is eltitkolnom. Aztán váratlanul felszínre tört és átformálta jövőmet.
Nem akartam elmenni a többiekkel a diszkóba, de annyit nyaggattak, piszkáltak, hogy nyuszi vagyok, gyáva kis pöcs, meg hogy ott talán találok egy tökrészeg csajt, aki összeáll velem, ha már ilyen kis nyamvadtnak vagyok, hogy végül követtem őket. Belépve mellbecsapott a dübörgő zene, összezavartak a pulzáló, táncoló fénycsíkok, és felfordult a gyomrom. Mondjuk, ez utóbbit lehet, hogy az a Red bullos vodka okozta, amit jövet belém diktáltak. A tömegben hamar elszakadtam az úgy nevezett haverjaimtól. Az volt a tervem, hogy még tengek-lengek egy kicsit, majd amikor már biztos nem látnak, elhúzom a csíkot.
Miközben mindezeken elmélkedtem a lüktető zene hatására önkéntelenül mozogni kezdtem. Pár perce táncolhattam, amikor hátulról erős kezek megragadták a derekamat.


NOV.
19.
2018

Koktélok

Sandra, anya legidősebb unokahúga az esküvőjére készült és megkérte anyát, hogy legyen az egyik koszorúslánya. Anya izgatottan fogadta a felkérést. Sandra-val mindig is közel álltak egymáshoz. Majdnem mintha testvérek lettek volna, noha anya bő tíz évvel idősebb volt nála. A szüleim annak idején egy fiút és egy lányt szerettek volna, de közbeszólt a válás, úgyhogy egyedüli gyerek maradtam. Azt hiszem a Sandra-val való kapcsolat kicsit enyhítette anya bánatát.
Sandra számára nem volt tabu a szex a beszélgetéseik során, így tudta hogy anyának nincs tartós párkapcsolata. Lefoglalt a hotelben még egy szobát vésztartaléknak, hátha anya “összejön” valamelyik szingli meghívottal. Jelen voltam amikor ezt elmondta neki és láttam hogy anya elpirulva néz rám, pedig engem egyáltalán nem zavart annak gondolata, hogy valaki mással alszik. Csak annyit szerettem volna, hogy boldog és elégedett legyen.


Egy elmaradott asszony extra gyógyulása

41 éves koromban változott meg az életem. Férjemmel 23 éves korom óta vagyunk együtt. Én erkölcsös neveltetésben részesültem, a férjem vette el a szüzességem, más férfi nem volt az életemben. Anyám tanítását követtem, legyél szemérmes, ne mutogasd magad, a férfinak tedd szét a lábad és kész. Így is történt. Akkor szeretkeztem a férjemmel, amikor akart, de én sosem kértem rá. Először ez naponta volt, majd később csökkent. A szex abból állt, hogy este a sötétben levetkőztem, a férjem simogatott, szétettem a lábam és megdugott. Először ennyi elég volt a férjemnek, de később többet akart, egy részét teljesítettem (húzogattam a farkát, simogattam) de a durvábbakat nem (szopás, anal, világosban meztelenkedés). Ha nappal szeretkeztünk, akkor zavarban voltam, pedig nem voltam rossz nő. 41 évesen is jó alakú – bár nem vékony – nagymellű gömbölyded nő voltam.


NOV.
16.
2018

Tanulságos vakáció 1. rész

- Ronda, kövér ribanc – ordította Lukács miközben leköpött. A nyála végigfolyt a nyakamon, majd kis tétovázás után a mellem felé indult. Felálltam és úgy vágtam pofon, hogy osztálytársam a falnak szédült.
- Már késő! – Vigyorogtam. – Mindenki látni fogja a netten a kis farkincádat, ha nem szerzed meg az apucidtól a tételeket.
- De ha megtudja, nekem végen – görbült le a szája. – Kérlek – remegett a hangja – bármit megadok. Nem akarsz pénzt? – Villant fel a szeme. – Ti úgyis, olyan csórók vagytok.
Ekkor kapta a második pofont. Ez egy kicsit erősebbre sikeredett, szemüvege lerepült és eltört. A berontó szolgálatos tanár számára a napnál világosabb volt minden: az amúgy is „kezelhetetlen” Evelin megverte az igazgató fiát. Véleményét kollegái is osztották, így aztán egyhangúan megszavazták a kicsapásomat, amit ők „eltanácsolásnak” neveztek. Már csak az volt a kérdés, hogy mi történjen velem.


Petráék felfedezik a világot 5. rész - A szabályok

A fiúk megszeppenve indultak a szobába. A benti világosság nyilvánvalóvá és valóságossá tette meztelenségüket. Kicsit zavartan néztek a három gyönyörű lányra, akik szintén kíváncsian fürkészték őket.
Vera most is határozottan vette a kezébe a dolgokat:
- Figyeljetek! Azt határoztuk el, hogy játszunk… Sok minden történt a mai nap és nagyon remélem, hogy még sok minden fog… Elmondom nektek a játék lényegét! Kicsit hasonlít, a felelsz vagy mersz-re! Mindenki kap egy kis papírlapot, amire felírja, hogy, milyen titkos vágyai vannak: mit csináljanak a többiek vele vagy nélküle. A szabály az, hogy az először viszonylag lájtosnak kell lenni a feladatnak! A következő már lehet vadabb és teljesen elengedheted a fantáziádat! Ha az első beválik, mehet a második kör! Mindannyian szüzek vagyunk, és nem szeretnénk elsietni. Összekeverjük a cédulákat, aztán kihúzzuk őket a dobozból, és ha mindenki egyetért, akkor megcsináljuk…


NOV.
15.
2018

A borosgazda 12. rész

Már véget ért a vacsora, mulatott a nép. Le kellett mennem a pincébe borért, amit távozáskor magukkal vihettek a vendégek, természetesen pénzért. Három és öt literes műanyagballonokat töltöttünk meg, és ezeket árultuk kedvezményes áron. Dóri felajánlotta, hogy segít felpakolni. Dórival nagyon meg voltam elégedve, ügyes, csendes lány volt. A vendégekkel nagyon tudott bánni, jól beszélt németül. Eddig nőként nem igen figyeltem fel rá, pedig észrevehettem volna, ahogy néz rám. Leértünk a pincébe, kíváncsian mászott fel az egyik létrán, hogy belenézzen a legnagyobb hordónkba.
- Vigyázz, mert csúszik! - figyelmeztettem.
Alig mondtam ki a létra félig kicsúszott alóla, a hordó szélébe kapaszkodott.
- Jaj, segítség! - kiáltotta.


Rendőrlányok rémálma

Anettel ellenőriztük a pisztolyainkat és beléptünk az épületbe. A füles tuti volt - a férfi, akit kerestünk, biztosan itt bujkál. El akartuk kapni és keményen megleckéztetni. Egy életre megemlegeti, amit kap! Igazunk lett - sajnos másképp.
Halkan lopakodtunk a régi, elhagyott gyárépületben. Túl nagy falat volt, de nem várhattunk másokra. Bármennyire is ódzkodtam tőle, ketté kellett válnunk, pedig barátnőm sokkal erősebb, harcedzetebb és veszélyesebb volt nálam. Anett intett kék matricás SigSauer-jével, és befordult balra. Én előre mentem és körbe jártam a nagy csarnokot. Amikor végeztem és visszamentem a szétválásunk helyére, Anett nem volt ott...
Beléptem a helyiségbe, ahová Anett bement eltűnése előtt. Halkan a nevén szólítottam, de nem érkezett válasz. Illetve nem tőle. Valami csörömpölt balra; odakaptam a fejem.