JAN
13
2011

Fantasy for D. 7. rész - Munkahelyi szex

hetero

A kettesben eltöltött kiküldetés után szürke hétköznapok jöttek. Úgy alakult, hogy egy-egy lopott csóknál több nem jutott kettőjüknek. Vágyakoztak egymás iránt, az együtt átélt különleges szexkalandok után máshogy néztek egymásra. Érezték, hogy kapcsolatuk új szintre lépett, és együtt a legvadabb fantáziáikat is kiélhetik. Forró e-mail-ek jöttek és mentek, elvadult ötletek merültek fel. Péter lépett először, egy szexboltban tett látogatás után rövid üzenetet írt Dórinak. "Holnap az ujjatlan farmerruhádban gyere. Csak egy tangabugyi legyen alatta. Túlórázni fogunk." Dóri ágyéka bizseregni kezdett, ahogy végigolvasta a pár sort. Érezte, hogy valamit tervez Péter, és abban is biztos volt, hogy valami különlegesen perverz ötlete támadt. Valami, ami mindkettőjüket elkápráztatja.

*  *  *

Szerepjátékok

hetero

Élveztük a téli táj szépségét. Hógolyó csatát vívtunk, hóangyalt rajzoltunk, megfürdettük egymást a hóban. A ruhám teljesen átnedvesedett a sok hótól és fáztam. Ben szorosan átkarolt, úgy sétáltunk vissza a házba. - Most gyorsan vegyél egy forró fürdőt nehogy megbetegedj. Én addig készítek valami kaját. Szó nélkül engedelmeskedtem Bennek, mert éreztem, hogy mielőbb át kell melegednem. Tele engedtem a hatalmas kádat vízzel és fenyő illatú habfürdőt is választottam. Meggyújtottam néhány mécsest és pánsíp CD-t tettem a lejátszóba. Élveztem a víz simogató melegét, a zene segített, hogy teljesen ellazuljak. Ben lépett be és leült a kád szélére. - Tina édesem, hoztam egy kis teát, hogy belülről is átmelegedj.

JAN
12
2011

Házasság hétköznapjai

hetero

A mi házasságunk olyan mint a több éves családban lenni szokott. A szex gyors, és csak a férjemnek volt orgazmusa és az is csak egyszer, utána fordult is le rólam rágyújtott egy cigire és kész. Nagyon sokat beszélgetem róla barátnőmnek és ahogy láttam volt egy kis részvét is. - Na majd én segítek - mondta egyszer Panni. Nagyon kíváncsivá tett kijelentése és vártam, hogyan fog segíteni házasságomon. Pannival egy bevásárlás során a belváros-ba bementünk egy szex shopba. A fiatal eladónő nem lepődött meg, hogy két közel harmincas nő tévedt be a boltjába. Barátnőm vásárolt magának egy szexis fehérneműt, különböző zseléket, néhány videó filmet és egy csomag óvszert. Biztatott, hogy vegyek magamnak egy vibrátort. Nem tudtam, hogy mit kell figyelembe venni, így hát ráhagy-tam a választás lehetőségét. Azután kiválasztott kiválasztott egy videó filmet és...

*  *  *

Klári kalandjai 6. rész

s/m

Szevasztok! Klári vagyok, a férjemmel és az anyósommal megegyeztünk, hogy apósomat is bevonjuk hármunk bizarr játékába, de félresikerült a dolog. Ám úgy reméltük, hogy a tervünket anyám segítségével talán sikerül megvalósítani. Késő este értem haza, már csak Gábor volt fenn. Álló farokkal várt, amire rögtön ráültem, és ő gyorsan belém is élvezett. Most még azt sem kifogásoltam, hogy azonnal megfordult, és elaludt, mert én is nagyon fáradt voltam. Elnyomott az álom. Reggel arra ébredtem, hogy Erzsi és Gábor hatvankilenceznek mellettem. Feléjük fordultam, és néztem, ahogy Erzsi formás segge rajzolja a nyolcasokat Gábor száján, aki nagy nyögések kíséretében lökte ütemesen a farkát Erzsi szájába. Aztán elkezdte lőni az ondóját, amit Erzsi a szájában összegyűjtött, a végén Gábor köldökére engedett, és onnan lefetyelte vissza magába az...

JAN
11
2011

Kamasz tavasz 2. rész

maszturbáció

- Mit műveltél a nővéremmel? – Tibi kikerekedett csodálkozással meredt rám. Értetlenül álltam a legfelső lépcsőfokon. - Láthattad: semmit. Te is ott voltál! - Megkergült! Miután együtt voltatok a fürdőszobában, s elmentél, egész délután és este csak röhögött egyfolytában, harsányan énekelt, táncolt és hülyeségeket beszélt. Válaszolni képtelen voltam, de egész délelőtt a megkergülés járt a fejemben. Elképzeltem táncolni a világoskék bugyiban, rezgő alma-cicikkel… Azt az egyet jó lett volna eldönteni, hogy ez számomra jó jel, vagy mégsem. Igyekeztem úgy mozogni a suli területén – gyakorlatilag ki sem léptem az osztályteremből -, hogy még véletlenül se fussunk össze Tibi nővérével. Mi történne, ha szembe találkoznánk? Négyen-öten csapatban járnak mindig, könyvvel a büszke cicik előtt, nevetgélve… Most éppen...

*  *  *

Beépítve

gruppen

AHOGY KEZDŐDÖTT ... Timothy farmerzsebébe süllyesztett kezekkel ballagott a rendőr főkapitánysághoz. A délelőtt tizenegy neki még korán volt, nagyokat ásítozva haladt úticélja felé. Hozzászokott már az éjszakai élethez, a hajnali lefekvéshez, s most morogva gondolt vissza az ébresztőórára, mely alig háromórai alvás után ugrasztotta ki az ágyból. A sarkon milliónyian várták, hogy a lámpa zöldre váltson, ő átaraszolt az ácsorgók tömött során, s belépett a rend, fegyelem, jog és törvény épületébe. Hanyag kézmozdulatokkal, félig ejtett, alig érthető szavakkal köszöntötte az ismerőseit, s gyorsan, mielőtt még túl korán fedeznék feljöttét, beugrott a felvonóba. A negyediken kiszállt, balra fordult, végighaladt a folyosón, s benyitott az egyetlen üvegablakú ajtón.

JAN
10
2011

Klári kalandjai 5. rész

családi

Szevasztok! Klári vagyok, és mert az apósommal lefeküdtem, a férjem és az anyósom kikötözött az ágyhoz. És nem csak hogy nagyon megbasztak, de le is pisáltak. És nekem kurva jó volt. Abba maradtunk, hogy Apukát is megpróbáljuk belevonni a hármunk játékába. Szombaton Gábor is, Erzsi is ebéd után direkt elmentek valahova, hogy engem egyedül hagyjanak Apukával. Gyanítom persze, hogy Ők is együtt töltötték az idejüket valamelyik szállodában, de a lényeg az volt, hogy egész estig kettesben lehettem az én nagyon gyengéd és figyelmes, de főleg vastag farkú apósommal. Ahogy Erzsi mögött is becsukódott az ajtó, azonnal Apuka karjaiba vetettem magam. Ahogy a hatalmas mellkasát csókolgatni kezdtem, azonnal feléledtek a vele töltött idők emlékei, és megint vágytam arra, hogy megbasszon, kinyaljon, és én a számba vegyem a dorongját.

*  *  *

Különleges szexélményeim 15. rész

hetero

Sziasztok. Ismét van egy megosztani való szexuális élményem. Szóval nem sokkal halottak napja előtt szólt anyám, hogy egy távoli amerikai rokon, Kati néni hazalátogat. Anyám másod unokatestvére, anyám anyja, meg az ő anyja unokatestvérek voltak. Anyámmal nagyjából egyidős, 56 éves mint mondták. Itt marad egy hetet, a nagyvárosba vett ki szobát egy panzióban,de mindig jön majd a rokonokhoz, tehát hozzánk. Úgy volt a terv, hogy mivel az asszony, Erika ráér, majd ő szórakoztatja abban a pár napban. Aztán másként alakultak a dolgok, de , hogy az elején kezdjem. Szóval, családilag anyáméknál vártuk Kati nénit, amikor is beállított. Teljes volt a döbbenet, egy kiváló formában lévő, karcsú, alig ráncos arcú nő érkezett meg a busztól. A haja természetes szőke volt, de már ősz tincsek vegyültek bele.

*  *  *
JAN
07
2011

A kert végében

hetero

Kertiparti, talán 20-25-en is vagyunk, csupa unalmas tökfej. Anna vagyok, 20 éves. Egy pohár finom vörösborral keringek egy barátom kertipartiján. Az egyik sarokban üvegeznek, csak úgy csattannak sorban a csókok. A kert másik végében igaz hamist játszanak. Csupa olyan arc, akiket kedvelek, de most mégis unalmasnak tartom őket. - Annám, ugye jól érzed magad? Gyere éppen a kedvenc témádról fecsegünk az asztalnál... a szerelemről. - harsogja a fülembe a házigazda. - Ugyan minek mennék? Megint kifejtem a véleményem, hogy a szerelem unalmas kötöttség... a független élet a lehetőségek hatalmas tárháza.- legyintettem hátra. - Csak egyszer lássam végre, hogy elepeszt a szerelem.